World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.08.29. 21:39:00
angelus1991ster.blogspot.hu
Olyan betegesen hülye dolgokat tudott írni.
De én olyan jókat röhögtem a beteges náci dumáin.
Vicces volt kiakasztani,milyen szépen tudta cifrázni.<#idiota>#idiota>
Egyik másik szösszenetét le is mentettem hogy jókat röhögjek néha.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 21:33:43
Ö volt az akit legyőztek 1v1-ben de döntetlen lett<#idiota>#idiota>
Amúgy csak évek óta könyörögtünk neki a spoiler használata miatt<#nezze>#nezze>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Meg réges régen sokat okoskodott hogy ő mekkora pro,aztán megverték a többiek gyakorló csatában amit ő szerinte megnyert,pedig kilőtték a francba,de nála az nem vereség.<#idiota>#idiota>
Utána egy kis időre eltűnt,de azóta is fel fel tűnik,időnként beír valami idióta náci sületlenséget vagy valami agymosott náci videót.<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 21:23:09
Nem szeretem.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.08.29. 21:13:22
De ha már ennyire fantom tank,akkor miért hat csövű 200 miliméteres forgótornyos minigun van rajta?
Na meg előre kell egy positron deflector,oldalra meg egy jó fajta másodlagos energia pajzs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 21:07:04
Fejlesztenék mint a cukrot és sikeres lenne. Lenne.
Ja de ez valamilyen formában magyar típus is, amitől ha használnád, hetedíziglen benáculnál és felszabdalódna a tér-időkhontinuum.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.08.29. 21:03:36
2200as robbanó sebzéssel tudnám elképzelni. 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De négyfős legyen.

Ezek szerint megnyílt az út a Ratte előtt.
Eddig 3% jött le a frissítésből.<#idiota>#idiota>
Netem jó,most néztem.
World of warship frissítése lejött pillanatok alatt,Wot meg kb félóra alatt 3%.
Szóval nyugodtan.
Féloldalas hülyeséget is ki törölhette volna a nagy tesó,amit beírt csíkos barátunk.<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 17:31:47
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szójj a wargamingnek hogy a wot nem tudja frissíteni magát és azonnal adjanak nekem frissítést.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 17:30:04
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Vagy hun van?
Mellesleg nincs szerver vagy mi?
Elindítottam a Game Centert,kiírta hogy frissítést talált wow-hoz meg wot-hoz,de a wot-ot nem tudja frissíteni csak áll a töltésjelző és írja hogy felkészül a frissítésre,bezzeg a world of warshipet pik pakk frissítette.Pedig ahhoz is valami 1.9 giga peccs gyütt ha jól láttam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 17:28:27
Nem értem mi a fenéért nem lehet át fösteni.<#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 17:06:19
Szóval te is vársz. 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem tudjátok hogy mikor lehet majd ha lehet egyáltalán szegény VK-t át festeni?
Olyan jó lenne ha le festhetném.A gyári festés nem igazán jön be.
Jah látom feleslegesen írtam mert közben halálfejet kaptál.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 16:57:42
Következő ágnak ténleg EU/Others ágnak kell lennie. Ahol a legénység nemzetiségét magad választhatnád ki: izraeli, magyar, spanyol, román.....nevekkel, a legénységi profilkép meg minden alnációból 1-2 db lenne. Ehhez ilyen szublegénységes rencert kell megírni. Ha megy nekik.
A későbbi többi 1 ágas nemzet behozása szerintem is felesleges.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.08.29. 14:43:08
Lengyel ágnak kb semmi értelme.
Igaz szerintem a svéd HT-k is értelmetlenek.
Ja meg a kínai TD-k is feleslegesek.
Az nem lehet,mertolyan randa vagyok,hogy már eleve kiretusálva hajladoak csak a gépek exponálni,ha benne vagyok a fókuszban<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Igaz Zánkán van egy nagyobb park,de az sem Kubinka szintű<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Ha megtalálom a képeket akkor majd berakom ide.
Rengeteg témát nem vázol. Angliai csatát és az azelőtt elengedett 350 ezer szövetségest Dunkirk-el együtt meg sem említi.
Azt meg sem említve mi van ha a németek megállítják a partraszállást és a mobil V2-es bázisait a parthoz tudják irányítani, angliát agyonbombázva.
https://www.youtube.com/watch?v=sbim2kGwhpc