World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na nemár,azok a kukásdobozból készült vackok?
Na pont azok miatt kell tökös light,akivel lehet rammolni,ezeket úgy lehet csapni mint a fene.

Majd jönnek neked a gumikerekes verdák azt csapathatod neki 😊

Ágyút ne is tegyél rá, csak az irányított ütközést meg a kuplongégetőt....

Gondold el,prém tank amivel pénzt keresek akkor is ha hozom a szokásos formát,azaz elcsapom a legelső ellenséget akit meglátok.<#idiota>
Sose felejtem el azt amikor T8 light tankkal kaptam kamikazet T62A elcsapásáért és túléltem.
Valami elcseszett jó hecc volt,szét röhögtem a székem.
Az lenne a legszebb ha a szentlélek megszállná a Vk168-at és valamiért már nem 19-el menne hanem 59-el.<#idiota>
Az nem lenne semmi,végig trollkodnám a pályát.Mindenkit rammolnék.Na persze ez csak álom,sosem fog 19-nél gyorsabban menni,bááár szakadékba 24-el már sikerült.
De képzeld el milyen pusztítást végezne.Lassan mozogva is képes 1000-1400-at sebezni,akkor mit művelne 60-as sebességnél.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.25. 16:50:04

Az előző ingyen T5 event kapcsán visszatértem hosszú szünet után, nem sok minden változott. Kb ugyanaz mint eddig, max a rengeteg copy/paste tank kavarja meg az embert, mert fingom nincs amikor szembejön valami hogy az éppen micsoda... táras, táratlan, hol vannak a gyenge pontok stb. Ja meg rendesen átszabták a térképeket, tele van hepehupával minden, meg jópár térképen már nem csak 3 cső van ahol lehet menni. És jól néznek ki a térképek játszható területen kívüli részei is 😊

Amúgy nem rosszabb a playerbase mint volt (bát tudom trendi írkálni hogy húde zuhan a színvonal), max magamon érzem hogy én is inkább piros vagyok mint zöld, de belefér 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.25. 16:43:42

Minek neked az n+1. light tank amivel rammolgathatsz...?

Sajnos a "mi lenne ha" scenariók eldöntéséhez nincs elég információnk. Persze ha 2x annyi ember lenne, biztos több lenne a bevétel is, de a piac nem végtelen, nyilván van egy rakás ember akit akkor se fog érdekelni egy tankos lövöldözős játék ha nekik fizetnek.

Nwkem már azt elég látni, hogy mi fillérbaszó magyarok is bőszen vásároljuk a prémium tankokat valódi forintért... 😊

2017-ben a WOT a 4. volt a free MMOk közt bevétel tekintetében, nem olyan rossz az a fél milliárd dollár 😊

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/660927-wot-racks-up-over-471000000-in-2017
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.25. 16:39:19

Ez valami ruszki light ami gyors és nem papír?
Kellene egy olyan mint a t100,legyen gyors,kemény hogy lehessen vele ütközni.
Az sem bánnám ha t49 lenne T8-ban.<#zavart1>
Valami olyan light kellene ami kellőképpen lökött mint én.
Amivel lehet kamikaze-t szedni.
Meg rallyzni.

Conqueror full golddal. Ez a trendi mostanság nehéz tank kategóriában. Van némi páncél és a szuper löveg kevés hibával dolgozik. WN8 pedó T9 ben, ami ugye kiárja a full tier 10 csatákat, de van lőhető HP.
Zöld játékos tier 10-ben only gold. A szuper heavykkel / TD-el a WG hazaért.
Maala
A most szupertesztelt o.432 biztos ilyesmi lesz, szovjet, szal nem lesz rossz tutira. Lasd meg is6, kv5.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor nagyon rosszul nézted a topic-ot,engem napi kétszer is bannolni szoktak mert nem tudom moderálni magam.<#idiota>
Egyszer kapok reggel egy reggeli bannt,ami délig tart,utána délben egy délutánit ami estig.Receptre kapom.<#kuss>
Jelenleg op az arty.Úgy hogy húzz párat.
De úgyis kell húzni mert az új küldetésekhez kell minden féle nációhoz legalább 1 arty.
Ezért vacakolok én most francos és angolos artyval.
Lengyel heavyk mókásak,szerintem nem Op,van rajta egy bazi nagyot durrantó troll gun,ami még egy T8 artyról is képes lepattanni.<#idiota>
A páncélja nem túl jó,de az ágyúja nagyot tud szólni.
Jelenleg lehet nyerni idióta T8 prém tankot küldizéssel,ezért a játék tele van agyhalott állattal.
Az olasz tankok jók,igaz még csak t6-nál járok,mert a napi 1 csatára előveszem.
Jó az ágyúja bár stock és vicces hogy néha t8 heavyk pattannak róla.
Az olasz tankoknak nagy előnyük a táras ágyú,de szerintem hátrány hogy roppant gerinctelenek.
Úgy értve hogy egy jó combosabb taliga ütközéssel már csúnyán veri őket.
Igazán jöhetne már egy jó T8 prém light tank,ami olyan mint a t54 ltw,úgy értve hogy jó acélos és lehet vele bátran rammolni.

