418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Jó,hàt ha nem lesz ló,akkor jó lesz a szamàr is:-DD
  • Sherman0070

Mennyi a gold penje?
  • asolyom
    Szerintem nem jól fogtad meg a szöveget. Számomra a következő a lényeg: "Put simply, we would like players to be top of the list more often." Hogy ezt milyen sablonnal érik el nem tök mindegy? A sablont nem én akarom kitalálni, vagy értékelni, én csak haszonélvezője lennék az eredménynek.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 11:35:16
  • Maala
    Miért, nincs páncélja, mozgékony, és hulldownképes. :-o

Tökéletes a mostani metába sarkokon lőni, nem?
  • Sherman0070
    Én azt hallottam, hogy az a kampány tank egy hulladék. :D
  • Maala
    Annyi aranyból inkább megveszem a Platáét, legalább nem fókuszálnak ki minden csatában az artyk! :-D

Januárban lösz Csíftön/t95 kampány is amúgy... Brühühü.
  • ROMOTO
    Inkább eladom az accom és kezdek újat, hátha jobb lesz
  • joe662
    Vegyél magadnak,most ott àruljàk a kalendàriumban
  • ROMOTO
    Aggyák inkább vissza a páncíílt!
  • Angelus1991ster
    Forradalmi baszod...forradalmi :D Az igazi játékosszámcsökkentő javaslat :D. Ezekkel egyetemben 12-2-1 és 13-1-1 formulákat is bekő hozni!
    Ezeket a piaci geciket megszállta a kétfarkuak szelleme?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.12.16. 09:51:35
  • __Jacek__
    "Három szintű csata esetén: 4-5-6 és 5-5-5." ez mondjuk tényleg fantasztikus ötlet :D
  • ROMOTO
    A goldammo elveszi a páncíílt, a medek körbetâncoljaák a heviket, hámiezmáán?!
  • Plata
    Vagy az is elég lenne ha kevesebb hisztis rinya picsa lenne?
  • Angelus1991ster
    Oda figyel ja bazmeg, úgy mint egy kancsal borz. Arra figyelnek, hogy töröljék a fórumtopikokat, mert ugye exabájtokat foglaltak. Arra figyelnek, hogy véletlenül se balanszoljanak rendesen, csak negyedévente 1-1 tankot. Ezeket kéne nyaktól lefele leásni és husánggal ütni, vagy "játszatni" ezeket a saját játékukkal.

Ez is mi?:
    "•2019-ben a továbbfejlesztett MM tesztelése is folytatódik. A klasszikus 3-5-7 és 5-10 mellett más sablonok is megjelennek majd: ◦Két szintű csata esetén: 6-9 és 7-8.
    ◦Három szintű csata esetén: 4-5-6 és 5-5-5."
    - szóval t5-8-ig szintek tovább fognak szívni. Jajj de kurvajó...
    ilyeneket kellene tesztelni: 1-3-11, 2-2-11, 3-3-9 , utóbbival találkoztam is.
  • Megamax
    csak az a kulombség hogy míg a heavy tankot szarrálovik és nem kap érte semmit mert végulis mi a heavy tank egy boxzsák, sokkalta jobb lenne ha kapna ugyan ugy kreditet meg xp-t
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.12.16. 02:44:13
  • Maala
    Szerintem kb. annyira, mint másokat az a plusz XP, amit a lepattanókért nem kapsz. Mindenkinek más a preferenciája. Én pl. leszarom, hogy 10-20-50 csatával többet kell menni, duplázókkal úgyis meglesz előbb-utóbb, ahogy meg is lett az összes tank kifejlesztve a játékban. :-)
  • Megamax
    gondolj bele ha nem voltam hajlandó artyba ulni szerinted mennyire érdekel-het a "kuldetés"
  • Maala
    Egyáltalán nem, így is baromi könnyen riggelhető az egész küldetésrendszer, hát még ha a lepattanókra is kapnál XP-t...
  • joe662
    Mondtam én,eltoltam 20k kötvényt és jönnek a tankok,kötvényért
    Azt várom éln is:-D
    Is3A faja kis cuc sh-ban
  • Sherman0070
    Kötvényből vehető tankok is lesznek.
    WT E100 pls. :D
  • Kancsalborz
    Majd beszéljünk erről 2019 - végén : " hogy a Wargaming végre tényleg odafigyel a játékosok visszajelzéseire ", mert a WG hozzáállása 4-5-éve nem erről szól...
    Most is inkább talán annak, hogy a játékosbázis észrevehetően csökkent ebben az évben...
    De amíg élünk, remélünk...XD
  • joe662
    Wot 2019,By MrScheff
    A frontline várós,nagyon
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.15. 23:49:48
  • Megamax
    na és a belinketl hozzászólásaimban írtam én ezt "heavy a mező közepén körbe lesz táncolva" amugy én nem látok heavy metát, nem furcsálod kicsit hogy a páncél által felfogott sebzésre nem jár XP ?
  • Plata
    Szerintem egyikőtök sem ért hozzá.
    Jelenleg Dreadnought meta van.
  • Maala
    Szóról szóra ezt írtad. Még egy. És még egy. Vagy belinkeljem az összes mai hsz-edet?

