World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát asszem ma sem fogom erõltetni a gamet...
hihetetlen mit képesek elbukni ezek a gyökerek <#nevetes2>
sima 12-2 állást úgy elbukják mint a szart 😄
Bocs ha OFF!

Találtam két szépséget!

http://alternathistory.org.ua/tyazhelyi-tank-k-91-sssr

http://alternathistory.org.ua/srednii-tank-t-84-proekt-p-vasileva-1949-g

T84 simán jöhetne 9 esnek Object 416 után és Object 430U pedig 122 es löveggel 10 esnek! <#vigyor5>

Nem az a zavaró, ha néha egy-egy rosszabb sorozat után posztol valaki egy elkeseredett anyázást, hanem az, hogy ezek a posztok teszik ki a fórum egyre nagyobb hányadát. Néha flamevihar kerekedik emiatt, ilyenkor több oldalon keresztül megy a vita. Eddig még nem sikerült meggyõzni egyik oldalt sem. Van viszont egy topic a hivatalos fórumban, ami direkt ezért lett létrehozva: Frusztráltak vagytok? Írjátok le!
A WoT usereddel jelentkezz be, így tudsz posztolni.
Master91
Most pont itt vagy, nyomok is 1 javaslatot

Fejléc szerintem már túlzottan nagy,

linkeket nem lehetne berakni az FAQ honlapjára? csak át kéne nevezni FAQ / Hasznos linkek vagy ilyesmire, sokkal kisebb lenne.
Megkérsz egy admint hogy ezt zárja be vagy törölje aztán nyitsz egy újat aminek lefekteted a szabályait aztán lesz egy normális topic, nem ilyen állatkert ahova mindenki a szennyesét hordja.

Nem törölhetek ilyet.Ha tehetném, akkor biztos megtenném.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Moderátornak kéne aktívabbnak lennie, nem pedig beállni a sorba. Simán törölhetné szó nélkül a sírásokat mikor ráér de nem teszi.

Master91
Ja félre. Nincs jobb mikor leszûrsz 100 hozzá szólást , és abból ~70 tuti ilyesmi, egyfolytába csak a panasz/sírás.

Meg értem hogy le kell adni a gõzt, de itt ?

Könyörgöm ez a fórum szinte már 1 közösség, folyamatosan magát pusztítja az ilyen hülyeségekkel !

Hozzon olyan képet replayt amit ki lehet elemezni, tanulni lehet belõle, stb stb.

Foxy újra kezte a játékot, már írogatta is hogy 7csata0win.

Ezaz!
Pedig igaza van. A kutyát nem érdekli se Te rinyálásod, se a Madmanicé, se másé.
Ha frusztrációt akarsz levezetni, azt IRL kell megtenni, nem másokat kell untatni vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem félreértettél. A semmitmondó rinyaképeket és rinyaposztokat kellene kitörölni.
Férfi vagy, tartsd magadban (nem csak te).
voivod32
Na jó! Mivel látom, hogy te nálam jóval okosabb, érettebb, intelligensebb, és valószínûleg több tucat évvel idõsebb is vagy , ezért a hozzám intézett megjegyzéseidet a mai nap további részében ignorálni fogom.
Nemsokára többen hazaérkeznek, játszani, majd posztolni fognak . Jót is , rosszat is.
Jó baszogatást!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Igen, de nagyon féltem az artytól, mert azon a pályán az artyk általában a térkép bal felsõ sarkában szoktak lenni, ahonnan simán belõhetett volna oda. De a lényeg, hogy megúsztam.

Master91
"akik ismerik a játékot, megéltek hasonlót, ezért együtt tudnak érezni.Ettõl nyilván nem fog jobban menni a játék, de az ember legalább leereszti a gõzt"

Tehát kiraksz 1 csata képet hogy aztán meg simizzük a fejed és a füledbe súgjuk hogy nem te vagy a szar?

Grat !

Ha gõzt akarsz leereszteni állj fel pár percre a géptõl, csinálj valami mást, majd ülj vissza és játssz tovább ha akarsz.