Üdv újra az élők közt, jó ideje csak read only módban böngésztem a topikot, hálistennek mostanra kialakult egy kultúrszínvonal, aminek hála nem kell kétnaponta bannal fenyegetni valakit, ahogy látom moderáció tekintetében nagyjából önfenntartók lettünk, yay. Na de alacsony az utóbbi időben a vérnyomásom, úgyhogy gondoltam megnézem, mi újság a játékban mostanság. Mi mostanában az aktuális ópéság? Olaszok, lengyel heavyk milyenek? Igaz, hogy megcsappant a játékosállomány? Probléma nélkül be szokott dobni meccsbe, de azért megnyugodva láttam, hogy a 15 fős csapatok még most is nagyjából 2-3 átlagos szellemi képességű ember intelligenciahányadosán osztoznak.
Maala
- Mi történt emberek, kevesebb játékos fizet?
- Nem, ugyanúgy 20%-uk, mint eddig.
- De hát akkor miért esett vissza a profit vissza az ötödére?
- Mert ötödannyian játszanak.

:-D

Oké, hogy a whalek tartják el az ingyenélőket, de a whaleket is ki kell szolgálni, különben nem lesz, aki fizet.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Őszintén.... a játékosok véleménye abban mutatkozik meg, hogy mennyi pénzt raknak bele a játékba. A fórumos sivalkodás engem se érdekelne, amig csengetnek az emberek.

A playerbase a hülye, nem a WG aki kiaknázza őket 😄

Így van, mit ér ha nincs normális alfa se splash!!!!
ROMOTO
Van olyanod? Ja látom, szakaszban fókusszal egy kicsit más, de akármelyik arti tud ilyet, sőt, nekem asszem 2 skilles a legénység, szart sem ér, nehezebe alig sebez, egyébként nincs splash, szenvedés vele menni, az egyetlen amiben jó az a látótáv, veri a lightokat.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.09.25. 10:56:11
Nyugta
Dátum: 2018. 09. 25. 10:29:45
Jármű hozzáadva: Caernarvon Action X (legénység 100%)
Újoncok: Staff Sergeant Bowskill (Parancsnok, Caernarvon Action X, 100%), Sergeant O'Connor (Vezető, Caernarvon Action X, 100%), Sergeant Macintyre (Lövegkezelő, Caernarvon Action X, 100%), Corporal Carpenter (Töltő, Caernarvon Action X, 100%)
Helyek hozzáadva: 1
Stílus hozzáadva

80%-os kedvezménnyel megvettem.Én az xp-t gyűjtöttem,a kövi szint nekem sztem már nem férne bele.13 euro volt.Ja,és nem kaptam meg még egyszer a felszereléseket.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2018.09.25. 10:46:22

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Egyrészt, nem mondtak le semmiről, sőt, a játékosokat ezzel még jobban megvámolják.
Másrészt ez a húzásuk is csak az egyik eleme volt annak, hogy a valóban f2p játékból egy kötelezően előfizetéseset csináljanak, amit még az EA lehúzógépezetei is megirigyelhetnének: kötelező prémiumfiók és tier 8-as prémiumgépek, ami mellé "néha-néha" még be-be csusszan némi bankkártyás akció is és a végén kiderül, ifjú korodban italozásra és nőkre sem költöttél ennyit, mint amit most a wot-ra szórsz el..., már, ha "komolyan" szeretnél "játszani" vele!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Voltam szakaszban két ilyen istenverésével,én spotoltam volna meddel,semmit nem tudtam lőni mert szétcsesztek mindent mielőtt belelőhettem volna.
Szerintem baromi erős az a kis fos.

joe662
"Még T7 csatában is lazán aláznak vele."
Ott lehet csak igazán, sok a hp,és a lassú tank.
Szakaszban sírva röhögős a dolog<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Gondolom nulla skilles legénységgel minden pontatlan.
Hidd el hogy rohadt jó,platoonban meg egy istenverése.
De nem T4 hanem T5 arty.
Még T7 csatában is lazán aláznak vele.