De legalább egyben megemlítettél egy HT-t (T57 HT), ami csinál is valamit (hisz az épp kapóra jött a mondandódhoz, a goldammo szidásához :D)... A többiben meg úgy beszélsz a HT-kről, mintha valami rongybabák lennének, amiket csak a medeknek raktak volna a csatába, hogy legyen HP, amit lőhetnek.

Igazából nekem ez az egyetlen bajom, hogy leírod a medeket valami világmegváltó übertanknak, a HT-ket meg semmirekellő szarnak... Holott mind a kettővel lehet jól is, rosszul is játszani. És ez gold/sima/HE lőszertől független. A fórumban is látható, van, aki még E-100-al, Type4/5-el sem tud időben elérni a csatába, pedig nem nagy cucc elbattyogni az legnagyobb csata helyszínéig mindenféle kitérő nélkül, aztán ott forgatva a tankodat, meg védve a lehetőségekhez mérten az addigra leHP-zódott társakat minél több sebzést kiosztani.

Nem is értem, miért van most épp HT meta a játékban. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.15. 22:59:49
  • Plata
    Az enyém prém nélküli.
    Sajnos nem hiszem hogy megismételhető.
  • __Jacek__
  • Maala
    Amilyennel elérted. Ha prémmel, akkor prémes, ha prém nélküli, akkor prém nélküli. Az átlag szintén.
  • Megamax
    igen csak így tovább így kell kiforgatni azt amit nem mondtam
  • Plata
    Ma mázlim volt, a napi küldiből csupa jó dísz jött.

Már csak a fa nem fullos.
  • __Jacek__
    A játkon belüli statnál a legjobb csata az milyen XP? Alap?
  • Maala
    Igen, én is ezt nem értettem, de a kollega korrigálta magát, hogy "hisz ő a gyorsaságot úgy értette, hogy a sarkon kinéz, lő egyet hulldownból, majd visszamegy". Mert a med tankoknak ez a dolguk egy csatában, teljesen magától értetődően. :-D

Meg nyilván a szemben álló HT tök hülye, és ő nem hulldownban van, az csak a medek sajátossága. Csak azt nem tudja senki, hogy mi köze ennek a sebességhez, mikor minél gyorsabb egy tank, annál jobban szétcsúszik az aimja, és annál többet kell várnia a "sarkon kinézéskor"...

Több sebből vérzik, de nyilván annak van igaza, aki ha meglát egy artyt a csatában, vagy ha rálőnek egy goldlőszert, aztán egyből kilép a csatából. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.15. 22:40:04
  • __Jacek__
    Szerintem itt nem cél az egyensúly, eleve hogy vagy 8 vagy 5 nagyobb tierű tankal harcolsz az esetek 98%-ban, ezért tetszett a frontline!! Az jó volt persze voltak problémák de nem azok amiket írtak hogy jaja szarul fut... lofaszt ikább hogy van 5-6 tank ami használható a többi kuka :D Mivel semmiféle ballansz nincs, csak csavargatás megy a statisztika alapján folyamatosan mindenre, ezt el is ismerik egyébként...
  • Megamax
    Noob vagy még hallod nekem 80%WR em volt az utolsó meccsemen IS3A val :D kíváncsi vagyok meddig bírod gold loszer nélkul !
  • Megamax
    Nem zavar, én élvezem ha vitatkozhatok mással amíg értelmesen csinálja a másik fél, tudod aza jó a forumban hogy nyilvános és mindenki látja. A legjobb dolog az mikor olyanokat állítanak amit le sem írtam és én élvezem mert tudom hogy mindenki más is látja.
  • stork13
    De ha körbetáncolsz és lövöd, minek lövöldözöl rá HEAT-et?
    Elölről nem lövöd, a többi oldalról meg viszi az AP is.

De mindegy is, meglátjuk ha kijön mi lesz a helyzet és hogyan oldják meg az egyensúlyt.
  • __Jacek__
    Szégyeld is össze magad :)
  • Sherman0070
    Jó nagy bot vagyok AP-val. Még a 100% winrate-et sem tudom hozni az első 4 meccsemen.
  • __Jacek__
    Namost itt az a helyzet hogy szép lehetsz okos nem! Már éppen akartam írni hogy felesleges írogatnod mert mindjárt megjelenik a másik kettő, addigra megjelent :D Szépen karőltve leoltanak tök mindegy mit állítasz, mint az előbb még be is linkelte a semmit, nem jött be gyorsan tulépett rajta és megjelent a másik két muskétás
    Ez itt a kezdetektől így ment ebben a topicba csak a nevek cserélődtek mindig
    Ha folytatod véletlenül ellátogatnak a moderátorhoz, teljesen valós infóval.. de magyarban ezen nem kell csodálkozni
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.15. 22:08:04
  • Megamax
    bocs de nekem ezek a nevek nem modnanak semmit, tudod nagyon jól hogy aki goldal lo azt meg sem nézem