World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert meglõsz egy hackos kínai heavy-t 😄
okosszöszi26
az vajh mitõl van, hogy néha a képernyõ egyik oldalán marhanagy fehér szám jelenik meg?
iggencsak zavaró tud lenni

|Származási hely: Degec|

És még azt mondják ,hogy az olvasás hasznos mi 😄 ne olvasgass annyit te sem 😄
"egy kevésbé jónak is (madmaniac, te)."

<#fejvakaras>

Mintha még nem játszottunk volna együtt....

és madmaNIC.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

csn tamás

A reggel legalább jól indult.

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Nekem is visszalépésnek tûnt a comet a cromwell után, de amúgy a comet is nagyon jó cucc. Úgy kell vele játszani, mint a pershinggel és még picit gyorsabb is. Jó a lövegpajzs sok mindent megfog. Cromwellnél ez nincs, az inkább egy light. Centurionoknak szintén a brutál erõs lövegpajzs az elõnye. A 10-es meg...hát azt hagyjuk. Jobb lett volna, ha megkapja a centek lövegpajzsát, de sajnos nem. Randomba azért el lehet vele bohóckodni, de nekem nem a kedvencem.
Bocs, látom már válaszoltak.

Alapból a szerzett xp 5% (azt hiszem ) kapja a legénység minden tagja.

Gyorsított képzéssel amelyik emberen a kis jel van, duplát kap.

Mindig azon az emberen van, akinek a legtöbb xp kell a következõ szintig, ( a leggyengébbet fejleszti. )

A képességnél pedig írja, hogy mennyi xp kell a következõ szintig.

Bogarat ültettél a fülembe, amennyire szerettem a cromwellt, annyira nem jön be a comet... lehet megpróbálom kínomba a hovit én is (bár ha belegodolok, többnyire sebez az a 145 penes ágyú, csak a tank olyan lomha szegény... azon meg a derp nem segít.

VK45a - bennem semmilyen jó benyomást nem hagyott, olyan mindenes tank ami semmiben sem jó. Páncélzata nincsen, ágyúja 200 penes (nemtom miért nem kapta meg a királytigris top ágyúját), királlyal meg Is3-al összehasonlítva talán csak a mozgékonysága jobb valamennyit, de ez nem kompenzálja a páncézat és az ágyú gyengeségeit. Kizárólag csak akkor javasolnám, ha az utána következõ tankok megszerzésére leküzdhetetlen vágyad van.

KV4 - pár hete megvettem kiváncsiságból (megvannak az utána következõ tankok rég), mert ellenfélként nagyon utálom a páncélzatát, még oldalról is el szoktanyelni a lövedékeket. Benne ülve is tapasztalom hogy strapabíró jószág, az ágyúja is rendben van, de cserébe nagyon lomha szegény. Olyan T28 feelingem van - jól meg kell gondolni hova indul az ember vele, mert utána nincs apelláta, nem lehet átmenni máshova ha ott van szükség rá, nehéz reagálni a változó helyzetre, oda kell menni ahol biztosan a harc heve lesz. Ez nekem elég fájó pont, az IS3 valahogy jobban fekszik, vagy ha ugyanilyen karakterisztikájú tankot keresünk (lomha, jól páncélozott) akkor a T28 proto jobban bejön az ágyúja miatt.

Az angol termékrõl nincs tapasztalatom, max annyi hogy ellenfélként rengetegszer pattanok róla szembõl, amit nem várnék egy T8as medtõl. Angol ágon csak a cromwellig mentem (ritka OP jószág), aztán gondoltam duplázókkal megyek a cometel is, de nagyon nyögvenyelõsen megy. Amilyen OP a cromwell, annyira nem jött be a comet, szóval idén nem lesz centurionom 😊

Attól függ, hogy mi a cél. Centurion egyébként nagyon jó! De ha századozás vagy verseny a cél, akkor inkább tartsd meg a 110-et. IS-3 is jó még, amx13-90, wz-132.

KV-4 szerintem szar, hiába jó a páncélja viszonyag a hullnak a torony 8as szinten gyenge. Még nem is kifejezetten szembõl, de ha elforgatja annyi. Míg, mondjuk egy IS-3as tornya sokkal többet kibír, pedig azon is van weakspot a tetején.

