World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
elküldjem Storm vazki???????????
"Update 8.9 “Armored Spearhead” has now been released! The title of this new game version refers to the real tank tactic of the same name. Why did we decide to go for such a title, you may ask? It’s because with this update we are introducing a
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mert se nem armored a 20 milis "páncéllal", se nem spearhead a hátsó bokrokban ülve.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Siemka kurwa!!!
Saor Alba
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Trance&Friends nothing more..
És a buzibarát kedves parancsnok urat még 1x üdvözlöm...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Legalább nem küldenék el senkit a...be 😊
Ha lesz c6 tiltás,nálam azonnal "on"lesz.
Ha chatban-t kapok, arról nem kellene valami üzenetnek lennie? Nem tudok csata közben írni és a pingelésem sem látszik...
Remélem olvassa ezt a fórumot az a homokos,aki megírta hogy feljelent, és replayt is küld. Valami klánparancsnoknak nevezte magát...
Az nem tetszett neki, hogy csata elején beírtam a közösbe:vannak buzik?/elrontják a játékot, ha buzulnak 😊/
Erre jelentkezett õ, és fenyegetett. Kérdeztem hogy ebben mi a gáz, ha õ jelentkezett akkor õ az?
Érdekes más csak röhögött rajta
Na meg is lett a böjtje, azóta hétvégén folyamatos vergõdés megy, bár a JP-vel sem vagyok még összeszokva, nyilván ez is benne van.
A tier5 busz félelmetes,bárhonnan kiszúrtak vele..
(bokor+100%os álca+álcahálóval)
Rosszabb,mint a Ferdi/Jtiger/Jpanzer e100.<#alien2>#alien2>
Gyõzelem!
Map: Komarin
Date: 2013.11.03. 15:42:22
Jármû Nashorn
Szerzett tapasztalat 1 662 Szerzett kredit: 40 284
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Pascucci medál, Radley-Walters medál
Másnak is szenvedõs a hét,vagy csak nekem???Hétfõn úgy kezdtem,h 13/1 win..Azóta a total winrate-em esett 0.2%ot,ami nagy számoknál nagy esés..
Ma vért izzadva tartom az 50%ot,igaz egyedül megyek..
Szal más is tapasztalt ilyet(patch óta+5x double event),vagy csak én vok most ilyen gyenge..
De repeszpáncélnak erre nem sok értelmét látom... Ki lõné HE-vel?!
Repeszpáncél fölösleges rá, ez egy közepes tank, senki nem lõ rá HE-vel. SPG ellen is fölösleges, nincs rajta elég páncél hozzá.
Mivel automata töltõje van, az ágyú töltési és célzási sebességét kell javítani, erre meg a fenti kiegészítõk a legjobbak.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Közepes repesz páncélt teszek rá,de másik kettõre ötletem sincs,töltésgyorsító nem mehet rá.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ruszki TD-khez, meg Stughoz és JgdPz-hez vagyok szokva, úgyhogy egyelõre nagyon nem találjuk a közös hangot ezzel a nagymacskával. Fel nem foghatom, hogy lehet valaminek ennyire rossz a kamója, van álcahálóm, meg 50%-os kamo skill az egész legénységen, de egyszerûen mindig engem szúrnak ki elõször.
El Hallufon heavyk meg medek kolbászolnak körülöttem, de ENGEM lõnek szét a túlsó oldalról halálos pontossággal. Egyszerûen képtelenség vele rejtõzködni, az elsõ lövés után kiszúrnak több száz méterrõl, és azon nyomban szét is szednek.
Pont emiatt az eddig jól bevált TD-s helyeimmel nem megyek semmire, pillanatok alatt kicsap az ellen.
Esetleg jótanácsok, bevett praktikák, amikkel kicsit eredményesebb lehetnék?
kíváncsi leszek mi lesz benne 😄 XD
Különben nagyon vicces volt, mikor egy 24hp-s Su100y-ról pattantam vele megint (és nem a lövegpajzsot találtam el).
cyka blyat
én múltkor egy mostszarokbe nevezetû playeren mosolyogtam nagyot 😊))
wotinfo.hu
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Leterhelt. Mint az ilyen kis csicskák agya mint te. Kritizálás az megy, de annyi ész nincs hogy www.google.hu és woooooooooooow egy teljesen más világ egy csomó megoldással. Ki van nyalva a ***** az ilyeneknek, de csak sz@rral dobálni tudnak. Ment a "mínusz". Jajjj bocs, már annyid van hogy el sem fér... <#ravasz1>#ravasz1>
Húúúú de nem jó lelki állapotomban kaptál el...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Gyõzelem!
Map: Steppes
Date: 2013.11.03. 13:35:43
Jármû T-150
Szerzett tapasztalat 9 435 (x5 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 52 204
Csatában elért Achievement: Top Gun
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Prémium idõtartam hozzáadva: 1
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...