World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a maradék,hogy lehet 1312.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Vagy Kv85 +a Scorpion,már mednek számit<#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aláírom hogy sok prém tank csak farm tank.
De nem a VK nekem fun tank,jókat lehet vele szórakozni.Szeretem is,bár sokszor szar pályát kap.
Pofátlanul túl vannak árazva ezek a virtuális javak a WOTban. És miután van vagy 200 (vagy már több) ingyen elérhető tank a játékban, azok közt biztos akad olyan amivel fun a játék.
A prémium tank munkaeszköz, nem a szórakozásról szól 😊
Àllitólag optimalizáljàk,hogy ne szaggasson gyengébb gépeken.
Volt egy állati poén csata.
Először is egy rakás gyökér próbált belőni de nem nagyon jött nekik össze.
Végül maradt az ellenségnél két arty,én mondtam hogy én nem megyek értük mert túl lassú vagyok.
Bazd erre pont ők jöttek rám.<#taps>#taps>
Szuper nehéz repesz páncél hozta a formáját.Felfogta a sebzést,alig tudtak megkarcolni,cserébe kaptak két szép pofont.<#mf2>#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fejjel zúgott bele a földbe.De állati szépet repült.<#hehe>#hehe>
Más téma.
Kompenzáció.
Győzelem!
Csata: Murovanka
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 2 161 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 34 037 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 2 230)
Csatában elért kitüntetések: Sínai oroszlán, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Is3 50Tp AMX M4 49L és O-Ho-val harcolok,ezek a gyökerek nem lőnek szemből be,erre T10 csapattárs elkezd hátulról lőni engem.<#wilting>#wilting>
Az első lövése 510-et sebzett.
Mi a jó istenért kaptam 2230 kompenzációt mikor ez az állat szarrá lőtt?
A többi ágban mind csak a másodlagosok között van artit igénylő küldetés, ne keverjük a tökéletességre való törekvést mással.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Kicsi az átütése és az alfája ahhoz képest, hogy T10-el is találkozik.
Olyasmi, mint anno a WZ-132 volt kis ágyúval, mikor T8 lightok voltak maximum... Attól eltekintve, hogy itt 150 sebzésről van szó, és nem 240-ről, ahhoz képest ~20mm (10%)-al rosszabb pennel.
Ha teheted, várd meg, míg a barátnőd beül egy M41 Bulldogba, és eladja magát (amíg nem adják shopban az M41 Bulldog GrandFinal-t), annak nagyobb penje és alfája is van, igaz, az egész cucc jóval magasabb.
Én is arra várok... Meg a Scorpion G-re... Meg a T26E5-re... :-D
Sajnos Frontlineson szembesültem vele, hogy semmi értelmes prém tankom nincs már, az összes egy fabatkát ér. Persze azóta van Progetto, meg Cent AX, meg most már WZ TD is, de... Meh, kell a változatosság. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.02. 17:52:10
Mivel nincs AP, és nincs 2k alfa pl. egy T92-nél, jóval nehezebb 1shotolni artyval. :-)
De ha orgazmust és Mausból elcsurranó 2k hp-t akarok látni, akkor ma már az FV tdkkel kell nyomatni. :-)
---
Úgy látom, a játék azt akarja, hogy megvegyem a hiányzó német 10es tankokat... Pz7 és RHM lt... Mmm, még szerencse, hogy elköltöttem fogyócikkekre a 8 millám nagy részét... Oh várjunk csak, ugyanannyiért el tudom adni, amennyiért vettem, MUHAHAHAHA. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.02. 17:32:45
Kb mint egy torony nélküli light 😄 Márpedig én a lighteket nagyon szeretem.
Amúgy a svéd 6os TD is bejövős, már önmaéában élmény ahogy a startzászlótól indulva látom lelki szemeimel, ahogy a velem egyidőben rajtoló scout tulaja tövignyomja a pedált és nézi hogy mi a rossebért nem tudja lehagyni azt a nyüves TDt maga mellett.
Konkrétan az egy helyben álló tankokat körbelövöm(teljes szükülés mellett) a mozgó tankokat meg kisebb-nagyobb sikerrel eltalálom 😛
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Az új kampányban meg vannak olyan küldik amit csak artyval lehet megcsinálni.
Nekem nem a tank kell főleg hanem a pénz amit a küldik adnak.<#idiota>#idiota>
Unionban 10-nél járok. Nincs artym. Lehet ezt is feladom. Mikor full T10-ben 3 arty baxogtat. Brrrr. Kell-e nekem az a tank? Nem.
Pedig amúgy tök jókat lehetne menni 10-be is. A világ is jobb lenne, a szülejébe szorúlt volna az a jószág, aki ezt így jónak látta.
De az új kampány miatt vennem kellett artykat.
Francia artyt is vissza kellett vennem,sajna a legénységét rég kidobtam,mert úgy gondoltam többet úgysem játszom vele.
Te mivel csinálnád meg a stunolós küldiket?
Talán stunoljam úgy az ellenséget hogy td-vel le rammolom őket? Hátha stunlódnak az ütközéstől?
Nincs is francia td-m,csak light,meg med.
Bár épp tegnap gondolkoztam el hogy talán kéne francia heavy is a küldik miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.02. 13:30:47
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.10.02. 11:13:01
Ha nem látom a hasát úgyis lepattan róla.
Bár már érdekes módon a láncán keresztül sebeztem.
Csak láncolni próbáltam mert Ap volt betöltve erre beütötte,de ha akartam volna tuti nem sebzi.
Jah még annyit tennék hozzá,arytval kegyetlenül lehet szopatni.
M53 ha jó kedvében van oneshotolja.
Ami jó móka.Nem tudom direkt csinálták ilyen gyöngére arty ellen,de ha látok artyval kínai td-t tuti az a fókusz mert olyat üt bele hogy élvezet nézni.Még azzal a tetves franciával is szét lehet szivatni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.02. 08:14:40
Plata most volt 2x legénységi xp 7vége. Lehetett fejleszteni a legényeket.
Bár régen jobb volt, amikor multiplikatív volt a legénységi XP, nem additív. Köcsög WG. Mondjuk akkor még boosterek nem voltak, de egy 5x-ös karácsonyi event 3x-os crew xp-vel máris 15x-ös legénységi XPt jelentett első win-re, a leglemaradottabbnak meg 30x-osat. :-) A régi szép idők?