World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx
popey8
Gold ammo detector.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nem tudom hogy külön mi a neve,a "jactor mod pack"-ben volt.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

volt egy micro lagod, több lövést kapál, de a damage panel összeadva az egyiknek írta fel, vagy kilökött a játék, te visszaléptél, addigra meghaltál, és még nem voltál játékban a damage panel nem számolta, hogy kitõl mennyit kaptál, hanem annak a tanknak írta jóvá az összes sebzést, aki akkor lõtt meg, míg játékban voltál.

Ez esetben semmi csalás nincsen a dologban, csupán azt a látszatot próbálod kelteni.
mi ez az addon ami kiírja h lepattanó, meg nem sebzett, és milyen tank lõtt?
voivod32
Na ez már aztán, mindennek a teteje! Hogy a jó édes anyukájába tud ez a rohadt T34 többet sebezni belém egyetlen (kapás) lövésbõl, mint a teljes HP-m?![/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

bujcsik555
Megvettem az új doboz német TD-t, de volt egy olyan érzésem hogy nem leszek jóba vele.
Hát megcáfolt az elsõ csatában 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Ezt ma sikerült összehoznom.
Bénázás minden mennyiségben,a végére komikus jelenettel!
Megtekintését,csak saját felelõsségre ajánlom mindenkinek <#csodalk>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Szeretnék hozzászólni az arty témához, lévén sokat (nagyon) sokat artyzok/tam.

Valójában a hp csökkentés, töltés idõ csökkentés, célzás idõ növelés nem jelent számottevõ nerfet.

Mivel lassult a játék ( hála a sok 10-es halálcsillagnak), ezért kényelmesen van idõ célozgatni.

A felderítõk is gyakorlatilag kihaltak, tier 10-es csatákban esélyük sincsen eljutni az artykig, és nagyon kevés az a felderítõ aki még a végjáték során életben van. A camper td-k gyakorlatilag betonfalként védenek, (object 268 meg pláne)

Az igazi nerf (s amirõl kevesen írtatok) az a lövedék repülési idejének növelése. Gyakorlatilag szinte (nagyon nehéz) lehetetlen eltalálni egy menetben lévõ tankot, aki hajlandó egy - két cikcakot is beletenni.

Ugyancsak nem pazarlom a lõszert olyan tankokra, akik a töltés idõ alatt is mozgásban vannak. Hála istennek, ezek nem túl sokan vannak.

A pontossággal nincsen semmi baj. Ha bekalkulálod a domborzati tényezõt, 10-bõl 5 telitalálat, másik négy meg olyan közel esik a tankhoz, hogy lényegében telitalálattal ér fel. 1 az, ami abszolút homály.

Ami miatt nekem is csak 44 %-os a találati arányom a type E-vel az az, hogy sokszor ellövöm magam mozgó tankokra, és néha szándákosan splashre megyek. Jellemzõen az E100, és az IS7, IS4 azok a tankok, melyek kevésbé tolerálják a splasht, mint a telitalálatot. (Most felejtsük el azt, hogy van esély arra, hogy motorháztetõre ejtsük a lövedéket, mivel ez nem túl nagy).

A legnagyobb nerf a howitzer tipusú ágyúkat érintette, nem ritka a 4 mp-es repülési idõ 900 - 1000 méteren, amit simán ki lehet játszani azzal, hogy egy kicsit ficánkolsz a tankoddal. Howitzerrel elé lõni valakinek már - már a lehetetlent súrolja.

Viszont a legideálisabb eszköz camperek likvidálására, elbújni a lövedékük elõl nehéz.

Szumma - szumárom.

Nem lett rosszabb az artyval való játék (vagy én szoktam hozzá az új paraméterekhez).

Top 3-at lazán lehet vele lõni, mivel hosszabodtak a csaták, lassult a játék, több lõszert lehet ellõni.
nem rossz ez a TD, de ezt mondtam...
40% a WR-em vele eddig, sztem 45-nél feljebb nem nagyon fog kúszni 😞
voivod32
Ja! Együttérzek matyashunnal! 😄

Count Adyn
Jah ahhoz már 10 gigás net kel😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

voivod32
Bár, most, hogy így visszanéztem, '1200' mm-rõl nem is csoda, hogy pattanok! 😄

Szopóág <#falbav>vagy Karma<#schmoll2>...Lehet választani <#zavart2><#zavart2>

voivod32
Hogy lehet az, hogy a Löwe 1200 mm-es páncéljáról mindig minden lepattan? KV-4, IS-3, KT, ezeknek mind vinnie kellene, mint a vajat, de ez nem történik meg! Ellenben õ mindig átüt, lehetek bármivel! Ismerem a pszichológiai szöveget, hogy a negatív élményt jegyzi meg az ember, de itt nem errõl van szó! Komolyan mondom, jobban tartok egy Löwétõl, mint egy Maustól...

<#hehe>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Hát, erre nem emlékeztem, hogy ez a Marder II, ilyen szenny egy TD lett volna! Ez a célzási idõ egyszerûen horror! Pedig úgy emlékeztem, hogy jó jármû volt!

