World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hihetetlen mit képesek elbukni ezek a gyökerek <#nevetes2>#nevetes2>
sima 12-2 állást úgy elbukják mint a szart 😄
Találtam két szépséget!
http://alternathistory.org.ua/tyazhelyi-tank-k-91-sssr
http://alternathistory.org.ua/srednii-tank-t-84-proekt-p-vasileva-1949-g
T84 simán jöhetne 9 esnek Object 416 után és Object 430U pedig 122 es löveggel 10 esnek! <#vigyor5>#vigyor5>
A WoT usereddel jelentkezz be, így tudsz posztolni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Meg értem hogy le kell adni a gõzt, de itt ?
Könyörgöm ez a fórum szinte már 1 közösség, folyamatosan magát pusztítja az ilyen hülyeségekkel !
Hozzon olyan képet replayt amit ki lehet elemezni, tanulni lehet belõle, stb stb.
Foxy újra kezte a játékot, már írogatta is hogy 7csata0win.
Ezaz!
Ha frusztrációt akarsz levezetni, azt IRL kell megtenni, nem másokat kell untatni vele.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nemsokára többen hazaérkeznek, játszani, majd posztolni fognak . Jót is , rosszat is.
Jó baszogatást!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Tehát kiraksz 1 csata képet hogy aztán meg simizzük a fejed és a füledbe súgjuk hogy nem te vagy a szar?
Grat !
Ha gõzt akarsz leereszteni állj fel pár percre a géptõl, csinálj valami mást, majd ülj vissza és játssz tovább ha akarsz.
Ennyi a trükkje !
Én ugyanazért posztolok rívós bejegyzéseket, amiért ti aztán éllandóan leugattok.(Másokat is). Azért, hogy a frusztrációmat levezessem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Master 91:************

Tipikusan így lehet jó köröket menni. Sajátok elmennek egyenként meghalni, majd az ellenfél csinálja ugyanezt.
ÉS?
Miért kell ezeket meg osztani? Elhiszem hogy dühítõ meg minden, de facebookra is ki írod hogy azt hitted lesz a csomag rágó 250 ft de te kaptál 100 ft-ért is?
Nem csak a wotba kéne írtani a hülyéket, itt is azokat akik egyfolytában csak sírnak....
bejön valami új tank / új mód akármi, esik róla 1-2 szó (!!!!!), pedig linkeljük is, lese szarja senki, semmi elemzés szinte, de postoljunk hogy kiosztottam 3k dmg-et és loose, hát milyen már ez
250k nem ér annyit, inkább 1 milliót kéne érte adni úgy meg kell szenvedni érte 😄 ennyi noob között bakker
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Néha elgondolkodok, hogy jó lenne effet húzni, de mindig van pár dolog amit ki akarok próbálni, vagy túl óvatos vagyok, vagy épp szétlövetem magam és beleszarok az egészbe. Néha meg a win-t akarom feljebb tornázni, meg pl az O704-el nincs még meg az ász, pedig 1000 csata felett vagyok vele, na ilyenkor bukok zsinórban még párat. <#eplus2>#eplus2>
Szóval bárki bármit is mond, ez függ a játékostól is, de ugyanakkor széllel szemben senki nem tud hugyozni.
wot nick: PsychoTrooper
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nem rossz azért egy noobtól! <#taps>#taps>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szóval a hétvége nekem nem volt rossz. Sajnos estére olyan lagg volt hogy normálisan nem lehetett tolni.
wot nick: PsychoTrooper
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A rossz hír: MA REGGEL TÖBBEN VANNAK...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kitöltetnék a legtöbbel egy IQ tesztet, a hülyék mehetnek a 2-es szerverre.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[/url][/img]
Az elõbb az MM a z M22 Locusttal betesz t5-ös csatába a városba, ahol semmire nem jó, még a festéket sem bírom vele megkarcolni, ott meg felderíteni nem kell. Következõ meccsen, Chulchill VII-el, emi egy iszonyat lassú tank, betesz El-Hallufra hegyet mászni, holott oda a Locust ideális felderítõ lenne. Hogy az ideg nem basszon szét!
Mára már hányingerem van tõle. Tuti biztos álló célpontot szinte soha nem talál telibe. Néha egy kis critical hit, aztán annyi.
Egy két véletlen killem van vele, azok is mozgó gyengébb páncélzatú TD-k.
Abba is hagyom az arty vonal erõltetését, annyi jó tank van, hogy nem foglalom fölöslegesen a garázshelyet ezekkel a szemetekkel.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25