418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem,tud 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Megamax #406929 khm , te tudsz csinálni folyamatossan olyan sebzést? amugy meg T110E5 T28 emil2 1390és akedvenc tankom E50 E50 E50 E50 E50 Nem nem vagyok jó játékos, ez egyértelmuen látható de nem lovok gold loszerrel és nem is fogok. ( már cska azért sem mert valahog ynincs kedvem megint mindent a nulláról kezdeni) -
Nem 1x kértem, folyamatosan.
1x bárki tud lőni annyit. -
Akkor inkább felejtsd el a "gyorsan mozgó" jelzőt, mert más helyzetben egyáltalán lényegtelen, hogy milyen a sebessége a tankoknak.
De még szerencse, hogy a medeknek keményebb a tornyuk, mint a heavyknek, bár a te képzeletbeli világodban a heavyknek be vannak oltva hulldown ellen, úgy tűnik, szóval az sem számítana, ha ugyanolyan vagy keményebb lenne. Ahogy keménnyebb is a játékban. -
Megamax #406926 és ha gold nélkul csináltam annyi sebzést? -
Próbálj meg goldozni. Tolj 3-4k sebzéseket. Utána mond, hogy ez ennyire egyszerű. -
Megamax #406924 hát igen tényleg igazad van , tokéletes kijátszásnak nevezném én is a gold loszer használatát , oh várjál csak egy gomnyomással eltuntetni a páncélzatot, hmm nem ezt nem nevezném kijátszásnak. -
"goldot is lő, brühühühü." kérem ne plagizáljunk 

-
Amúgy az ilyenekre van a sok Singleplayer játék. Ha nem bírod, hogy kijátszanak, akkor lehet menni botokat darálni. -
Megamax #406921 Na ennek akkor lessz értelme ha belinkeled ide az amit állítasz hogy írtam, addig ne égesd magad azzal hogy olyanokat írsz amit én nem. Még jó hogy a forumon mindenki látja. Majd szólj ha látod ezt valahol az írásomban "heavy a mező közepén körbe lesz táncolva" Addig maradjunk a gyorsan mozgó mediumnál ami ugrabugráll hulldownban gold loszert lovoldozve.
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.12.15. 20:47:00 -
Arról van szó, hogy HEAT-tel már most is sokkal szarabb helyzetben vagy a track elnyelése miatt körbetáncoláskor, nem, ha még -25-30% sebzésed lesz HEAT-tel. -
Igen, biztosan Sherman és én is félreértjük, és nem csak te próbálsz visszatáncolni abból a hülyeségből, amit írtál.
Jó, hogy nem már a low alpha tankok vannak nyerő helyzetben városi harcban a HT-kkal szemben. Egyéb mese? -
Megamax #406918 Itt egy jó régi gyakorlós videó, a lényeg az autoim és a gold és normál loszer kozott, gold +autoaim normal +autoaim -
stork13 #406917 Gondolom ha mozgás közben kell lőni egy nehezet, akkor az a pár méter nem sokat számít amíg táncolod körbe (különben minek lőnéd menetből) plusz track.
A mai 10-es nehezek közül mennyi lehet, ami képes ezeket leforogni? Fele sem és trackre is lőhetsz ami akár sebezhet is közben. Ha meg a seggébe kerültél gold sem kell.
A változtatás után pont ezek lesznek életképesek +430U a nagy alfa miatt.
