World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdezd a prófétát... nem is kell hívni, mindjárt megjelenik úgyis...

Nekem bejön nagyon a T54-is pedig az nem az a tipikus amcsis hulldown stílus de mégis sokat tanul belõle az ember ha nem a megszokott stílusában kell játszania. Most én látom úgy vagy játékmenetileg az agyonpáncélzott TD-k tényleg kezdik átvenni az elõrenyomuló heavyk feladatát a frontvonalon?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

"Arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen tróger hogy jutott el az E100-ig, ha azt se tudja hol vannak a gyenge pontjai?"

Ahhoz hogy vezess valamit nem kell tudni a gyenge pontjait 😊 Sõt, meg merem kockáztatni hogy nehezebb megtanulni hol vannak a gyenge pontjai egy tanknak ha VEZETED azt szemben azzal amikor harcolsz ellene.
Legalábbis nekem amikor a harc hevében bekapok egy találatot nem triviális hogy pontosan hol lõttek el és idõm sincs rá nézegetni.

Persze olvasom itt nap mint nap, amikor az emberek írják jogy persze, mert ellõtte a bal 2. lánckereket és a skuló 42.5 fokban érte a testemet, milyen az hogy átüt már és még trackel is? Szóval sok a polihisztor aki nyilván mindíg látja õt hol találják el....😊

PsyhoApu
Hát kinek milyen stílus fekszik. Az orosz nehéz tankok se igazán jöttek be. Pedig ott áll a garázsban a két nagy vas. Következõ X-es projektem az E50M lesz. Az is más stílus. A hull down szokásaimhoz meg azért nevelgetem a brit nehéz tank ágat szép lassan. Tier 8 után már nekem fognak kedvezni. Több mint két év alatt már rájött az ember, milyen stílust szeret játszani. Kóstolgatom a td-ket is. Viszont nem vagyok hozzá elég türelmes játékos.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Na végre túljutottam az Ac48-on,remélem ezen a löveg már nem lesz "random" körszélére minden lövést-stílusú!
Kifejlesztve:AMX 50 Foch jármû kifejlesztve.
Elköltött tapasztalat: 1527  .
Elköltött szabad tapasztalat: 0 
Nem annyira fájdalmas az. Ez az a tanulási folyamat hogy megtanulod azokat a kis dombokat és helyeket a különbözõ pályákon ahol el tudod rejteni a hullt az adott tankkal. 😄
És ez merõben más tapasztalattal ruház fel az amcsi tankok után.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

PsyhoApu
Mondjuk azt, hogy lövegkitéríthetõségben hozzá vagyok szokva a jóhoz. Patton és FV4202 után azért eléggé fájdalmas a lövegkitéríthetõség. Tudom, hogy ennél már csak rosszabb lesz. A panther 2 se a barátom, pedig azzal még megy is a játék. 😊 Ez van, ha nincs rendes hull down akkor már kényelmetlen a tank. Így jár az, aki a játékot anno az amcsi ággal kezdte. Mindent ahhoz mér utána.

Eagle16
Nálam a felszerelés: Töltésgyorsító, Venti és Javítódoboz.

Javítódoboz azért, mert szeretem ha minél kevesebb ideig állok leláncolva, bár tény, hogy nincs rá annyira szüksége, mint a T95-nek, mert keskenyebbek a lánctalpai, meg ki tudja használni a dombokat. Én ahol csak lehet, mindig a hull-down pozíciókat keresem vele, olyankor nagyjából kilõhetetlen lesz. Eddig nem sok csata után 3,6k sebzésnél járok átlagban.

Dombos pályán imádok vele játszani, a tetején a kis kupolát általában csak Tier 10-es TD-k ütik át NÉHA, vagy ha prémium lõszert használnak.

T110E4-et nem fogok venni, pedig ki van fejlesztve. Utálom ha a tank tetején van egy hatalmas gyengepont...

PsyhoApu: egy kicsivel van csak rosszabb lövegkitérítése, mint a T69-nek, szerintem nem vészes, auto-loader-hez képest még így is nagyon jó.
T69-est a löveg miatt nem szerettem, kicsi alfa sebzés, 4 lõszer a tárban, alacsony átütés és még a prémium lõszer is HEAT, nem APCR...hát a végére kifejezettem megutáltam, ráadásul szerintem borzalmas a szórása is.

