World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xotyi
Na, ez félig ilyen, félig olyan, de van benne tank<#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az izraeli tank üldözi a palesztin géppuskást, aki sorozza ugyan rendesen a tankot, de nem tudja átlõni. Ide-oda ugrál de a tank csak jön utána, a fegyverébõl pedig egy idõ után kifogy a lõszer. Hát nincs mit tenni, megáll, és várja a halált.
A tank is megáll, kis idõ múlva felnyílik a teteje, és elõjön belõle az izraeli katona.
- Na mi van, hülye palesztin, kifogyott a lõszer?
- Allahu akbar. Igen.
Mire a harckocsis lenyúl a tankba valamiért, és leszól:
- Na, és akarsz venni?

Trance&Friends nothing more..

A tigrist soha nem lõtték ki!
Értsd már meg!
Csak ebben a ruszki kommunista játékban történhet meg ilyen.

ON: a maximális látótávolság minden tankban ugyanannyi?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Megy a Tigris az erdõszélén, egyszer csak kilövik.
mijki
Mindegyik szõrös.<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Ment a +. Sírok a röhögéstõl 😄<#nevetes1><#taps>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

hát...
mikiegér az talán a T29? Mert olyan füle van oldalt?
a hellcat/tiger azok meg macskák... így nekem oké, de mi köze ennek a majmok bolygójához?

Akkor már fejlesszük tovább.

- Megy egy Tigristank, egy keresztény, meg egy metélt tészta a sivatagban.
Melyik a pápa?
- Amelyik felé dõl az etiópiai esélyegyenlõségi ombudsman. De kajakra.

http://www.youtube.com/watch?v=wTfdxU1JoEY
WoT "vicc"(?):

Két Tiger megy a sík terepen. Észrevesznek egy álcázott Hellcatet a susnyásban.
Kérdi az egyik Tiger:
- Kilõjük?
- Majom nem öl majmot. Macska nem öl macskát. Viszont, ha jól látom, száguld felénk két Mikiegér...

Mondjuk aki nem látta a Majmok bolygója ikszedik - ötödik talán? - részét, az nem biztos, hogy érti 😊
Kilõtték és nem bírta elviselni. Minek játszik az ilyen?
Jó, igazad van, legyünk polkorrektek, meg demokraták, adjunk a keresztényeknek, meg a náciknak is ...

Megy egy keresztény, meg egy másik tészta a sivatagban. Melyik a náci?

A metélt <#banplz><#nevetes1><#vigyor2>

Legjobb! <#nevetes1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na jó, pótolom antiszemitizmusodból eredõ hiányosságodat.

A pápa utazik a luxuslimóban, de élvezni akarja kicsit az életet. Szól a sofõrnek, hogy cseréljenek már helyet. Így is tesznek, a pápa rálép a gázra, kétszázzal száguldanak, lekapcsolja õket egy rendõrjárõr. Egyik rendõr kiszáll, odamegy a limuzinhoz, beszél valamit, visszamegy a rendõrkocsihoz, közben a limó elindul. Kérdi a társa:
- Na, mi van, megbüntetted?
- Nem, dehogy. Te, ez valami nagyon fontos ember lehet.
- Na de ki, egy polgármester?
- Neeem, valami fontosabb.
- Politikus? Miniszter?
- Fontosabb.
- Ki, az elnök?
- Neem, annál is fontosabb.
- Na de mégis akkor ki?
- Nemtom, de a pápa a sofõrje.
A Szent Egyenlõség nevében írhattál volna mellé egy keresztény vagy egy náci viccet is 😊
mijki
Akkor egy másik vicc, ezt lehet jobban értékelitek 😄

Megy két tészta a sivatagban, melyik a zsidó?
A metélt<#banplz><#nevetes1><#vigyor2>

Ne vegyetek már komolyan egy viccet.
Nooomáális? <#pias>
Attól egy féltégla nyomósabb érv 😄

Vannak akik nagyobb butaságot is elhisznek. Sose lehet tudni. Több kötetet meglehetne tölteni azzal a sok butasággal amin egybõl látszik hogy butaság, mégis sokan elhiszik.

mijki
Hallo Wien = Halloween

mijki
Nem gondoltam komolyan csak vicc volt.<#sir>

Az 1529-es ostrom áthúzódott októberre. El is bukott. Khalenberg is szeptember. Az is bukta. Az elsõ kísérlet Buda visszavételére és jócskán õsszel volt, 1542-ben az is bukta. Nem csoda hogy nem szerettek. Pár kivételtõl eltekintve, szinte mindig bukta.

hát lehet az indien panzer lesz az elsõ high tier tankom ahol a motorral kezdem a fejlesztést 😊))
gun szinte ua. mint a monstani 88-as
egy jobb mobilitás többet érne
Eleve nem is nagyon szeretett senki se hadakozni ennyire késõ õsszel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gondolom bullshit. Fõleg hogy 85ben foglalta el és nem is õsszel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egy szó se. Nem 1477 hanem 1485, és az év nyara volt. Napra pontosan fejbõl tudom. De utánanéztem, és junius 1. Szóval totális hülyeség.

