World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyomorék arty-k visszajöttek, ha még egyszer valaki sír a szaros TD-k miatt törölje a picsába ezt a szart...
Uhh..nem néztem át amit írtam, így elég keszekusza lett! :S Elnézést, remélem így is érthetõ, ha nem neki ugrok még egyszer.
Sziasztok!

Szeretnék gold vásárolni a játékban, nem nagyot csak pár napos prém napra lenne szó! Most nézem hogy a gold vásárlás honlapja teljesen átváltozott, és ha minden igaz akkor már lehet maestro (electronic card) is fizetni benne?
popey8
Sajnos még a T10 TD-k is golddal lõnek sokszor, bár nem értem mi szükség rá.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gottfried
Hú,ezt csúnyán benéztem.😞 Az ST1-et húzom a T54-el párhuzamosan és ott néztem a top ágyút.Az van meg az is8-ról.A T54-hez ló**** sincs és van úgy 7K free xp-m.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Eagle16
Szerintem az összes 10-es TD-n AT ágyú van, egyik se olyan mint a Su-152-es Ml-20-asa, ami ugye tarack volt eredetileg, tüzérségi löveg.

Antimat: ki van fejlesztve nekem is, de a dudor a tetején nem tetszik, inkább vettem E3-ast. Ki nem állhatom ha a tank tetején van a gyenge pont, mindig felidegesít, nem lehet elrejteni sehogy sem.

E3-mal 46 csata után 3,7k az átlagsebzésem és imádom 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Így is mindenki goldal lõ,nem hogy tier 10-ben,még sok tier-el lejjebb is.
Antimat
Errõl jut eszembe: 1 napja vettem meg a T110E4-et, de nagyon bejön a cucc, pedig még a legények nem 100-asak, de már nem sok kell, 13 csata alatt feljöttek 98-100% körülre. Eddig 69% wr, 26:6 k/d arány.

cyka blyat

Antimat
Sajnos pontosan ez a "tapasztalatom" (1 csata után milyen tapasztalat): a top löveg megvolt a másik td-ágról, de nem rémlett, hogy ott is ekkora szórása lett volna (bár emlékszem, hogy volt aki panaszkodott itt nemrég a JagdPanther valamelyik ágyújára).

Nem baj, majd lassan, napi duplázókkal haladok.

cyka blyat

popey8
Egyetértek. Lófütyit sem ér a fél perces töltésidõ meg nem tudom hány seces célzás, ha 1 lövéssel 1500 vagy akár 2000 feletti sebzést is csinálhatsz. De egyébként ugyanez a helyzet a fossal meg a trógerrel is. Amit ezek képesek 1 tárból csinálni, az túlzás. A medek és heavyk hp-jához képest ez nagyon túlzás és, ahogy te is mondtad nem ide valók.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezért kéne sok TD tõl elvenni az AP t azt lõdözzön mind prémiummal. Javarészt ezek a lövegek tarackok nem is antitank ágyúk. Simán csak buffolni a HE sebzését aztán jók lennének arra hogy védekezz meg feltartsd a tankokat. Ha meg keménykedni akarsz kölcsél prémiumra. Simán korrekt lenne alap lõszernek a HE a 183 asra aztán sebezgetne ilyen 600 akat meg 800 akat. Adni egy kis buffot az AP jára plusz prémium lenne aztán kölcsön rá ha statot akar húzni.

Ez csak az én véleményem. Sztem kevesebb 1000 es meg 1500 as sebzés lenne csatába. Meg lehet bátrabbak lennének a tankok.

Bocsi ha sírásnak tûnt. 😊

Eagle16
Látható benne pár bénázás is, mivel még alig van csatám a tankkal.

Azt megtanultam már, hogy csak biztos célpontra lõjek 😊

popey8: csak személyes vélemény, én túl erõsnek érzem. Ezek a WTF 1600-1800-as sebzések nem ebbe a játékba valók szerintem, jobb lenne ha nem lenne hozzá HESH, csak HE, de akkor egy igen jó DPM-je legyen az AP-vel, T110E4 szint fölötti.

Ha csak simán elveszik a HESH-t, akkor a kutya se fog vele játszani, mert a Jagd. E-100 jobb, ráadásul akkor még jobban lehet izgulni, hogy 12 AP nem fog-e elfogyni a csata háromnegyedénél...néha 300-400 HP-s célra is rá kell lõni ugye.

elég jó kis kör a 113-al...ha még valaki nem látta volna.
1618 xp prém nélkül
Replay
Eagle16
Itt van az a bizonyos csata, ha valaki megnézné: link

12 lövés, 9 találat, 8,5k sebzés.

