World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Ilyen eredményem sem volt még LTP-vel!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

itt mindig szoktak kirakni: http://ftr.wot-news.com/
GabeE3e
0:9, és,akkor élvezd a játékot...

There is but one rule: Hunt or be hunted.

És végre 10 perc után sikerült bekerüni egy csapatba, ami...két perc alatt vereség. Jó, hát ez így nem megy, ismerõsökkel biztos jó, másképp nincs értelme. Sokáig keresgélek egy csapatot, és az se jó semmire.

Valakinek esetleg akad 1db olyan kezdõs bónusz kódos cucca? Ismerõs most kezdte és meg akarom lepni 😄
Ráadásul már a csapat összeálításnál idiótázás, ne ezt hozd, idiot, blablabla..hogy tudtok normális csapatot találni?

Hát nem tudom, most direkt keresem a csapatokat, de ez nehéz. Ami jónak tûnik csapat, oda be se engednek, értelemszerûen ismerõsök játszanak együtt. Ahová beengednének, oda meg...bakker, sültbolondokhoz kistierû szarokhoz nem akarok csatlakozni.

Hogy találtok ti csapatot, ha nincs megbeszélve ismerõsökkel?

azt valaki meg tudja mondani, h miert vettek el a premium uzemanyagot az amx50-120tol??? idaig megvolt, amx50-100nak meg az 50Bnek most is megvan.
Köszi de ez megfelel! Egy-két modot akarok csak kipróbálni, még egyszer köszi!<#eljen>
Verzióváltáskor mindig tulterhelt az az oldal + most váltott szervert is. Igazán nem várhatjuk el Tõlle, hogy hétvégén is 24 órás ügyeletet tartson, ha nem megy hát nem megy.

Amenyiben modok kellenek jó ez az batonyos oldal de van még vagy 1000 ha kell linkelek Én is. Peace!
Köszönöm!
Ebben az esetben tiszteletem az úriembernek a munkája miatt, és hogy ilyen elkötelezett hogy saját pénzbõl fedezi a költségeket a mi szórakoztatásunkra! Viszont!...azt is üzenem hogy valamit csináljon már az oldallal mert soxor nem jön be, és amúgy jó lenne de ez megöli egy kicsit a dolgot!
voivod32
Nézd meg addig ezt.

voivod32
Pluszoltam!

Egy magán ember szabad idejében saját pénzébõl a MI szórakozásunkra csinálja azt az oldalt... inkább nem folytatom.
mijki
Az MM lesz**hat már.....végre T7-tel, berak T7-es csatába, erre a mi oldalunkon 4, az ellenség oldalán 9 heavy volt....

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Hali! Amúgy ezzel az oldallal mi a fa.. van???<#vigyor1> Nem lehet elérni, de emlékszem már milliószor elõfordult hogy órákig,napokig nem lehet elérni! Tudtok helyette valamit ajánlani?

http://wotinfo.hu/

Hulladék!<#levele>
voivod32
Csak nekem nem frissül az XVM, már hetek óta? Korábban 3-4 naponta frissítette magát.

Hosszas próbálkozás után tegnap este végre sikerült összeszenvednem egy Pool medált 😊

Ha valaki egy kis ebéd elõtti/utáni mozizásra vágyna:
Replay

Akinek kilépked a játék és telepítve van az xvm próbálja ki innen letölteni a 2916-ot és felülírni a mod könyvtárban az Application.swf-t.
Ma a négy körbõl egyszer nem hibázott.

voivod32
Vele már én is találkoztam, saját csapatban volt.

Ritkán panaszkodok de parádés a reggel.

mijki
Pár háborús pillanatkép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Látod Jürgen, na ez az amit nem tudunk átlõni, keresd a weakspotokat."

"Uraim, amit a képen láthatnak az egy tank."

"Gold noobs..."

"We just ding them hard."

"Jó csatához, szól a nóta."

Lehet szemezgetni, vannak érdekes képek

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sziasztok! Nektek is szokott lenni, hogy csata végén a játékból simán kilép? (Vagy lehet , hogy a módokkal van gond.)

angelus1991ster.blogspot.hu

Nem felejtem el és abszolút elfogadom. Nem is várok én minden patchban ilyen dolgokat, de egyszer-egyszer azért megéri az ilyen játékosokra is figyelnie a WG-nek. Szerintem vagyunk páran úgy, hogy egyrészt senkinek nem szeretnénk a statját rontani, mert néha kedvünk van marhulni egy-egy csatában, másrészt, amit már említettem, hogy van, amikor egy csatára van idõm, van amikor többre, de legtöbbször kedv alapján dõl el, emiatt pedig nem szeretném, hogy 14-en az én kedvem szerint játszanak.
Plusz te meg azt ne felejtsd el, hogy bármennyire is MMO, igazából a legtöbbet indított random csatákban legtöbbször mindenki egyedül próbál játszani, még szakasztársak közt is sokszor látom, hogy nem egyfelé mennek!

