World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol
Szerintem az új csapatmód tier8-as tankok húzására lett kitalálva. KT-vel (kisebbik 105-ös löveg, 200 pennel) eddig randomban szinte csak szívtam, mert mindig 9-10-be rakott. Csapatmódban viszont tier8 a legnagyobb, szóval sosem kaphatok túl erõs ellent.

Tier9-cel meg már nyugodtan mehet az ember akármelyik random csatába, a tier10-eseket is meg lehet csípni, nem nagy hátrány (már ha nem stock a tank, persze).

Tier7-ben és alatta pedig szenvedni kell, ez van 😊 De a fejlõdés nyilván sokkal gyorsabb, mint tier8+ -ban.
Gottfried
Ja,nem új játékmód,sima hagyományos 15 vs.15 lenne elvileg.Hát nem az lett...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried

Az MM egyre jobb ebben a játékban. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

próbálgattam a 8as gépeket az új 7v7 módban....
Pershing meglepõ módon egész jó med...
Hát te tudod.

Egyébként össze lehetne hozni egy csapatot az itteni emberkékbõl is. 5 mebert könnyen össze lehetne gyûjteni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én most azon vacillálok, hogy JP2-re, vagy Ferdire menjek a JP után. JP2-nek jó a mozgékonysága, jobb az álcája, és a felépítménye szinte átlõhetetlen, viszont a Ferdiben nagyon vonz a kiváló függõleges és vízszintes ágyúkitéríthetõség. Plusz nem nehéz kis tapasztalattal szembõl átlõni a Ferdit, de messzirõl azért kemény dió tud lenni. Hmm hmm.
Sunsetjoy
Azért nem rossz, hogy az 50k xp-nél beszámít az 5x elsõ win. 5-10 ezer xp-vel összejött 15 meccsbõl 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ugye milyen szar 105-össel menni t9-10 ellen? Ráadásul elsõdleges célpontja vagyok az artynak is. Aztán örülök magamnak ha 1000-2000 dmg körül sebzek az már jó. Arról nem beszéllve hogy a gyökér társak ilyenkor miért nem produkállnak? Más tankkal versenyt kell futnom hogy sebezzek, bezzeg ha ferdivel nem produkálok akkor nem nyerik meg helyettem... nagyon ritka az ha oldalról tudok lövöldözni a nagyobb szintûekre vagy sikerül ellõni a weakspotot... lehet hogy a jpII jobb lett volna...
Micsoda szakmunkás bajusz.
így nem kell keresgélni meg izgalmasabb 😊
nem azzal van a baj h szar a csapat, béna a játékos vagy betesz kis tiert is mellém, de akkor tegyen be az enemy ellen is...
vagy ha mi full 8 (ami sosem volt méh) akkor õk is...
Ja, hát akkor ne csodálkozz ha szar csapatokba rak. Inkább keress rendesen csapatot, sokkal több értelme van.

Sunsetjoy
Kevesen múlt, hogy nem lett lose, a T34-esünk érdekesen harcolt...

4220 dmg pattintás- oltári mákokkal, 1120 spotdmg.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

automata keresésre kattintok mindig
"engem folyton tier 5-6 mellé tesz"

Ezt hogy érted? Abba a csapatba lépsz be amelyikbe akarsz. Ott meg látni hogy milyen tankok vannak bent. Én nem is megyek olyanba, ahol T8-on kívül más tank is van.

Master91
You must be new here

ja, és ha elverekedem magam az ellenig, akkor pattan, 0dmg crit és semmi más
bezzeg az su meg az isu szinte oneshotol...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Én a stock Jagdpantherral szenvedek, 5-bõl 4-szer kilences csatába tesz, ahol a 150 penemmel még öngyilkos scoutolással is nagyobb eredményeket érnék el. Ráadásul valami ordenáré retardált gyökér csapatokkal sorozatban, folyamatosan 15-4 körül kapunk ki, ahol kemény 900 sebzéseimmel lekörözöm a kilences heavy csapattársaimat...
most erre mit?
stock ferdinand a 10,5 ágyúval csak tier Ix és X csata
soha nincs olyan,hogy tier VIII...

a szopórollert csapágyasra hajtom...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

ezt leszámítva semmit nem ér a mód
engem folyton tier 5-6 mellé tesz
az enemy folyton tele 8-asokkal
Egyik se.
xotyi
T-43 al most zsinorban 3 Tier IX-es meccs😄 A top ágyúja Tier VI ban ér valamit a T34-85-ön.. páncél 0. jó kis szenvedésnek nézek elébe.. Ki van fejlesztve a Tiger II, Black Prince, T21, csak pénzem nincs egyikre sem.. melyik a 3 közül ideálisabb egy átlagos játékosnak pénz keresni?