Illetve ha belegondolsz, ezzel az orosz medeknek lőttek, hacsak ki nem találnak valamit nekik. Esetleg egy új löveg, másik lőszer, nagyobb ROF. :D -
Megamax #406916 Lehet én vagyok a hulye de nem látom az írásomban hogy "heavy a mező közepén körbe lesz táncolva" Maradjunk annyiban hogy direkt csinálod és valami gond van az értelmezéseddel -
Tessék. -
Megamax #406914 Légyszi linkeld be azt ahol ezt leírtam "Arról beszéltél, hogy szegény heavy a mező közepén körbe lesz táncolva csúnya gonosz med által, aki még jól goldot is lő, brühühühü" (ne forgasd ki azt amit írok , mutasd)
-
Megamax #406913 most olvastam az oldalt , hát ezenn elrohogtem magam" Players choose their ammunition based on what’s happening on the battlefield. When it comes to high explosive shells, these tactics are justified. We all know that these shells are almost always guaranteed to cause damage, but this damage is usually much less than the damage dealt with standard shells. Basically, HE shells are used to fire on unarmored vehicles, for inflicting maximum damage per shot, or for targets that have few hit points left. In any game situation, the pros and cons of these shells are clear to everyone. Therefore, it's obvious that constantly using HE shells, while you have standard shells, is simply ineffective." ha ez igaz lenne akkor nem lenne a játékban troll ágyus Type 4-5. A másik mutasson már valaki egy videót ahol bárki is átvált HE reharc kozben mondjuk mikor T49 et kerget.kerget -
Ugrabugrál a sarkon golddal az MIÓTA mozgás közbeni lövés? Arról beszéltél, hogy szegény heavy a mező közepén körbe lesz táncolva csúnya gonosz med által, aki még jól goldot is lő, brühühühü.
Nagyon belezavarodsz már... -
Megamax #406911 Igen a tapasztalatlanok, csakhogy nem a tapasztalatlanok használnak gold loszert hanem azok akik statot akarnak novelni, akik csak a sebzésre mennek vagy minden áron meg akarnak valamit cisnálni.Ezért van az hogy a T57 heavy rádfordul a sakron miutánn ellotted magad és a frontodon keresztul szarrálo. Vagy a medium akinek megvolna a mobilitása, az arra használja hogy szarrágoldozza a frontod mikozban autoaimel és ugrabugráll a sarkonn hulldownban. Mert ugye te nem lovod be heavy tankal a tornyát mikozben ide oda ugráll ha netánn mégis akor o 3X lo vissza. Nem nem hinnném hogy hosszabb lesz egy csata mert az iddigi lepattanókat leváltja a biztosan áttuto gold loszer
Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.12.15. 20:10:49 -
Persze, hogy megoldja, főleg, mivel HEAT. Majd jól a láncba veri 0 dmg-ért. :-D
Sose a mozgás közbeni lövése volt probléma a medeknél, értelmes ember olyankor nem HEAT-el lőtt eddig sem. Ennyi a bibi.
De még ha maradunk a te elméletednél, akkor is 5 perces helyett 6-7 perces csaták lesznek, hisz 20-30%-al kisebb sebzések lesznek. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.15. 20:05:56 -
Megamax #406909 és itt jon a lényeg, nem kell pontosan célozni mert a gold megoldja, mikor JPZE100 ak 420 as heat el futkosnak. Maradjunk annyiban hogy a páncél ugyan ugy nem fog semmit érni max annyi hogy nem 5 percesek lesznek a csaták hanem 4 mert senki nem fog már loszert váltogatni. Hiszen minek is tennék nincs hátránya nem?! -
Ne zavarjon, hogy mozgás közben az általad és az általam felsoroltak közül az e50m-nek vannak a legrosszabb lövegtulajdonságai mozgás közben, kb alkalmatlan mozgás közbeni lövésre. M48 addig játszik, amíg nem fordulsz el jobbra, vagy balra, onnantól ő is kiesik az orosz medekkel szemben.
Már, ha pontos célzásról beszélünk, nem odafordulok "oszt a random majd beadja" típusú lövésekről, akkor még az STB-1 is játszik szerintem. :-) -
Hú de veszélyesek... :D
Annyit Patton,E50 rohangál, hogy nem lehet bírni a hatalmas 390 alfákkal. -
Remélem raknak be még valami értelmes tankot az adventi kalendàriumba,most hogy van egy rakàs goldom
-
stork13 #406905 M48 Patton, E50M. 390-ből marad még elég, hogy fájjon. -
Aha, mondj már egy medet, ami gyorsan mozgás közben el tud téged találni, és a 320-as alfájából marad is valami, miután csökkentik a sebzését. :-D -
asolyom #406903 Jó bizony! Talán azon ritka "high tier tank", amivel fun a játék, és nem kínlódás.
