World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez a mai nap is egy jóóóó nagy f*szopás volt! :S
holnaptól EU2-õn fogom nyomni, ha ott is ennyi lose lesz akkor ideges leszek <#gonosz2>
A 203 mm B-4 jóval nehezebb mint a BL-10. A B-4 csúszó tömege 5440 kg, a BL-10 lengõ tömege ~4900 kg. A lengõ tömegben benne van a bölcsõ, fék, helyretoló a csószóban nincs. Illetve csak akkor van beleszámolva ha az a löveghez van rögzítve. Tehát a B-4 mindenképp nehezebb. Csak még jobban orrnehézzé tenné az ISU-t.
Emelett a B-4 HE lövedéke 100 kg tömegû, AP nem volt hozzá csak betonromboló arra 100-146 kg-ot írnak. Na most 100 kg-os lövedéket ember nem fog mozgatni, még kettõ se. Már itt megbukik a 203 mm-es. Minimum egy töltõberendezés kell és egy tár. Ezt vagy automatizálni kéne vagy ehhez is kell legalább egy de inkább két ember hogy kezeljék. Ezzel már boldogok lehetnek ha elérik a 2 lövés/perc tûzgyorsaságot. Egy 203 mm-es löveghez elég nagy töltõberendezés kell, nem valószínû hogy beleférne az ISU felépítményébe.

Amúgy a pont most került ki az Archive Awereness oldalra egy olyan poszt ami az orosz kísérleti önjáró lövegekkel foglalkozik 152 mm Br-2 és 203 mm B-4 lövegekkel felszerelve. Három teknõ volt ami akkor szóba jött: SMK, T-100 és KV. Az S-51 és az Object 212 az ami valameddig eljutott. De még rohamlövegként se lett belõlük semmi, nem hogy páncélvadászként.
Ja és itt írják is a B-4 löveg hátrasiklását: 16°30'-ig 1200-1300 mm, eme tartomány felett 850-890 mm. Szóval TD-ként az elsõ lenne érvényes, hát az meg kibaszott sok.

Amúgy ugyanezen az oldalon nem olyan rég felkerült egy páncálátütéses táblázat. Benne vannak az ISU-ba szerelt lövegek is: 122 mm BL-9, 130 mm S-26 és 152 mm BL-10. Illetve a 122 mm S-26-I (ez is az ISU-ba volt beszerelve) és a 122 mm BL-13-I (ezt az Object 258/259/260/261 nehéz harckocsiba szánták már töltõberendezéssel) ezek a BL-9 modosított változatai de a lövegcsõ ugyanaz, szóval páncélátütésben nincs változás a BL-9-hez képest.
100 méteren nem sokkal de a BL-10 a legerõsebb, 1000 méteren már alig 2 mm-el jobb mint a 122 mm-esek. A 130 mm S-26 (ez meg ballisztikailag az S-70) gyenge ezekhez képest, valószínûleg ekkor még valami 1928-as haditengerészeti fél-páncéltörõ lõszer volt hozzá azért gyenge. Ha figyelembe vesszük, hogy az említett löveg tömege kb ugyanakkora akkor a tûzgyorsaság, a löveg hátrasiklása és a lövedékek mérete, tömege miatt a legjobb választás a 122 mm S-26-I. A BL-9 azért nem mert igen nagy a hátrasiklása az S-26-I-nek 45%-al kisebb.
Ugyanebben a táblázatban van egy 85 mm D-10-85 típusú löveg is, azt is páncélvadászba szánták. Nagy torkolatsebességû (1042 m/s) löveg emiatt kicsivel jobb átütést produkál mint a 100 mm D-10T és 122 mm D-25T. A WoT-ban olyan 180-185 mm-es átütése lehetne, érdekes lenne egy orosz közepesen vagy TD-n.
voivod32
Valaki nem tudja ennek a miértjét, és esetleg valami megoldást rá?! Mert elég frusztráló! Elõre is köszönöm![/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Gottfried
Feladatkezelõben nincs ott! 😄 Pont ez a vicces hogy elvileg nem fut már de ha indítom,bejön egy kis ablak hogy már megy.Csak a gép újraindítása oldja meg.

Láttam már én is itt másoktól is ilyen képeket.Ezt az utolsó patch elõtt soha nem csinálta.A modok egyenkénti átnézése nem igazán megy,mivel általában csak napi 1-2 csata van ilyen és van olyan nap hogy nincs is ez a hiba.Így elég nehéz lenne kiszûrni.Remélem hogy a következõ patchel megszûnik.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Antimat
most csak az online tech-tree-re hagyatkozok (ami itt felül van linkelve), de ott a E3 és E4 elölrõl kb. ua. (persze leszámítva, hogy jóval vastagabb az E3 páncélja alapból - elölrõl 300+ mm, az E4 hullja 254, toronyja 204).

cyka blyat

Antimat
Feladatkezelõben lõdd ki, és nem kell újraindítani a gépet.
Különben nekem is csinálja néha, elõtte x csatát simán, gond nélkül megyek, aztán jön a be nem töltés.

