World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Cserélni fogom a jelenlegit.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Húztam a belem mögéjük be a házak közé, hogy legyen fedezékem.
comet, t34, is3, m103 és tigerp volt az utolsó 5 mind körülöttem
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Megvan az új kedvenc tankom <#eljen>#eljen> A végét 5 v 1 bõl hoztam. <#nyes>#nyes>

Viszont legalább annyit örököltek az MBT-k a nehezektõl mint a közepesektõl, ha nem többet.
Ry0k3n: Én se szeretek várni, de ha 1x kénytelen vagyok xd.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Egy idõben szépen kértem a top lorrieket hogy ne rusholjanak, de valahogy nem nagyon volt kedvezõ a fogadtatás, sokszor jött egy "fu noob" reakció.
Azóta inkább úgy szoktam kezdeni, hogy a global chatbe angolul beírom: tegyük meg tétjeinket, hogy hány másodperccel a csata után döglenek meg a lorriek.... ilyenkor óvatosabbak szoktak lenni 😄
Ezek ugye WOTban nem léteznek, ergo nem is az a gyengélkedés oka.
a t50-2 remek volt a fizika elõtt - hósikló.
A fizika betett neki rendesen, közben kijött a t71is, ami a fizika figyelembevételével minden tekintetben jobb lett. Sírtam érte hogy jaj a t50-2, mennyit mentem vele, szemét WG, jajajaj? Fenét, amikor már vmi nem jó, félretesszük, megkeressük a jobbat - így már azelõtt repült a kukába minthogy gyárilag kivették volna. Igen, volt egy aranykora, igen ez elmúlt, igen, tovább kell lépni.
Dagileó ugyanez: amikor kijött kalap szamóca volt, aztán megkapta a 10.5-es csonkágyút akkor kicsit használhatóbb lett de nem az igazi. Jött a HE nerf, kuka az egész, majd jött a creditért megvehetõ gold, akkor fasza funtank lett, mert iszonyatosakat lehetett még T9-ek seggébe is lõni vele. Aztán szétverték a goldammót, így megint használhatatlan lett.
Aki képes alkalmazkodni, az tudta mikor kell használni azt a tankot, és nem sírt, hanem élvezte amíg lehet.
A WOt elég változékony, mindíg van vmi érdekes ami éppen aktuálisan OP 😊
Tegnap 80% feletti WR volt ezzel a taktikával, elõzõ nap is 60% feletti, átlag dmg pedig 3,7k. Nekem ez elég igazolás ahhoz hogy jól teszem azt amit teszek 😄.
De összességében vmi ilyesmi az irányvonal JELENLEG.
A lényeg a player mentalitás: ha azonosítottok hogy mi az életképes, akkor annak megfelelõen kell reagálni a játékbeli terveinkkel, módosítani az elképzeléseket, kipróbálni vmi mást. A repetitív ismétlés és alkalmazkodás képtelensége olyan rovarszerû dolog.
Teszemaszt: KV1S most op, tologatjuk jól, lenerfelik, és tologatjuk tovább közben sírunk hogy ejj de szar. Ez a helytelen hozzáállás. Változik a játék, változnunk kell nekünk is.
Nekem eddig az jött be, ha szakaszban megyek keményebb társakkal; miután õk ellövetik a célpontot, én kitárazok rajta. A távolsági harc sem való neki, ahhoz túl pontatlan - AP-val pedig gyenge pontokat kell lõni a viszonylag gyenge átütése miatt.
Az utóbbi napokban csak így játszottam vele és ritkán volt 2500 alatti sebzésem vele, inkább 3k felett voltam vele, de gyakoriak voltak a 4-5k sebzések is. A TD dömping szintén nem zavar vele, mert a mozgékonyság és a revolver tár ellensúlyozza õket.
Kár hogy régebben is sokat játszottam vele, így nehéz lesz felhúznom a statját.
Am meg felõlem spammelhetik a HEAT-et, azt elég szépen nyeli 0ás sebzéssel a legtöbb tank.
Útban vagyok az FV215b (183) felé, azt talán megveszem. Az jobban érdekel a HESH lõszere miatt, meg az legalább papíron létezett. Az AT-15-nél tartok, de csak a triplázókat játszom le. Már a duplázókat se annyira kibírhatatlan a lassúsága. Valamikor jövõre talán meg is lesz az FV215b (183) is. 😄
Nekem elég jó körnek tûnik.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nekem ez kell tier 10-be.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt pedig ne akard velem elhitetni hogy te nem élveznéd egy 180 mm es vagy 203 mm es löveg társaságát amint 1000 meg 1300 akat sebzel és mindenki árkon bokron át menekül elõled! 😄
SU203 HEAT lõszere simán lenne ilyen 250-300 mm es pen körül, na az ha sebez, laza 1500-1800 dmg lenne.
Majd a STURMTIGER!!!!!!!!!!!! <#violent>#violent>
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

wot nick: PsychoTrooper
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
http://wotreplays.com/site/393781#self
3487 xp vereségért KV-5-tel.
Ennél már csak az a nagyobb noob, aki utána kezdett neki hogy kihúzzon valami nagy böszme páncélzatra alapuló tankot.
Az ilyen ember az, aki leszarja az idõjárásjelentést, és ha bõrig ázik mert nem vitt esernyõt/esõkabátot, akkor azért a zsidókat okolja.
Tessék adaptálódni, figyelni mi történik a játékban s aszerint tervezni.