418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Vagy kezdjél új accot és a régit add el, állítólag Megamaxnak ez segített
-
Meg kell tanulni lehozni 

-
Legfőbb a játékélmény, ez tényleg egy élmény!:DDDDD
-

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ezt velem is eljàtszotta 10k töredék ment el 1db 5ös disz miatt
-
Hehe azért a kaledárium szépen bemutatja a WG féle randomot, kell egy dísz 2-ből 8x az jön ki ami már megvan :D Egymás útán nyomva.... -
Kancsalborz #407044 "Arty szakértők" kezében ez egy borzasztó fegyver lehet, 3-as platoonba meg belegondolni is rossz. XD
Most hogy ez megvan elérte azt is, hogy ideges leszek ha szembe oszt egyet, pláne ha hármat...XD -
Plata #407043 Akkor még nem próbáltad platoonban,próbáld meg lefh platoon,na azt nevezik büntetőszakasznak.
-
tutyimutyi2 #407042 Sajna az is felejthetetlen érzés amikor az egy helyben álló tankra 4-5 lövésem meg mellé vagy éppen a csata végén látni olyat hogy szopat az rng és 30 lövésből kevesebb mint 10 találat volt... -
Kancsalborz #407041 Csak hogy jobban fájjon : Nekem kidobta, és úgy játszva, hogy kb. eddig 100-150-csatám volt artikkal, alig éreztem késztetést hogy használjam őket, így azután tök homály is vagyok velük, és amikor kidobta a lootbox majdnem eladtam,azt mondom hogy : Aztakurva ! Ekkora "geciládát" mint ez a kis szörnyeteg, még nem láttam...XD
Alig mentem vele, meg a legelső csatámnál ledobott a szerver, de ez egy beteg állat... Ezt használni is fogom. Malinovkán a hegyről "rohamozni" próbáló 7-es ht-ket láncon tartani, sebezni-kilövetni, 3-4-5-killeket lazán összelőni valami felejthetetlen érzés...XD -
Asseszar, de mondok jobbat, engem ha ippeg nem érdekel a stat akkó izibe benyomom a tempomatot, oszt netezek ezerrel! -
asolyom #407039 Melyik T8 mednek van akkora HEAT átütése? Még T9-nek sem mindegyiknek. És mekkora gonoszság már a WG-től, hogy egy T10 med legyőzi a T8 heavyt szemtől szemben is.
Az miért nem probléma, hogy mondjuk a T6 Cromwell alaplőszerrel belövi a T7 IS frontját, pedig az HT?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.17. 08:27:55 -
Megamax #407038 He ezt kihagytad: ha netan sidescrapelnel akkor ne csodalkozz ha szarralovik a 250mm es toronyfrontod a heat et spamelo medek. -
asolyom #407037 Hogy őszinte legyek én egy ideje nem játszom stock tankokkal. Se időm, se idegem nincs erre. Így aztán kevesebb ágat húzok, de inkább beáldozok free xp-t. Így tettem az IS-M-el is. -
Ha elkezdenek körbetáncolni a medek akkó igényessen pattingass, ha megpróbálják elvenni a páncíílt perkelj oda a durunggal, oszt jónapot kívánok
-
Megamax #407035 ha nem érdekel a stat akkor csináld amit én, nyomd meg a tempomatot és addig netezz, nem sok értelme van szenvedni 300 XP kért még 5 percet sem, stock tanként nem sokat lehet hozzátenni a csatához azzal a tankal -
Angelus1991ster #407034 Ma vettem meg, de ennek a grindje egy kín. -
Remélhetőleg lesz azért még a LeFH az adventi naptárban, nem dobta ki a csúnya lootbox. :-( -
6,5k ért vettem egy csomit, esett 1defender, 1turán (mindkettő megvolt) vagy 4k arany meg 6nap prém, meg díszek. Rohaggyon meg a wg hogy nem esett ki az összes hiányzó dísz azé a jó magyar forintéér! -
A 705-nek 30mm spaced armorja van a 90mm páncél előtt (kivéve a lánc és a SA közötti keskeny sávban), szóval keményebb, mint az IS-M. T10 TD-k golddal átlövik. -
asolyom #407030 Hát akkor legfeljebb nem megyek tovább, marad az IS-M, de azért köszi.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 21:42:02 -
Megamax #407029 Nem akarlak nagyon elkeseríteni de az OJB705 az IS-M hez képest egy kalap szar, tulságosan gyenge a 9 esnek az oldalpáncélja az IS-M hez képest -
Pár kör elejéig vittem Obj252u-t Fl-ben aztán gyorsan fel is hagytam vele.
Én feka Buldoggal+Bc12,és Progetto trióval toltam.Itt korábban már kifejtették, ezekkel ugye körbe lehet táncolni a heviket,a mező közepén