Szép kör, nekem eddig 5,7k sebzés volt a max. azt hiszem, de van benne még több is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

PsyhoApu
Fura azért, hogy mi jön be az embereknek. Nekem a T54E1 nem volt a barátom. Igaz, hogy minden idõk egyik legjobb körét vele mentem. Viszont nagyon nem szerettem. A T69-et viszont határozottan élveztem. Pont tegnap fejeztem be, kész a T57. Persze lehet élvezni az E1-et, nem vitatom. Arany tényleg csak nagyon ritkán kell bele. Nem az a szemtõl szembe öljük egymást tank. Inkább olyan sunyi darab. Oldalról, hátulról beleereszt az ellenbe egy tárat. Utána 30 mp bujkálás. Nekem nagyon hiányzott a jó lövegkitéríthetõség negatív irányba.
Legjobb köröm:T54E1

Nekem camo+venti+rammer van rajta.
Am Westfield tényleg eszményi map az angol is amcsi TD-knek. Meg a Sturer Emil is nagyon jól el lesz rajta.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez a T110E3 olyan mintha a Westfield pályára tervezték volna. Közel van a domb bármelyik oldalról és nagyon jól ki lehet használni a lövegsüllyesztését. Eddig három csatát mentem vele azon a pályán, mindig 6k feletti sebzés és gyõzelem lett a vége. Meg úgy eleve a dombos pályákon nagyon lehet vele pusztítani. A lövege is sokkal jobb a gyorsabb célzással és kicsit nagyobb RoF-al mint a T110E4-é. Mondjuk ha lenne hozzá egy 5"-es vagy egy 140 mm körüli inkább azt választanám.

Akinek van T110E3-asa az mit rakott rá harmadik modulnak? Nálam az Enhated Gun Laying Drive és a Superheavy Spall Liner jött szóba. Az EGLD-re olyan nagyon nincs szüksége, de azért a gyorsabb célzás soha nem árt. Egyre inkább SSL felé hajlok, mert az SPG-k elég gyakran engem lõnek. Csak hát nem kevés az az 1,5 tonna amit az SSL jelentene pluszban. Félek attól, hogy túlságosan meglátszódna a fordulékonyságon, gyorsuláson a plusz tömeg.
Azt gondoltam késõ van,talán a balfaszok már alszanak.Hát tévedtem.

Sörnyitó leopard tank ágyúcsõbõl 😄
http://www.knifeoutlet.com/shop/10Expand.asp?ProductCode=BO02757

Annak -6°. A D-25T, M-62T2, S-70 lövegeknek olyan -(3-4)° harckocsitól függõen. A T-54/55-nek -5°. Az ISU-kba szerelt 122 mm BL-9S és S-26-1 és a 130 mm S-26 lövegeknek -1°, a BL-8 és BL-10-nek -2°. Pár 152 mm háború utáni 152 mm-esnek volt -5 és azt hiszem a 130 mm M-65-nek volt -7°.

A 2. vh-s orosz harckocsikról nem igen találtam ilyen adatot.
JgPzE100-al elkezdem lõni az ellen heavy E100-akat, hármat lõttem mindkettõbe, mindhárom betalált.

Erre az egyik kifakad, hogy mekkora gold noob vagyok. Kérdeztem tõle, hogy vajon a 299 alap átütés ugyan mire ne lenne elég? Erre azt válaszolta, hogy neki is van JagdE100-a...Megkérdeztem, hogy õ használ bele goldot??? Erre legoldnooboz megint.

Hozzáteszem, egyszer nem jutott eszembe aranylõszert venni bele, mert ami 230 felett üt át, az már szerintem mindenre elég(1-2 kivétel van, de akkor oda nem lövök). Arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen tróger hogy jutott el az E100-ig, ha azt se tudja hol vannak a gyenge pontjai?

Nálam szintén, viszont EU2-n is sokan sírnak a lag miatt.

Eagle16
Most rendben van szerintem, de tényleg meg kell várni a teljes célkereszt szûkülést, különben tuti ellövi a vakvilágba a malacot...

