World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na pont azok miatt kell tökös light,akivel lehet rammolni,ezeket úgy lehet csapni mint a fene.
Ágyút ne is tegyél rá, csak az irányított ütközést meg a kuplongégetőt....
Sose felejtem el azt amikor T8 light tankkal kaptam kamikazet T62A elcsapásáért és túléltem.
Valami elcseszett jó hecc volt,szét röhögtem a székem.
Az lenne a legszebb ha a szentlélek megszállná a Vk168-at és valamiért már nem 19-el menne hanem 59-el.<#idiota>#idiota>
Az nem lenne semmi,végig trollkodnám a pályát.Mindenkit rammolnék.Na persze ez csak álom,sosem fog 19-nél gyorsabban menni,bááár szakadékba 24-el már sikerült.
De képzeld el milyen pusztítást végezne.Lassan mozogva is képes 1000-1400-at sebezni,akkor mit művelne 60-as sebességnél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.25. 16:50:04
Amúgy nem rosszabb a playerbase mint volt (bát tudom trendi írkálni hogy húde zuhan a színvonal), max magamon érzem hogy én is inkább piros vagyok mint zöld, de belefér 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.25. 16:43:42
Nwkem már azt elég látni, hogy mi fillérbaszó magyarok is bőszen vásároljuk a prémium tankokat valódi forintért... 😊
2017-ben a WOT a 4. volt a free MMOk közt bevétel tekintetében, nem olyan rossz az a fél milliárd dollár 😊
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/660927-wot-racks-up-over-471000000-in-2017
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.25. 16:39:19
Kellene egy olyan mint a t100,legyen gyors,kemény hogy lehessen vele ütközni.
Az sem bánnám ha t49 lenne T8-ban.<#zavart1>#zavart1>
Valami olyan light kellene ami kellőképpen lökött mint én.
Amivel lehet kamikaze-t szedni.
Meg rallyzni.
Zöld játékos tier 10-ben only gold. A szuper heavykkel / TD-el a WG hazaért.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Egyszer kapok reggel egy reggeli bannt,ami délig tart,utána délben egy délutánit ami estig.Receptre kapom.<#kuss>#kuss>
Jelenleg op az arty.Úgy hogy húzz párat.
De úgyis kell húzni mert az új küldetésekhez kell minden féle nációhoz legalább 1 arty.
Ezért vacakolok én most francos és angolos artyval.
Lengyel heavyk mókásak,szerintem nem Op,van rajta egy bazi nagyot durrantó troll gun,ami még egy T8 artyról is képes lepattanni.<#idiota>#idiota>
A páncélja nem túl jó,de az ágyúja nagyot tud szólni.
Jelenleg lehet nyerni idióta T8 prém tankot küldizéssel,ezért a játék tele van agyhalott állattal.
Az olasz tankok jók,igaz még csak t6-nál járok,mert a napi 1 csatára előveszem.
Jó az ágyúja bár stock és vicces hogy néha t8 heavyk pattannak róla.
Az olasz tankoknak nagy előnyük a táras ágyú,de szerintem hátrány hogy roppant gerinctelenek.
Úgy értve hogy egy jó combosabb taliga ütközéssel már csúnyán veri őket.
Igazán jöhetne már egy jó T8 prém light tank,ami olyan mint a t54 ltw,úgy értve hogy jó acélos és lehet vele bátran rammolni.
- Nem, ugyanúgy 20%-uk, mint eddig.
- De hát akkor miért esett vissza a profit vissza az ötödére?
- Mert ötödannyian játszanak.