+védekezéshez S1-et. -
asolyom #407027 Mintha a többi szovjet HT-nak jobb látótávja lenne.
Ja, meg az ágyúnak csúfolt virsli miatt amúgy is közel kell menni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 21:04:16 -
Kancsalborz #407026 Én ezzel nem tudok vitatkozni amit írsz, egyérteműen neked van igazad, már csak azért is, mert az eredményeink azt mutatják, hogy te tudsz alkalmazkodni a játék változásához, én pedig valószínűleg nem, mert ne hidd hogy az egészet a game játék nyakába varrnám, de megjegyzésként csak annyit.
A WN8,és wr értékeket csak viszonyításként írtam, magam is azt próbáltam érzékeltetni, hogy évekig a statjaim bámulása nélkül igazi "fun playerként" élveztem én is a játékot, éreztem hogy fejlődök, meg van "ráhatásom" a csatákra, és azért van 56%-wr-em, és nem 65, mert sokszor elbaszom, és láttam azt, meg a játék hagyott rá időt hogy megtanuljam hogy miben lehet fejlődni.
Most meg az van, hogy "amit oszt a MM", oszt kész. Sokszor időm sincs hogy próbáljam, mert vége a meccsnek, azt veszítünk. Lehet hogy az emlékeim megszépülnek, de ennyi nagy különbségű gyors vereséget régen egy fél év alatt "szenvedtem", mint most két hét alatt.
És nem látom, hogy ezekben mit csinálhatnék jobban, meg hogyan tudnék ezeken fordítani, de ez persze lehet az én játékbeli tudásom hiánya is. :)
Azt, hogy a játék megváltozása miatt mondjuk már nem tudom hozni azt a szintet mint régen, gond nélkül elfogadnám, meg le is szarom, mert élvezetből játszom a mai napig, azt viszont már kevésbé, hogy egy jobban megírt BOT teljesítményére vagyok képes, talán lehetek annyira önérzetes (mint a rossz játékosok általában...XD ) hogy ezt már kevésbé hiszem. :)
-
Periszkópot majd ne felejts el rárakni,mert amíg felrakod a láncod,addigra talán aktiválodik is,és lehet látni is fogod éppen ki ló széjjel 
-
Plata #407024 Ez nettó marhaság.
Nekem most sem rosszabb a Wr szerintem.
Én meg aztán nem úgy játszok hogy hú most nagyon komolyan veszem magam,lófrancot,nálam az első a buli.
Köpök rá hogy hogyan kell játszani egy tankkal,én úgy játszok vele ahogy épp jólesik,nem azt nézem egy csatában hogy most ezt meg kell nyerni,hanem azt hogy bulizzunk wazze.
Én nem fogok heavy tankkal hátul dekkolni,ha olyan kedvem van akkor padló gáz wazze és takarodjatok me gyüvöööök.
Oszt vagy be jön vagy nem,de akkor is jó hecc lesz belőle.
Tudod milyen jó poén Is7-el 59 kilóméteres sebességgel eltaposni egy skorpiót?
Én mindig a szórakozást keresem és szarok a statra.
Ez egy játék,azért van hogy kikapcsolódj és szórakozz.
Ezért nem tudom megcsinálni vagy féléve a passzív spotos küldit,mert nincs az az isten hogy egy percig nyugton tudjak maradni ha light tankba ülök.
Ha light tankba ülök akkor nem tudok meg maradni a helyemen,nekem fogócskázni kell az ellenséggel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.16. 20:14:08 -
asolyom #407023 Sokat még nem mentem vele, de szokott.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 19:53:27 -
Angelus1991ster #407022 Szokott pattintani az a tank? -
tutyimutyi2 #407021 A ládából szerezhető Simon-nak csak az első skillje számít nulladiknak avagy mindkettő? -
asolyom #407020 No, megvettem az IS-M-et, és beleült a négy csaj. Azt hiszem fain kis tank lesz ez, jó lesz FL-hoz.
-
persze,mondjuk az pont olyan tank mint a tigris...páncélja nem sok,néha tud pattintani de inkább másodvonalas harcos,oda meg jobb a nagyobb pen,kisebb alfa,pontosabb löveg kiosztás.
a mai maueren gondolkoztam mert van majdnem 18k goldom,de 12k-ért...kell a fenének... -
Kancsalborz #407018 Nem az a baj Plata, hogy prémiumokkal tolja, hanem hogy a magunkfajta "átlagjózsik" ennyit tudnak hozni ma randomban, a játék utóbbi néhány évben elkövetett "fejlesztései" miatt... :)
Anno amikor elkezdtem ezt a játékot, úgy tudtam elérni reroll meg minden faszság nélkül az én kis 1700+-os WN8-amat, meg 56%-WR-emet, hogy 90%-ban egyedül játszottam, leszartam akárki "pro-gamer" videóit meg streamjeit, azt sem tudtam hogy vannak, csak úgy tanultam, hogy végignéztem a csatáimat, meg wotwiki, oszt ennyi. Azt hogy mi az az XVM, meg "meta" fingom nem volt, amíg klánba nem léptem, mint kiderült általában a "nem ajánlott" tankokkal játszottam, mert azok tetszettek...
Na ehhez képest több év tanulás után mostanában 40-45%wr, meg 1000- körüli WN8-at tudok hozni ugyanezen körülmények között, de nyilván csak azért mert öregszem...XD
Én tudom hogy te egy fasza játékos vagy, (ezt most minden él nélkül komolyan mondom), és elismerem hogy te pl. pont az vagy aki felesleges "rinya" nélkül megmutatja hogy kell ma játszani, de sok hozzám hasonló játékosnak meg sajnos ez a tapasztalata, meg ezt az "élményt nyújtja a game az utóbbi években. ;)
-
Plata #407017 Klafa.
-
asolyom #407016 Ezt direkt neked lőttem. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.16. 18:36:09 -
asolyom #407015 Nem feltétlenül, ha ésszel használja az ember, akkor ilyen szinten nem feltétlenül mínuszos a csata. -
Plata #407014 Ki a fene vesz T6 tankba gold lőszert?
A lényeg annyi minél előbb T7 legyek aztán T8. -
ami semmit nem ér,ha csak golddal tudod kihozni a dpm-et és veszted a kreditet ;) -
Ha nem hülye, akkor idővel szélesíti a palettát mint a többi youtuber, ennyi feliratkozóval már nem kunszt továbbhömpölyögni, egy bizonyos létszám után egyre többet vonz be bármit csinál, automatikusan egyre többen csatlakoznak. -
Ezen így pont találó is ez a festés 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!