[/url][/img]
De jó hogy nem jeleníti meg a képet 😄 Így nem olyan vicces, na mind1 seggbe lett durrantva a foch155 😛 😄
Anal Torpedo <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

na megvan a TD.... 2 csata után, hogy is fogalmazzak? hmmmm
talán úgy, hogy: anyáááád 😄
elsõ csata 4400 dmg második 4000 dmg <#finom>
asszem marad a 128as gun, hiszek neked hogy szar a 150es 😊
JeffDunham
Nein! Nein! Nein! Nein! Nein! Nein! Nein! Nein! <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Solten

Saor Alba

jah... azért 75ös emberekkel sem lesz kellemes az Rhm.B-WT 😊
Count Adyn
Epic, bannerbe vele!😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Majd meglátod.Én goldal használtam 2 csatában,E100 oldala"Didnt even",Is3 oldala"track",elég is volt.
Biaval 16.5 körül tölt...Nekem ez sok,fõleg ha nem üt..

Bocsi az elõzõt nem másolta be amit linkeltem!

Retro time!

az a baj, hogy nekem muszáj lesz feltenni, mert az alap gunja már rajta van a JP2-õn meg a Ferdi-n 😊 3 tankon ua. a gun már unalmas lenne
LOÁL, ez nagyon ott van 😄

voivod32
Jó régen volt az biztos! Emlékszem, mennyit röhögtem rajta!

Lol, ez hatalmas <#eljen><#vigyor><#taps><#taps>

Bannerba vele!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nagyon baba.Nem is kell rá a nagyágyú,nekem nem jött be,2 csata után levettem.
Ez az új kedvencem,de gondolom asap megkapja a nerf dolgot.
1 6os francia arty-t duplázok+az Ac Mle48at és csak ez megy utána..
Húzza szépen a statot.

De nekem a kedvencem még mindig EZ
már nem emlékszem ki csinálta 😊)))
<#taps><#taps><#taps>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hali... itt írtam h még nem tudtam visszaírni mert fél 2 kor járt le a banság
közben meg a kicsiket dupláztam meg T-44-et aztán nem akartam szakaszt nehogy mégjobban nagyok ellen tegyen be

látom nagyon rákattantál arra a dögre, 7-8k exp és nekem is megvan 😊
Master91
voivod32
Ez nem igaz! Mi SOHA nem csinálunk ilyesmit! 😄

Hi.Hol jártál,írtam rád még délelõtt..
Közben mentem 1 lehet legjobb kört,te meg nem láttad.<#alien2>

Gyõzelem!
Map: Serene Coast
Date: 2013.11.17. 14:41:20
Jármû Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat 2 822 Szerzett kredit: 101 592

És mennyi igazság van benne <#taps>

hát te nagyon beteg vagy 😄DDDDDD <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
GabeE3e
Mi a lócos re**es m***kos F*aszt csináljak még,hogy nyerjünk:

Nézzétek meg

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Kicsit megkésve, de lehet valaki még nem látta.
Sg fórum havi calendar:

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

voivod32
Egyik meccsemen úgy berágtam rajta, hogy eladtam az összes torony nélküli TD-met: SU-100, SU-152, Jadgpanther, AMX AC MLE46, ezek mind repültek. Egyedül a T28 prototype úszta meg.

Copy-Paste királyság...

- SerB said he predicted that the next target of mass whining will be the tank destroyers — and that he was right.

- “Statistics don’t confirm” that Tank Destroyers are over-powered.

- there will be no general nerf for TD’s (like there was for arty), nor will there be a TD hardcap in battles, Storm states that “it’s simply not needed”

- developers are analysing the situation about the TD’s in tier 10 battles, a player stated that at least one third of each team is filled with TD’s, Storm answers that according to their statistics it’s much less

- regarding the “too many TD’s” whine: “Dominance of TD’s – statistics don’t show their dominance. Yes, there are more of them, but not so many that they would break the game”

- hardcap for TD’s is not planned (10.10.2013)

- the aim of the midtier arty buff in 8.9 is not aimed at reducing the number of TD’s in game, but to buff certain specific underperforming vehicles

- it’s “completely possible” certain popular hightier TD’s will be nerfed, but there will not be a TD hardcap

No, akkor mégse én vagyok az egyetlen aki meggyûlölte az AC46-ot <#smile>

voivod32
Miért Engem szórakoztatnak az ilyen viták! Legalább most nem engem b@szogatnak, és van mit olvasgatnom, amíg ez a kiváló meccs lezajlik-nélkülem-, tovább 'javítva' mai -amúgy is pazar-statisztikáimat...
[/url][/img]

voivod32
Kösz a biztatást, de a másik regemen volt már ARLV39-em, nem is volt rossz, de az AC46-nál feladtam az ágat. Az SC35-nél , most nem lépek tovább egy darabig.

Ígyvan, ráadásul a t9-10-ek mocskos hidegháborús túlfejlett szarok trollpáncéllal, KT-val weakspotozni kell rajtuk<#banplz><#mf1> Sarcasm off