Trance&Friends nothing more..

azért van ebben az új módban is néha egy-két jó csata

nektem jól megy az eu2?
nekem 600-as ping és lag 1000-rel

Elõre tök megörültem a sok eventnek.De mindig rá kell jönnöm hogy ilyenkor a legszarabb játszani.
köszi

KV-1-rõl ne is beszéljünk
Persze, én is IS-3-mal 10-bõl hatszor top vagyok, KT-val meg jó ha négyszer látok T8 csatát. De a T29 is ritkán lát kilenceseket. Viszont "hivatalosan" ez csak szerencse dolga.

Asszem egyébként a tegnapi xvm frissítés óra (vagy elõbb? nem emléxem) nem mutatja a kapott találatokat a hitlog. Ez másnak is így van vagy vmi egyedi szerencsétlenség?
Én mobil nettel játszottam idáig. Mostanában úgyis 100 körül van a pingem, annyit meg azzal is el lehet érni.

Egyébként vki említette, hogy nem adta meg az M4-gyel a gyõztes csatáját. Nekem most sikerült összekuporgatnom az E75-öt, második menetet megyek vele, gyõzünk, életben is maradok össze is szedek vagy 2100 dmg-t (nekem az vmi. narancssárga vagyok csak xvm szerint), már számolgatom, hogy akkor ez hogy néz ki majd 5szörözve, és puff, kilép, és nincs meg a gyõzelem.
fú de nem adja ma..😄 Eddig legnagyobb 5x köröm 4k xp volt... azt hiszem inkább nem erõltetem.
Nálam pont fordítva megy a beosztás. Comettel jól el vagyok T7-ben.
Köszi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Golden Joystick Award for ‘Best Online Game of 2013'
azért nem szerencse kérdése...
tankfüggõ is
VK3002D-vel szinte mindig top tier voltam, tök hamar meglett az indien
Comet-el rend szerint betesz tier9-ek ellen!
Sajnos annak a tanknak az ágyúja a hátránya. Kevés az átütõerõ, ezért szopó. Viszont jó az álcázása. Ha ezt ki tudod használni, akkor oldalról tudod sebezni a nagyobb ellenfeleket. Minden másra ott a gold lõszer. 😊
csn tamás
értem. Köszönöm

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Meggyógyult az UPC !!!

+-2 tieres besorolás van. Vagyis pl. egy T6 tank összekerülhet T4-T5-T6-T7-T8 tankokkal. Kivétel a scoutok, õk mehetnek magasabb tierbe is.
Az meg, hogy az MM éppen hová rak a rangsorban szerencse kérdése.

csn tamás
sziasztok! nem értek valamit, miért sorsol össze a játék állandóan! magasabb tier-û tankokkal? jagdpanzer 4-esem van és miért kell nekem állandóan IS-3 meg egyéb tankok ellen harcolni? Még kilõnek oké de nem ez a baj, lõhetem õket napestig, hogy valami sérülést szerezzek nekik...eléggé illúzióromboló.

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

pointer4
Megy a WOT UPC-n!!!!
reggel óta nem enged fellépni a játékra
Beengedett,az M4 nyertes csatáját nem adta meg.0 xp és credit.

T7 combat car-t miért kaptam vajon?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

😄DDDD
akkor kéz ökölbe, billentyûzetre rábasz, káromkodás indul
Az egyik klántársam szerint a UPC-s hibára megoldás lehet egy VPN progi feltelepítése.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Basszus,kiléptem de belépni nem lehet mert nyolcezer valahányadik vagyok a sorban.

kilépés belépés nem oldaj meg .. továbbra is fagyva vannak ..

sumc LvL26

Mi ez a baromság.Több tankom is csatában van.Közben azzal ne is voltam.