-
stork13 #406902 Semmit.
Ha penen nem változtatnak akkor az alap helyett továbbra is goldot fosn@k, mert az alap nem viszi át ergo nem sebez (mint most is ha -2 tierben játszol, kell a gold. T8-ként T10 nem fogod simogatni őket 190-200 pennel).
Inkább a biztos átütés a -20-30% sebzéssel, mint a semmi.
Az azonos sebzés kiosztásához szükséges lövésszám növekedésével a te bevételed csökken. Ez pedig nekik jó, prémfiók, prémtank. -
asolyom #406901 Talán végre a páncél is fog érni vmit. -
asolyom #406900 Erre kíváncsi leszek. Mondjuk pl. a P2W koncepció kihúzása, és a rebalance jegyében a Type-ok kaphatnának egy nagy átütésű és kisebb alfájú AP lőszert. -
yossarianHUN #406899 Ha az átlag wotos hülyének kisebbet fog sebezni a drágalőszere, te meg nem vagy fogalmatlan, sima lőszerrel szanaszét fogod szívatni, mert egyszerűen masszív DPM különbség lesz. Ha meg a szemben lévő kollega nem hülye, úgyis belő prém ammo nélkül is. De hát valakinek semmi se jó
-
Megamax #406898 na ezt mond meg azoknak akik 430U meg hasonló 300 folotti heat el lovoldoznek heavy tankokra. -
Nagyon nem látod át a mapokat. Meddel sosem heavykkel kell szembe menni. De ha +20k csatából nem esett le mi történik egy meccsben, akkor én nem tudom elmagyarázni az egészet. -
Megamax #406896 hát ha te így gondolod, akkor probálj meg eltalálni egy medet mikor hulldownban van és fossa rád a 330 penes heater 6,6 sec enként, de neked kelene a legjobban tudnod hiszen te is ezt csinálod. -
Erre annyit tudok mondani, hogy tudni kell célozni. 
Heavyvel nem nyílt mezőre kell menni, szóval a medek nem tudnak rohangálni annyit körülötted. Mozgás közben meg nem fog ellőni egy átlag játékos.
Úgy írod ezeket, mint ha a gold ammoba weakspot nyomkövető lenne építve. -
Megamax #406894 és itt jon az hogy nem gondoltad tovább, had fogalmazzak így " a medet el is kell találni" tudod neked a logikád "kimerul abban hogy tankok egymással szemben pufognak" namost ha nem találod el a gyorsan mozgó medet ami szarrágoldozza a tankodat mert ugye a szuper nehéz heavy tankok nem toltenek gyorsan de még nem is mozognak gyorsan. Szóval nem nem fog változtatni semmit csak mert picivel kevesebbet fognak egy lovéssel sebezni. -
Elég béna logika.
Ha a medek, 490 alfás heavyk 200/400-akat lőnek csak beléd, akkor simán tudsz trade-elni ellenük.
Biztos ugyanaz lesz... -
Megamax #406892 ez jónak hangzik, de semmit nem fog változtatni, csatán kívul hogy mennyibe kerult a játékosnak az a meccs nos az senkit nem fog vigasztalni ha szarrálotték a tankodat ugyan ugy csak tobb lovés kellett hozzá. Max annyit érnek el hogy akiknek eddig volt normál loszer a tankjában nos az ezután csak goldot fog vinni. -
yossarianHUN #406891 We’ll reduce the damage output of “special ammo” by 25-30%, depending on the average damage of the shell, while their penetration will remain unchanged. The percentage of damage reduction will depend on the amount of damage per shot. The more damage per shot, the greater the percentage of reduction.
Jéj.