World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=8&tanktype=3&nation=0&premium=0&modeid=0&team=0&battles=1000&groupby=0&fieldname=damage_dealt&server=
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.09.10. 14:41:39
Megdobhatnál egy 200k free xp-vel és átugranám.<#idiota>#idiota>
Azt, hogy a többi tank milyen, még nem tudom, de a Caernavron 3100 DPM-je elég fájintos, meg a 256 mm torony front páncéllal is pattintottam már IS-7-et, meg objekteket is (medet, TD-t egyaránt).
A Super Conkiról meg annyit, hogy azért nemhiába volt a leggyakrabban használt heavy tank a legutóbbi Ranked Battle szezonban.
Két meglátás azoknak, akik bele akarnak vágni:
-sok-sok gold ammo(150 dmg mellett nem igazán fér bele, hogy pattanjon a lövedék)
-ha sidescrap-el az ember egész használható.
Összességében fele olyan rossz sem volt, mint gondoltam, bátran vágjatok neki, aki eddig még nem tette meg.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Egyébként azt hittem itt az iskola az idóták visszamentek a suliba és lehet játszani.
Frászt,Tier 10 csata,60Tp T10,Type4,O-Ho mit csinál?Bemegy a bázisunk mögé a bokrokba.<#ijedt>#ijedt>
Fel spotolok 11 tankot,339 spot sebzés összejön.
Az ellenség meg csapatosan bejön a bal oldalt,de senki nem lő rájuk,egyedül megyek neki hat tanknak.Jah light tankkal voltam.
Nekem az a bosszantó, hogy nem is olyan régen volt egy hasonló össznépi marathon, de azt valahogy sikerült jól összerakniuk, és napra készen lehetett követni, hogy az adott pillanatban hol tart a görbe. Nem is tudom már, hogy ott mit kellett gyűjteni, de korrekt volt.
Ez a T25 marathont meg mintha egy tehetségtelen kezdő programozta volna, nincs követési lehetőség, egy csomó hibával indult, nem is értem hogy ha már megvan a működő minta, akkor ezt hogy sikerült így elkefélniük.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De a hócipőm tele lett a random lagokkal.
Amikor mész Vk-val jön egy 400-600-as ping oszt azt veszed észre hogy vissza fele mész vagy épp fel a falra az nem vicces.
Volt hogy forgott a tankom és nem reagált semmire.
Vicc hogy átmentem WoW-ozni ott 25-35 közt volt a pingem,de a Wow szerverek is szarok,az insta/df szerverek behaltak.
Még World quest party keresés is kész kínszenvedés.<#vigyor>#vigyor>
Pedig a Blizz sem kispályás,oszt az ő szervereik is szarakodnak.
Jah olyan sziklára is felmásztam lag miatt t54 ltw-vel amiről nem gondoltam volna hogy meglehet mászni.
Vagy 8 tankot akartam duplázni 2 meg lett és elegem lett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.09. 16:53:21
Jó tudni.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2018.09.09. 16:07:07
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
angelus1991ster.blogspot.hu
Veszont egy Pudel-nek vagy Schalmturm-nek jobban örültem volna. Azok is midtierek.
angelus1991ster.blogspot.hu
Tudhatták volna hogy a játékosok nagy része olyan szerencsétlen hogy még a játék honlapját sem képesek nézni a hírek miatt nem hogy kiszúrni azt hogy kódot kell beírni.
Na jó olyan sokat nem mert keveset játszom,de szinte minden csatámban kaptam tokent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.09. 07:58:08
Arról nem is beszélve hogy ha japó jön szembe.
Szerintem teljesen elfogadható ár a tankhoz. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Első csatára beadta.
Győzelem!
Csata: Prokhorovka
Járművek: P.43 bis
Szerzett tapasztalat: 2 203 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 22 283
Csatában elért kitüntetések: Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Csokoládé (x11)
Személyes tartalékok: További XP csatánként (x5)
Tegnap vagy 10 jött.
Ez volt a harmadik csata Vk-val ahol csapat sebzett meg,oszt mikor szóvá tettem artynak neki állt feljebb,így aztán eldurrant az agyam és megindultam vissza szétrúgni a zrityóját.
Vagy autopilota-n volt a tankja ,az autopilota meg bekattant.
Az enyém is rendszeresen kiakad.<#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.04. 19:23:56
Szeretem a kamikaze medált.
Jah mellesleg nem is volt sebző találata.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az artyval volt egy kis nézeteltérésem,megígértem neki hogy kinyírom mert engem lőtt mikor Maus Obj705 párossal harcoltam.Miután le lettek ápolva a heavyk elmentem haza hogy leverjem,de nem értem oda mert a t100 megölte sajnos,arty meg nagyban ugatott hogy a t100 mindjárt szétszed.
Nem jött neki össze,mellesleg nyertünk is,arty meg már csata eleje óta ugatott hogy tomato team vagyunk meg veszteni fogunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.04. 16:04:38
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.04. 11:58:42
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU