418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Qukibébi is azzal tolta,ma.
  • viper07
    Ma láttam a csatában az ellen között egy kerekes 8-as izét. 2x keréken lőttem, de nem hatotta meg. Ez a csávó 4. csatája vele, eddig halovány, honnan szerezte ?
  • Userx2
    Medes alternatíva.
    Tornya ennek is kemény. Játékstílusban nincs nagy különbség köztük. Kis páncélról lemondasz több más előnyért. Csapat csatában ezzel farmolok újabban.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.12.17. 19:53:28
  • Plata
    T10 csata T8 light.
  • asolyom
    Ja, a Löwe háromból egyszer ütött be prémium lőszerrel.
  • asolyom
    Úgy tűnik, hogy a top tier mellé jár a pávián banda is. Jó tank ez az IS-M, de a flankelést ez sem bírja.

• ROMOTO
    Nem ér annyit, max 7-8k-t. Ha akarsz egy kb. buffolt sup perzsát ami megy tier 10 be akkor vedd, egyébként ott kevésbé használható mint a sup tier 9 ben
  • asolyom
    Szerintem simán mehetne olyan löveggel, mint az E100, vagy a 60TP, bár az E100-zal éppen most akarnak valamit csinálni.
  • yossarianHUN
    Elég jó gép, elfogadhatóan mozgékony, nagyon kemény a tornya, az ágyúja meg az alfát leszámítva mindenben penge. Összességében mindenképp a jobb T8 prémek között van.
  • joe662
    Én a PzIIJ csomagra vàrok,amit megvennék ingame aranybol.
    Aranybol veszek aranyat,de ugye màsodjàra màr a tank àràt is megkapom,mivel az ajàndék,igy mindig +goldot kapok.
    Majd ezt folytatom végtelenitett üzemmódban
    Azt belelógott a kezem a bilibe és felébredtem.De jó tervnek tünt
  • Sherman0070
    T26E5 "Patriot" megér 10000 goldot?
    1 hónapja béreltem és jó cucc.
    Lesz még ennél jobb a kalendárban?
  • Megamax
    Hát én el tudnák képzelni egy ilyen 1100 as alfával rendelkezo AP lovedéket valami rettenetesen pontatlan ágyuból mondjuk ilyen 200mm es loveggel :D de csak ilyen 246mm es átutéssel és a gold loszere pedig 280 koruli max.
  • Sherman0070
    sztánt és arty nézetet kapnak a balancért
  • Sherman0070
    Ezt írásos engedélynek veszem, hogy a dagadt japánokra mehet a gold.
  • joe662
    Valamit variálni akarnak velük,de még titok
  • Plata
    Én szeretek artyzni,mondok valamit,szarok rá hogy kinek milyen a statja nem azt nézem,nincs xvm modom fent mert az szerintem egy hülyeség.
    Igazából más szóval fejeztem volna ki hogy milyen mod,de félek páran be sértődtek volna a szótól.
    Én mindig arra lövök akire úgy érzem a legnagyobbat tudom sebezni,ha látok rhm homár skorpió vagy su 130 féle td-t arra megyek mert az szinte free kill.De szituációtól függ mire lövök,először is mire látok rá és mi az amivel legtöbbet segítek a csapatnak.
    Hogy az adott játékos hupi lila vagy bugyi piros nem tom mert ilyen mod nincs.
  • ROMOTO
    Kellett egy bebaszás biztos tankfajta a sok alkesz orosznak akinek túl ingerszegény az arty.
  • asolyom
    A Type (és az FV is) szerintem egy külön probléma. A Type-ot gyakorlatilag másképpen nem tudták versenyképessé tenni, mint a nagy sebzésű HE lőszerrel, főleg mivel az összes többi japán tank az O-I-tól kezdve erre épül. A Type tulajdonképpen csak a kiteljesedése egész japán HT vonal koncepciónak. Hogy ez a koncepció jó-e vagy sem, lehetne vitatkozni. Nyilván lehet mondani, hogy a WG az alacsonyabb skillel megáldott játékosoknak akart kedvezni, de ez sem feltétlenül igaz. Aki általánosan nem játszik jól, az a japán tankokkal sem tud jó teljesítményt nyújtani. Aki 400 körüli WN8-cal rendelkezik 20k csata után, az nem lesz eredményesebb játékos, ha artyba, vagy Type-ba ül.
  • Megamax
    Igen ez nagyon jó elméletben ha minden tank egyforma tulajdonsággal bírna így nem kerulne hátrányba az aki a sebességet feláldozta a páncélért. Igen hála WG barátunknak megjelentek a gyenge pontok nélkuli SZUPER KV2 Japán szumósok. Na azok megérdemlik a aranyesot ha a troll ágyu van rajtuk.
