World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új hajós bejegyzés az alternatív történelmi blogomba.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Neked mivel nincs bajod amúgy? 😄 Med OP, Light OP, Arty pusztuljon (OP). Heavy az rendben van azért? Hogy legyen kit lõni nem? <#banplz>
Juhéjj...

Nem hittem volna, hogy ezzel a targoncával valaha meglesz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
És emberek, a sztereotipikus magyar. Minden leírva egy hozzászólásban, ami miatt gyûlölni lehet ezt a népet. Kár is tovább ragozni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jaja, pusztuljon az összes arti. Aki meg kilövi õket az az én szememben egy hõs! Inkább bukom el a csatát, ha látom, hogy jópár artinak már defaultból rossz köre lesz.

jó neked, nekem lassan luxus cikk lesz a gyõzelem <#szomoru1>
Egyszer mentem öcsivel délelõtt szakaszban talán egy tucat kört. Kettõ kivételével meglett az összes, de akkor is SPG-vel jött be. Ha tankkal, csak nyertünk.

szakaszoztam eddig, eredménytelen
tegnap este destymeme-vel toltam, eredménytelenül, kérdezd meg, õ is megmondja, mindig sokat sebeztünk, de lose lose lose win lose lose win lose lose volt :S
Ömm nektek megy a szerver? Azt írja hogy nem elérhetõ.
Hát ez történik, ha egyedül tolod napközben.

patchaou
Pontosan XD Nem az a gond, hogy berakták õket a játékba és vannak akik azzal jönnek a csatába. A baj az, hogy ezt eltûrjük 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

engem akkor is sokkal jobban idegesít a sok vereség...
most is 2.5 óra alatt 4 win össz-vissz
Maala
Sõt, a házainkat is nyissuk ki a cigányoknak, miazhogy még erõvel kell felfeszíteniük a zárakat, ahelyett, hogy csak simán besétálnának, és elvinnék, amit szeretnének?!

Meg az erõszaktevõk a valódi áldozatok, nem az, akit megerõszakolnak!

Full retardált, aki máshogy gondolja.

/sarcasm

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nagyvonalú voltam, na 😊

Hál istennek csak a t54-ben fordulok elõ magasabb tierben, meg az ELCmmel, de ez utóbbi így is úgy is oneshotolva van olyankor bármitõl.
Kivéve amikor a JPZ E100 lelövi a láncomat 😄

A trogert el kell pusztítani, nincs mese. Hadd sisteregjen.

Néha nem is olyan nagy baj hza a csapat egy rakás szar és a bázison kempelnek.
Vereség!
Map: El Halluf
Date: 2013.11.21. 13:35:06
Jármû IS-3
Szerzett tapasztalat 1 704 Szerzett kredit: 63 105
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Meg miért ne lenne érelme több féle lõszert cipelni?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ne már hogy ne lehessen átváltani. Fõleg amikor zsinórban kapom a lövéseket pl egy medtõl vagy valami gyorsabban lövõ TD-tõl.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Azért az se mindegy milyen tankból lövik azt rád. A lassabban, pl. 20 sec felett töltõ tankoknál nem hiszem, hogy lenne értelme többfajta lõszert cipelni, ki váltogatja olyankor a típusokat? Felesleges, nincs rá idõ. Biztos be van tárazva fullon golddal és azzal puffogtat.

Ne is mondd 😄. A 10es tróger tornya is folyamatosan sistereg.
Sokszor rá szoktam kérdezni hogy mégis miért kell neki 300+ pen a 20mm-es tornyomra. Persze mindig van valami magyarázat vagy csak simán le nooboznak.

Sokkal korrektebb lenne, ha beállítanának egy limitet a goldnak, de ezt soha nem fogják megcsinálni, mivel pénz van belõle, szóval iksz.

2 shot? Vagy 1? <#hehe>

Amíg lényegében ingyen tömik kredittel a népet, addig ez lesz. De már igazán elég volt ebbõl a hosszúra nyúlt rászoktatási idõszakból.

Mint a drogdílerek.

ja még az rhm-b wt 20mm páncélját is arannyal lövik a barmok
Mondjuk a t150-esen a 107es is vmi ilyesmi ágyú - érdekes, eddig ezt nem realizáltam, mert mindenkinek a kv1sel van baja....

Mondjuk még a kv1s mellett szól a jelenlegi nagyon jó agilitása - mint egy med - illetve a meglepõen pattogós tornya.

Egyetértek, aTD azért TD, hogy átüssön. A pen kell neki, mg a pontosság, hogy távolról is operálhasson. A sebzés mértéke, ami probléma, és irreális a heavy tankokhoz képest. Azért páncélvadász, hogy probléma nélkül át tudja lõni az enemy tankokat.

Amig a kv1s-t nem butítják le addig mindenképpen szerezd meg (bár úgy rémlik, a T6os kv1s változat csak talán a mozgékonyságából veszit).

Jelenleg a kv1s az egyik legdurvább tank (tierjéhez viszonyítva természetesen), a rajta lévõ 122-mmes, 175ös átütésû ágyú miatt. Igaz hogy lassan tölt be, de mindent tud sebezni amivel összefut (tiszteletet parancsoló sebzéssel) szóval még akkor sincs bajban ha a meccsen a legkisebb tank, ha meg csatában top tank körüli, akkor iszonyatos pusztítást tud végezni (a legtöbb alacsonyabb tierû tankot egylövéssel öli).

