World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugy latom ez ma tendencia hogy hülyéket rak be és egyedül kell illetve kéne lehozni de az kicsit sok volna

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Már korábban megszereztem (1.200 base xp körüli lehetett), erre valószínûleg megadta volna.
xotyi
Úr isten, erre nem kaptál Tank Ász achit? Akkor esélyem sincs rá😄 Az eddigi legjobb körömben is csak 2500 dmg-t sikerült kiosztani, nem egyszerû a megélhetés ezzel a tankkal,fõleg tier9-ben, ha át akarok vkit ütni akkor gyakran arany lõszerhez kell nyúlnom, de akkor meg pénzügyileg veszteséges a csata😄

Trance&Friends nothing more..

Életem kör lehetett volna, ha a kedves csapat... Áh, nem is folytatom. A végén stílszerûen egy arty lõtt ki. Az egerem bánta ezt a menete, úgyhogy ma már nem játszom többet. <#shakehead><#gunyos1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Akkor megint átírhatták, mert tegnap mikor elõször megnyitottam az akció oldalát, akkor már 30% volt ott. Mondjuk mindegy, én örülök, hogy spóroltak nekem még ~700 goldot. 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Holnap platoonban menjünk annyit írtam..gondolom olvastad,csak nem tudsz válaszolni.Hozom a 8as dögöt..

nem is tud 😊
de attól még szoktam oltani a noobokat elég keményen
a vicc az, hogy akkor kaptam chatban-t amikor annyit írtam mindössze hogy "idiot" mert nekem jött az artynk 😊 LOL 😄
De mióta visszatértél, azóta nem tud felidegesíteni a játék. Vagy...tévednék? 😄
bocs nem tudtam visszaírni mert itthon sem voltam meg chatban-on vagyok 😊
holnap 1kor jár le
Ha az ellenfelek medjei a heavy-k útvonalán indulnak, a heavy-k pedig jönnek dombot mászni, akkor szüret van... 😄

Tanmese a versenysportról és a második WoT Cw-hadjáratról.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Nem csodálkozok....
Tudom, hogy nem nyugtat meg, de azért ezek a grafikonok azért árulkodóak:

Na ki lehet...

Pedig mapügyben lesznek változások:

Karelia – the map is more levelled and more similiar to the old version

Airfield – fixed the (winrate) imbalance between respawns (bases)

Steppes – fixed the (winrate) imbalance between respawns (bases) that was more than 10 percent
(déli oldal hátránnyal indul, a délnyugati részen nincsenek olyan hull-down fedezékek, mint az északnyugatin)
+ valamiféle folyosók lesznek kialakítva, hogy ne legyen olyan nyitott a középsõ terület

El Halluf – we attempted to reduce camping
(középre a falu helyére egy hegy kerül, hogy a két kempelõ oldal ne tudja egymást lövöldözni, ha lemennek a light-med tankok felderíteni)

Mines – fixed the imbalance between respawns
(kis tierben a több könnyû tank miatt az északiak könnyebben érik el a hegyet, nagyobb tierben viszont a déli oldal az erõsebb a jobb camper helyek miatt)

- the winrate disbalance between bases on the Steppes map was very unexpected, everyone considered it to be fine (they even doublechecked in case there was an error), this problem appeared after (because of apparently) arty nerf (Storm later states noone expected such an impact)

- the Steppes winrate disbalance is very strong apparently

Ezenkívül Redshire és Highway teljesen át lesz dolgozva, annyira, hogy a következõ patchre el sem készülnek velük (Highwayen jelenleg az északi oldal uralja a várost, a déliek nyílt terepen védekeznek általában randomban - ha nem mész támadni és a bázisnál védekezel fent többedmagaddal az mûködik, csak baszogatnak a többiek)

Redshire a no comment kategória.
Severogorsk szintén fixet kap (északi oldalon kevesebb camper hely lesz).

- Sand River will also have some changes apparently

Komarinra sokan panaszkodnak és "will be checked"

- Port will also be massively reworked

Mountain Pass Encounter:
- SerB personally is satisfied with the Encounter on Mountain Pass
- according to Storm, the Mountain Pass map is not wrongly balanced (in favor of upper team), it won’t be rebalanced (ugyanakkor test 2-õn már kikapcsolták)

Dõl a lé <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

De ha megmozdulok is szétesik,nem kell ahhoz rohanni..<#alien2>
36.6% a túlélési rátám,az bekkelõt jelent vagy nem?
Mintha megérezte volna és odatette magát:

Gyõzelem!
Map: Highway
Date: 2013.11.16. 14:17:21
Jármû AMX AC mle. 48
Szerzett tapasztalat 3 546 (x2 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 53 440
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

Ezt a pályát is törölhetnék a ...ba.Serene coast is tök jó volt régen,most nem tetszik,komarin is malinovka 2..Ezek is kuka 😊

JeffDunham
Nem Fail. %0%-ra volt kiírva tegnap is mikor néztem. Pont azt beszéltül páran hogy még féláron sem éri meg megvenni.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

😊)) minek mész vele????
én csak akkor használom ki a mobilitását ha el kell jutni A-ból B-be vagy a faszok közel engedik az enemyt...
amúgy beállok vmi bokorba vagy kilõtt házba és jó messzirõl sniperkedek vele... egyik legpontosabb tier 8
Hi.

