World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az pedig normális hogy nem értünk egyet az említett témákban, viszont sztem ettõl függetlenül felesleges újra-meg-újra felhozni, mert egyszerûen csak flémkeltésre jó, nem tudunk róla konstruktívan beszélni úgy, hogy ne elkoptatott érveket majd ebbõl kifogyva vérmérséklettõl függõen jelzõs szerkezeteket vágjunk egymás fejéhez vagy megsértõdjünk 😄
Nem vagyok hajlandó ilyenek miatt elcseszni még egy rakat idõt azzal, hogy kikapcsolok. Kapcsolja ki õ, vagy banolják a francba.
Mindenki a reporttal és a cseteléssel van elfoglalva és tuti bukjuk az egészet(aki meg éppen játszana, mint én, szépen szívjuk a rudit). Ráadásul, aki nem vágná le egybõl, hogy ennek a balfasznak csak az artystákkal van baja, meg menekül egyenesen az ellen szájába <#hehe>#hehe>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nem tudom mennyi ban jár egy ilyenért, de biztos nem elrettentõ erejû, mivel sokszor látni ilyet ismét. Lõje ki az ellen artyját, még hálás is leszek neki. Piszok idegesítõ, amikor ezzel megy tönkre az ember csatája(és LEGFÕKÉPPEN az ideje), mert valami buzinak nem tetszik valami.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Életre szóló bant adnék az ilyen férgeknek, akik hobbiból csapattársakat lövöldöznek, ráadásul Tier 10-es szutykokban ülve.
Ha kevesebben írják, hogy sok a hülye a játékban, az még nem fogja csökkenteni a számukat, és a gyõzelmi aránnyal, vagy a sorozatos lepattanókkal kapcsolatos véleményeddel sem ért ám egyet mindenki 😄
Azért mednek nem nevezném, mert medhez képest úgy fordul, mint egy anyahajó, ha igen és akkor célpont, mint egy emeletesház.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ha van egy kis idõd - és legyen - akkor fenn a tankos kép alatt van egy "FAQ - GYIK avagy Gyakran ismételt kérdések", ott nagyon sok kérdésedre választ fogsz kapni, mert nektek írtuk össze.
Konkrétan itt van ez alsõre a válaszod 😊
Isten hozott a WOTban, és lehetõleg kerüld a slágertémákat mint pl "jajistenem, sok a hülye a játékban csak én vagyok pró", "csal a játék, szergej engem figyel és direkt elrontja a gyõzelmi rátámat", "hogy lehet az véletlen hogy 3x egymás után nem sebez a lõszerem" stb stb.
Különben jól megleszel trollkodva, mert felkerülsz lámabácsi listájára 😄 Meg akkor is ha nem olvasod el a FAQt, mert akkor feleslegesen gürcöltünk. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
T29 bõl ki sem akarsz majd szállni <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Replay
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egyetlen kivetnivalót találok ami az IS-7-hez szorosan kapcsolódik: túl bátran lõsz sniper nézet nélkül és nem mindig várod meg a célkör teljes beszükülését. Ebbõl most talán csak 2 lövés ment kárba, de jellemzõen nekem több szokott. Én még ilyen távolságból se lövöldözök vele ennyire magabiztosan, ahhoz szerintem nem elég jó a DPM-je és a homlokpáncélja.
Az IS-7-est szembõl lõtték át talán csukaorr hegesztésének bal oldalán. A lövedék kicsit srégen mehetett szerintem a jobb oldali üzemanyagtartályba csapodótt. Ha jól emlékszem az üzemanyag két oldalt van a futógörgõk magasságában azok mögött, talán 2-3. görgõnél kezdõdik és a teljes hossz 40%-át teszik ki. De azért jobb ha megnézitek valami 3d-s modellen.
Ami ízlés kérdése és engem nagyon zavart, hogy miért a játékosok neve van kiiratva? Fixed kamerából néztem és majdnem megölt a kíváncsiság mi lehet az a TD. 😄 Aztán kiderült hogy a T30.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
M6 nál van 90mm ami 240et sebez minimum de az a legvégén még nincs kifejlesztve!Akkor ezek szerint T1el ennyi a max sebzés?
Dafuq
Azt hittem, ez eddig is így mûködött. 😄
pikk pakk meglesz vele az exp az obj.416-ra
csak oda meg kell 50k free exp :S ha nem több
electrik:
ágyú függõ, kis ágyúk kicsit sebeznek, nagy ágyúk nagyot
gondolom alap ágyúval nyomod még ami 76mm-es és 110eket sebez
de ha megnézed van neki egy 90mm-es ágyúja is ami már 240eket sebez
míg magasabb tierben már vannak 400,500,750et sebzõ ágyúk
nem beszélve a tier 10 rõl
Eljutottam odáig hogy megvettem a 6os szintû M6 tankomat (fizetés nélkül)
De látom hogy általába 2-300körüli sebzéseket dobálnak a többiek. n a kimaxolt T1 heavy-vel is maximum 120-150 körüli sebzést tudok adni. bárhova lövök... az lenne a kérdésem hogy lehet 200-300 körüli sebzést lõni?😊 A segítségeteket elõre is köszönöm😊