  • ROMOTO
    Ácsi, nekem pl. van artym és pl. ha van egy kupacban 3 heavyakkor a próra lövök elsődlegesen, korábban említettem hogy egy KORM os player bebizonyította hogy a lila statos accountján 70% ban kapott artyt, egy piros statos accon ugyanazokkal a járgányokkal ugyanolyan játékstílus mellett meg 30% ban, egyébként is streeken, stb. nyílvánvalóan látszik, lehet neked attól még más a véleményed, oszt jó napot kívánok
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.12.17. 16:06:39
  • asolyom
    Pont az lenne a lényeg, hogy a helyzetnek megfelelő lőszert használd. Ha rálátsz a hasára, és vinné a sima AP, akkor legyél hátrányban ha APCR-t használsz. Ha pedig az AP-vel semmi esély, mert hulldownban van a másik, akkor használj APCR-t, HEAT-et, vagy HE-t, amivel van esélyed sebezni.
  • Gyuszopapa
    Ugyan hagyjál már ezzel a hülyeséggel.Nem kevés olyan csata van ahol csak 2-3 játékosnak van xvm aktiválva.
    A másik meg az hogy akkor miért csesztetnek engem az artyk szinte minden csatában mikor citromsárga vagyok.Fel tudok neked rakni egymás utáni 100 csata replayt,képet,bizonyítékot.90-ben az arty basztat.
  • Megamax
    Nem feltétlenul , mert ha az egyik áttlovi a tornyát pár jól irányzott lovéssel akkor már az nyer akinek nagyobb az átutése mert ugye a nem átuto lovedék nem nyero. Pl ott van az IS3A 270 es heat már szépen viszi a tornyot is.
  • ROMOTO
    Kellett mint egy falat kenyér, a próknak könnyebb lesz ha nem kapják az arty fókuszt, a piroskáknak meg úgy is mindegy.
  • Gyuszopapa
    "A játékos név és statisztika elrejtése"
    Na ide is eljött a WOWS-os feature.Ha megnézem a gyengén játszó(agyhalott) statját nem látok semmit mert rejtve van.99% hogy agyhalott a rejtett stat.
  • asolyom
    Pont, hogy nem igaz szerintem. Csak képzeld el, két IS-3 lövi egymást, amelyik sima AP lőszerrel is át tudja ütni a másikat. Eddig semmi hátránya nem volt annak, aki APCR-t használt. Ha viszont az APCR sebzése 25%-kal kevesebb lesz, akkor melyik tank jön ki győztesen a párbajból? Nyilván akinek csak "gold" lőszer lesz a tankjában, az ilyen helyzetben masszív dpm hátrányba kerül.
  • ROMOTO
    Ez nem körökre osztott stratégia hogy minden lövés előtt gondosan mérlegelve meg páncélértékeket számolgatva lehessen lövöldözni, kicsit túlbonyolítod neeem?
  • Megamax
    Már beszéltunk róla semmi másban nem fog változtatni a dolog mert akinek eddig volt volt normál loszer a tankjában annak most márt csak gold lessz. Ha rajtam mulna én a pácnél vastagság és az átuto erohoz igazátanám a sebzést. Tul nagy pennel tul kicsi páncélt loni nem érné meg mert tul kicsit sebezne. Így lenne értelme mert akkor egyensulyban lenne a tobbi tank is. Nagy tank nem tunda soka sebezni a kicsibe de a kicsi meg nagyot sebezne a nagyba a vastagabb páncél miatt miatt. Lenne értelme váltogatni a loszereket és nem csak a legnagyobb átutésu vagy a legnagyobb sebzésu loszert használni.
  • asolyom
    Csak arra leszek kíváncsi, hogy a troll ágyúkkal (Type 4-5, FV4005 stb) mit csinálnak akkor.
  • yossarianHUN
    Tegnap megtudtuk, hogy ez is kevés, cakkumpakkum ki kell venni a goldammót a játékból, és ameddig ez nem történik meg, addig #wotisdead
  • ROMOTO
    "Majd ránézek ha ujragondolják a loszereket" malacod van mert újragondolták, jövő tavasszal már kevesebbet fog sebezni a prémammo, pl a Jagd E100 50%-al, hadd foggyon a kredit
  • Megamax
    Nem kezdtem ujra a "játékot" de legalább visszakaptam valamennyi pénzt. Majd ránézek ha ujragondolják a loszereket vagy a sebzésmechanikát.
  • asolyom
    Pattintani tud, de azzal az ágyúnak csúfolt rettenettel valamit eltalálni, vagy átütni, hát jó szerencsét.
  • joe662
    Próbáld meg körbetáncolni,hátha az segít
  • Kancsalborz
    A 112 - most hogyan viselkedik a játékban ?
  • asolyom
    Ráolvasással. Vagy a csúnya, csúnya speciális lőszerrel!
  • Sherman0070
    19 WZ meccsből 4300-as átlag dmg.
    Ez az AP lőszer jó nagy csalás! Type5-öt hogy lőjem így be?
  • asolyom
    Mióta tojok a statisztikámra, még élvezni is szoktam a játékot néha.
  • __Jacek__
    Van másik régi accom 21 csata béta plecsnivel Kipróbálom...
  • __Jacek__
    Úgy úgy ez lehet a baj...