World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is néztem a missiont, köszi az infót. 😊
Nagyjából semmire. Napi szinten 10-20 alkalommal megteszem...
Kollégák! Ha elküldtem a csapattársamat a jó édes anyjába, és feljelent, milyen retorzióra számíthatok? Nem szoktam ilyet tenni, általában higgadt vagyok, de ma meglehetõsen szar napom volt és elszakadt a cérna.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Ez a mission miatt annyi (látszik is az eredményjelzõn, hogy megcsináltad) - durva lenne, ha erre nem adná meg (sztem ennyi alap XP-vel 3000 goldot is lehetne nyerni, nemhogy ace-t).

Mennyi XP kellhet az ászhoz? Tegnap 1738-ra nekem is csak elsõ osztályt adott. De egyetértek, stockon is használható darab.
<#eljen>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nice<#eljen>.
Cserélni fogom a jelenlegit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

NagyiBMX
Egyébként, szerintetek nem kellene egy topik háttérkép frissítés? Csináltam is egy képet, remélem tetszik. 😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

volt egy kemper IS3 unk a sarokban a ház mögött, lehet h még élt...

Húztam a belem mögéjük be a házak közé, hogy legyen fedezékem.

comet, t34, is3, m103 és tigerp volt az utolsó 5 mind körülöttem

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

gondolom, még voltak csapattársai valahol....

Es hol a Kolobanov akkor?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Vadállat ez a 120 milis <#taps>

Megvan az új kedvenc tankom <#eljen> A végét 5 v 1 bõl hoztam. <#nyes>

Gyártási nehézség (fõleg a nem megfelelõ motor) és infrastruktúra leginkább ez a kettõ. A többi a közepeseket is súlytotta. A repülõnek aztán teljesen mindegy, hogy 15-el vagy 25-el vánszorog a domboldalban a célpont. A városi harcban meg a nehezeknek még mindig több esélyük volt az erõsebb oldalpáncél miatt.
Viszont legalább annyit örököltek az MBT-k a nehezektõl mint a közepesektõl, ha nem többet.
Majd jön Oddball vagy Davidb és elmondják hogy miért is 😄.
Ry0k3n: Én se szeretek várni, de ha 1x kénytelen vagyok xd.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igazából nem baj az ha elõrerohan egy kulcspozícióba DE legyen mellette a többi med is aki megy vele. Mert úgy nagyon tud osztani.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez még mindíg 100x jobb mint az átlag lorrie amit látni szoktam: rush ezerrel, a csapatból elsõként döglik meg úgy, hogy még kitárazni se tudott.

Egy idõben szépen kértem a top lorrieket hogy ne rusholjanak, de valahogy nem nagyon volt kedvezõ a fogadtatás, sokszor jött egy "fu noob" reakció.

Azóta inkább úgy szoktam kezdeni, hogy a global chatbe angolul beírom: tegyük meg tétjeinket, hogy hány másodperccel a csata után döglenek meg a lorriek.... ilyenkor óvatosabbak szoktak lenni 😄

Nálam is ez volt a gond Lorrainel. Sokszor várni kell hogy megfelelõ alkalomra hogy elinduljon az ember és akkor bizony ki tudod osztani a sebzéseket vele de ugye nem mindenkis szeret hátul ülni és várni x)

De IRL sztem inkább nem a taktikai értékük, hanem a stratégiai/logisztikai problémák miatt nem váltak be... gyártási nehézségek, ellátási problémák, infrastruktúrális gondok, tüzérség/légierõ, gyalogság létezése (pl városi harcban).

Ezek ugye WOTban nem léteznek, ergo nem is az a gyengélkedés oka.

Mondjuk IRL se váltak be a böhöm, agyonpáncélozott harckocsik. Érthetõ ha a WoT-ban se õk a királyok.

Magam példájából felhozhatnám pl a T50-2t vagy a dagileót.
a t50-2 remek volt a fizika elõtt - hósikló.
A fizika betett neki rendesen, közben kijött a t71is, ami a fizika figyelembevételével minden tekintetben jobb lett. Sírtam érte hogy jaj a t50-2, mennyit mentem vele, szemét WG, jajajaj? Fenét, amikor már vmi nem jó, félretesszük, megkeressük a jobbat - így már azelõtt repült a kukába minthogy gyárilag kivették volna. Igen, volt egy aranykora, igen ez elmúlt, igen, tovább kell lépni.

