World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább a retardáltság fõ jele
Hehe, mindíg kell bõvíteni a rajongótábort, hogy legyen sok álregem aki majd kiáll mellém egy vitában 😄

Az pedig normális hogy nem értünk egyet az említett témákban, viszont sztem ettõl függetlenül felesleges újra-meg-újra felhozni, mert egyszerûen csak flémkeltésre jó, nem tudunk róla konstruktívan beszélni úgy, hogy ne elkoptatott érveket majd ebbõl kifogyva vérmérséklettõl függõen jelzõs szerkezeteket vágjunk egymás fejéhez vagy megsértõdjünk 😄

Még én kapcsoljam ki? <#hehe> Én kérek elnézést, hogy próbálok tisztességesen játszani, csapattársakat nem kilõdözve 😊
Nem vagyok hajlandó ilyenek miatt elcseszni még egy rakat idõt azzal, hogy kikapcsolok. Kapcsolja ki õ, vagy banolják a francba.

Nem az zavar, ha kilövi az artyt, hanem a pecsét, amit ezzel rányom a csatára.
Mindenki a reporttal és a cseteléssel van elfoglalva és tuti bukjuk az egészet(aki meg éppen játszana, mint én, szépen szívjuk a rudit). Ráadásul, aki nem vágná le egybõl, hogy ennek a balfasznak csak az artystákkal van baja, meg menekül egyenesen az ellen szájába <#hehe>

patchaou
Ugyanígy Te is kikapcsolhatod, mert ahogy az arty a játék része, az a játékos aki kilövi a sajátját ugyanúgy a játék része 😊 Én is ezt tettem. Nekem nem tetszik sokminden a játékban de fõleg a játékosok nem, úgyhogy már csak akkor játszom a wottal, ha nagyon kellek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én nem is lõdözöm ki õket, csak megemlítettem, hogy lassan vége a nerfelésük óta tartó arany életnek 😊

A Noobmeter behalt vagy csak nekem nem akar frissíteni?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

El. Viszont a saját artyk kigyilkolása régen sem volt elrettentõ az artystáknak, most se lesz az. Felesleges idõpazarlás.

Én se szeretem az artykat, de hol érdekel engem, hogy korábban kilõtte valaki? Mi közöm hozzá és MIÉRT kell ezért elbaszni a csatámat? Kisgyerekes idióta felfogás, ha nem tetszik neki, ki lehet kapcsolni ezt a szart és zúzni mással, vagy lehet menni kocsmázni, hokizni, bánom én...
Nem tudom mennyi ban jár egy ilyenért, de biztos nem elrettentõ erejû, mivel sokszor látni ilyet ismét. Lõje ki az ellen artyját, még hálás is leszek neki. Piszok idegesítõ, amikor ezzel megy tönkre az ember csatája(és LEGFÕKÉPPEN az ideje), mert valami buzinak nem tetszik valami.

Jól elszaporodtak megint... oldalanként 2-3 arty szinte fix minden csatában.

patchaou
Mi volt a neve? Küldenék neki egy bónuszkódot 😊 Ha több ilyen artygyilkos lenne, szebb lenne a wotos élet 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Micsoda öröm, amikor nem megy jól a játék, nagy ritkán összejön valami, de akkor is. Ma reggel felkelt az ágyából valami mocskos fasszopó, aki azzal kezdte az ÉN csatámat, hogy két artyt zsigerbõl kilõtt. Nem elég, hogy hátrányba hoz minket ezzel, de ilyenkor mindenki a reportolással van elfoglalva(jogosan). Csípõbõl bukó, viszlát jó kilátások.
Életre szóló bant adnék az ilyen férgeknek, akik hobbiból csapattársakat lövöldöznek, ráadásul Tier 10-es szutykokban ülve.

Na szép, már a kezdõknél kezdenéd az agymosást, mert õket még könnyebb befolyásolni? 😄
Ha kevesebben írják, hogy sok a hülye a játékban, az még nem fogja csökkenteni a számukat, és a gyõzelmi aránnyal, vagy a sorozatos lepattanókkal kapcsolatos véleményeddel sem ért ám egyet mindenki 😄

*ja igen és akkora (reggel van még)
toocha
Szabin vagyok! Hehehe....!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Jó tank, de én sem szeretem igazán. T69 nekem sokkal jobban fekszik például, ha már táras.