:-D
Oké, hogy a whalek tartják el az ingyenélőket, de a whaleket is ki kell szolgálni, különben nem lesz, aki fizet.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A playerbase a hülye, nem a WG aki kiaknázza őket 😄
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.09.25. 10:56:11
Dátum: 2018. 09. 25. 10:29:45
Jármű hozzáadva: Caernarvon Action X (legénység 100%)
Újoncok: Staff Sergeant Bowskill (Parancsnok, Caernarvon Action X, 100%), Sergeant O'Connor (Vezető, Caernarvon Action X, 100%), Sergeant Macintyre (Lövegkezelő, Caernarvon Action X, 100%), Corporal Carpenter (Töltő, Caernarvon Action X, 100%)
Helyek hozzáadva: 1
Stílus hozzáadva
80%-os kedvezménnyel megvettem.Én az xp-t gyűjtöttem,a kövi szint nekem sztem már nem férne bele.13 euro volt.Ja,és nem kaptam meg még egyszer a felszereléseket.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2018.09.25. 10:46:22
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Másrészt ez a húzásuk is csak az egyik eleme volt annak, hogy a valóban f2p játékból egy kötelezően előfizetéseset csináljanak, amit még az EA lehúzógépezetei is megirigyelhetnének: kötelező prémiumfiók és tier 8-as prémiumgépek, ami mellé "néha-néha" még be-be csusszan némi bankkártyás akció is és a végén kiderül, ifjú korodban italozásra és nőkre sem költöttél ennyit, mint amit most a wot-ra szórsz el..., már, ha "komolyan" szeretnél "játszani" vele!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szerintem baromi erős az a kis fos.
Ott lehet csak igazán, sok a hp,és a lassú tank.
Szakaszban sírva röhögős a dolog<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Hidd el hogy rohadt jó,platoonban meg egy istenverése.
De nem T4 hanem T5 arty.
Még T7 csatában is lazán aláznak vele.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Húzok francia és angol artyt is,most elég sokat is játszottam mert beteg vagyok és valamiért ehhez volt kedvem.<#vigyor>#vigyor>
Vicc hogy tegnap betegen egész jól ment.
Na ezeket most megnézem.
A Gwe100 régóta ki van fejlesztve,de sosem éreztem ugy,hogy meg kellene vennem :-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kinek kell győzelem, amíg ilyen élvezetes csaták is becsurrannak?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.24. 21:09:21
Így sokkal szomorúbb lettem.....
Te mivel Tankmastersezel?
Csata: Abbey
Járművek: E 75
Szerzett tapasztalat: 1 373 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 3)
Szerzett kredit: 60 959 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 11 141; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 9 809)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Gyökér progetto belém jött és mivel sebezte a tankom belém eresztett még kettőt.
De ő volt a hibás nem én,mi a francnak jött belém.
Ha nem lő belém kettőt akkor még T10-et is kilövöm,volt vagy 60 hp-ja hátra.
Meg ki tudja még kit,az ellenség nem tudott belőni szemből,röhejes volt ahogy jagdtiger szemből szenved.
Egyedül maradtam védeni egy teljes oldalt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.24. 19:19:23
angelus1991ster.blogspot.hu
Meg a >100-as átütéssel pattanni a sík, közel merőleges <20-as lemezekről... <#falbav>#falbav>
Meg a menet közben a semmiben eltűnő lövedékek is megszűnhetnének má'!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.24. 13:24:14
Más kompetitív játékokban sincs extra reward a győzelemért (lásd a sok FPS.... hajtanak a fragra azt kész) vagy bünti a vereségért.
Többet sebzek, spottolok -> nagyobb reward (a győzelem meg azé aki jobb).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.24. 13:22:51
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy meg az egész kb egy második prémfióknak felel meg (aminek csak vereségnél van hatása), szóval szopóroller marad 😊
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.09.24. 08:06:45
Nekem sem sikerült sportolnom,ha kushadt,a fix 510m es látótávval csak mikor 50 méteren voltam<#wilting>#wilting>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Már nem első csata hogy sebeznek vagy kilőnek,most t49-el be mentem duplázóra,ezzel lőttek seggbe,volt nekem bajom így is,előttem vagy 7 t8-10 med meg heavy ez meg seggbe lő.Megfordítottam tornyot és olyan szép 920-at pusziltam bele.
Győzelem!
Csata: Ensk
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 2 500 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 4; x4 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 13 860 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 6 304; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 737)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Hócipőm tele lett hogy pont akkor lő belém meg láncol le mikor egy rahedli nagy szintű barommal harcolok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.23. 20:07:00
Próbáltam már én is párszor ezt a fűcsomót,de mindig gyors halál volt a vége.
Ez meg 6k-t lövöldöz onnan össze,úgy hogy ott vannak mellete.<#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras>
84m re volt a grille tőle,miközben aprította a Bc-t
Meg a T100-lt is 140m röl,úgy lőtte ki,hogy fel sem spotolodott<#wow1>#wow1>