Dagileó ugyanez: amikor kijött kalap szamóca volt, aztán megkapta a 10.5-es csonkágyút akkor kicsit használhatóbb lett de nem az igazi. Jött a HE nerf, kuka az egész, majd jött a creditért megvehetõ gold, akkor fasza funtank lett, mert iszonyatosakat lehetett még T9-ek seggébe is lõni vele. Aztán szétverték a goldammót, így megint használhatatlan lett.
Aki képes alkalmazkodni, az tudta mikor kell használni azt a tankot, és nem sírt, hanem élvezte amíg lehet.

A WOt elég változékony, mindíg van vmi érdekes ami éppen aktuálisan OP 😊

Igazából lehet hogy kéne a csapatnak a tûzerõ. Meg a hiányom miatt fognak páran megmurdálni, de leszarom xd. Mert késõbb több sebzést tudok vele kiosztani, ami el fogja dönteni a csatát.
Tegnap 80% feletti WR volt ezzel a taktikával, elõzõ nap is 60% feletti, átlag dmg pedig 3,7k. Nekem ez elég igazolás ahhoz hogy jól teszem azt amit teszek 😄.

Hát, a revolveres heavyik azért tudnak érdekesek lenni.
De összességében vmi ilyesmi az irányvonal JELENLEG.

A lényeg a player mentalitás: ha azonosítottok hogy mi az életképes, akkor annak megfelelõen kell reagálni a játékbeli terveinkkel, módosítani az elképzeléseket, kipróbálni vmi mást. A repetitív ismétlés és alkalmazkodás képtelensége olyan rovarszerû dolog.

Teszemaszt: KV1S most op, tologatjuk jól, lenerfelik, és tologatjuk tovább közben sírunk hogy ejj de szar. Ez a helytelen hozzáállás. Változik a játék, változnunk kell nekünk is.

Ez az örök dilemmám: ha hátul csellengek vele egy ideig, akkor hiányzik egy T10 tûzereje a csapatnak, ha nyomulok, akkor a füstölgõ roncsom tûzereje hiányzik. 😄
Nekem eddig az jött be, ha szakaszban megyek keményebb társakkal; miután õk ellövetik a célpontot, én kitárazok rajta. A távolsági harc sem való neki, ahhoz túl pontatlan - AP-val pedig gyenge pontokat kell lõni a viszonylag gyenge átütése miatt.
Igazából én is ott estem vele hibába hogy nem voltam elég türelmes hozzá. Az utóbbi idõben sokat változtattam a játékstílusomon vele, most már inkább kivárok vele akár a csata feléig is dmg nélkül. Aztán ha már némileg kikaparta a csapat a gesztenyét akkor megindulok és learatom a babérokat. Esetleg elfoglalok egy kulcspozíciót, ahonnan folyamatosan lehet osztani.
Az utóbbi napokban csak így játszottam vele és ritkán volt 2500 alatti sebzésem vele, inkább 3k felett voltam vele, de gyakoriak voltak a 4-5k sebzések is. A TD dömping szintén nem zavar vele, mert a mozgékonyság és a revolver tár ellensúlyozza õket.
Kár hogy régebben is sokat játszottam vele, így nehéz lesz felhúznom a statját.

Néha nagyon jó köröket lehet vele menni 6k sebzést leosztva, de a nagy TD-k elszaporodása miatt gyakran 2 bekapott találattól kihalok minimális sebzéssel. Tudom, hogy nem elsõ vonalas tank, de pont a türelem hiánya miatt nem tudok átlépni a pro játékosok kategóriájába; akkor is támadok, ha inkább bujkálnom kellene, olyan szitukat próbálok megoldani, ahová kevés vagyok. Az IS-7 és az E100 megbocsátóbb, az elkövetett hülyeségeket könnyebben túl lehet élni velük.
Igazából nem is annyira zavaró, de azért erõsen elgondolkodik a wot játékosállományának a kompetenciáján az ember ha ilyet tapasztal.
Am meg felõlem spammelhetik a HEAT-et, azt elég szépen nyeli 0ás sebzéssel a legtöbb tank.

Én személy szerint az 50B-t szeretem a legjobban a heavyk közül. Bár az átlag sebzésem valami fostos 2300 körüli vele, de csak mostanra tanultam meg normálisan táras tankokkal játszani. Ráadásul a fun faktora is nagyobb mint a többi heavynek, a gold spam se érinti a papír mivolta miatt.

Aha, OK!

#268756 -ben leírtam. Nekem mindennapos egy két ilyen kör így nem is szentelek az ilyen postoknak különös figyelmet. Anno amikor az ember elkezdi örül persze az ilyen eredménynek meg launch után még mentek a csodálkozások a 2k-s körökre hogy hú ezt hogy csináltad. De már 2 és fél éve kint van a játék és elég sok mindent láttunk már.