Azért mednek nem nevezném, mert medhez képest úgy fordul, mint egy anyahajó, ha igen és akkor célpont, mint egy emeletesház.
GDPt meg majd én tolom, mi? 😊

toocha
Jó reggelt! Megy most az xvm, vagy megint sikerült elcsesznem?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Mit kéne csináljon az a szerencsétlen tank hogy belopja magát a szívedbe? Sztem a legjobb T8 med 😊

Szia újonc 😊

Ha van egy kis idõd - és legyen - akkor fenn a tankos kép alatt van egy "FAQ - GYIK avagy Gyakran ismételt kérdések", ott nagyon sok kérdésedre választ fogsz kapni, mert nektek írtuk össze.

Konkrétan itt van ez alsõre a válaszod 😊

Isten hozott a WOTban, és lehetõleg kerüld a slágertémákat mint pl "jajistenem, sok a hülye a játékban csak én vagyok pró", "csal a játék, szergej engem figyel és direkt elrontja a gyõzelmi rátámat", "hogy lehet az véletlen hogy 3x egymás után nem sebez a lõszerem" stb stb.

Különben jól megleszel trollkodva, mert felkerülsz lámabácsi listájára 😄 Meg akkor is ha nem olvasod el a FAQt, mert akkor feleslegesen gürcöltünk. 😊

dante3
Végre egy jó kör

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

De be ám <#nyes>

T29 bõl ki sem akarsz majd szállni <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
Btw, átálltunk téli idõszámításra, reggel 6-ra tolódott a napváltás.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

popey8
Meglett az ace tanker az 50 100-zal, de még így se lopta be magát a szívembe a kicsike<#alien> Az idióta csapat megint nem volt a helyzet magaslatán. Biztosan mondhatom, hogyha én nem vagyok ezek az agyhalottak kikapnak.

Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Bár néha ez helyzetfüggõ. (pl papír TD-k , artyk ellen a nagyobb sebzésért néha használlnak HE-t, meg van egykét tarack aminek olyan ap-je van ami jól célozva hatékony de nézd meg az adatokat a lõszerekrõl meg a lövegekrõl aztán rájössz magad is)
Jó kör, de az IS-7 szempontjából semmi extra. Az a tipikus közelharc amit az IS-7-el erõltetni kell, a fos célzási idõ miatt. A csapat volt jó és szépen összedolgozott, arra jó példa a repley. Jól használtad ki az M103 roncsát és jó célpontokat lõttél (pl nem az alig élõ E-50M-et hanem a Pattont). A csapat is sokat hozzá tett, hogy túléld. A Lorraine simán bevállalta a T30 lövését (lehet hogy nem direkt de akkor is jól jött), a T57 és a szakasz társad végig követett és támogatott. Az ellenségnél az E-50M és a Patton vagy mi volt kicsit eltöketlenkedte, túl késõn vonultak vissza. Meg egyáltalán miért ott voltak, nekik kellett volna várni téged a középsõ kis részen nem az M103-nak. A két IS-7-esük meg nézegetett a kezdõpozición mint lófasz a lakodalomban.

Egyetlen kivetnivalót találok ami az IS-7-hez szorosan kapcsolódik: túl bátran lõsz sniper nézet nélkül és nem mindig várod meg a célkör teljes beszükülését. Ebbõl most talán csak 2 lövés ment kárba, de jellemzõen nekem több szokott. Én még ilyen távolságból se lövöldözök vele ennyire magabiztosan, ahhoz szerintem nem elég jó a DPM-je és a homlokpáncélja.

Az IS-7-est szembõl lõtték át talán csukaorr hegesztésének bal oldalán. A lövedék kicsit srégen mehetett szerintem a jobb oldali üzemanyagtartályba csapodótt. Ha jól emlékszem az üzemanyag két oldalt van a futógörgõk magasságában azok mögött, talán 2-3. görgõnél kezdõdik és a teljes hossz 40%-át teszik ki. De azért jobb ha megnézitek valami 3d-s modellen.

