World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2018.08.26. 13:51:14
7-5-3al sokkal többször rakna bárkit top-ba és lenne hely gyengébbeket is lőni
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.08.26. 13:26:12
a peccs óta nem találom a visszavető tankjaim,55a stb..
valaki tudna segíteni hol találom
köszi
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
állítólag a svédek és az angolok fognak még kapni ilyen ágat (németről egyenlőre nincs hír), a sajátosság az lesz ezeknél, hogy lesz 4 kerekes üzemmód, amikor a két belső kerék felemelkedik és nem fog talajt, ilyenkor tud normálisan fordulni és manőverezni, meg amikor 8 kerékkel megy, ilyenkor alig fordul cserébe gyorsan megy, előre-hátra ugyanolyan gyorsan fog menni (a valóságban 100km/h felett mentek...), mivel ez a kerekes gépek sajátossága, kézifék mellett egyhelyben kipörög és nagy kezdősebességgel indulhat emiatt, a franciáknál a lightok mintájára nagyjából ugyanazok a lövegek lesznek, attól még lehet eltérés a tár, átütés, stb. ben. A többi nemzetnél egyenlőre passz... Ha kilövik a kerekét attól még ugyanúgy megy, max leesik a mozgékonyság valamivel, látótáv, stb. az eddigi hírek szerint.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.08.26. 13:13:40
angelus1991ster.blogspot.hu
Gurolok vele, hátha jobb lett.
De ha a tier5-ös limites tankokat nézed akkor az azért látható hogy ennek a tanknak van a legjobb AP átütése legjobb DPM-je és nagyrészt az összes 5ös limitesnek 0.40 és 0.46 között van a szórása.
No de oly mindegy mert már tegnap óta az a nyomorult e-25 vezet és folyamatosan nő az előnye(jelenleg 40 szavazat a külömbség a kettő között) <#rinya>#rinya>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Rankedet még nem szàmoltàk el??
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.08.25. 21:40:45
1:18:01-nél, T -34 -es kulcstartó. Michael Douglas kulcsán 😄
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.08.25. 18:11:44
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az e-25 nyerésének esetén meg csak még több lenne ebből az idegesítő mondhatni broken, gold megymag köpködőből <#mf2>#mf2>
Melyik broken tank fog nyerni? <#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy ez a SU-85i OP? Megnéztem statjait, fullos legénységgel 20-as camó értéket lehet lővés után elérni. Viszonyítás képpen a 7-es E25-nek 23 körül van ez az érték.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
E25 vs SU-85i vs Chrysler K GF vs leKpz M 41 90 mm
Talán egyszer. 😄
És màr ràtetted a 3.ik gm-t?:-DD
Cromwell B-t meg is vettem hozzá. 😄
Tegnap én isT-54 LT-ről 3x pattantam O.430v2-vel, mély nyomot hagyott a pici lelkemen. :-D Mi a fakkból van, sztáliniumból?!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.08.24. 11:36:20
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Előre rohanok az ellenség bázisára,spotolom az ellenséget rámászok Wz111 1-4-re és rálövök ő is rám enyém nem üti át ő csak láncol,erre -9xx hp mert csapattársak hátulról telibe nyomnak.Végül kinyírtam wz-t de szinte nulla hp-m maradt és le is lőtt egy sunyi td.Így sosem lesz le duplázva a kicsi scoutom.<#rinya>#rinya>
Vereség
Csata: Redshire
Járművek: T-54 ltwt.
Szerzett tapasztalat: 212
Szerzett kredit: 18 225 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 6 678)
Két balfék közül aki hátulról telibenyomott az egyiknek 0 sebző találata volt.
M103-al volt 5 lövés 1 sebző találat,az belém.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.24. 11:34:25
Mondjuk nem tudok olyan táras tankot mondani bat artyn kívül, amit nem érné meg kipróbálni-megvenni (T9-10-ek közül).
Francia nehezem nincs mert azok bénák.Avagy papír fosok.
Egy nehéz tank akkor nehéz ha tud rammolni tisztességesen.
Épp ezért főképp csak keményebb tankjaim vannak,amerikai orosz japán esetleg német,azok nem olyan wc papírból összetákolt vackok.<#fogmosas>#fogmosas>
WoT -> 3 db T10 nincs kifejlesztve, az olasz ág t6-t7-én, és pár "holtágba" vezető lowtier cuccon kívül sztem minden normál tank kipróbálva.
(VS:
Overwatch: 25(?) hős, ebből 450+ óra D.Va-val, 2. helyezett 40óra...
Monster Hunter World: 14 féle fegyvertípus, Bow-on kívül még semmivel sem toltam 130 óra alatt :-D)
Gy.k: Miért nem tolsz más nemzetiségű tankokat is, és akkor most pl. bele tudnád rakni a az AMX 54 legénységét, ahogy én is tettem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.08.24. 10:53:26
Most voltam csatában T6 olasz szarkupaccal,full stock volt.
Két reva-t megszorítottam egyedül.Lol.<#buck>#buck>
Le sebeztem őket odajött Su-152 és egy lövéssel kinyírta mind a kettőt.<#idiota>#idiota>
Kapott xp-ból lett jobb motorom végre meg ágyú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.24. 10:49:28
Kérdés, a mostani 20%-os T10 leárazás hogy viszonyul az eddigiekhez? Bevallom, rohadtul elfelejtettem, hogy hogy szokták mostanában, régebben tán 30%-osak voltak rájuk?
Lesz itt még beijing 113, anime tank meg egyéb illúzió.
revaldestro
7 napig M4A1 Rev.-et kapsz!
müxik
KEEPANCHORSREADY
tartalékok müxik
W0W54TG4M35C0M
tartalékok müxik
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Talán,Az ezer igazság kardja vagy mi volt a cime<#idiota>#idiota>
Átköltözött a Kinai szerver az Eu-ra<#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe>
12k az alap<#zavart2>#zavart2>
"A Frontline visszatér, mihelyst megtaláljuk a módját annak, hogy gyengébb gépeken is probléma nélkül elfusson."
Esetleg ha valaki indítana egy új accot: PSCGAMESC02018
7 days of Premium Account
Premium tank Pz.Kpfw. S35 739 (f)
1 garage space
100% crew qualification
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Naná hogy arra jöttek.Hat gyökér meg rám vetette magát,de én találtam egy jó fedezéket így kitartottam.
Mi több szépen pofán vertem őket és szerencsére a csapat észhez tért és jöttek segíteni,ami röhej hogy azt hittem egy félpillanatig sem fogok élni,de túléltem,mert ezek a barmok öszvissz 1 sebző találatot tudtak bevinni,egyszerre öten lőttek,még beszari O-Ho lövése is pattant,az a gyökér a végén inkább a vízbe fojtotta magát.
De tudom miért úsztam meg,mert ezek öten olyan vér balfékek voltak hogy ilyet szerintem keresve sem találtam volna.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.24. 00:01:18