418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #407251 Én szeretem kicsit optimistábban nézni a dolgokat. A remény hal meg utoljára. Ha ez az MM javítás nem jön be, netán még rosszabb is lesz, sőt még a lőszer rebalanszot is eltolják, akkor kérdéses, hogy van-e értelme foglalkozni a játékkal.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.21. 08:01:05 -
Ja erre gondolsz, szimpla kamu :) Ott fogsz ülni tízből kilencszer az alsó hétben de innentől az alsó öt is játszik...
Szopjál ez a lényeg nem véletlen nincs frontline... vagy majd lesz fronline nem fix tierrel :D -
asolyom #407249 "Mindezt nyolcasként lényegében állandoan ebben"
Pont hogy nem. A több variálási lehetőség azt jelenti, hogy többször leszel mid, és top tier. Legalább is ezt mondják: "Put simply, we would like players to be top of the list more often." -
3 tizes 5 kilences 7 nyolcas? Ez a 3-5-7 nem? Komolyan érdekel mitől jobb az 5 tizes 5 kilences 5 nyolcas? Mindezt nyolcasként lényegében állandoan ebben :D
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.21. 07:35:59 -
asolyom #407247 Már megbocsáss, de a 3-5-7-es template-nél sz@rabb nem létezik, tehát akár most is törölheted a játékot.
Ha a template-ek variálásának az lesz az eredménye, hogy végre top tier is lehetek az esetek harmadában, akkor nekem tök mindegy, hogy milyen template-eket használnak.
Továbbra is állítom, hogy a gold ammo másodlagos probléma a MM-hez képest.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.21. 06:13:11 -
Kryon #407246 Mint olyan, aki rengeteg pénzt feccölt már a játékba (prém tankok, prémnapok, álcafestés), de drága lőszert mégse használok (tankfejlesztésre kell a kredit, és utálok farmolni, + sportszerűtlennek tartom), alig várom már ezt a változtatást... 
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2018.12.21. 00:12:54 -
"Beszakad a játék gazdaság" :-D
Nem véletlenül akarják a prém fiókot is variálni, főleg a kredithozamot hozták fel példaként.
Én meg "fillérbaszóként" csak örülök, hogy 25%-al tovább élek, fuck yea. Ha 3-ból vagy 4-ből csak egy pattan, máris ott vagy, mint a goldammot használó. Jól hangzik.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.20. 23:18:00 -
Ez az Is3A osztagban nagyon beteg tud lenni
-
Ehez meg rakd hozza a fantasztikus 5-5-5 MM-et, na ott elgondolkozom ag uninstallon... -
viper07 #407242 Sokan mondják, hogy nincs eldöntött csata. Azt is , hogy nincs eldöntött találat, és azt is, hogy az RNG mindenkire egyformán vonatkozik. Nincs script, ami befolyásolja a történéseket. Pedig van. Azt nem tudom, hogy programozták le, de biztosan van. 40K csata alatt sokat megéltem, és megbizonyosodtam az igazamról. Persze, ettől még szeretek játszani, csak néha kiakasztó. Most azt csinálom, hogy ilyenkor elszámolok 10 -ig, veszek 3 nagy levegőt, és iszok 1 dl vörösbort. Ma már kurvára jó a kedvem :). -
Amúgy Super Testerek botok?
Eddig kb. minden OP tankot úgy engedtek ki a kezük közül, hogy OP.
Ilyen 45% winrate-es botokat választanak ki erre a munkára? -
asolyom #407240 Ezzel megint pl. a T8 tankok szívnák meg. A gold ammoval jelen állapotban talán átlövik a T10-es tankok gyenge pontjait. Ha ezután még az átütés kevesebbet is sebez, akkor végképp ratyi lesz a dpm-ük, ami már most is jóval kevesebb, mint a két tierrel nagyobb tankoknak. Persze lehet mondani, hogy nem a T8-as HT-nak kell elbánni a T10-essel, de bőven előfordulhat ilyen szituáció ismerve a mai MM-ez, és a top tier tankok teljesítményét. -
Lófaszt kell kivenni a prémlőszert, gondold végig, min. 6 éve szocializálódik mindenki a prémammoval, (hiába puffognak ez ellen azok akik jellemzően nem vesznek prémet, nem költenek a játékra és próbálnak ingyen okosba szórakozni, meg fikázni mindenkit aki nem ugyanilyen fillérbaszó), gyakorlatilag be van építve a játékba a kötelező használata, mert a tankfejlesztéseknél, a löveg upgrade is feltételezi a használatát, meg egyébként is a játékszituációkban is elkerülhetetlen sokszor. A prémlőszert persze nerfelni kell, de kapásból ennyire lerohasztani az durván elcseszi az eddig megszokott játékmenet, tankokat, stb. jóval kifinomultabban kellene ehhez hozzányúlni.