Az biztos,hogy a wg-t inkább a profit érdekli,mint a játékosok véleménye.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

ROMOTO
Mindig mondom hogy pontatlan szar, de addig nem hiszik el egyesek amíg meg nem veszik, a múltkoriban is bevásároltak itt páran belőle, azóta nem hallottam felőle...
DE csak azók jók amik nagyot splashelnek.... meg az a rohad tier4 (vagy t5ös?) francia prém.. vmi lefbh vagy mi a pék... valami hihetetlen tűzgyorsasága van a mocsoknak, egyszer kipróbálnám milyen jó érzés is az amikor odaszegez egy tankot a földhöz és addig lövi amig ki nem purcan... 😊

Szerintem az artyk most elég erősek.
Húzok francia és angol artyt is,most elég sokat is játszottam mert beteg vagyok és valamiért ehhez volt kedvem.<#vigyor>
Vicc hogy tegnap betegen egész jól ment.

Mint minden normális cég, ők is profitmaximalizálásra törekszenek, és ezért lenézni/szidni őket botorság.

joe662
Köszi.
Na ezeket most megnézem.
A Gwe100 régóta ki van fejlesztve,de sosem éreztem ugy,hogy meg kellene vennem :-D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala

Maala
Igen, úgy tűnik, Dec. 11 után már csak januárban lesz CW akció.

Kinek kell győzelem, amíg ilyen élvezetes csaták is becsurrannak?

joe662

Maala
T57 HT, de most nincs időm tolni, mondjuk remélem a maradék 20k XP Caern AX-be még belemegy, hogy meglegyen ingyé'. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.24. 21:09:21

tényleg....

Így sokkal szomorúbb lettem.....

Te mivel Tankmastersezel?
Maala
Az lényegtelen, epic medálért full xp-t kapsz, és az osztályzást is aszerint számolja.

2670 damage, 8 kill a T71-el. Ez 1 osztály ért. Mondjuk döntetelen lett, mert az utolsó vérvörös török td elbújt valahova.....
Vereség
Csata: Abbey
Járművek: E 75
Szerzett tapasztalat: 1 373 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 3)
Szerzett kredit: 60 959 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 11 141; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 9 809)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Gyökér progetto belém jött és mivel sebezte a tankom belém eresztett még kettőt.
De ő volt a hibás nem én,mi a francnak jött belém.
Ha nem lő belém kettőt akkor még T10-et is kilövöm,volt vagy 60 hp-ja hátra.
Meg ki tudja még kit,az ellenség nem tudott belőni szemből,röhejes volt ahogy jagdtiger szemből szenved.
Egyedül maradtam védeni egy teljes oldalt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.24. 19:19:23

Saját kis buzi profitjukat mindennél jobban féltik. A drága lőszer és drága fogyócikk arannyal való fizethetőségének eltörlése is "nagy áldozat" volt a részükről, amihez kellett vagy 6-7 év. Akkor ehhez a drága lőszer reformhoz mennyi kell? 10-15 év?

angelus1991ster.blogspot.hu

Azt hiszem mi jól meg lennénk egymással 😄 Viszont vannak játékosok akikenn a gold loszer sem segít. Goldspam
Nekem már az is elegendő lenne ha kivennék a gold lőszert a játékból és végre megtanulnának az emberek játszani a masszív gold spam helyett + végre a nehéz tankommal nem csak egy nagy bárhol beüthető céltábla volnék...
Inkább azt a pénzhajhász baromságot törölné már el és ezzel állítaná részben helyre a "régi", játszható és élvezhető wot-ot, hogy prémium fogyócikk nélkül esélytelen vagy sebző találatokra, egymás után, ha f2p játékos "önkéntes célpont" vagy!
Meg a >100-as átütéssel pattanni a sík, közel merőleges <20-as lemezekről... <#falbav>
Meg a menet közben a semmiben eltűnő lövedékek is megszűnhetnének má'!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Oda vala írva, hogy vereség esetén dupla credit, XP, freeXP... azaz lényegében ellensúlyozza a vereség hatásait. Ennyi és nem több, egy defeat aktivált prémium 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.24. 13:24:14

Hát, mivel az emberek már azért több XPt kapnak hogy lőnek/harcolnak, 1-2 ilyen depresszáns egyén kivételével én továbbra is úgy gondolom hogy harcolnának jól... érted, sokan hajtana a winratere meg egyebek, ez önmagában motivációs tényező.

