World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tier9-cel meg már nyugodtan mehet az ember akármelyik random csatába, a tier10-eseket is meg lehet csípni, nem nagy hátrány (már ha nem stock a tank, persze).
Tier7-ben és alatta pedig szenvedni kell, ez van 😊 De a fejlõdés nyilván sokkal gyorsabb, mint tier8+ -ban.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Pershing meglepõ módon egész jó med...

Egyébként össze lehetne hozni egy csapatot az itteni emberkékbõl is. 5 mebert könnyen össze lehetne gyûjteni.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
nem azzal van a baj h szar a csapat, béna a játékos vagy betesz kis tiert is mellém, de akkor tegyen be az enemy ellen is...
vagy ha mi full 8 (ami sosem volt méh) akkor õk is...
Ezt hogy érted? Abba a csapatba lépsz be amelyikbe akarsz. Ott meg látni hogy milyen tankok vannak bent. Én nem is megyek olyanba, ahol T8-on kívül más tank is van.
bezzeg az su meg az isu szinte oneshotol...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
stock ferdinand a 10,5 ágyúval csak tier Ix és X csata
soha nincs olyan,hogy tier VIII...
a szopórollert csapágyasra hajtom...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
engem folyton tier 5-6 mellé tesz
az enemy folyton tele 8-asokkal
Trance&Friends nothing more..

nekem 600-as ping és lag 1000-rel
Egyébként vki említette, hogy nem adta meg az M4-gyel a gyõztes csatáját. Nekem most sikerült összekuporgatnom az E75-öt, második menetet megyek vele, gyõzünk, életben is maradok össze is szedek vagy 2100 dmg-t (nekem az vmi. narancssárga vagyok csak xvm szerint), már számolgatom, hogy akkor ez hogy néz ki majd 5szörözve, és puff, kilép, és nincs meg a gyõzelem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
tankfüggõ is
VK3002D-vel szinte mindig top tier voltam, tök hamar meglett az indien
Comet-el rend szerint betesz tier9-ek ellen!
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Az meg, hogy az MM éppen hová rak a rangsorban szerencse kérdése.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
akkor kéz ökölbe, billentyûzetre rábasz, káromkodás indul
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
sumc LvL26