Persze a végén megint csak én vagyok a hülye idióta, végülis nem én hoztam le a csatát, neeeem. Az utánam levõ fele annyi sebzést se csinált.
Nem is válaszoltam nekik, fölösleges chaten vitatkozni.

popey8
Azt utolsó mondatot remélem Szpecnyaz is olvasta😄

Eagle16
Én is csak pár csatát szoktam vele menni egy nap, mert szentségelek rendesen ha mellélövök...

Nem is az hogy 25mp-ig tölt újra, de összesen 12 lövésem van, és már elõfordult, hogy kifogytam, mikor még volt ellenséges tank. 3 lövés ment mellé a 12-bõl, és majdnem elvesztettem miatta a csatát.

Célzásgyorsítóval is nagyon lassan szûkül az ágyúja, kb. olyan Is-7 szint, csak szerintem jobban szétugrik a célkör menet közben.

A szórása is hasonló mint a szovjet heavy-nek, ha nem takarja a célkör az egész ellenséges tankot, akkor tuti oda megy a lövés, a kör szélére...

De még ezzel együtt is mocskos OP cucc, nagyon könnyen meglehet vele fordítani a csata állását szerintem.

Eagle16
Akkor megint csak belinkelném 😄 link

popey8
Pontatlan, mint a szar. BL10-zel többször megy középre a lövés, mint azzal az okádékkal és a 200 feletti pen ellenére érdekes helyeken nem üt át.

kBagyula
A Nasi top lövege jó, a másik kettõ hulladék.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Antimat
Köszi!

cyka blyat

Antimat
Komolyan ekkora fos a Nashorn ágyúja, vagy csak az elsõ csatámat tisztelte meg a random?

cyka blyat

A T54 top ágyúja? A 100mm D-54?
Az melyik ágról van meg? Nem találok máshol olyat.
Egyedül a TD ágon van 100mm D-54S, de az ilyen eltérõ jelzésû ágyúk nem szoktak stimmelni.

Hmmm, nekem az az igazi bajom ezekkel a lassan célzó de nagyot csapó tankokkal, hogy nem vagyok valami türelmes és nyugodt kezû lövész. Eltalálom a célt, de nagyon lefáraszt, hogy szinte beletolom az arcom a monitorba közben. Mentálisan pár kör után általában elegem is van belõlük, és megyek inkább valami lowtier gyorstüzelõvel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
😄

Roger6
Nincs magasan a mérce, az biztos, ha 3.176-os duplázó körre 1 osztályt ad.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az lesz a fincsi mikor talalkozol olyan emberrel aki tudja hogy hol kell megloni. ( bar tudast igazabol nem igenyel ) Akkor egy matildaval is szet lehet pisilni az at8-at.
Gottfried
A 2. csatám az AT8-al. 😊 (és még nincs meg a top gun rá.T6-ban nem is olyan használhatatlan mint ahogy sokan mondták.

Gyõzelem!
Map: Mountain Pass
Date: 2013.11.18. 14:37:16
Jármû AT 8
Szerzett tapasztalat 3 176 (x2 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 59 440
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"

Gottfried
Köszi a jó tanácsokat mindenkinek! Megvettem a top motort a T44-re és tényleg nagyot dobott rajt.Sokkal hatékonyabb lett. 😊 A T54-el szerencsém van mert a top gun már megvan rá,csak a tornyot kell freebõl fejleszteni és nem kell stockként játszanom vele. 😊

más: Egyre többen sírják vissza az artykat a sok TD miatt és arty buffért kiabálnak.Én úgy vettem észre hogy miután a TD-k elszaporodtak,az artyk is kezdenek visszatérni.8.6 után sokszor egy sem volt belõlük,most meg 2-3 van a legtöbb csatában.Gondolom a könnyen sebezhetõ zsákmány elszaporodása hozta vissza õket. 😄
Ma már a 2. Pascucci medált szedtem össze,ami egy ideje már elég ritkának számított.
Szóval nincs itt gond,nagyjából helyreáll az egyensúly magától is.(persze ennek ellenére a táras tankokat és az 1800-at sebzõ TD-ket minden szó nélkül kivenném a francba a játékból mert ezek artyval vagy arty nélkül is elcseszték az egészet)

Nekem még az aranynál is fontosabb a kukker, így olyan csetepatéért kapsz spot damage XP-t, amirõl nem is tudsz a pálya másik oldalán. 😊
Egyébként a csinu marha jól hozza a pénzt!
Eagle16
Itt még van 5700 darab: link

Csak regisztrálni kell hozzá.

Antimat
Valakinek nincs egy felesleges invite kódja?

cyka blyat

http://worldoftanks.eu/en/news/esport/Hungarian-League-Steel-Santa-Cup/
Nekem az ilyenekkel nincs bajom. Sõt, ha tényleg ez a szitu, akkor elismerésem nekik, hogy ez a megoldás egyáltalán eszükbe jutott és meg is csinálták....