Természetesen a 7on7 játékmód van terítéken.

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Nézzetek Team WD streamet felvételrõl. LINK: http://www.twitch.tv/teamwd/b/475002498

Élõben is megy majd kedd este. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

GabeE3e

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Mutasd meg Kacsának 😄. Majd elküldi egy név változtatásra 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Es ime a nap embere aki a mosolyt csalt az arcomra. <#idiota>
TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Annyit tennék még hozzá, hogy egy ilyen 7v7 ESL szerû játékmódra szükség volt a wot-ban. Mivel eddig ESL-re csak gyakorló szobában lehetett gyakorolni, mert máshol nem voltak megteremthetõek a körülmények. Az meg nyilvánvaló, ha századozás nehezen tudja összeszedni az ember a megfelelõ mennyiségû társat, akkor ezt gyakorlóban végzet tevékenységhez még inkább nehéz.

A probléma az, hogy ezt a WG többnek akarta "eladni" mint ami. Ezért háboroghatnak némileg jogosan az emberek.
Igen igazad van abban, hogyha lenne 10-es is akkor már nem csak egy ESL gyakorló lenne. De ez most akár minek is nevezik egy ESL gyakorló, ahol nem mellékesen akár a századozásban a nyertes nagyobb jutalomban részesül.

De amit te mondasz igazából az lenne, hogy lehessen választani több századozási lehetõség között. Na annak lenne értelem inkább a tágabb játékos bázist nézve is. Igen 7 ember könnyebb összetrombitálni, de a randomozásnak ott sem lenne értelem bár, ott legalább mindenki 10-es tankkal jönne csak be. De akkor meg kapunk egy új random módot csak kisebb létszámmal.

De ami a lényeg, hogy a 7v7 vagy 5v5-ben a random gombnak semmi értelem ki kellene szedni. Persze akkor lehet 5-10 percet is várni kellene egy ellenfélre. Idõvel úgy is leszoknak a random gomb nyomogatásáról az emberek, akkor meg jön majd úgyis a várakozás. De összegezve magának random gombnak így semmi értelme.

Tehát aki szidja annak is igaza van, de aki szerint meg jó annak is igaza van.
Master91
mióta teszten van tolok vele 10-15 csatát 😄

Pta-val is sokat toltam

ott alig kaptam ammot...

1x egy Indient úgy lõttem ammon, hogy el halluffon fel akart jönni én olyan 20-40 méterrõl 1. görgõt lõttem neki 90fokról, és Blow up 😄

se õ, se én nem értette hogy hogyan sikerült
Én úgy vettem észre, eléggé lõszer rekesz érzékeny a leo1 is, de hallottam már olyan véleményt is, hogy kevésbé. Ajánlanám, hogy tolj vele 10-15 csatát teszten, csak sajnos most egy ideig nincs rá lehetõség.
Szerintem jó cucc a leo1, csak úgy kell vele játszani, mintha 100 hp-val kezdenéd a csatát.
Master91
Is8 is picit csalódás ( számomra, sok csatás Is3 után , de lehet én nem találom meg vele a fonalat ), nem veszem meg az Is7est csak ki húzom...

De ez a LPTA ki baszta a gyufát.

Inden pz még csak-csak elment, de már arra is kellett a köcsög safe storage, de a PTA -ra iszonyat

pedig annyira tetszik a Leo 1 :'(
NoparaWot
na végre valaki :-D nekem se jön be a leo prototype, de nem volt merszem még eladni :-D követni foglak,kell a money IS8ra :-P

Master91
Eladva:
Leopard Prototyp A' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 1 875 175.

-baromi pontatlan ( fõleg mozgás közbe...)
- LÕSZERES ZSÁK! NE VEDD MEG! Safe storage skillt nem ismeri! Vizes lõszerest meg mi helyére tegyem fel könyörgöm, ventilláció-töltés-stab?
És akkor a X-es is ammos....

Megvásárolva:
'Panther I' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 380 000.

itt van miért van gond a UPC vel
http://www.origo.hu/techbazis/20131102-nehezen-jonnek-be-a-kulfoldi-oldalak-a-upc-halozatan.html?sec-2
Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nem értek egyet. Igen valóban jó gyakorlás ESL-re. De abból a szempontból még jobb, hogy 7 embert könnyebb összeszedni még klánon belül is, mint 12-15 embert egy századhoz. Ezért lenne jó ha például T10be is csinálnának 7vs7-et.
Azért azok akik kritizálják a wg-t a 7v7 miatt némi igazuk van. Mert nem teljesen ez lett lekommunikálva, legalábbis a rövid leírásokba.