cyka blyat

Maala
Igazából nem is azért erõs pont, mert olyan vastag lenne a páncélja, hanem mert rohadt magasan van, ÉS jó a páncélja, a beesési szög meg (mivel alulról lövöd a tankok 95%-ával), ezért még plusz védelmet is rak rá. Én felülrõl bátran szoktam lõni, át is szokott menni... De szembõl esélytelen. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Nyilván felismertem a kupoláról, hogy az E3 az, innen tudom, hogy hamarosan végzek az elõtte lévõ tankkal. 😊

---

Amarth, az FV 183 nem TD, az kérlek szépen egy heavy, amin éppenséggel egy arty ágyúja van. Máris több embernek fekszik, nem? 😄

---

Gottfried, miután bezárod a játékot, vagy 5-10mp-ig még megy a kliens feladatkezelõben, eddig tart "elvarrni a szálakat" a CPU-nak, azután újra lehet indítani a launchert.

Ha mostanában raktál fel valamilyen modot, az a ludas, de mindenképp törölnék minden modot perpill a res_modsból, és egyenként végigmennék rajtuk, hogy melyikkel van a baki.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Antimat
Mert én is így tudtam, hogy csak hátulról gyenge pont az a cucc ott fenn.
Bár a WOTTankviewer valamiért nem akar menni most nekem win7 alatt..

cyka blyat

Antimat
Ez most melyik? az E4?

cyka blyat

bujcsik555
Rosszul gondolkodsz. Nekik mivel lenne rosszabb egyik tank a másiknál? Mindegy miben ül, semmivel se jó! Sõt, a brit TD-vel még talán sikerélményük is lehet, a szintén gyökerek nem tudják hol kell lõni, így ha csak magafélékkel kerül egy csatába jó esélye van hogy nem sebzik.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Az, hogy valakinek jó a statja az nem azt jelenti, hogy minden tank fekszik neki, vagy volna kedve játszani vele. Pl. egy medes faszi tuti nem fog brit tdzni 😄, megy a 263as ágon vagy a foch ágon, ha td-t szeretne, mert kell neki a sebesség.
Szóval az õ szemszögébõl nézve ezek szarok.
Amúgy meg a tankok 80-90%-ával nincs gond sztem. A maradék 10-10% a használhatatlan és a baromi op közül az egyik.
JeffDunham
Csak azt nem értem hogy nagyon jó játékosok azt mondják nem éri meg kihúzni, mert sz@r az AT-15, a Tortoise... (ami szerintem nem igaz), és az ilyenek meg ezzel furikáznak. Egy jó játékosnak ezred ennyi munkájába lenne egy ilyen, és mégis fél tõle...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Most mi a baj velük?! A piros olyan szép szín 😄!
Amúgy a válasz:
tengernyi idõvel és/vagy szétült seggel és/vagy apuci anyuci pénztárcájával.
Azt viszont én sem értem mit élveznek az ilyen játékosok a játékban.
Használsz valamilyen modot?
lassan <#gonosz3>
JeffDunham
Nem akarok megbántani senkit de böki valami a csõrömet... Ez mind mai! Komolyan!

Nem értem hogy a f@szba jut el valaki 300 effyvel a brit 10-es td-ig... <#falbav>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Gottfried
Fasza,vége a csatának,kiléptem,most meg nem tudom indítani a játékot mert állítólag fut.Indíthatom újra a gépet.Ezeket a hibákat oldanák meg ezek a fasszopó ruszkik a sok felesleges táras szar és 1800-akat sebzõ fantázia td-k berakása helyett!!!!!!

Eagle16
E3 teteje amúgy, csak a 10-es TD-k lövik át nagy ritkán. Jól lehet vele trollkodni, mert mindenhonnan kilátszik és valamiért mindenki ott lövi.

Meglett a Sturer Emil ace tanker, alapágyúval és vereségre 😄 3,5k sebzés, 400 xp-vel kaptam többet mint a legjobb az ellenséges csapatban...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Gottfried
Ma az 5. ilyen csatám megy éppen,amit nem tölt be és csak a csata után lehet visszalépni.A fasz kivan ezekkel a nyomorékokkal hogy minden patchban elbasznak valamit!! Kb. 50 percet vettek el az életembõl ezekkel a szarokkal....

polluxware
hát top tierben persze... de hányszor tesz oda ,drágám?

Maala
Ez jó hír, a 113 után ez lesz a következõ ág, aminek a végére érek. 😊

Eagle16
Nem, az ott nem gyengepont, amennyire nyilvánvaló lenne, annyira nem az 😄

popey8
Vmit benéztél, mert ez egy nagyon szörnyû stat és erre mondta foxi ironikusan, h "WG-be is bevesznek már mindenféle nokedlit"😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Eagle16
Jellemzõ, amint váltok AP-re FV 183-ban, lepattanok a másik 183 tornyáról...pff.

