World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nem hittem volna, hogy ezzel a targoncával valaha meglesz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tegnap este destymeme-vel toltam, eredménytelenül, kérdezd meg, õ is megmondja, mindig sokat sebeztünk, de lose lose lose win lose lose win lose lose volt :S
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
most is 2.5 óra alatt 4 win össz-vissz
Meg az erõszaktevõk a valódi áldozatok, nem az, akit megerõszakolnak!
Full retardált, aki máshogy gondolja.
/sarcasm
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Hál istennek csak a t54-ben fordulok elõ magasabb tierben, meg az ELCmmel, de ez utóbbi így is úgy is oneshotolva van olyankor bármitõl.
Kivéve amikor a JPZ E100 lelövi a láncomat 😄
Vereség!
Map: El Halluf
Date: 2013.11.21. 13:35:06
Jármû IS-3
Szerzett tapasztalat 1 704 Szerzett kredit: 63 105
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sokszor rá szoktam kérdezni hogy mégis miért kell neki 300+ pen a 20mm-es tornyomra. Persze mindig van valami magyarázat vagy csak simán le nooboznak.
Mint a drogdílerek.
Mondjuk még a kv1s mellett szól a jelenlegi nagyon jó agilitása - mint egy med - illetve a meglepõen pattogós tornya.
Jelenleg a kv1s az egyik legdurvább tank (tierjéhez viszonyítva természetesen), a rajta lévõ 122-mmes, 175ös átütésû ágyú miatt. Igaz hogy lassan tölt be, de mindent tud sebezni amivel összefut (tiszteletet parancsoló sebzéssel) szóval még akkor sincs bajban ha a meccsen a legkisebb tank, ha meg csatában top tank körüli, akkor iszonyatos pusztítást tud végezni (a legtöbb alacsonyabb tierû tankot egylövéssel öli).
Szóval ne legyen már 2 shot egy tank Tier10ben...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Viszont lomhább, és gyakrabban tesz feljebb levõ tierbe, mint a KV-1S-t . De ennek a lövege (T150) még T8-ban is elég jó!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A prémium ammot én valamilyen szorzóval az adott tank saját hp-jához kötném, hogy rászokjanak a népek a mérlegelésre.
Meg már nem tudom ki vetette itt fel az ötletet, de sztem az kurva jót tenne a játéknak, ha limitálnák az aranylõszert, úgy ahogy elõbb leírtam.
Ezzel a néhány változtatással szerintem simán élvezhetõ lenne a játék mindenki számára. Ja igen a lighttankoknak pedig vagy buff, vagy behozni 10eseket pl amx13-105 stb...
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Arty szaporulatról:
Közepes tierekben (t4-7) valamicskét buffolgattak rajtuk, topokhoz nem nyúltak.
Szerintem inkább csak rájöttek, hogy mégse lettek annyira agyon nerfelve, mint ahogy az le lett kommunikálva elsõre, és alkalmazkodtak a körülményekhez. Illetve akik a nerf után talán dacból is abbahagyták az artyzást, mély sértettségük jeleként, azok újra engedtek a sötét oldal csábításának 😊
Valóban távol áll a jelenlegi helyzet a nerf elõttitõl, csak már én is hozzászoktam a jóhoz, és meglepõdök, mikor telibevernek, mert könnyelmûen helyezkedtem 😄
Egy német meg egy orosz artym volt régebben, de azok is eladva, legénység is átképezve vmi rendes tankba.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Még meddel hagyján, azokkal beültetem õket. 😄 De modnom, most kihúzom a 113-t. Oké nem rossz tank meg élvezem is, de ezek a körök, mikor 8-10 nagy TD van szemben, hát mit ne mondjak, finoman fogalmazva érdekes.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Sok vizet nem zavarnak, mostmár sztem nem uralják a csatateret mint régen még akkor se ha 4-4 van egy oldalon.