Az emberek azt várták, hogy kapnak egy új játék módot 7v7-ben amiben figyelembe vesz az mm valamilyen skill számítási módot. Ergo nem kell szobanövényekkel egy csapatban más szobanövényekkel megpakolt csapatokkal játszani.

Valójában pedig betettek egy ESL gyakorló módot. Ugyan az mint ESL ugyan olyan felállás és tankok, stb... De ezzel semmi gond nincs csak nem ez jött le a kommunikációból vagy félre lehetett érteni azt amit írtak.

A random gombnak meg semmi értelme nincs mivel az automata ami összeszedi a random csapatot lehet, figyel a "skill"-re, de nem figyel a tier összeállításra, így semmi értelem nincs simán fölösleges és idegesítõ. Persze csak egy mazochista nyomkodja folyton, mert az elsõ egy-két esetbõl kiderül, hogy baromság.

De a random pug-nak sem látom sok értelmét, ez összeszokott csapatoknak van akik szeretnének gyakorolni más csapatokkal az ESL-re. Ennyi ez a mód egy ESL gyakorló és arra való semmi többre, nem egy új random mód. Persze lehet ezt új játék módként kezelni, használni de ez nem az. Persze lekommunikálva, hogy ESL gyakorló mód, már nem hangzik olyan szépen a casual ESL-re nem járó tömegek számára, mert nekik ez semmit nem jelent. Ez a casual réteg pedig a játékosok 98-99%-át teszi ki ugye.
Azért azt ne felejtsd el, hogy ez egy MMO, és mint ilyen, a játék fejlesztõje mindig azoknak fog kedvezni akik többedmagukkal játszák ez a játékot, mivel ez a lényege az egésznek! Továbbá mivel ez egy CSAPAT játék, akik csapatban játszanak mindig elõnyben lesznek azokkal szemben, akik egyedül akarják lehozni a csatákat, legyen szó bármilyen módról.
Azt kéne már felfogni, hogy ennél a játékmódnál nincs olyan, hogy MM képzés. Soha nem is mondták, hogy lenne.
Majd lesz, ha elegen játszanak elég idõt, képesség alapú csapatválasztás a WG rating rendszere szerint.
A csapat meg azzal a tankkal megy amivel akar.

Egyszer talán megéljük, hogy a WG kedvez azoknak is, akiknek nincs 4 barátjuk, ismerõsük, macskájuk, csak egyszerûen szeretnek maguk tankozni, mert pl. összevissza érnek rá játszani és nincs több órájuk a játékra egyhuzamban. :-) Én is kipróbáltam randomban, én is azt hittem, hogy figyeli a tiereket is az új MM. A harmadikat már nem indítottam el, mentem vissza 15-ösbe. :-)

Nagyon féltem a Ferditõl, de az egyik legjobb tank lett számomra, amivel valaha is a WoT-ban játszottam. Én az alaplövegével húztam ki a toplövegét és nekem egyáltalán nem volt szenvedés, pedig alapról kezdtem. Fullosan pedig sosem zavar ha 10-esek közé tesz. Nagyon jó gép.

"Ezek után azért sírni, mert a normális, ész szerû csapatválasztás helyett rányomsz a random gombra és szar csapatba rak elég pitiáner dolog. "

Nem a szar csapat a gond hanem az MM képzés az autosearch-nél.

A többi világos, csak ez a feature nem. Ha nem megy rendesen akkor vegyék ki vagy csinálják meg.
Hát érdekes, ha megnézed a csapatokat 90% T8-ból áll...

Igen, egyedül mész be, de választhatsz csapatot. Ahol gyöngy módon ki van írva nem csak az, hogy milyen tankkal játszanak a csapattagok, de még a WG-s értékelésük is, így azt is látod milyen képességûek. Sõt, még azt is be lehet állítani, hogy milyen tankokkal lehessen belépni a csapatban. A csapatok listáját végignézi, hogy hová férsz be meg kb. 10 mp. Ezek után azért sírni, mert a normális, ész szerû csapatválasztás helyett rányomsz a random gombra és szar csapatba rak elég pitiáner dolog.

Egyébként ha ez is túl bonyolult lenne, keress 4 embert és csinálja saját csapatot. Ennél egyszerûbben már tényleg nem lehet megoldani a dolgot.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Kimaradt: Ja és CW-re csak csapattal tudsz bemenni, míg itt szólóba is.
Õszintén a WoT és az épeszû mióta jár kart-karba öltve?! 😄
Pont ezért kellett volna megcsinálni vagy csak csapatokat beengedni.
Szerintem.