Bár mondjuk fejbõl nem mondtam volna meg, hogy miket , de 1477 nyarán és szeptemberben elfoglalt dolgokat Ausztriában, de Bécs elfogalása az 1485.

WUT?

mijki
Töri diploma?
Akkor ez az állítás mennyire igaz?<#banplz><#nevetes1>
""Kevesen tudják, hogy 1477. október 31-én foglalta el Mátyás Bécset, innen ered õsi ünnepünk, a Hello Wien!"

valahol facebook-on láttam és tudom hogy nem igaz

Mondjuk úgy hogy nyomatékosító hatása van ha lóbálom a papírom 😛.

Ezt akartam én is írni.
Logisztikus közgazdász vagyok, de bárkit lefikázok csípõbõl. <#vigyor>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Neked papír kell a fikázáshoz?
pf... amatõr

tyûha....
ez az indien panzer nem is lesz rossz...
elsõ csata (4200dmg) stockként
Mivel töribõl van diplomám, max azt tudom még lefikázni. De lehet akad a többibõl is.

Pár csatát mentem vele és én is ezt tapasztaltam. Szinte minden csatában kapott egy ammo rack sérülést. Hulladék.
Az E-50M viszont tetszett.

Mellesleg te jössz feladvánnyal, mert jó volt a Bandkanon 1A. 😊
GaBenc
Na basszus, akkor lehet figyelgetni hogyan és mit irkálok. Véletlenül nincs matek és földrajz tanár? Esetleg egy fizika? Mert akkor neki lehetne mondani, hogy nem jó a fizika. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nem tudnak mert nem tudjak a nevem + nincs miert. Na jo a bokor eltunteto fent van de csak ideiglenesen.
Akárki akármit mond, ez a tier 5-ös német TD nagyon állat! 😄
Annyi a titka, hogy alap ágyúval kell használni.
patchaou
Úgy hogy vannak akik már egy ilyen kérdés miatt is feldobnak XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Érdekes, a lag nálam is befigyelt tegnap 50-80 pingnél (ami nálam a normális), pedig korábbi verziókban nem volt ilyen probléma.
A grafika viszont pár pontnyi fps-sel talán gyorsabb lett, mint korábban (viszonylag gyengusz gépem van, közepesre butított beállításokkal).
Valakinek mûködik a csillagos kijelzés még fel nem derített ellenségnél jobb oldalt fent, a tank ikonoknál?
Sunsetjoy
Csinálja is a 100-130 ms körüli lagokat... én lehet hogy még nyomom ma, de talán késõbb, esetleg kevesebben lesznek.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hogy jonnek ra hogy valaki tiltott modot hasznal ?
Master91
200 ezren vannak EU1+EU2-õn
mijki
Ezt az ajánlatot ki nem hagyhatom. 😄 Megy az inv.

Épp tier 5-ös új Tédét húzom, gondoltam, megérdeklõdõm, van-e valakinek kedve szakaszhoz!?
Tées van, meg ropi is, a sör már elfogyott.
Nekem eddig a kedvenc td-m volt. Én az egyik kis ágyúval használtam, aminek nagyon jó volt az átütése és nagyon gyorsan puffogtatott. Nem az álcára építettem hanem a lövegkitéríthetõségre. A sarkok mögül prímán lehetett osztani, alig látszott ki az oldala és sûrûn pattintott, ha mégis ott lõtték. A nagy ágyút azért nem használtam, mert sokszor jöttek ellenem gyors, gyorstüzelõ tankok és mire újra betöltött széjjelszedtek.

test2 kezdett el kidobálni. Az fps fos amióta 8.9 van. 60-ról 25re esett, pedig korrekt gépem van.

A HUNS vezetõje pont ilyen végzettségû 😄. Én is végeztem egy magyar minor szakot 😄. Szóval csak óvatosan <#ejnye1>.

az biztos, hogy a test2 csak ritkította, de meg nem szüntette a problémát.

Az XVM miatt kilépked a wot csata után.
Néztem wot issuesben, ott azt állítják megoldották, de nekem a 5.0.1 test1, test2, és az nightly build (2910) is ugyan ezt csinálja.

Nektek van valami tapasztalat ilyen problémával?

Hát ezt e Leopard I-et nem tudom hogy gondolták komolyan. Eddig a legkisebb harcértékû 10-es, amit valaha is vezettem. Az állandó ammorack sérülések miatt ha egyszer is rádlõnek, gyakorlatilag játszhatatlan. E-50M háromszor jobb tank, mint ez a lufi.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

GaBenc
Nyugi, a nyelvtanárok nem játszanak WOT-al. Így nem is fórumoznak. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?