World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Már megfentem a kasza élét. <#nyes>#nyes>
wot nick: PsychoTrooper
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Miért nem csinál magának saját klánt?Legtöbb gyereknek úgyis ez a vágya.<#nyes>#nyes>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Na jó viccet félretéve mióta leálltam a lightozással és értelmes vagy ahhoz közeli gépekkel megyek azóta emelkedik. Bár az amx m45 azért lökés a lejtõn....
campinovka: 110-be 2 kritikál nulla sebzés majd a keresztbe kitolató T-44-be sima track
lakevill: fcm prémium-ba tornyot célozva 2 track majd a flankelõ 700 hp-s type59 kap 669-et és megöl természetesen
Így szép az élet.
(comet, t-43, nashorn, tier5kocka td, sturer emil)
ha pl. ISU-152, IS-3, KV-1, T-18 kombót nyomnám akkor tuti felfele menne a WR-em
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azt nem értem, hogy az ilyen hülye agya, hogy a picácsba nem felejt el lélegezni ? 😄
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hallod ezek veszélyes emberek, bármire képesek, nem ismernek kegyelmet...
egyszer hallottam hogy valakinek le eresztettél a bicikli gumiját....
Névtelenség megõrzése mellett.
A klánba jelentkezett, majd elutasított ember(?) válasza üzenet formájában:
"figyelmesztetlek én tégedet vagy majd rosz kovetkezményeket ajánlok a clánodnak !!! Rosz vége lesz még ebbol !!! A csapatom kész van ti még nem is tudtok rola , nekem dolgoznak céljuk megsemmisíteni a CLANOTOKAT !!! és hidd el befogg válni egyenként toroltetem a játékosaid profiljait !! az lesz majd szép , ,,rosszal keztél ki te kocsog !!! "
Volt tõle egy ilyen megnyilvánulás is:
"így is ugy is annyi ha jelentesz a WOT nál akkor Bucsu nem csak toled hanem , clán vagy osszes játékos ki most bent van mindnek nem lesz 40 nap mulva fiokja !! Oldjál meg mindent Diplomata modon kiváncsi leszek minden lépésed figyelve van (jeleket nem addunk )"
Szóval úgy gondolom hogy lassan ideje új klánt keresnem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az hogy ki mennyire jó a játékban, nem függ kortól vagy munkahelytõl. Ergó a játékosállomány összetétele nem fog változni a napszaktól függõen.
Keress visza, sztem a nap minden szakára, a hét összes napjára, minden hónapra, minden csillagjegyre, minden nemzeti ünnepre volt már vki, aki íra hogy "jaj, azt hittem ekkor lehet játszani de...."
Mindenkinek esik a winrate?
Mintha magamat látnám az elmúlt 2 hétben,bekezdtél te is..<#alien2>#alien2>
Akkor start wot,lássuk..
2k sebzéssel. Pedig én azt tapasztalom reggel/d.e. lehet még úgy ahogy játszani.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
vagy én basztam el valamit?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Megalapoztam a statisztikát mára, hogy legyen mit rontani, ha este a jómunkásemberek is elkezdenek játszani.
10k - 292 wn6 -39% <#falbav>#falbav> <#falbav>#falbav>
Mondanom sem kell hogy nem javítottunk a gyõzelmi rátáján...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mi az amit tudtál?<#alien2>#alien2>
Azóta kiderült,h tényleg durva az a Td,fun-nak meg is fog maradni.Kb 5. csata után már tank ász megvolt vele.<#alien2>#alien2>
"Hi.
Akkor ez kész van 😊
Gyõzelem!
Map: Erlenberg
Date: 2013.11.10. 11:50:34
Jármû Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat 5 070 (x3 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 74 093
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász" "
http://www.nytimes.com/2013/11/11/world/europe/manfred-rommel-son-of-german-field-marshal-dies-at-84.html?_r=2&
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.