NoparaWot
Triplázós kör Type59el - jó meccs volt 😊

REPLAY

A sebzését biztosan élvezném. De a célzási idejét és az újratöltési idejét rühellném. A JPzE-100 már legalább egy éve ki van fejlesztve, de semmi nem motivál hogy meg is vegyem, teljesen meg vagyok elégedve a Jagdtigerrel, és pláne nem fogom beálldozni a legénységét a JPzE-100-ra.

Útban vagyok az FV215b (183) felé, azt talán megveszem. Az jobban érdekel a HESH lõszere miatt, meg az legalább papíron létezett. Az AT-15-nél tartok, de csak a triplázókat játszom le. Már a duplázókat se annyira kibírhatatlan a lassúsága. Valamikor jövõre talán meg is lesz az FV215b (183) is. 😄

Nincs értelme így osztályozni, nem minden fekete vagy fehér. Játékstílus kérdése az egész. Az IS-7 jobban páncélozott, mint a táras és agilis 50B. De míg az 50B-vel 2400 az átlagsebzésem, addig IS-7-tel 3200. Bár én nem vagyok pro játékos, de a páncélozottság sok esetben hasznosabb számomra a tárnál.
Még mindig teljes laikusként kérdem: ti, PRO-k mit láttok ezen a két megosztott képen (268714)?
Nekem elég jó körnek tûnik.

Tono34
Elõbb linkelt valaki 2 orosz csodát, ott találtam. JagerGepard.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

a kedvenc halálnemem: szembõl belémver egy td 861 et, majd telibekap egy arty..

Simán. WG úgyis szereti a fantáziatankokat most egyel több vagy kevesebb mit számít.
Nekem ez kell tier 10-be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szeretem a drasztikus túlméretezett (troll) lövegeket, ennyi. 😊 Lehetne igen balanceolni a TD ket ahogy írod. Lehet ezért volt elsõ teszten mikor bejöttek a sima HE lõszereiknek 152 mm es penje. Az is tudna azért néha penetrálni. 😊

Azt pedig ne akard velem elhitetni hogy te nem élveznéd egy 180 mm es vagy 203 mm es löveg társaságát amint 1000 meg 1300 akat sebzel és mindenki árkon bokron át menekül elõled! 😄

SU203 HEAT lõszere simán lenne ilyen 250-300 mm es pen körül, na az ha sebez, laza 1500-1800 dmg lenne.

Majd a STURMTIGER!!!!!!!!!!!! <#violent>

Valahogy Így képzelem el az egyén arcát miközben ilyeneket ír. Nem 100-as az is biztos. És sajnos gondolom magyar.....

Nagy buli lehetett egy Tortoise-val.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez valami Jagdpanther Másfél?
sírjak vagy nevessek

wot nick: PsychoTrooper

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

vagy kilövi és segít foglalni az e75 nek, és nyernek <#nyes>

Tehát némileg átfogalmazva megint ott tartunk, hogy a heavyk életképtelenné lettek téve. Nekem ez azért eléggé bántja a csõröm, tekintve hogy régen a munka oroszlánrészét õk végezték, függetlenül attól, hogy mi a helyzet a játékban. Sebaj, majd az lesz a szép új világ, mikor kizárólag Batchatek, medek, és egy-két TD adja majd a T10 csaták legénységét. Én nem fogom bánni, közelében nem járok már pár hónapja a T10-nek, nem is szándékszom, csak mint mondtam a heavyk kigolyózása zavar.
Ebbõl 804 akcióért, így marad 2683 nettó.
Még mindig nem rakhatok ide linket, mert még nem vagyok 30 napja regisztrálva,de bemásolva mûködhet.

http://wotreplays.com/site/393781#self

3487 xp vereségért KV-5-tel.
E3 vagy 263 ellen sokat nem ér a tankos gold sem.

Na jó. Az összes mit kellett volna csinálnom poszt írójának univerzális tanács mostantól.

A goldspam több hónapja a WOT sajátja. Aki ennyi idõ alatt nem volt képes felfogni hogy a mozgékonyság és a revolvertár többet ér mint a páncélzat, az legalább akkora noob mint a 200 effes siemkák.
Ennél már csak az a nagyobb noob, aki utána kezdett neki hogy kihúzzon valami nagy böszme páncélzatra alapuló tankot.

Az ilyen ember az, aki leszarja az idõjárásjelentést, és ha bõrig ázik mert nem vitt esernyõt/esõkabátot, akkor azért a zsidókat okolja.

Tessék adaptálódni, figyelni mi történik a játékban s aszerint tervezni.