World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kv1el lõttem 1 M3Lee-re néhány száz méterrõl.
A lövedék jó irányba tartott, de mielõtt elérte volna az M3at eltûnt.
Elkezdtem magamban morogni, hogy rohadt bugos szar.
Erre lõttem még 1et, és kilõttem az M3 elõtt álló láthatatlan Stugot.
Az elsõ lövés is õt találta el.<#vigyor5>#vigyor5>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
20 000 ért nem vitték el anno mikor még csak 4 tier 10 volt rajta.
http://worldoftanks.eu/en/news/44/top-tree-amx50b/
Mert a cw-zõ klánok nevetve küldenék el az ezzel jelentkezõ delikvenst.
Bár nyilván van olyan, akinek ez nem szempont.
Esetleg a Churchill VII-tel várhatsz a 8.9 patchig ott kap egy kis buffot: +10% HP és a 75-ös ágyú gun depressionja 4 fokról 12-re nõ, azért az elég jelentõs.
A Black Prince-szel már lehet alkotni ha fullos, de akkor sem egy OP járgány, megpakolod arannyal (muszáj T9-re) és egész használható. Egyszer egy IS-6 rám jött 1on1-ben teljes hp-val, szerencsétlen próbált keringeni körülöttem aztán elhalt. Amolyan útlezáró hp zsák. Persze ha top vagy vele az más.
A következõ heavyhez még 20K exp hiányzik, remélem az már ütõsebb.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Irányár 20e és alkuképes.
e100-gwe100-jagpze100-e50m-batchet25t
is6, kv5 t2light
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Mûködik még ez is, csak a Geforce 103M nem valami atomerõmû.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
<#ticking>#ticking>
Én ekörülire emlékszek.
Nagyon köszi, kipróbálom.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Itt épp azt ünneplik hogy nerfelik szét a tankodat! xDDD

Lenne 1 ostoba kérdésem:
Lehetséges, hogy lecserélem a laptopomat egy újabbra.
max 150ig gondolkodok.
Olyat keresnék amin a WOT is megy 60 fps-el legalább közepes grafikán.
Viszont totál analfabéta vagyok ilyen téren.
Tudtok valamit javasolni/segíteni mire figyeljek?
Valami otlet, hogy mi a gond?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú