World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Replay
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
There is but one rule: Hunt or be hunted.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A végén foglalni kellett mert õ ott bent életben maradt.
Találkozott már valaki ilyen buggal?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Azt hittem rosszul látok. Megérdemelte a full XP-t, sokat hozzátett a nagy vereséghez.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nem lesznek valami jó tankok...
tier 7 75mm iszonyat nagy dög
tier 8 jól néz ki de tuti papír lesz
tier 9 55mm "páncélzat"
t10 egy leopard koppintás
a low tierek meg mind papír nehezékek, szenvedõs ág....
nem ez kell a noob-oknak, tuti nem lesz népszerû tech tree
ha a tier 8 jó tank akkor talán, TALÁN!!! rámegyek
a facebook-os csatornájukról meg már le is iratkoztam.......
wot nick: PsychoTrooper
A tankot nem akarom megtartani és így is egész jó vele a játék.Mivel a T54 csak 142K xp,így az a 27K ami a motorra elmenne,hiányozni fog.Jobb lesz annyival hogy érdemes azt a 27K-t újra összeszedni vele ha kifejlesztem a motort?
Elõre is köszi a válaszokat!! 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Su-122-54: Pedig ez távoli sniper, a végén kivégzésre, DPM-el. El kell fogadni, hogy nem fog menni közelrõl vele, akárhogy is próbálkozol, a 4-500m-es távot 3-400m-re lehet csökkenteni fullos camoval. Ez egy ilyen TD, majd a 263-al lehet közelrõl is bûvészkedni.
Viszont az ágyúját én nem szidnám, szerintem a sebessége, camoja mellett az a 3. legjobb dolog, ami történhetett vele. 😄
Egyszerû kis darab volt, most elõvettem az elõzõt aminek meg rossz a görgõje.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Krisztus elõtt ~120-ba láttam legutóbb M60-at kb. 😄
Tudni már mi lesz a következõ tank?
Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff
11.24 és 11.29 21:00 valamint 12.01 13:00
Gyáróriások (Megafactories)
Wargaming, az online játékkirály
Nov. 24 21:00 Vasárnap
Ez biztos, de szerintem megismétlik majd párszor.
Team WD új videó
(tetszik, és örülök neki, de tank elemzésre nem jobb egy olyan tank amit "bárki" meg tud szerezni? 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tudja valaki a pontos címet, esetleg a dátumot?
mert lehetsz te 5000 WN7-es játékos is, ha balfasz a csapatod akkor vereség ergó csökken a WR.... ezért szerencse kérdése is
jó persze most ne a divatklánokra gondolj (HUNS,EXNOM,UNICA) ahol kötelezõ randomban 3as platoonban menni és gold-al lõni
anélkül ezek is csak lámák 😊
Én nem szokványos tdnek használtam, nem dekkoltam hátul vele végig.
Flankelésre sztem jó, és jól lehet a medeket támogatni vele.
Páncélja valóban kiszámíthatatlan, de elvileg ritkán kéne meglátniuk benne.
Pont a páncélzat hiányzik nagyon az SU-122-54-nél. Állítólag van helyette jó rejtõzése, valami 22-es rémlik, ami a Ferdinand, JP-2-nél 11 körüli. Csak épp nálam kibaszottul nem mûködik, maximum akkor ha 10 hektárnyi erdõ meg susnyás van elõttem. Addig mûködik amíg nem lövök, de ha csak nézelõdök akkor ennyi erõvel képeket is nézegethetnék harckocsikról vagy mások replay-eit is nézegethetném. Le is vettem az álcázás skillt.
Igazából nem tudom mit lehet ezen szeretni. Páncélzat nincs, a lövegpajzs is kiszámíthatatlan, valamikor megfogja a 290+ mm-es lövedéket, aztán meg egy IS átcsapja a D-25T-vel. Kevés HP, rossz lövegkitéríthetõség, gyakran meghaló sofõr és irányzó. Egyedül a sebessége az ami jó, de a többi tulajdonsága miatt kb arra jó, hogy gyorsan meg lehet halni. Városban egy 0, se páncél se HP és még a DPM-je is gyenge. A T30, T95 és az Object 704 azok amik rosszabbak DPM-ben. Sok TD pozicióba nem érdemes vele beállni, mert vagy nem lehet onnan normálisan lõni a lövegkitéríthetõség miatt, vagy ha megpróbálok jobb pozicióba kerülni akkor 5 másodperc alatt kampó mert elpárolog ez a szar a lövésektõl. Ennek a gépnek jóformán semmije nincs a többi rossz tier 9-es TD-n legalább valami kiemelkedõen jó: T95 - páncélzat, Tortoise - löveg, T30 - tornya van, ennek semmi.
A nagy, nyílt pályákon lehet vele kempelni hátulról, csak a nagy távolságok miatt iszonyú xp levonást kap. Volt hogy 400-500 méteres lõtávolságoknál prémiummal kaptam 1200 xp-t 4700 sebzésre.
Valamiért a löveget is rossznak érzem. Ez az egyik olyan löveg amirõl mindig úgy érzem, hogy nagyon át vagyok verve. Adatlapján nem olyan rossz, de valahogy mégis lassan céloz, sok lövés megy a célkör szélére és gyanúsan sokszor sebez átlag alatt. Már az IS-8/4/ST-I harckocsikon se szerettem, de egy TD-n kiborító.
angelus1991ster.blogspot.hu
Én nagyon szerettem, és élvezet volt vele játszani. A 263 meg bõven megéri a "szenvedést" szerintem.
A foch-hoz hasonló páncél és mozgékonyság és jt ágyú jellemzi 😄.
Egyébként meg support td-nek való, támadni megfontoltan kell vele, mert az oldala nagyon papír (viszont közelharcban poénos tud lenni, ahogy pattognak róla és a nagy dpmmel takarít az ember 😄).
A legnagyobb hátránya az ágyúkitéríthetetlensége, ami borzalmas, de csak addig amíg meg nem szokja az ember, hogy merre kell vele csámborogni a csata során.
3400-as átlagsebzésem van vele, szóval szerintem jól megy, de ha a su nem jön be, ez se fog.
angelus1991ster.blogspot.hu
cyka blyat
Én arra gondoltam,h tegnap 58% ma 40% és ugyanúgy játszom.
Gyõzelem!
Map: South Coast
Date: 2013.11.16. 20:04:26
Jármû ISU-152
Szerzett tapasztalat 3 108 (x2 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 41 958
Ezután legalább 10 csatán keresztül gyõzni fogok vele, kicsit megkönnyebbültem.
Nincs rá magyarázat, ugyanannyi a meccseken a fõgyökérzet, ugyanolyan elõnytelenek a pályák, mint bármely más tankomnál, ami erre érzékeny <#hehe>#hehe>
max ha vki nagyon balfasz annak van low WR de felette már szerencse
It\'s a trap!!! :)
Az MT-25-os srac nagyon jo munkat vegzett. Nelkule nem lett volna meg a gyozelem.
REPLAY
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
de adok neked 5000 goldot ha 50%-nál jobb napot csinálsz nekem 😊