World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI R7970 Lightning BE 3GB GDDR5 PCIE (140k ft helyett, 82k ft)
Link
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Papír tankra ami a rejtõzködésbõl és a látótávból él, szerintem ezek a legjobbak.
T6-ig közepes töltésgyorsító kell, utána nagy.
Aztán a Tier 10-esnél majd változik a helyzet, mert állítólag szarabb az láthatósága mint egy Maus-nak 😊 Ott majd lehet átképezni a legénységet másra...
Az új német TD ágat húzom. Milyen felszerelést ajánlotok T6, T7, T8 -ra?
Töltés gyorsító az alap nálam, de abból sem tudom, hogy közepes, vagy nagy kell-e. A többi felszerelésre meg tippen sincs. Talán periszkóp, vagy álca, vagy szerelõ doboz, de ez csak kósza latolgatás.
[/url][/img]
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Beleraktam az átképzett E-100 legénységet, hát bokorban nem sûrûn látnak meg. 😊
Az elsõ 88-assal használom, nem kell a 194-es átütés erre, amúgy is túl sok xp, és az oldalsó ágyúkitérítés 24 fok helyett 5 fok lenne...még nagyobb célzási idõvel. Szerintem hülyeség rátenni.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csak hagyni kell kibontakozni. Eddig 17 csata 2x ennyi kilõtt tank, és 1000 átlag dmg. Szerintem nem rossz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pont ezekre az értékekre voltam kíváncsi. <#taps>#taps>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
tier 4 jó
tier 5 elmegy
tier 6 jó
tier 7 elmegy
tier 8 jó
tier 9 jó
tier 10 über-szar
Meg talán 1 picivel jobb motor.
Van már olyan táblázat ami mutatja az új tankok camo értékét is?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Valóságban kilométerekrõl lõtte ki az orosz gépeket.
Ez tényleg így is volt.
Itt meg nem látja, hogy mi történik tõle 500 méterre...
Ez is mind a büdös ruszkik általános német tank nerfje.
Végtelen látótávolságot a tigrisnek!
2: Lehet hogy hónapok óta így van, ettõl függetlenül engem ezek a 24 órás missziók sosem érintettek, mert nem játszom annyit, hogy megcsinálhassam õket. Most elõször csináltam meg.
3: "To complete the strategic mission, complete the following missions IN ANY ORDER" Most akkor miért is én érezzem magam hülyének?
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ugye ez most trollkodás volt?
Miután megvan a 7 túlélt csata meg kilõtt ellenfél: menj 1 random csatát és megkapod a cuccot.
Hónapok óta így van.
Neked kell kilõnöd az utolsó tankot a csatában, vagy mi?
Azt nem tudom, de a tigrisben nagyobbnak kellene, hogy legyen, mert a valóságban is nagyobb volt, mint a többiben. 😊