Én inkábba lóbaszó sebzéseket venném le....

Szóval ne legyen már 2 shot egy tank Tier10ben...

A epic medélok közé meg jöhetne egy olyan, ami azért járna, hogy úgy sebeztél a legtöbbet a csapatban, hogy nem lõttél prémiumot.

patchaou
Már miért ne tették volna? Limitálva van az artyk száma. Oldalanként "csak" 5 db lehet minden csatában.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

voivod32
Stockként mindkettõ szenvedõs, de nekem a T-150 sokkal jobban bejött, a lövege pontosabb, gyorsabban tölt, és a tank rengeteget pattint.
Viszont lomhább, és gyakrabban tesz feljebb levõ tierbe, mint a KV-1S-t . De ennek a lövege (T150) még T8-ban is elég jó!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A pen része az engem nem zavar, TD az vigyen be a vele egyezõ szintû tornyos tankoknál nagyobb átütésû ágyút. Vagy egy kicsit feljebb helyezkedõ és teknõ-rejtett hevi 240-250 mm-es torony fronttal már gyakorlatilag sebezhetetlen lenne.

A prémium ammot én valamilyen szorzóval az adott tank saját hp-jához kötném, hogy rászokjanak a népek a mérlegelésre.

Hát...talán, de szerintem még akkor is vissza kéne venni a penbõl, meg picit a HP-ból is.

Meg már nem tudom ki vetette itt fel az ötletet, de sztem az kurva jót tenne a játéknak, ha limitálnák az aranylõszert, úgy ahogy elõbb leírtam.
azt úgyse fogják megtenni, artyknál se tették, egyébként igen, egy 3as limit kellene ilyen TD-k mellett.
patchaou
Szerintem egy egyszerû TD limit elviselhetõbbé tenné a játékot, nem lehet megvalósíthatatlan ha az artykkal megtudták csinálni.

Igazából csak annyi kéne, hogy visszavegyenek kicsit az általános szóráskép buff-ból, és a 850-es alfát rof-kompenzáció mellett mérsékelnék 750-re.

Az arty nerf elõtt, meg az artyk voltak OP-k. Szarul csinálja a WG, ha visszabuffolják õket, megint inkább a heavyk fognak szívni. Most kéne egy átfogó nerf a TD-kre. HP mínusz, és pen mínusz. Nincs szükség a játékban olyan ágyúkra, amik 300mm-t ütnek át. A top TD lövegeknek is max ilyen 260-265-t szabadna átütniük. A gold ammot limitálni kéne. Mondjuk 15% a tank lõszerkapacitásának.

Ezzel a néhány változtatással szerintem simán élvezhetõ lenne a játék mindenki számára. Ja igen a lighttankoknak pedig vagy buff, vagy behozni 10eseket pl amx13-105 stb...
csn tamás
huha... köszi a választ. szerintem megyek a KV-1S felé...vagy...meglátom.

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Ez csak a távlati célodtól függ. Ha lomhább, páncélozottabb gép kell, akkor T-150 vonal, ha gyorsabb de vékonyabb, akkor KV-1S.
csn tamás
kv-1s vagy T-150? merre érdemes haladni?

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Ez igaz 😄

Arty szaporulatról:
Közepes tierekben (t4-7) valamicskét buffolgattak rajtuk, topokhoz nem nyúltak.
Szerintem inkább csak rájöttek, hogy mégse lettek annyira agyon nerfelve, mint ahogy az le lett kommunikálva elsõre, és alkalmazkodtak a körülményekhez. Illetve akik a nerf után talán dacból is abbahagyták az artyzást, mély sértettségük jeleként, azok újra engedtek a sötét oldal csábításának 😊
Valóban távol áll a jelenlegi helyzet a nerf elõttitõl, csak már én is hozzászoktam a jóhoz, és meglepõdök, mikor telibevernek, mert könnyelmûen helyezkedtem 😄

Nekem egyszerûen annyira érdektelen és unalmas az arty gameplay, hogy egy kör artiban csak nekem lenne büntetés.
Egy német meg egy orosz artym volt régebben, de azok is eladva, legénység is átképezve vmi rendes tankba.

Tono34
Ilyenkor szoktam "büntetõ" kört menni artival, bár ez számomra is büntetõ kör...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Most is 8 TD szemben high tier. Kemeplnek a bázison. Új pálya, azt hittem jó leszek ott fedezékben. Hát nem, persze úgy lõttek ki, hogy ne villantak fel. Pedig próbáltam én nekik visszalõni...

Még meddel hagyján, azokkal beültetem õket. 😄 De modnom, most kihúzom a 113-t. Oké nem rossz tank meg élvezem is, de ezek a körök, mikor 8-10 nagy TD van szemben, hát mit ne mondjak, finoman fogalmazva érdekes.
Lehet, akkor engem ezért nem zavar az artik jelenléte - ritkán viszek TDt.

Az én játékmenetemre az ellenség káros, az aki nem piros. Mindegy hogy miben ül 😄

Tono34
Szerintem sokan unják a rengeteg TD-t.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Volt vmi buff hogy jönnek vissza?
Sok vizet nem zavarnak, mostmár sztem nem uralják a csatateret mint régen még akkor se ha 4-4 van egy oldalon.

Amúgy is sokkal károsabb hatással vannak a TD-k a játékmenetre, mint az artyk