World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kaptunk új modemet.
Ping du 5-tõl 100-150.
És van, hogy akkor a lagg, hogy befagy, csak alt+f4el tudom operálni.
Azután jön az ima, hogy még éljek, mire visszaérek.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
PizzaCat's contour icon mod van fent. Meg az xvm persze, meg sok minden más. Az xvm-ben be van jelölve a csillagozás, ezért nem értem.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Rejtõzködésével meg nincs gond, ha harmadik vonalból használod, bõven elég. Legalábbis én így tapasztaltam.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ezt a trükköt én is meg akartam játszani a legutóbbi ilyen akciónál, de nem lehet

SU-152? Azért nézd már meg a két ágyút. Az egy trollgun, 17 másodperces töltéssel, borzalmas pontossággal, és az AP-ja 130 mili körül üt át.
No de aminek most örülök a "November Mission" :
>lõjj ki 27 konzervet (elég laza)
>élj túl 7 csatát!!!!!na neee,ez egy jó mapon akár a pantomin játék,EZ KELLETT!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Az ágyúja nagyon pontatlan, lassú a lövedéke. A camója pocsék, az oldalirányú lövegkitérítése szánalmas. Mindig meg kell törnöd a camód ha lõni akarsz, ergó észrevesznek. Amit követ az instant rape.
Én speciel nem tudtam érvényesülni vele, mert a gun az egyetlen ami jó rajta, am egy rakás fos. Fõleg a T8hoz képest.
A Sturer Emil torony nélküli, 25-tel megy maximum, és HE-vel is átüthetõ.
Amúgy az a 128-as nem a Ferdinand /Jagdpanther II 128-asa, közel sem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Thx.Megnéztem a videót!Nagyon alacsony,elvileg jó rejtõzködéssel kéne rendelkeznie..Dombok közt a kis magasságoddal simán elbújtál..😊
Vki írta,h érdemes megtartani tier 8 fun tanknak.
Jó lesz ez,de szerintem tuti nerf lesz hamarosan nekik😊(Túl jók,armor már a gold korszakban nem számít,az ágyúk meg az adott tierben "túl erõsek".)
Kicsit lassan fordul a torony,de hát nem medrõl beszélünk 😊
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Szerintem a legjobb stock tank a játékban, mert rajta van alapból a 128as.
A camója rohadt jó, simán lehet a vele 2. vonalból támogatni. Forog a tornya, így nagyon könny vele a gyors célokat is lekövetni, meg ugye nem kell megtörni a camó bónuszokat azzal hogy mozogsz.
De sok mapon (a dombos mapokon) ilyen ad hoc medként is mûködik.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A 128as ideális. Gyors, nagy alfa, pontos.
Trance&Friends nothing more..
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nálam fekete képernyõt ad idõnként.
Elvileg a legutolsó kiadás, ez már jobb, reggel 5 kört mentem egyszer nem dobott ki.
These bonuses are available in game from Saturday 2nd November 06:10 CET (GMT +1) until Tuesday 5th November 06:00 CET.
Lehet nem egy idõzónában vagyunk de mifelénk még csak eggyedike van.
Amúgy elsõ körre én is beszoptam.
itt pl a második konfig 28k és már bõven használható alap a játékhoz
Vagy ez 36k-ért már elég komplett cucc.
Veszel hozzájuk egy 4870-90-es radeont 10-12k-ért és máris kellemes 40-60 fps-el játszhatnál közepes grafika környékén 50k-ért.
De ha nagyon gonosz lennék írhatnám azt is, hogy amennyiben egy ilyen kiadás is meghaladja a lehetõségeidet, talán játék helyett inkább mással kéne foglalkozni.
Akinek van tapasztalata írjon már legyen szíves a 2. német td ágról.Nem kell regény,csak pár sor a td-krõl.. Thx.
Jelenleg a tier5-öst csinálom.Elég csúf 😊,de nem a szépségért szeretjük.A 2. ágyúval megyek,szerintem nem szükséges a 3.ágyú(gold nélkül 194 pen??<#hamm>#hamm> ),úgyhogy inkább megyek a Nashornra.
A Marder38T tier4 is nagyon bejött,gyorsan lõ,pontosan és sokat.
Ez a tendencia végig megmarad?Vagy majd jön a nerf a köv patch-al?
Szal írjatok,mert érdekel ki mit tapasztal!<#alien2>#alien2>