418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
En varom a 7-8-9 tankok huzasa kozbeni 80%-os wr statokat platoon nelkul ugy szarazon :) Lehetoleg hetvegen ebed utan:) Ja es ne 5 csatabol... -
Igen emlékszem,te is megtarthattad a tankot 
Maala #406840
Igen
csak mindig elfelejtem sajátként kiposztolni a 8-9k-s köreit,vagy a felhajigált Gm-eket,vagy a 60-80%wr-t.,és közben kioktatni a wr miatt panaszkodókat,hogy tanuljanak meg játszani
De hát ilyen ez az idöskori demencia,mit tudok tenni

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.14. 21:17:39 -
T54 lt 30,5 tonna, T100 meg 15... ahogy a Sheridan is, meg az AMX is.
RHM 25t, WZ meg 30t, max azokkal akarj rammolni.
-
Plata #406847 Nem jó rá?
T54 eszement jó.
Jah látom már,megnéztem az adatait,15/18 tonna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.14. 21:03:59 -
Ha rammolni akarsz T10 lighttal, akkor inkább ne a T100-at vedd meg. :-D -
Plata #406845 Srácok,én imádok rammolni,T100 lt-re szerintetek mit rakjak majd?
Három ramm kill egy csatában.
Köszönet a csapatnak hogy vesztettünk mert agyhalottak voltak,köszönet az ellenségnek hogy akkora botok voltak.
E50-el közvetlen közelről harcoltam,egyszer talált el a marha.
Na persze gondolhattam volna hogy bot,az arty mellett dekkolt a bázison.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bee #406844 Ej-ej, ne nekem, én is ebből élek... XD
@Maala: semmi pajzán titok, nem vettek be harmadiknak. :( -
Reggel köszöntél? Nem tudom hol voltam agyilag ha én mentem akkor. :D
Amúgy csak játszogatok a ritka tankjaival, semmi statbúszt nincs.
-
Oh ne, fényt derítettél a titkukra! Még a végén a hálószobai szennyesüket is kiteregeted! :D -
Bee #406841 Tudom :D
Sherman0070 volt az, ha jól sejtem, de mindegy, Joe jó arc. -
Lényeg a lényeg, hogy egy fizetett jómunkásemberrel találkoztál az accján, aki tolja neki a WN8-at, mert ő amúgy a Piroska és a Farkas főszereplője skillben. :-)
Szerkesztés meg a hsz elküldése után 5 percig van.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.14. 20:11:44 -
Plata #406839 Voltam egy csatában ahol egy rakás magyar volt.
Szerencsére az ellenség egy oltári nagy kemper banda volt.
A Top tankjuk Is7 a báziskör előtt kb 10 méterrel állt és lazán kilőttem lighttal.
Kempelő Is3A-t is seggbe lőttem vagy négyszer de észre sem vett.
Jah állat Is7 nem talált el úgy hogy koccanásig rámentem.Akkora bot volt bakker.
-
Bee #406838 Black_Sheep_01
2-3-4 éve toltuk együtt néhányszor :)
2014-ig kb. itt laktam a fórumon (a legördülő témalehetőségeket még én csináltattam meg Jonnykával), aztán átcuccoltam wotinfo-ra, de néha benézek ide is.
-
Szia!
Köszönöm kérdésed,jol vagyok.
Kb mikor volt ez?
Esetleg tudnàl segiteni,hogy milyen név utàn kutassak az emlékezetemben?
Mert az itt lévök nagy részének tudom a wot nickjét,de a te felhasznàlóddal szerintem még nem talàlkoztam itt.
Legalábbis mostanàban nem.de tévedhetek is természetesen. -
És a kretén wargaming megbüntet.... hogy az ő szarkupacuk összerakott 9 babuinnal meg 5 bottal... és akkor mért nem nyerek.....
Olyan vereségek voltak ma hogy több XP-t kaptam mint a nyertes csapat topja.... pff miféle mocskos idióták ezek.. kétgyermekes lengyel apuka besörözve ... -
asolyom #406835 Azt hiszem, hogy mára én is feladtam. Ritka nagy barmokkal hozott össze a balsors.