-
Megamax #407238 Az a baj ami globálisan megoldaná a gondot azt nem tudják a programozoik megcsinálni. Szimplán páncélvastagsághoz kellene igazítani a sebzést. Ha tul nagy átuto erod van akkor kevesebbet sebzel, ha meg éppen elég akkor a max sebzést érnéd el. -
Az a baj, hogy azt a káoszt, ami van nem lehet balanceolni. :D
Ki kell venni e "csodalőszereket". alsólemezeket/kupolákat gyengíteni mindenen és kész
ez az egyetlen értelmes lehetőség szerintem, olyan mint az arty, sehogy sem lehet balance-olni köré -
Ha a sebzéssel arányosan nem csökkentik a lőszer árát, akkor rendesen beszakad a játék gazdaság, teszten maradt a régi ára, elvileg beígérték hogy olcsóbb lesz, a Type 193 penes goldja lófasz, akkor már a sima he vel jobban jár, is7 et földbenerfelik ezzel a lőszervariálással, stb. egy rakás faszságot hordtak össze mint mindig, remélem supertesztnél tovább nem megy és valami épkézláb megoldással jönnek ki.
Egyébként könnyen lehet hogy ez a lőszerbuzera fogja betenni a legjobban a kaput a játéknak, rengeteg embernek elmegy a kedve akik pénzt feccölnek a játékba ha beszarik a goldammo, persze a csórók örülnek majd, de az a társaság meg nem hoz pénzt a wg-nek
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.12.20. 20:32:14 -
Akkor értem oda mikor ellőtték magukat
Azt csak forgolódtak mint kezdö artysta a gőzfürdőben

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #407234 Remélem, hogy ez a lőszer kísérlet befullad a szuper teszten. -
Nem is értem miért a lőszereket babrálják egyáltalán.
Először az mm-et kéne szerintem is. -
asolyom #407232 Nem mindenki ért egyet ezzel a fajta balanszolással. Kukibébi szerint ez instant buff a páncélozott tankoknak, ami azt jelentheti, hogy a papír tankokkal sokkal kevesebben játsznak majd. Mellesleg szerintem az MM-et kellene rendbe tenni előbb. -
Lassan belejövök ebbe a lehozósdiba
lassan
-
Hmm, remélem, FV TD-k goldammojára nem teszik rá a kis patkánymancsaikat. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Erről hun van infó? -
Az szép. Type5 goldja HESH-re változik. 193 pen és 750 alpha. Átütés nélkül remélem 300 felett nem fog sebezni. -
Hmm, tippre a hátralévő tankok: Caern AX, Su130PM, IS-3A -
Malarki #407225 Az első gold ammo nerfek befutottak supertestre.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.12.20. 15:59:31 -
Plata #407224 Nem rossz tank ez az T-100,de egyenlőre nem szoktunk még össze.
Kicsit fura.Sebessége néha gond. -
A td-idnek amit emlegettél a modhoz semmi köze, csak szóltam hogy létezik ilyen és megéri használni ha valaki nem akar egy rahedli zsetont elverni álcára. -
Plata #407222 Az lehet,mert nagyon fura volt a sok pucér Td.
Én minden tankomra rakok álcát ami kicsit is lomhább. -
Van legális mod ami leveszi és átpakolja minden tankra az álcát amivel csatába mégy, így elég 1 garnitúra nemzetenként és minden tankod álcát kap. -
asolyom #407220 Ezen becsokizok! Ugyanezzel a tankkal nekem 33% a WR. Jó, nem is vagyok egy Sherman szintű játékos, de akkor is furcsa. -
Plata #407219 T10 td-re miért nem raknak álcafestést?
Most voltam full t10 csatában,hat td oldalanként,amit észrevettem hogy nálunk a hatból 5 td-nek nem volt álcafestése.
De mi a rákért?
Túl drága a 75 ezer ezüst 100 csatára? -
Haza érek belépek 20%-os WR tuti :D -
/bow :) -
Plata #407216 Bakker.
Spotolhatok én mint a bolond,akkor sem lőnek rá.
Győzelem!
Csata: Gleccser
Járművek: T-100 LT
Szerzett tapasztalat: 994 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 5
Szerzett kredit: 14 488
Csatában elért kitüntetések: Felderítő
Fel spotoltam egy csomót és spotolva tartottam,de hiába. -

-
Akkor meg supportolok általában. Lövöm az ellenség láncát és ömlik az assist. :D -
Max 5-10-ben megy az nem rossz.. -
Szerintem ez a tank sokkal jobb bármelyik tier8 fenevadnál. (Defender, IS-3A, stb) Nem lát tier10-et, álom az egész.