World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyre több van belőlük magas szinten,de meglepődtem hogy mennyire nem veszélyesek.
T8 még csapatosan is harmatos.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
T10 heavynek lehetne magyar Maus.<#idiota>#idiota>
Maus(H) néven.Végül is magyar országon is volt Maus.
Könnyű felderítőnek meg csepel bringa.<#mf1>#mf1>
Esetleg még ha repülős játék lenne,ott talán találhatnál olyat akire büszke lehetnél.
Mert ahogy a nemzetközi fociban, úgy a 2. vh összképében is kb. semmi (lófasz) szerepünk volt. Na ezért nincs neked magyar fád. Hiába játszik EUn 8% (?) magyar, szarból még a WG sem tud várat építeni.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.03. 08:06:07
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A Total War-ban is ha lehetett magyar frakcióval/néppel játszottam. Ez ad egy egyfajta pluszt a játékélményhez. Háborús játékkal ha lehet hadd "háboruskodjak", nemzeti kis harcocskákat vívjak, és a háborús energia ha lehet itt vezetődjön le. Ezért van a WoT és ezért jó ha van ilyen.
Kb. mint a nemzetközi foci, az is ezt a szerepet tölti be.
Meg jól néz ki 😊
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.09.02. 22:13:36
angelus1991ster.blogspot.hu
Jah régebben 2013 környékén még sokkal tovább tartott a tier 2-4es grind(pár éve teljesen feladta szerintem a wg a low tiert lecsökkentették xp igényt), most pár játék és a kezdő már a tier 5 ben van. Jah ez a pedotankolás is álszentség mivel nincs skill based MM ezért a tier 10ben lévő unicum is kb noobok farmolásával van olyan stattal( ne felejtsük el egy 0 játékos kezdő azonnal vehet prémet minden tapasztalat nélkül , szóval kezdők mindenhol vannak, sőt azon se lepődnék ha meg lowban kevesebben lennének)
Egy szó mint száz low tier kb árva, de persze wgnek az a üzlet ha meggyőzi a játékosokat hogy csak tier 8-10 ami számít
Így viszont olyan mintha a kisPolákomban ülve BöMWöst kéne beszereznem, mer ha nem akkor pedó vagyok és a többi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+ a német könnyű tank osztályt is javíthatnák. Papír lótúrók. SpiC HWK és Rhm kaphatna már egy táras löveget. Már egy fokkal vonzóbb ág lenne.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.09.02. 20:59:02
Nyárzárásnak megteszi.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
No meg az MM hibája, hogy nincs rendesen különválasztva low tier-ben a kezdő és a 'tapasztalt'. Mindig becsúszik pár 0 csatás tier 2-3-as tapasztaltas csatában.
Ritkán játszom francia tankokkal max leduplázom és kész.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nem is értem hogy éltem túl.
Minimum 15 lövést lőttek mellém,pedig sokan lőttek ám,de nem találtak el,olyan volt mintha tripla mázlim lett volna.
Tvp majd két tárat lőtt mellém.

Olyan megálazó, hogy semmit sem üt át. A type 5 öt látok, menekülnöm kell.
Szánalmas. Milye van,a mi indokolja ezt az alacsony értéket?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
2. Meg kellett volna várni hogy az oroszok támadjanak, a teljes haderő bevetésével talán lezárul az angliai csata, meg észak afrika mire a ruszkik támadnak, bár az is lehet hogy nem támadtak volna ha megkapják a finneket, .
3. A 262-est 1943 közepén nem kellett volna átalakítani bombázóvá, így kb 2 évvel előzte volna meg a korát, ha megvan a légifölény akkor megvan a háború.
És pár apróság: nem kellett volna szuperdreadnought -at gyártani (a japánokra is igaz, sőt) helyette a legmodernebb XXI u-bootból kellett volna több (1943), tigris helyett panther vagy valami t34 klón, maus meg ilyen őrültségekre ne költsenek se időt se nyersit. És az amcsikkal béke vagy atomháború és kampec a földnek.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Vesztettünk szokás szerint,de majdnem 5k sebzés.
Franciás 2. mission a dupla stunolós secondaryval... Batchat artyval. :-D meglepően gyorsan meglett amúgy, ez a duplázásos móka elég fun.
Ebbe is bele kellett nyúlniuk és szétbaszni...
Pearl River 2, azt is csak rontották le, amíg örökké ki nem vették
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
T54 light tankommal bekerültem az új pályára,középen az árokban spotoltam,gyűlt a spot mint a fene,erre kinyírt az idióta 50tp csapattárs.
Asszem 15k spot sebzés kellene.
Volt hogy 5-5 light tank volt csapatonként.
Meg random 300-400 körüli ping.
Úgy feltekeredtem egy házra hogy azt sem tudtam hogy kerültem oda.
Nem a netemmel volt gond.
Hasonló esetben, amikor ilyen önjelölt harctéri rendőr parancsnok megtalál, és elkezd lökdösni, akkor átkapcsolok leszarós üzemmódba, az a csata már úgy is a levesbe megy, és elkezdem vissza lökdösni. Ha elszarja az én játékomat, akkor az övé se legyen élvezetes. Szerencsés esetben eldurran az agya, és elkezd rám lövöldözni, majd bekékül. Ha meg nem lövöldöz, akkor a játék végéig tologatjuk egymást. Én akkor már élvezem. <#vigyor0>#vigyor0>
Esetleg majd én kapok büntit dev zaklatásért a sok report miatt.<#hawaii>#hawaii>
Mivel vagy egy órát vacakolt a frissítés nem játszottam,de úgy láttam elég jó lóvét lehet belőle kiszedni.
Bár asszem gondban leszek,nincs sok nemzetből tankom.
Nem tudom hogy t8 tankokat vásároljak vissza,mert hátha jön újra az a jó kis játékmód amiben T8 tankokkal lehetett menni,vagy T10-et vegyek mert újra lesz ranked.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.29. 23:27:50
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Mintha régen más neve lett volna.