Csak egy példa.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hogy a kurva anyámba lehet iylen gameplayt össze hozni ma kb 4:15-re állok vereségekből!! Ezek nem probálják ki a szarkupacukat? És ülnek elégedetten hogy juj de fasza vagy hogy?..... -
Bee #406833 Bakker, a spoiler alá ment volna a kép is a smiley-kal egyetemben. Hová tűnt a szerkesztés gomb? -
yossarianHUN #406832 A dög nagy képnek nem jutott spoiler, de a három smiley-nak igen? :) -
Bee #406831 Jaja, piszok mázlista. Bezzeg nekem nem jött be ez a loot box-os dolog... 

Amúgy értetlenül állok a következő történet előtt: rád köszöntem csatában régebben, mire visszaírtad, hogy Te nem Ő vagy. Vagyis Ő nem Te vagy. Vagy... Őőőő... Jobban vagy már?
-
A mázlista 
Télleg,hogy szomorodnának meg
Azt lehet tudni melyik könyv melyik camot adja?
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.14. 16:28:06 -
Jaja, ismerek egy srácok, akinek azzal az oldallal nem kellett foglalkoznia, mert meglett onnan mindene ládákból. :-D
Vazze, nem csak a T5 díszeknél van ám plusz oldal, még a New Year-en belül sem... :-D Hát még a többinél.
Így tényleg csak írtó nagy mák, hogy meglett a New Year camo az O.260amra, ennyire tudatlanul. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.14. 16:23:47 -
Nem,az elsö 5és oldal után még van egy másik,ott is van 4-5 disz 
Neked lehet szerencséd volt mert azok estek a ládábol,nekem nem
-
Lol. :-D Akkor te a 4es díszeket maxoltad ki. :-D -
Bazz,kimaxolatam a karácsonyi könyvet,a két utolsó 5ös díszt beadta egyből,Öröm és bodottáá,erre sehol az álcafestés,mondom WTF??
Mire megláttam hogy az 5ös díszekből van még 1 oldal
-
-
Scheff #406824 A cikkben összefoglaltuk 1.000 nyitás eredményét, kalkuláltunk az ár-érték aránnyal, kitértünk a Loot Boxok veszélyeire, és egy kérdőívet is elkészítettünk, aminek a kitöltéséért 3 darab ládával jutalmazunk három szerencsést. :) -
Pedig nem bonyolult.Rákattintasz az üres disz helyére,és már dob is a géphez,amire be van már állítva hogy milyen disz kell.
Aszt klikk.És vagy azt adja vagy nem.
Tapasztalatom szerint 1-3 szintig majdnem mindig elsőre kidobja az adott diszt. Utána már szeret szívatni,hogy ugyanazt dobja egymásután akár 5x is,jó sok töredékért
A díszkészítő gomb mellet van a bezuzás gomb is itt tudod a már elkészített ,vagy megszerzett díszeket bezúzni,amikből újabb díszeket tudsz csinálni. -
asolyom #406822 Ezt a kollekciós könyvet nem nagyon értem. -
Plata #406821 Nyerni nekem sem nagyon sikerült,de így is jött dísz küldire. -
asolyom #406820 Hát csak "kiesett" egy IS-3A az egyik dobozból.
Visszavettem diszkont áron az IS-t is, hogy elinduljak az Object 705A ágon. Az már más kérdés, hogy ma még egyetlen csatát sem sikerült nyerni.
-
Plata #406819 Nekem egy nap alatt nem túl sok játékkal már 7-es szintű az Ünnepi hangulat,innen persze nehéz lesz tovább menni.
De remélem meg lesz a 10 is a végére.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.14. 13:26:05 -
Hát ha közel mész hozzà akor eltünik,nem tudtad? 
-
Azért komolyan dolgozik az algoritmus:))))
54.59%----54.34% nem egész egy hónap alatt LOL
-
Akkor nem csak nekem tűnt furának az a szép táj. :D -
Gyuszopapa #406815 Már az van. -
Bele se merek gondolni a kretén invázióba karácsonykor :D -
Gyuszopapa #406813 Az itt a rejtély hogy az első képen hova lett a növényzet? -
Az igazi pénzeső a wg-nek az lenne ha kitalálna valami százalékos kretén szűrőt! Na azért fizetnék rendesen..... Minnél többet fizetnél veled annyival kevesebb kretén lenne :D -
Jól emléxem,hogy a karàcsonyi bónuszokra lehet kapcsolni boostereket,és összeadódnak??