Más kompetitív játékokban sincs extra reward a győzelemért (lásd a sok FPS.... hajtanak a fragra azt kész) vagy bünti a vereségért.

Többet sebzek, spottolok -> nagyobb reward (a győzelem meg azé aki jobb).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.24. 13:22:51

Erre ne vegyél mérget, itt vagyok én , mikor meglátom hogy szar a felállás, 3arty egy csapatban, Tier X mezony olyankor csak megnyomom a cruise controlt aztánn had lojenek, Lowe meghal és kijon egy 20K koruli plussz kredittel . Valahogy már elment a kedvem attol hogy a segg golspammerek ellek játszak vagy hogy 3 arty baszogasson az egész mapon. Nyugi meg is kapom a magamét. Jon a reported (ki a tokomet érdekel az ha tudom hogy reportolnak, vagylahogy nem értem minek írják be) meg hogy nice E-bay account. Szimplánn csak nem tud érdekelni az acsata amiben ilyen a felállás. Szóval nem valahogy nem motivál a sokszoros XP. Nincs nagyon tank ami érdekes lenne a játékban, ugyan ugy ha páncélod van akkor jon a gold loszer szóval ez van.
Biztos vagyok benne,hogy csak pár soron kellene csak módosítani ahhoz,hogy vereség esetén is ugyanannyi kreditet + xp-t kapj,mint győzelem esetén.Ha akarta volna ezt a wg,már rég megcsinálta volna.Van infója valakinek,hogy pontosan mire mennyi kreditet xp-t ad?

<#eljen>

angelus1991ster.blogspot.hu

Törölnék már el ezt a hülyeséget, hogy a győzelem dupla XPt ér... anélkül is mindenki harcol, és nem lenne olyan, hogy a győztes csapatban a konkrétan semmittevő is több XPt kap néha, mint az aki a másik oldalon a belét is kiharcolja.

Amúgy meg az egész kb egy második prémfióknak felel meg (aminek csak vereségnél van hatása), szóval szopóroller marad 😊

joe662
Lassan érkezik a sz.póroller elhárító jó pénzért?? <#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.09.24. 08:06:45

joe662
Megnéztük gyakorlóban. Az a fűcsomó el van b..va<#hehe> A t92 nem spotolta ki a 13-57 et csak olyan 90m rül,úgy hogy folyamat öltem rá,és fordítva.<#wow1>
Nekem sem sikerült sportolnom,ha kushadt,a fix 510m es látótávval csak mikor 50 méteren voltam<#wilting>

HTS s3rg1nh00
ja,nekem rengetegszer van,hogy a csaták első percében a fél pálya nincs rendesen renderelve (öreg motorosok emlékezhetnek,ilyen volt GTA-ban is amikor túl gyorsan mentél valamivel és csak a low poly-t volt ideje behúzni a játéknak)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Na nekem elegem lett a csapat sebzésből,úgy vágtam szájba egy csapattársat hogy a másikat a fal adta.
Már nem első csata hogy sebeznek vagy kilőnek,most t49-el be mentem duplázóra,ezzel lőttek seggbe,volt nekem bajom így is,előttem vagy 7 t8-10 med meg heavy ez meg seggbe lő.Megfordítottam tornyot és olyan szép 920-at pusziltam bele.
Győzelem!
Csata: Ensk
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 2 500 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 4; x4 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 13 860 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 6 304; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 1 737)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Hócipőm tele lett hogy pont akkor lő belém meg láncol le mikor egy rahedli nagy szintű barommal harcolok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.23. 20:07:00

Semmi kulonos szimplán renderbug, az ellenfélnek nem renderelodott le a tank , magyarul láthatatlan volt, már velem is elofordul. Belerohantam a saját artynkba mert nem láttam.
joe662
Ezt mos így hogy??
Próbáltam már én is párszor ezt a fűcsomót,de mindig gyors halál volt a vége.
Ez meg 6k-t lövöldöz onnan össze,úgy hogy ott vannak mellete.<#wilting><#fejvakaras>
84m re volt a grille tőle,miközben aprította a Bc-t
Meg a T100-lt is 140m röl,úgy lőtte ki,hogy fel sem spotolodott<#wow1>