VK45 meg nem rossz tank jó kezekben.
na ez durva ,emberunk kihuzta a t57-et es a Foch155-ot gyakorlatilag xp atvaltassal <#nezze>, es ilyenek szaladgalnak t10-ben <#falbav>
persze hogy nem az ellenfelnel volt ....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Sunsetjoy
Nos persze az igaz. Bár nekem nem hiányzott, de azért jó volt, hogy rá lehetett dobni a tornyot-löveget. Aki meg úgy gondolja, utána rak rá mást.
Meg azért a láncolást is kis mértékben csökkentette addig is.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A baj az hogy úgy kimarad egy modul slot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sunsetjoy
Ha valaki Centurionra adja a fejét, megéri (ha van raktáron) a felfüggesztés felszerelés. Azzal húztam ki, láncot meg sem csináltam rajta, többi fullos volt, amikor kihúztam a kövi tiert.

16000 xp, ami egy csak oda való lánctalpra, kicsit soknak tûnt.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Úgy 9 óra körül.
Master91
LOL

Hány óra körül?? 😄
Na erre varrjatok gombot... Igen, ez mai, live szerveres esemény volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
T8-ban szerintem elmegy a KV 4, fõleg városban. A centurionon meg olyan löveg van aminek az átütése a t8 heavy lövegeket szégyenít meg. A 110-et meg pont mondta hogy lecseréli.
JeffDunham
"Tegnap Pointer4 rakta be nekem"... Úúúúúúgy, de úúúúúgy tudtam! <#kuss> <#vigyor5> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2013.11.10. 21:33:38
Jármû: Excelsior
Szerzett tapasztalat: 5 580 (x3 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 66 046
Csatában elért Achievement: Top Gun, Acélfal, Kiváló Lövész, Pool medál, Hidegfejû
hat igen ez akkor ram nem vonatkozik, marad a szomorusag hogy buta primitiv emberekkel jatszol, akkik nem tudnak merlegelni, gondolkodni...en meg probalhatok akarmilyen jol es agyalva jatszni a vegen akkor is fubeharapok.
Hát õszintén én egyiket sem venném meg ezek közül vagy talán az angolt. VK45A-t talán csak egy szinttel lejjebb levõ francia AMX m4 mle mullja alul szerintem. Ugyan nem volt meg nekem, de kb. annyira félek tõle bármiben ami azonos tier-û, mint a lepkefingtól. De még t7-ben sem kezdek el menekülni elõle. Általában simán lövöm át még Õ csak piszkálgat. A KV-4 lassú, és látszólag jól páncélozott, de ma már nem sokat jelent a páncél. Nem hinném, hogy nagy élvezett vele játszani. Talán az angol bár az is csak ellenfélként ismerem, igaz attól sem szoktam megijedni, de annál a másik két alternatívánál csak élvezetesebb lehet.

De ha élvezni akarod a t8-at nehéz tankban akkor is-3, 110, vagy 50-100, t32, kt. De inkább tényleg húz egy td vonalat, a francia t7-tõl már nem rossz t8/t9/t10 meg élvezetese.
nem tudok rola hogy lenne barmifele verseny ezzel a TD-vel, es az USA szerveren vagyok...
Én a Centut venném, de csak mert érdekel milyen egy komolyabb brit med, plusz vonz az a lézerágyú ami van rajta. Meg az is közrejátszik, hogy KV-4-em már volt, a VK meg ingyen sem kéne.
AMX AC 48 folyamatban van(még 1-1,5 hónap), az a 10es fos nagyon kell. JgPanther2-t tudnám megvenni szintén legénység problémával.
Nem szeretek TD-vel játszani.
Master91
Húzz ki egy td-t
Sziasztok!

Dilemmám van, tanács vagy vélemény kéne.
Ugye, tier8 tank mindenképpen kell a garázsba, az alap darab. Mivel eladom a 110-emet ennek a helyére kell valami. Több lehetõségem is van ,de nem tudok dönteni...

I. VK45A. Már régebben meg volt -pénzhiány miatt adtam el anno- úgyhogy fullos csak a tier9-et kéne vele kihúzni. Legénységem viszont nem igazán van hozzá, a barakkban ülõ németeimbõl egy skilles legénységet tudok összevarázsolni bele. Aztán a mausba még egy töltõt kell szülnöm majd. Ez a legénység ramazúri kicsit elrettent tõle, de a maus az kéne.

II. KV-4. Õ is meg volt régebben és nagyon nem tetszett valamiért ezért gyorsan eladtam. Teljesen stock lenne, de van bele egy 100% legénységem 90%-os elit alakulattal. Nekem a KV-4 tipikusan az a tank, hogy se vele se ellene nem szeretek játszani, az IS-4 is érdekel(amihez már van egy 5 skilles legénységem a KV-1S-ben).