Renault:Kevés xp kellett,hamar megvolt..
Sau40:Már-már Amx40 vagy mi szitu..
S35 Ca a neve? :Kivételesen tetszett,agyú vízszintes kitéríthetõsége talán csak a ferdinadnak volt jobb,szerettem..
ARL V39:Itt adtam fel tavaly tavasszal,aztán idén vki írta,h kisebbik ágyú nem szûkül fél napig,szenvedtem
Mle46:Szép nagy weak pointok rajta,sok kitartást hozzá..
Mle48:Fox ez akkor is tré,ha menetbõl megállok,várok 5sec-et+3sec amíg beszûkül,+pikk-pakk szétesik a célkör,kezdhetem elölrõl.Duplázva már csak 20k xp
Foch:Az ágyú elvileg ua,de már jobb adatokkal+elvileg pattog..Majd kiderül..

Maala
Majd a Foch-ok. Pár Fochal jobbak lesznek. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Francia TD ág eddig. Mint a magyar kormányok egymás után. Mindig azt hiszed, hogy már láttad a legalját.

Renault UA 57: fennakadtam egy autón Himmelsdoron...

Sau 40: túléltük, nem tartott sokáig

Fürdõkád (nem jut eszembe a rendes neve): stock gunnal háttérbõl elég jól el lehet lövöldözni, csak lassú a csórikám. Egynek elmegy.

ARL V39: ehhh, ez is lassú, de legalább soká céloz és korlátozott a lövegmozgatása. Duplákkal túléltük.

Mle 46: mozdulj már te tohonya szerencsétlenség... Na nem baj, ennél rosszabb már úgysem lehet.

Mle 48: pedig de.

Ez a total WR dolog érdekes, mióta csak heti 2-3 óra játékra van idõm esténként azóta folyamatosan növekszik, lassan elérem az 53%-ot 14K csatánál. Általában egy este csak néhány tank duplázására van idõm, tehát egy-egy kört megyek egy-egy tankkal. 10 meccsre alap 6-7 win jut, de volt olyan estém ami 10/10 win volt (pedig a végén a fáradtságtól úgy kornyadoztam a gép elõtt mint egy zombi).
Amikor napi 170 meccset lenyomtam 20 órában olyan bukták voltak, hogy ihaj: 20 lose zsinórban és társai stb.

nekem is minden megy fel...
állítólag már unikum vagyok WN szerint...
átlagsebzés, átlag exp, csata/kill, pontosság, minden megy felfele
kivéve a win ratet, na az kegyetlen megy lefele :S
Sunsetjoy
Jaja, ha a csapattárs helyett játékos lenne, nem lenne olyan félrevezetõ. Én is eleinte belezavarodtam .)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én a SU-100M1-et nem érzem trágyának.
Mondjuk én TD helyett torony nélküli medként használom, elég mozgékony, magas camóval és döntött páncélzattal. Van, hogy én vezetem a támadás ékét vele. De pld. orbit simán mehet francia Lorraine tüzérek körül.
8.8 óta kapott egy ágyú nerfet az igaz, azóta kicsit szarabb (lassabb ROF), de nem olyan fostos trágyakupac mint pld. az AC46 (bár ha igaz azt is buffolták már, azt hallottam, hogy a taxitábla újabban erõsen pattogós).
Eddig 138 meccsbõl 53% a WR-em vele, nem azt mondom, hogy OP, mert vannak jobbak is, de nem gondolom az átlagosnál rosszabbnak.

x csapattárs kilõtte y csapattársat.
Nálam ez 3.hete megy.Tegnap jó volt,de majd kezdõdik elölrõl...
Lose,lose..
Az a td legalább viszi fel az összes értékem a win-en kívül.Noobmeteren nézz rám.😊

Ez a magyar fordítás egyik idiótasága a sok közül, a kilõtt tankok azt jelenti te hányat lõttél ki, a megsemmisített azt, hogy téged hányszor lõttek ki. Tehát minél több az elõbbi, és kevesebb az utóbbi, annál jobb. Ha rendelkezel minimális angoltudással, ajánlom hogy angol nyelven használd a játékot, a magyar lokalizáció minõsége szánalmas, és sokszor még félrevezetõ is, mint ugye most is láthattuk.
Egy kérdésem lenne: a megsemmisített vagy a kilõtt tankok számának mértéke a jobb. Pl.: 1400 csatánál - a megsemisített 1000, a kilõtt 1350.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sunsetjoy
A kiskölyök milyen durva azzal a fejjel - tipikus most belesz*rok a palacsintádba típus 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Maala
Én úgy tudom, hogy a gift shop offerben is 50% ilyenkor, persze a garázs meg ilyenek nem...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jogos! lehiggadtam.