Ennyi a trükkje !
voivod32
De mégis , hova menjek ríni, ha nem ide? A sarki zöldségesbe? Ezen a fórumon vannak (nem mindenki) , olyan emberek, akik ismerik a játékot, megéltek hasonlót, ezért együtt tudnak érezni.Ettõl nyilván nem fog jobban menni a játék, de az ember legalább leereszti a gõzt. Akit zavar, az meg nem köteles elolvasni.
Én ugyanazért posztolok rívós bejegyzéseket, amiért ti aztán éllandóan leugattok.(Másokat is). Azért, hogy a frusztrációmat levezessem.

Tõled balra a fal mellé 45 fokban, takart bal oldallal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Kösz a tippet! Igen, tudom ,hogy gyönge az oldala, de knem tudtam, hogy álljak, mert köznen a Somua is baszogatott a másik irányból, na és az artytól is féltem. Ezért-mivel a KV-1 vérpiros volt- reménykedtem benne, hogy a kis fal megvédi az oldalamat, és HP val is jobban álltam, mint a KV ezért vállaltam be. De valóban kockázatos volt.

Master91
Igen, akkor élvezzétek azt ami már több 100 oldalon át megy 😄

Ha ez kell a népnek....
voivod32
Madmanic: kösz,
Master 91:************

Ezeket meg a rívós posztokat simán ki kéne törölni.
Tegnap nekem is elfelejtették Szásáék állítani a kapcsolót. Pedig nagyrészt T8-ban bohóckodtam T34-gyel, kell a kredit a nagy vasakra. A 74,5% 55 csatából azért nem lett gyenge, pedig nem toltam jobban, mint máskor.
Az oldalára vigyázz, az csak 44 mm a lánctalp felett, a végén úgy álltál a KV elé, hogy simán átlõtte, rosszabb esetben ammorack.

Tipikusan így lehet jó köröket menni. Sajátok elmennek egyenként meghalni, majd az ellenfél csinálja ugyanezt.

Master91
Pont ezé nem értjük miért kell meg osztani az élményedet....sebeztél 120at és win.

ÉS?

Miért kell ezeket meg osztani? Elhiszem hogy dühítõ meg minden, de facebookra is ki írod hogy azt hitted lesz a csomag rágó 250 ft de te kaptál 100 ft-ért is?

Nem csak a wotba kéne írtani a hülyéket, itt is azokat akik egyfolytában csak sírnak....

bejön valami új tank / új mód akármi, esik róla 1-2 szó (!!!!!), pedig linkeljük is, lese szarja senki, semmi elemzés szinte, de postoljunk hogy kiosztottam 3k dmg-et és loose, hát milyen már ez
tegnap összeszedtem az 50k sebzést.... de soha többé!
250k nem ér annyit, inkább 1 milliót kéne érte adni úgy meg kell szenvedni érte 😄 ennyi noob között bakker
az szép

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
De ember! Ilyen sebzéssel?!

voivod32
Végre egy normális, izgalmas meccs!
Replay
[/img]
[/img]

Tudom, mert amikor veszettül küzdök a 40%-ért akkor bezzeg 2000 feletti az wn6-7 eff stb...Most meg épp hogy nem rontottam le az eddigit.

Néha elgondolkodok, hogy jó lenne effet húzni, de mindig van pár dolog amit ki akarok próbálni, vagy túl óvatos vagyok, vagy épp szétlövetem magam és beleszarok az egészbe. Néha meg a win-t akarom feljebb tornázni, meg pl az O704-el nincs még meg az ász, pedig 1000 csata felett vagyok vele, na ilyenkor bukok zsinórban még párat. <#eplus2>

Szóval bárki bármit is mond, ez függ a játékostól is, de ugyanakkor széllel szemben senki nem tud hugyozni.

wot nick: PsychoTrooper

Pályaismertetõ? "Take hill noobs!!!44!!!" <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Elég korrekt volt a hétvége ahhoz képest hogy megfogadtam nem játszok többet! <#vigyor1>

Nem rossz azért egy noobtól! <#taps>

Toolbox

Simán, még nincs meg az összes tankról és pályáról az ismertetõ 😛

Roger6
WinRate is LUCK.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tegnap 80 csatából 67,5% win, ebbõl volt néhány század este, de nem sok.
Szóval a hétvége nekem nem volt rossz. Sajnos estére olyan lagg volt hogy normálisan nem lehetett tolni.

wot nick: PsychoTrooper

Lehet errõl a játékról értelmes postot írni manapság? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Toljad inkább a GDPt, mindenki jobban jár vele. Az ország is, te is, és mi is mert nem lesznek értelmetlen posztjaid 😊 Mert akinek már az is baj hogy nyer....