Antimat
ja, nagyon védtek, szerintem ketten is 😊

cyka blyat

Tekintsd úgy, mint egy idõjárás-jelentõst. Nem feltétlen meteorológus ott sem a két kanna tulajdonosa a képernyõn.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nekem még 9150 xp, és ezzel a 28. tier tizes is a garázsomba fog kerülni.
Eagle16
Tényleg az 😊

Foch 155-be szembõl akkorát sebeztem hogy 100%-rõl 2%-ra ment le...azt el se mondom hogy hány modulja ment tönkre, meg hány embere halt meg.

Néha kicsit idegesítõ, mikor nem oda megy a lövés ahova kéne, de akkor is nagy mocsokság volt ezt így berakni, inkább balanszolták volna ki más módon, nem ilyen retardált nagy alfa sebzéssel.

Amúgy egészen kevés ember szól be miatta, eddig talán 2 panaszt kaptam azt hiszem 30 csata alatt.

popey8
Én is kihúznám, mert szívesen durrogtatnék 1000-2000-ket, de hogy én 3 jármûvön keresztül szenvedjek azokkal a lassú szarokkal. Kizárt dolog. Nekem nem éri meg. Majd 1x talán, mikor sok free xp-m lesz. Elég volt nekem a T28 proto meg most a Sturer Emil. Mindkettõt csak a gun mentette meg nálam. Úgy értem, hogyha nincs rajtuk egy jó gun, akkor meg se vettem volna õket.

JeffDunham
A kérdés jó. A válasz egyszerû: csak úgy. Van sima is benne, kisebb tankokra azt tolom. De ha jön egy T1 vagy KV-1, szemrebbenés nélkül betöltöm. Ha magasabb tierekbe raj akkor meg automatikusan betöltöm.

Az a lényeg hogy legénységet húzzak. Minél tovább élek, és többet lövök annál jobban fejlõdik. A kevés hp, a korlátozott mozgékonyság és a "mindenki átlõ" dolog miatt instant kell adagolnom a sebzéseket.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Egyébként az. Ezért is ajánlom mindenkinek aki kétkedik még hogy kihúzza-e.

Nem véletlen háborgott az E3 is. Az oldalába 45 fokban csapódott be a lövedék és 1700 körül sebzett. Én is kiakadtam volna.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Chi-nu kaiba miert kell full gold? nem tunt rossznak az agyu penje. mi baja van?
JeffDunham
Nem mivel ritkán használom. Az FV-be meg az kell.

Egyedül a Chi-Nu Kai-ba használok szinte csak azt, és így sincs mínuszos köröm vele.

Csak hát az itt kapott "gold noob" titulusért meg kell dolgozni, nehogy már elvegyék tõlem. <#nezze> <#worship> <#nevetes1>

popey8
Undorító ez az FV TD...

JeffDunham
Nem golddal lõtt a Tróger. Csak fájt az a 2 másodperc alatt bekapott 1200 sebzés, azért írtam vissza hogy kiegyenlítettem a számlát.

Gondolom röhögtél azon is, mikor bele lõttem valakibe, és szidott, akkor egy ismeretlen csapattársam mindegyikre gúnyosan válaszolt. Amolyan SerB stílusban. <#nevetes1>

Minden meccsen ennyit sírnak a gold miatt? Elég idegesítõ lehet.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Roger6
Igazából amúgy 2 in 1, szóval kapsz jó játékot, meg kapsz egy jó nõt is. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Antimat
Szerintem nem alaptalan a felvetés. Ennyi vizet se iszik senki, mint ez. És persze mindig ki kell mennie érte. Gyanús.

cyka blyat

Antimat
Megnéztem (fõleg a szidások miatt, ofc <#vigyor5>), a WTE100 is golddal lõtt az elején? Vagy csak a találatra írtad az 1:1-et?

cyka blyat

Manapság a nézettség nagy úr, meg az azzal járó pozitívumok <#hehe>

Ha csajt akarok nézni, akkor vannak erre más lehetõségek.
Ha a játékot, vannak erre más lehetõségek <#hehe>
Szóval valahol nem mindegy.
Én egyszerûen csak nem szeretem, ha hülyének nézik az embert és az ilyesmihez kétkedve állok.
Jó lenne amúgy csajokkal is zúzni, simán nyomnám szakaszban(<#hehe>), de valljuk be, a nõket annyira nem érdekli ez az egész kockulás-dolog. Persze vannak kivételek, de azok sem mindig a topmodell kategóriákból lépnek elõ.