World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy mozgékonyságot,sebességet sem látok benne.
Akkor lehet kimarad..
A német 2.td ág mellett csinálgattam volna,ha vki meggyõz..
Ha már ráérünk addig kérdezek:A német 8as heavy a vk4502a milyen tank?
Mennyire használható?
Tegnap fejeztem be a Tiger P-t és nem estem hasra tõle.2x emlékszem,h vki a frontot lõtte a torony helyett,+eszméletlen lassú.Max a szakadékban lefele van 30 km/h sebessége.Valahogy többet vártam tõle,igaz híg mezõnyben nem várhatok mást.
Szal ez a 8as vk milyen?Sebesség,mozgékonyság?Thx.(120mm front elég gyenge sztem)
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mert miért ne lehetne bug? CSak ugye úgy állítod be az egészet hogy ez lépten-nyomon, éjjel-nappal megtörténik, én meg kételkedek mert ÉN nem ezt tapasztalom. Ezért kiváncsiskodom, és ezért kérek vmi kézzel foghatót.
Egy sima replayyal megoldhatnád az egészet, erre hogy zárod le: "unom az értetlenkedést", miután a többiek adtak egy tényeken alapuló választ.
Most akkor mit gondoljon az ember? Miért írsz egy publikus fórumba, ha a reakciók nem érdekelnek?
A csofi a wz es a t71 mozgas kozben es allo helyzetben is 20 , a 1390-nek 17,5 ertek volt megadva mint egy orosz vagy kinai mednek.
Szóval erre sokkal jobbnak tûnik nekem az intel.
cyka blyat
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
A kínai light meg imádni való. Mint egy T-50-2 -es cabrio. Nagyon fain, lehet megveszem azt is, mert iszonyú jókat lehet vele szerintem trollkodni.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
goldammo?
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az orosz szerveren 7.4 dollár.
A Type 64 pont a duplája nagyjából. Kb 3200 Ft.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Works as intended."
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Lassan eladom M7-et, de rá jöttem hogy hiányzik a spottolgatás ( nagyon régi T-50 / Leopard kombók :3 )
Mostanában mi a jó spotter tank?
az meg, hogy akkor kezd el pattogni .. ezt ugye te sem gondolod komolyan. 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nem értem igazából, hogy miben kételkedsz? Hogy létezik ez a két jelenség, vagy hogy milyen gyakran fordul elõ? A példámon semmi érthetetlen sincs. Van egy többnyire 250 körül sebzõ ágyúm, ami egy 100hp-s, papíron egy lövéses tankba a kedves "randomnak" hála csodálatos módon hagy 10hp-t. Így a szerencsés kiválasztott lövöldözhet tovább, sõt, ha ez még nem elég, még pár lövést pattint is. Talán hogy több esély lehessen Hidegfejû vagy Spártai medált szerezni?
http://ftr.wot-news.com/2013/10/25/25-10-2013/
Itt is linkelve van.
A test erõs, ah rejteni tudod a hasát, 130 mm 60 fokban, nyolcas hevik közül az egyik ha nem legerõsebb szembõl. Igaz, nyílt terepen vigyázni kell a forgatásával a papír oldala miatt, mint az M103-nál. A teknõ homloklemeze persze sebezhetõ.
A torony viszont eléggé vegyesfelvágott, egy 200 mm-es pajzsot egészíti ki a 165 mm-es frontpáncélt. Vagyis a pajzson kívül viszonylag könnyû átlõni, a toronygyûrû még ennél is gyengébb.
a ROF állat, az átütés jó, és baromi gyorsan céloz.
nincsen semmiféle rossz emlékem róla.
és ha már úgyis meg kell vennem a BP-t, és ha tényleg jó a BP akkor prémmel simán kihúzom a Caernarvon-t
(prémmel nevetséges ez a játék, ma nem mentem 6-700 exp alatti vereségeket.. Comet és VK3002D-t nyomtam egész nap,
63k exp-nél tartok VK-n.... durva.... 1600-1800 exp-s köröket megyek)
És így a kettõ tank segítené egymást mert pl kifejlesztem a motort az egyiken addig a másikon megyek a gunra, rádióra stb mert ugyanazt használják 😊
na majd kiderül... valamelyik nap megveszem a BP-t
milyen?