Amúgy új szavazás van:
http://ftr.wot-news.com/

Remélem, ha lesz EU ág akkor lesz benne szépszerivel magyar harckocsi.

hali, tök mindegy mennyire durva TD 😊
nagyon max 45% WR-re számítok tõle...
most is 3 perc alatt 3-10 az állás
kövi csata mindenki egy oldalra persze sima lose
kövi csata 5 perc alatt vége persze lose
kövi 2 perc alatt megint 0-8.... ez megy már jó ideje
A játék célja az ellenfél kilövése. Azért büntetnéd õket mert kilövik az ellenfelet? Izé.
Ja, bosszantó, ha az orrod elõl halásszák el a kill-t de vedd figyelembe, ha sokat sebzel, sok creditet és sok xp-t kapsz, akár volt kill-ed, akár nem, míg aki az 1-2%-os tankokat kilõtte, õ jóval kevesebbet kap mint te. Aztán a Szárnysegéd medál is ér annyit mint a Top Gun.
Arról nem is szólva, hogy tudod minél hamarabb fogynak el az ellenséges ágyúk száma, annál jobb. Ez nem feltétlenfragvadászat, de egy pár %-os ellenséges tank is ugyanúgy veszélyes, az a jobb ha minél hamarabb kilövik.
Persze vannak akik kimondottan arra mennek rá, hogy övéké legyen a kill, de mivel nem erre j
r a sok kredit és sok Xp, és az ilyen játékos amúgyis balfasz, nem ér vele semmit.
Ez kicsit zavaró apróság.

pár csatával ezelõtt, végjátékban 3 vs 1 arty ellen senki sem mert lõni, mindenki csak bámulta, és várt.

Helló pajti. 😊

Nekem 3 hete van szopóka,illetve tegnap vmit visszaadott a szemét,de amúgy esik.

Tegnap:

Victory ratio: 57.14%
Battles: 28
Efficiencyold: 2104.32
Efficiencyv2: 1995.56
WN6: 2075.7
Average tier: 7.93 Ez javarészt a tier8as td(95% battle),kiváncsi leszek,te mit tudsz majd vele,aztán megyünk együtt.<#alien2>
Ez platoonban .... durva lehet.

A lényeg:Az a 8as td vmi állat,kedvencem lett,ha nem nerfelik lesz vele 2k csatám is,mint a Stug3al.70k és megvan a 9es,szal a nagyágyú is megvan,de 2 csata után levettem.A lövedék íve,mint a hulló falevél(E100 oldala didnt even..,Is3 oldala Track,goldal,szal levettem).Másnak is ez a tapasztalata,vagy csak nekem nem jött be?
Szal marad a"kicsi":246pen 490dmg,9,2 rld Bia-val.

Olyannyira bejött,h a mostani 4.skilles(bia,camo,repair+83% szabad)legénység marad és verbuválok 1 másik legénységet a 9-10es td-re.
Durva camouflage+forgótorny..állat.

Ebben a hónapban divat lesz a 24 killes mission miatt.

Rohadjon meg minden tetû fraghunter aki a 6.-8.-10. tankot kilövi egy másik játékos elõl. Az ilyet azonnal 1-2 nap tank eltiltással büntetnék ( lehetne 1-2 hét is, de mostanra higgadtam le).

Volt már ilyen nektek?

Sunsetjoy
Pontosan ez az, ha õk fizetnék, akkor elférne a garázsban az a páncéltacskó.

Ha fizetnének érte vagy garázshelyet is kapnék hozzá esetleg.

wot nick: PsychoTrooper

WG fail, megint.

(Használjátok ki! 😄)

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Akkor nagy mákod volt😄DD amúgy 194 (75 l70 gold ammo) vagy 189 (type 59) is lõtt már be szembõl.
én is az rhm b wt fele megyek, csak az a baj hogy attól a TD-tõl sem várok 40%-nál jobb Win ratet
volt mert azóta sem volt egy darab win-em sem XDDDD
sztem ha kemény lennék még ebben a hónapban összeszedném az 55%-ot
Paprikás chipssel megvesztegethetõ vagyok.

Maala
Spice vagy Gold? 😄

De ha valaki privátban kérdez valamit, azt nem szoktam elzavarni.

Maala
Úgy látszik volt értelme megkötni a szerzõdést Serbékkel, hogy "amit foxtól elvesztek, azt nekem adjátok!"

Egy ideje nem nézem.

karácsonyra bõven 55%-os leszek 😊)))