World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy találtok ti csapatot, ha nincs megbeszélve ismerõsökkel?
Amenyiben modok kellenek jó ez az batonyos oldal de van még vagy 1000 ha kell linkelek Én is. Peace!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://wotinfo.hu/
Hulladék!<#levele>#levele>
Ha valaki egy kis ebéd elõtti/utáni mozizásra vágyna:
Replay
Ma a négy körbõl egyszer nem hibázott.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Látod Jürgen, na ez az amit nem tudunk átlõni, keresd a weakspotokat."
"Uraim, amit a képen láthatnak az egy tank."
"Gold noobs..."
"We just ding them hard."
"Jó csatához, szól a nóta."
Lehet szemezgetni, vannak érdekes képek
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
angelus1991ster.blogspot.hu
Plusz te meg azt ne felejtsd el, hogy bármennyire is MMO, igazából a legtöbbet indított random csatákban legtöbbször mindenki egyedül próbál játszani, még szakasztársak közt is sokszor látom, hogy nem egyfelé mennek!
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
Élõben is megy majd kedd este. 😊
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
There is but one rule: Hunt or be hunted.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A probléma az, hogy ezt a WG többnek akarta "eladni" mint ami. Ezért háboroghatnak némileg jogosan az emberek.
De amit te mondasz igazából az lenne, hogy lehessen választani több századozási lehetõség között. Na annak lenne értelem inkább a tágabb játékos bázist nézve is. Igen 7 ember könnyebb összetrombitálni, de a randomozásnak ott sem lenne értelem bár, ott legalább mindenki 10-es tankkal jönne csak be. De akkor meg kapunk egy új random módot csak kisebb létszámmal.
De ami a lényeg, hogy a 7v7 vagy 5v5-ben a random gombnak semmi értelem ki kellene szedni. Persze akkor lehet 5-10 percet is várni kellene egy ellenfélre. Idõvel úgy is leszoknak a random gomb nyomogatásáról az emberek, akkor meg jön majd úgyis a várakozás. De összegezve magának random gombnak így semmi értelme.
Tehát aki szidja annak is igaza van, de aki szerint meg jó annak is igaza van.
Pta-val is sokat toltam
ott alig kaptam ammot...
1x egy Indient úgy lõttem ammon, hogy el halluffon fel akart jönni én olyan 20-40 méterrõl 1. görgõt lõttem neki 90fokról, és Blow up 😄
se õ, se én nem értette hogy hogyan sikerült
De ez a LPTA ki baszta a gyufát.
Inden pz még csak-csak elment, de már arra is kellett a köcsög safe storage, de a PTA -ra iszonyat
pedig annyira tetszik a Leo 1 :'(
Leopard Prototyp A' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 1 875 175.
-baromi pontatlan ( fõleg mozgás közbe...)
- LÕSZERES ZSÁK! NE VEDD MEG! Safe storage skillt nem ismeri! Vizes lõszerest meg mi helyére tegyem fel könyörgöm, ventilláció-töltés-stab?
És akkor a X-es is ammos....
Megvásárolva:
'Panther I' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 380 000.
http://www.origo.hu/techbazis/20131102-nehezen-jonnek-be-a-kulfoldi-oldalak-a-upc-halozatan.html?sec-2
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Az emberek azt várták, hogy kapnak egy új játék módot 7v7-ben amiben figyelembe vesz az mm valamilyen skill számítási módot. Ergo nem kell szobanövényekkel egy csapatban más szobanövényekkel megpakolt csapatokkal játszani.
Valójában pedig betettek egy ESL gyakorló módot. Ugyan az mint ESL ugyan olyan felállás és tankok, stb... De ezzel semmi gond nincs csak nem ez jött le a kommunikációból vagy félre lehetett érteni azt amit írtak.
A random gombnak meg semmi értelme nincs mivel az automata ami összeszedi a random csapatot lehet, figyel a "skill"-re, de nem figyel a tier összeállításra, így semmi értelem nincs simán fölösleges és idegesítõ. Persze csak egy mazochista nyomkodja folyton, mert az elsõ egy-két esetbõl kiderül, hogy baromság.
De a random pug-nak sem látom sok értelmét, ez összeszokott csapatoknak van akik szeretnének gyakorolni más csapatokkal az ESL-re. Ennyi ez a mód egy ESL gyakorló és arra való semmi többre, nem egy új random mód. Persze lehet ezt új játék módként kezelni, használni de ez nem az. Persze lekommunikálva, hogy ESL gyakorló mód, már nem hangzik olyan szépen a casual ESL-re nem járó tömegek számára, mert nekik ez semmit nem jelent. Ez a casual réteg pedig a játékosok 98-99%-át teszi ki ugye.
Majd lesz, ha elegen játszanak elég idõt, képesség alapú csapatválasztás a WG rating rendszere szerint.
A csapat meg azzal a tankkal megy amivel akar.
Nagyon féltem a Ferditõl, de az egyik legjobb tank lett számomra, amivel valaha is a WoT-ban játszottam. Én az alaplövegével húztam ki a toplövegét és nekem egyáltalán nem volt szenvedés, pedig alapról kezdtem. Fullosan pedig sosem zavar ha 10-esek közé tesz. Nagyon jó gép.
Nem a szar csapat a gond hanem az MM képzés az autosearch-nél.
A többi világos, csak ez a feature nem. Ha nem megy rendesen akkor vegyék ki vagy csinálják meg.
Igen, egyedül mész be, de választhatsz csapatot. Ahol gyöngy módon ki van írva nem csak az, hogy milyen tankkal játszanak a csapattagok, de még a WG-s értékelésük is, így azt is látod milyen képességûek. Sõt, még azt is be lehet állítani, hogy milyen tankokkal lehessen belépni a csapatban. A csapatok listáját végignézi, hogy hová férsz be meg kb. 10 mp. Ezek után azért sírni, mert a normális, ész szerû csapatválasztás helyett rányomsz a random gombra és szar csapatba rak elég pitiáner dolog.
Egyébként ha ez is túl bonyolult lenne, keress 4 embert és csinálja saját csapatot. Ennél egyszerûbben már tényleg nem lehet megoldani a dolgot.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Pont ezért kellett volna megcsinálni vagy csak csapatokat beengedni.
Szerintem.