Szerintem ismerik, és simán egy újrakezdett acc.
Tele vannak ilyennel a világ, a fejlõdés nettó leszarva, a stat számít oszt csókolom.

popey8
Lassú, de OP<#beka3>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Hát ez nem jött össze... a legnagyobb vicc az, hogy legénységet húzok benne. <#zavart2>

Ekkora marhaságot csinálni...

Van az úgy, hogy a kapanyél is el tud sülni néha... 😉

Replay
Eagle16
A Sturer Emil-el gyorsan elfutni? 😄 Nem a másik tankra gondolsz, a Tier 5-ösre? 😊

Nekem most Sturer-em van, alap ágyúval. Nashorn sebzését hozom vele eddig, 1400 körül / csata.

Full camo legénység + sixth sense, álcaháló, töltésgyorsító, teleszkóp.

Olyan helyre kell állni vele, ahol van bokor és fedezék is, mert ha spottolják akkor instant elpukkan, muszáj hogy legyen hova visszahúzódni. Nem olyan borzalmas egyáltalán, el lehet vele lövöldözni.

A hétvégi gold akcióban vettem hozzá 600 skulót, csak azért nem veszem meg free-bõl a nagy csúzlit. Arannyal frankón jobban pattog, mint AP-vel!
Jó lenne kihúzni valameddig free nélkül, mert van egy megérzésem, hogy a japóknál nagyobb szükség lesz rá.

Gyorsan elfutó??? Ezt még lejtõn tolva sem lehet gyorsnak mondani! <#ticking>
a legnagyobb baja pont az h papir es mellette ennyire gyors. lassunak tuti enm lassu.
Megoldva.

angelus1991ster.blogspot.hu

elvileg hatul kempelso, nagyon-nagy-bokorban elbujos, aztan gyorsan elfutos stilus kellene hozza a rovid 88asal.. de nekem sem megy 😊
polluxware
júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj add el

komolyan....

az egy motorsérült, fél HP-s ARL V39

teszten néztem egy csatát,ami jól sikerült vele... namondom ez über lesz

még a maxi ágyúval is gány, valmit muszály lesz buffolniuk rajta

-überszar camo
-sokáig céloz
-PONTATLAN!
-tetü lassú

áhhhhhhhhh

fúúúúúúúúúúúj

Mit kéne csinálnom ezzel az ûberfos Pz.Sfl. V-el? Kikészülök tõle...
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a WoT tankok modelljeit megnézni hogyan lehet? Papírmodellezés véget kérdezem. A Model Viewer-t próbálgattam, de nem tudom hova telepítsem, plusz a mappa elérések is zavarosak nekem.

angelus1991ster.blogspot.hu

Lehet, viszont ez az elsõ 9 killnél nagyobb gyõzelmem.
Úgyhogy jöhetnek a szidások.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

látom WG-be is bevesznek már mindenféle nokedlit
popey8
Már csak Torgyán hiányzott ide...

Roger6
Húha, múltkor az ilyen T18-as növényeket szidták úgy, mint az állat. <#nezze><#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Wotosok ti várjátok a war thunder új tankos részét?
Amúgy KV-3nak hogy hogy ilyen fasza az MM-je? eddig egy t8-at se láttam vele. Márpedig t7-6-ban durva jószág...
JeffDunham
Átjönnek tesztelni a roamingot. A szerverek közötti átjárhatóságot.

Késõbb te is játszhatsz nem európai szervereken, feltéve ha nem lesz 500-as pinged.

JeffDunham
"Amúgy is BL10 eleve lehúzta az egész tankot az ISU n"

Sokszor láttam a játékban orr nehéz tankot. A gond az vele hogy orra bukik a tank és mindig tele megy földdel. Egyetlen kombinált ellenszere létezik. Ami áll egy "mexikói ugrálóautós" hidraulika rendszerbõl, megelõzõ karbantartás perkbõl, és ami a legfontosabb: egy Tesco-s zacskóról a csõ végén.

Pales27
Egyre több .....Ru-t látok, itt kezdték az accot átjöttek vagy hogy?

505thZajcev[PT]
Nezd csak mi van ott a tuloldalt?

Pedo level 80.
Még 3 tankot lõttek ki az orrom elõl.
Meglett volna a féregirtó medál is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kövezzetek meg de én pl Object 704 et sziveseben látnám BL10 helyett 203mm B4 el vagy M4 el.Amúgy is BL10 eleve lehúzta az egész tankot az ISU n, 203mm B4 löveg meg még könnyebb is és tier 9 es. Amúgy is létezett SU203 203mm essel. Object 263 at is 180mm B1P vel horrorisztikus AP lõszer árral és olcsó HE lõszerekkel. Meg JagdE100 at is. Rávernének valakire ilyen jó HE lõszerrel azt összeszakadna a tankod 😄 2 lövés után totálkár lenne minden tank és úgy könyörögne érte hogy lõjék ki.

Ez csak az én álmom! <#smile>

Tarackágyú. Tarack-szögtartományban lánctalpas lövegtalpon nem is lehetett használni (max. 20 fok).

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!