én alig játszottam hétvégén pint a retardáltak miatt.

A rossz hír: MA REGGEL TÖBBEN VANNAK...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Na most bekapcsoltam a csata felvételt. ARL (én) vs M4 sherman. Közvetlen közelrõl kétszer lõttem rá. Átment rajta a golyó és a földbe csapódott. Nem sebzõdött. Majd a harmadik lövés elé ment a földbe pedig nem is oda céloztam. Semmi gond csak ezen múlt a csata...
Roger6
Én tegnap ordibáltam TS-en, elõször életemben. 40%-os WR, pedig jól ment. Minden büdös gyökér az én csapatomban volt. Célzásnál meglöknek, ISU elõtt odaérek a bokorba, a gyökér ISU kitol onnan (persze azonnal szétlõnek), célzás közben beállnak full elém, csapattársam engem lõ, a saját arty csak azért is odabasz egyet, amikor face to face vagyok egy tankkal 2 centire egymásnak feszülve, kinyírva így mindkettõnket. Lejárt a prémiumom, de egy forintot nem fogok erre áldozni többet, az biztos. Vagy olyan prémet vennék, ami csak hétköznap aktív, hétvégén inkább megyek, felszedem a parkettám és újra lerakom, még az is értelmesebb, mint ezekkel játszani. A 40%-ot is csak annak köszönhetem, hogy a csaták nagy részében 3-an voltunk szakaszban, így egymást segítve/fedezve tudtunk az amúgy 2 perc után HATALMAS túlerõvel szemben némi idõt, dmg-t, és killt kicsikarva harcolnunk. Félelmetes, mennyi idóta mászkál szabadon. Mindegy volt, melyik szerveren nyomtuk.

Kitöltetnék a legtöbbel egy IQ tesztet, a hülyék mehetnek a 2-es szerverre.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
Ez lett a vége: Mondanom sem kell, a triplázós köröm! Mire odaértem vele, a gyorsabb tankjaink felzabálták az ellenfelet...
[/url][/img]

voivod32
Na ettõl kell még okádnom!
Az elõbb az MM a z M22 Locusttal betesz t5-ös csatába a városba, ahol semmire nem jó, még a festéket sem bírom vele megkarcolni, ott meg felderíteni nem kell. Következõ meccsen, Chulchill VII-el, emi egy iszonyat lassú tank, betesz El-Hallufra hegyet mászni, holott oda a Locust ideális felderítõ lenne. Hogy az ideg nem basszon szét!

Nemrég elkezdtem a francia SPG ágat, hogy legyen egy kis arty gyakorlatom is.

Mára már hányingerem van tõle. Tuti biztos álló célpontot szinte soha nem talál telibe. Néha egy kis critical hit, aztán annyi.

Egy két véletlen killem van vele, azok is mozgó gyengébb páncélzatú TD-k.

Abba is hagyom az arty vonal erõltetését, annyi jó tank van, hogy nem foglalom fölöslegesen a garázshelyet ezekkel a szemetekkel.

Ne aggódj még 1 év és WG-s mértékkel haldva gyorsan lenerfelik. <#eplus2>

Ezt a hellcatet nem ártana nerfelni. Kicsit pofátlan dolog hogy úgy lövöldöz végig egy csatát hogy fel sem villan pedig ott van az arcodban. Ez is olyan noob gép mint a kv1s de arra legalább lehet lõni mert látod. A nagy "pro" játékosok... Ötvenezhatszázmillió csata hellcattel. Mással nem megy neki csak ezzel meg a kv1s-sel.
Én is nagyon remélem...vagy kénytelen leszek visszavenni az S-51-et<#eplus2>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

És az jó nekünk? 😄

voivod32
Remélem, hogy csak ezért!

Na vajon miért: ezért!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

voivod32
Ti is észrevettétek, hogy a rohadt, tetves artyk egyre inkább visszatértek?

Bocs, ez jobban illik rá 😊