Nálam semmi gond EU1-en.
EU2 jó, EU1 valamiért megint totál összefosta magát.
CWvel most megint mi a szösz történt?
elsõt megnyertük és nem jön fel a következõ ablak! nézem a honlapot 1/8 ban mindenki kikapott!
Én majdnem kikapartam a szemem vele, de még a szóráskép-buff elõtt szenvedtem vele.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Én most mentem 3 csatát, egyikben sem volt lag<#nemtudom>

az egész game laggos
Az EU2 is ilyen? Mert akkor mára ennyi. Örülök neki, hogy csak 4K sebzés kellett volna, és megvan az 50K...

ezt a megalagg-ot 😄
nézzétek a general chatet 😄
banfest van 😄 én is kaptam 3 napot 😊
Eagle16
A T54E1 elég jó tank lett a top ágyúval, 4-5k sebzés nem ritka vele.

Az a jó, hogy prémium lõszer nélkül is nagyon jól elvan, T69-el azért elment átlag 1-2 HEAT tár simán...ezzel meg minden 4-5 csatában lövök el egy tárat talán. Tényleg ütõs kis tank, 1560 sebzés 6,66 mp alatt azért korrekt 😊 Jobb mint a T69 a tierjében, a nagyobb alfa sebzés sokat segít.

Féltem tõle hogy a pontatlan és lassan célzó ágyú miatt nem fog tetszeni, de teljesen rendben van, nem vészes a célzási idõ, nagyon messzire meg ritkán kell lõni vele, mert amolyan flankelõs közepes stílusban jó vele játszani.

Eddig az egész ágon talán a T69 volt a leggyengébb, szóval mindenképpen megéri grindelni a T54E1-ért vele.

Azért vicces, hogy kb 300 méter megtétele után Patrol Duty és Ace Tanker a jutalom...

És megint iszonyúan laggol a játék. Inkább ezt kellene megoldani, mert jelenleg egy köpedék az egész.

Majd szépen le lesznek nerfelve, pár hónap után. Akkor majd megcsappan a számuk, de gyanítom, hogy addig horror lesz a T10. Nekem mondjuk már régebben is horror volt, nem is bírtam sokáig cérnával.
Még szép, és mûködni is fog, mindaddig amíg az emberek befolyásolható birkák, márpedig az emberek mindig is azok lesznek.

Bee: Majd meglátjuk, mindig vannak, akik már csak a presztizs miatt is erõltetik a T10-ben való játékot, vagy CW-re ismerkednek a tízeseikkel, vagy csak simán balfékok, és még azt is élvezik, mikor egy lövés után szanaszét lyuggatják õket.
Hát elég szarul politizálnak, vagy akkor már csak Trógerek lesznek T10-ben? Határtalan hülyeség az egész.
Amúgy azt hiszem leszarom azt az ágat, azt hittem valami normálisabb lesz, nem ilyen tornyos-táras retek.

De kinek lesz kedve vágóhídra járni? A T10 így játszhatatlan lesz.
Én már elneveztem csillagrombolónak.

Azt nem veszem agyilag, hogyan gondolták ezt a hatos tárat a JT ágyúhoz négy bõven elég lenne.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

wildstorm
Eddig mûködik nekik, sajnos.

Üzletpolitika. Az OP-sága, illetve a további buffok ígérete annyira felspannolja a játékosközönséget, hogy mindenki hanyatt-homlok rohan majd kihúzni és megvenni, nyakra-fõre vásárolva a prémet, váltva a free xp-t, satöbbi. Minden új ágnál eljátsszák, csak egyre nagyobb formátumokban. Kezd elszaladni velük a ló.
Amúgy nem értem hogy nem szúr ez ott senkinek szemet, hogy mennyire durva így. 3K sebzés még alaphangon is kurvasok.
Értem én, hogy 1 percig tölt utána, de maradjon csak 10 percig életben, legyen a fele lepattanó és még fel sem kell villannia, olyan pontos a kisebbik csúzli. Durva.

Pales27
Én úgy hallottam, hogy a T62nek a valóságban -7° a lövegkitéríthetõsége. Rosszul tudom?

Elvbõl én sem szeretem Kínát, de ebben a játékban csípem a kínai tankokat.
A süllyedést meg már akkor megszoktam, amikor még csak az IS-2-vel játszottam, vagy a med ággal(bár ott 1-1 fokkal jobb a süllyedés). Eleinte mocskosul zavart, de a mozgékonysággal lehet kompenzálni: keresni kell egy másik utat.
Ha csak ennyi a baja, én sem fogom megbánni. Bár már most szívom a fogam, hogy a Vizes lõszertartóra külön helyet kell spórolnom <#hehe>

Nem marad így. Erõsíteni fognak rajta. De komolyan.
Az alapszabályok betartásával azért ez kezelhetõ (pl.: egyedül csak meghalni lehet). 2-3 tank elé nem nagyon jönnek ki randomban. A gond a lila T57 platoon-okkal szokott lenni. Full golddal tolják, bármit kicsontoznak egy pillanat alatt. Még szerencse, hogy ritkán futok össze ilyenekkel.
wildstorm
Igen a Batmanek már nagyjából jók. Bár az más kérdés, hogy mennyi idõ kellett ehhez a fejlesztõknek.

