World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Ez esetben semmi csalás nincsen a dologban, csupán azt a látszatot próbálod kelteni.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Hát megcáfolt az elsõ csatában 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Bénázás minden mennyiségben,a végére komikus jelenettel!
Megtekintését,csak saját felelõsségre ajánlom mindenkinek <#csodalk>#csodalk>
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Valójában a hp csökkentés, töltés idõ csökkentés, célzás idõ növelés nem jelent számottevõ nerfet.
Mivel lassult a játék ( hála a sok 10-es halálcsillagnak), ezért kényelmesen van idõ célozgatni.
A felderítõk is gyakorlatilag kihaltak, tier 10-es csatákban esélyük sincsen eljutni az artykig, és nagyon kevés az a felderítõ aki még a végjáték során életben van. A camper td-k gyakorlatilag betonfalként védenek, (object 268 meg pláne)
Az igazi nerf (s amirõl kevesen írtatok) az a lövedék repülési idejének növelése. Gyakorlatilag szinte (nagyon nehéz) lehetetlen eltalálni egy menetben lévõ tankot, aki hajlandó egy - két cikcakot is beletenni.
Ugyancsak nem pazarlom a lõszert olyan tankokra, akik a töltés idõ alatt is mozgásban vannak. Hála istennek, ezek nem túl sokan vannak.
A pontossággal nincsen semmi baj. Ha bekalkulálod a domborzati tényezõt, 10-bõl 5 telitalálat, másik négy meg olyan közel esik a tankhoz, hogy lényegében telitalálattal ér fel. 1 az, ami abszolút homály.
Ami miatt nekem is csak 44 %-os a találati arányom a type E-vel az az, hogy sokszor ellövöm magam mozgó tankokra, és néha szándákosan splashre megyek. Jellemzõen az E100, és az IS7, IS4 azok a tankok, melyek kevésbé tolerálják a splasht, mint a telitalálatot. (Most felejtsük el azt, hogy van esély arra, hogy motorháztetõre ejtsük a lövedéket, mivel ez nem túl nagy).
A legnagyobb nerf a howitzer tipusú ágyúkat érintette, nem ritka a 4 mp-es repülési idõ 900 - 1000 méteren, amit simán ki lehet játszani azzal, hogy egy kicsit ficánkolsz a tankoddal. Howitzerrel elé lõni valakinek már - már a lehetetlent súrolja.
Viszont a legideálisabb eszköz camperek likvidálására, elbújni a lövedékük elõl nehéz.
Szumma - szumárom.
Nem lett rosszabb az artyval való játék (vagy én szoktam hozzá az új paraméterekhez).
Top 3-at lazán lehet vele lõni, mivel hosszabodtak a csaták, lassult a játék, több lõszert lehet ellõni.
40% a WR-em vele eddig, sztem 45-nél feljebb nem nagyon fog kúszni 😞

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
talán úgy, hogy: anyáááád 😄
elsõ csata 4400 dmg második 4000 dmg <#finom>#finom>
asszem marad a 128as gun, hiszek neked hogy szar a 150es 😊

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Biaval 16.5 körül tölt...Nekem ez sok,fõleg ha nem üt..

Bannerba vele!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ez az új kedvencem,de gondolom asap megkapja a nerf dolgot.
1 6os francia arty-t duplázok+az Ac Mle48at és csak ez megy utána..
Húzza szépen a statot.
már nem emlékszem ki csinálta 😊)))
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
közben meg a kicsiket dupláztam meg T-44-et aztán nem akartam szakaszt nehogy mégjobban nagyok ellen tegyen be
látom nagyon rákattantál arra a dögre, 7-8k exp és nekem is megvan 😊
Közben mentem 1 lehet legjobb kört,te meg nem láttad.<#alien2>#alien2>
Gyõzelem!
Map: Serene Coast
Date: 2013.11.17. 14:41:20
Jármû Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat 2 822 Szerzett kredit: 101 592
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Sg fórum havi calendar:

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
- “Statistics don’t confirm” that Tank Destroyers are over-powered.
- there will be no general nerf for TD’s (like there was for arty), nor will there be a TD hardcap in battles, Storm states that “it’s simply not needed”
- developers are analysing the situation about the TD’s in tier 10 battles, a player stated that at least one third of each team is filled with TD’s, Storm answers that according to their statistics it’s much less
- regarding the “too many TD’s” whine: “Dominance of TD’s – statistics don’t show their dominance. Yes, there are more of them, but not so many that they would break the game”
- hardcap for TD’s is not planned (10.10.2013)
- the aim of the midtier arty buff in 8.9 is not aimed at reducing the number of TD’s in game, but to buff certain specific underperforming vehicles
- it’s “completely possible” certain popular hightier TD’s will be nerfed, but there will not be a TD hardcap
[/url][/img]