III. CenturionI. Na ilyenem még nem volt. A comet nagyon tetszik, de ez egészen más és különbözõ véleményeket hallok róla. A legénység 3 skillel a cometbõl menne bele. A Tier10ét nem ismerem, mert nincs belõle sok ezért annyira nem vonz a kifejlesztése.

A válaszokat elõre is köszönöm.
És az arty-skat kb így képzelem el<#gonosz1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Gold+egyébként nem feltétlen kell szembõl lõni,na de ezt nem neked fogom magyarázni<#alien2> Szerencsére sokszor lövök oldalról.

Am nem kötelezõ a nagyot használni😊

csak mert a nagy gun átütése elég szar
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Persze,h nincs😊Azzal könnyû..
A kicsi is azt hiszem 246pen 490dmg.A"kics"9 sec-es töltéssel megy..Viszont ez a camo+forgótorny nagyon dúrva.Igaz 4.skill is megy 80%on.A többi:Bia,Repair,Camo+álcaháló is van rajta.

Maala
Lol n1. Azért a 3000 gold miatt semmiképp se sajnáld, hogy lose.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

hmm cometen rajtahagyom a tarackot... sokkal jobb vele
ugyis állandóan tier9-ek közé tesz...
legalább tudok trackelni, meg sebezni vele 9eseket 😊
Aha,azért reménykedek mert napi XP-verseny a dolog!A MED verseny ideje alatt mentem az E-50 1-másfél héttel köbö,a vége elõtt egy TANK ÁSZT és a TOP 50-hez nem volt elég,pedig 6300 dmg topgun,stb!Mondjuk akkor lekanyult a pofám,hogy nem volt elég,bár megnéztem és vmi 30-50 xp vel volt kevesebb mint az utolsó!
Az ujj tier 8-as Nemet TD vel csináltam 8 000 dmg es kikaptunk egyszerûen nem tudom hogy a pro jatekosok hogy csináljak hogy hülye csapattal is tudnak jók lenni...mit kellett volna mashogy csinalni...

http://www.youtube.com/watch?v=sWkQJKd0mK4&feature=youtu.be
Nos, amilyen szarul kezdõdött a nap a nehéz tankjaimmal, úgy leptek meg a TD-k.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ferdinand 105mm power...
Maala
Valamelyik napiba belefér. Én valamelyik reggel 5:30-kor mentem egy 1900 xp-s lose-t a sturer emillel, az lett a tankász. 😄

De nyilván az is elõzõ napba számított még.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

fent van mar a nagy gun?
Jaja,jólvan,csak mert reménykedem egy picit,mentem a 4. -s TD-vel este 11 kor egy tankászt,remélem a napiba belefér!De mekkora trágya az a szappantartó!Gondoltam nem fejlesztem ki a Nashornt (vagy mi a neve)mondom ekkora szarral csak nem evõdnek sokat,el is kurbináltam a top lövegére 16k XP-t,remélem megérte a píííízét 😊 !
Nashorn versennyel hogy álltok?

Ez mennyire jó eredmény vele? (3997dmg, 5 kill)

Vereség
Highway 2013.11.10. 18:35:27
Szerzett tapasztalat: 1 906 Szerzett kredit 81 172

wot nick: PsychoTrooper

Pointer4,thx a véleményt este,tényleg nagyon durva kis td 😊

Maala
Itt meg is erõsítik. Persze arról, hogy mennyivel a vége után... When it's done.

Ezt csináld barátom..

Gyõzelem!
Map: Sacred Valley
Date: 2013.11.10. 18:27:31
Jármû Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat 2 194 Szerzett kredit: 87 633
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Radley-Walters medál

kínomban feltettem a tarackot Comet-re és T-43-ra 😄
hmmm nem is rosszak vele 😊
A különbség csak annyi, hogy õk hetente kb egyszer írnak ilyet, te meg minden 2. csatád után. Számold csak össze hány nyomorult kommented van ezen az egy oldalon és hogy ebbõl mennyi értelmes (konstruktív cucc és nem sírás). Na, csaknem magadra ismertél spammerként?
Ahhhha
voivod32
#272157, #272153, #272158, néhány kiragadott pálda, amire ma sikerült nem reagálnotok, nem mintha engem akár a legkisebb mértékben is zavarnának. Na ,inkább megyek iszom egy sört, ti meg nyugodtan játsszátok tovább a kurva nagymenõ jampit!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88