Egyébként nekem úgy általában a revolvertárral van gondom. Abszolút nem lenne a játékba való. Másrészt pedig sokszor jártam már úgy, hogy hõsiesen harcolok és tartom magam. Alakul a csata. Erre a semmibõl beront egy full táras, full hp-s revolver. Max. 2-t tudok belelõni mire teljesen lenulláz. Mert ugye 50-bõl 45 nem pattan le. De gondolom nem csak én jártam már így.

Erre a német TD ágra meg már nem is mondok semmit.

Tulajdonképpen csak ez a baja. Meg az hogy kínai, sokan elvbõl nem játszanak kínai harckocsival.
Jó gép a 113. A mozgékonysága nagyon jó, gyorsan fordul és terepen is tartani tudja a 40 km/h-t. A páncélzata se rossz, a torony félgömb/gömbsüveg forma a szokásos orosz/kínai 240/160/80 mm körüli páncélzattal. Persze a kupola gyenge pont. A test se rossz, minden irányból hasonló erõsségû mint a T110E5, FV215b, T57, kivéve a teknõ elejét az nagyon gyenge. Sérülésbõl kettõ van ami jellemzi: lõszer és sofõr. Mindkettõ akkor ha a teknõ elejét átlövik, de azt azért nem mondanám hogy rendszeres.
Tûzereje is rendben van. Átütése jó, ahhoz képest hogy a löveg szovjet alapú a célzási ideje is jónak mondható, DPM-ben se rossz. Csak hát nem valami sok az a -4° a löveg süllyesztésnél. A 121-nek pedig mindössze -3°. (Mellesleg szinte az összes orosz nehéz és közepes harckocsinak is ilyen 3-4°-os süllyesztéssel kéne rendelkeznie nem 5-6-ossal).
Egy idõ után hozzá lehet szokni. Én nem bántam meg.
Ellenkezõleg. Ki lesz olyan balga, hogy támad, ha 4-5 ilyen van az ellenfélnél?
Szinte mindegy, ki ül benne, játszva 4k felet tud sebezni. Pont ez a baj vele, szinte semmilyen tudást nem igényel. Bebújik egy bokorba, majd kitáraz az elsõ célpontra. A camo-ja is jó, ezért lehet, hogy büntetlenül tárazhat.
Waffentróger szerintem egy olyan harci jármû lesz ami a pangó csatákban rendet fog rakni, gyorsabb lesz valamennyire a csata, ha szerepel. Egyik legvicccesebb amikor az ellen artyk között rendet lehet vele rakni. Teszten egy tárból meglett a Paszguccsi😄 ilyenkor van az , hogy - egy neked , egy neked és neked is egy😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Hát igen a Waffentróger. Remélem mikor szembekerülök vele , a használója piros effes lesz. A papír külsõ halálosztót rejt ( azért írom, mert nincs benne a katonák modelje és animációja - ami érthetõ , hogy miért nincs benne😛 ).

Szerintem a sebességébõl vesznek vissza és a töltésidejét nerfelhetik.

@Wildstorm: a Batchat és az 50B szerintem megfelelõen kiegyensúlyozott, a T57 és a Foch OP. De ezek sehol sincsenek a Waffentrógerhez képest, amit sajnos behoznak a játékba.
wildstorm
Szerintem a megfelelõ szintû nerf ami a Foch 155-höz kéne az az lenne ha kitakarítanák az egész játékból. Az összes többi revolvertáras szörnyszülöttel együtt.

Milyen szinten nerfelhetik vajon a Foch 155-öt? Töltésidõ? Célzás sebessége? Sebesség?

Azért ez végig jellemzõ az egész kínai ágra, hogy szar a gun depression. Viszont a 113 jól mozog heavy létére és meglep, hogy a 121-re azt mondod, hogy nem.
Szóval az lenne a legnagyobb baj a 113-al, hogy nem tud lefelé nézni?