Ami ízlés kérdése és engem nagyon zavart, hogy miért a játékosok neve van kiiratva? Fixed kamerából néztem és majdnem megölt a kíváncsiság mi lehet az a TD. 😄 Aztán kiderült hogy a T30.
Természtesen páncéltörõ tipusú lövegekbe mint a T1 76-osa AP, a tarackokba amiknek alapból kicsi az átütésa de nagy a sebzése HE-t.
És melyik a legjobb mármint amit érdemes használni?
Maala
Ha 3 van, akkor az elsõ a sima AP, a második a goldért IS kapható prémium lövedék, a 3. a HE lõszer.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Még1 HE vagy AP töltény?😊
Kurwa!
Hányadost, nem maradékot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Átlagot elosztod 3-al és a maradékot szorzod 4-el, úgy jön ki a max. +/- 25 %.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lengyelül és szerbül káromkodni 😊))
Maala
Na, akkor meséld el szépen, mit tanultál az utolsó X ezer csatád alatt. 😊

Ne csináld, én ezen 5000 csatáig gondolkodtam. Ezért regeltem ide, hogy ezt megkérdezzem 😊))
Maala
De akkor most melyik érték? Van 2 db 240es, meg egy 320as... Hogy megy ez?

Ahogy yossarianHUN is mondja, 25% az a 20%.
Köszi akkor fejlesztek de ahogy látom M6 után beindul az élet😊
Kattints a képre: a sárgával aláhúzott rész mutatja a löveged átlagsebzését, +/- 20%.

Master91
nem találták hasznosnak 😄D
Azért imádom ezt a fórumot, egész délután ha 2x néztem be öt percre, akkor is csak read onlyban, egész nap egy hsz-em volt, 2 órája, mikor megkérdeztem Foxitól milyen az A-44 lövegkitérítése, de valaki gyorsan kihasználta az alkalmat, és nyomott rá egy mínuszt😄
Minden ágyú annyit sebez, amennyi meg van adva az adataiban. Igen, a T1 legnagyobb ágyúja a 76-os, az M6 90-eséig várnod kell a nagyobb sebzésre. És nem árt észben tartani, hogy a megadott sebzés átlagérték, ettõl +/- 25%-nyira eltérhet, ezt már a random dönti el.
Hát a T1 heavy ki van maxolva legnagyobb ágyuval de az csak 76mm nincs is nagyobb .
M6 nál van 90mm ami 240et sebez minimum de az a legvégén még nincs kifejlesztve!Akkor ezek szerint T1el ennyi a max sebzés?
Lunki88
Nagy kár hogy ezt a WotTankViewer nevû progit nem fogja tovább frissíteni a készítõje. Legalábbis azt írja a honlapján hogy már a mostani verziót is csak nagy unszolásra csinálta meg.
Maala
apparently, older collision models of suspensions will be reworked to feature a “hole” in the middle, like this:

Dafuq
Azt hittem, ez eddig is így mûködött. 😄

NoparaWot
na T110E5 1-2 nap és kifejlesztve - utána neki ülök IS8-nak .. kérdésem az lenne, hogy nagyon borzalmas lesz az IS8 M103 után? vagy azért nem olyan rossz szerkezet?? 😊

Renton ezt az A-44-et ne hagyd ki, nagyon fun tank 😊
pikk pakk meglesz vele az exp az obj.416-ra
csak oda meg kell 50k free exp :S ha nem több

electrik:
ágyú függõ, kis ágyúk kicsit sebeznek, nagy ágyúk nagyot
gondolom alap ágyúval nyomod még ami 76mm-es és 110eket sebez
de ha megnézed van neki egy 90mm-es ágyúja is ami már 240eket sebez
míg magasabb tierben már vannak 400,500,750et sebzõ ágyúk
nem beszélve a tier 10 rõl
Fejleszd ki rá a legnagyobb löveget.
Sziasztok!
Eljutottam odáig hogy megvettem a 6os szintû M6 tankomat (fizetés nélkül)
De látom hogy általába 2-300körüli sebzéseket dobálnak a többiek. n a kimaxolt T1 heavy-vel is maximum 120-150 körüli sebzést tudok adni. bárhova lövök... az lenne a kérdésem hogy lehet 200-300 körüli sebzést lõni?😊 A segítségeteket elõre is köszönöm😊