418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Himmel felmegyek a hegyre elsőnek Defi 6db prem ammo találat nyekk azonnal, Batchat felspottolnak 5 prem ammo találat azonnal nyekk :DDD Olyan szinten értelmetlen a cucc hogy azt nem értem mi fasznak játszom egy ekkora retek szarral :D -
De alapvetően úgy gondolom hogy semmi kapcsolat nincs a minden küldetés elején ott levő kis szöveghez,"nyerj egy csatát" pfff :DDDDDDDD -
Amiket én kapok vereségeket azt tuti nem lehet lehozni, másik felében már nincs türelmem a sok kreténhez, a maradék ami nyertes... -
Én tegnap itt adtam fel 
-
Szerintem én kapom a nyertes meccseket, amíg rajtam kívül kb. 100-an mindig szopnak. :D
Meg riggeltem az mm-et.
-
Is is gondolom, vagy nem tom de hogy ahova kerülök álltalában az lehozhatatlan az tuti.. -
Csak magamba tolom. :D
Elég szerencsés lehettem vagy nemtom. -
Nem tom hogy csinálod, de jól :D Platoon volt vagy hogy? -
Gondoltam nekem is az volt benne. -
Egy ajándék nagy ládában,amit a wg adott:-D -
Én meg 1250-et kaptam, a tankok nélküli maximumot. -.-" -
Mindben volt Turán?:) -
Lehet:-D
-
Kranvagn / Santa Maus kód? -
Bolond tank ez a progetto.
-
Most meg ez is:-DD
Mifojikittgyöngyösön
-
Mire adtak 1 nagy+3 kis dobozt?Más is kapott? Nem is játszottam még ma
-
Fela #407316 Foleg amikor ugy szarozzak le a masikat hogy akit eppen oszt(anak) az jatszott kb 2k csatat, aki meg szapulja az mar tul van 40k-n :-)
En egyebkent azt nem ertem, hogy vannak akik csata utan kepesek pm-ben fel oldalt irogatni hogy oket en mennyire felidegesitettem. Aztan kifejti hogy analizalta a statjaimat es szar vagyok. Ilyenkor mindig valaszolok hogy ha szeretne akkor kuldje el a mail cimet es minden nap irok neki naplot hogy eppen aznap mit csinaltam, ha mar ennyire bejovok neki :-D
De most oszinten... akit ez a jatek ennyire felidegesit, az minek jatszik ? :-) -
Kryon #407315 Az XVM sok, a csata szempontjából fontos tényezőt nem vesz figyelembe, így akik túlságosan arra hagyatkoznak a teljesítményük mérésében, azoknak a teljesítménye nem feltétlenül optimális a csata szempontjából. Magyarul nem minden, a győzelem szempontjából kritikus lépés jelenik meg az XVM-ben, és ez fordítva is igaz.
A második felével egyetértek, nekem sem azokkal van bajom, akik a saját teljesítményüket akarják javítani, arra valamennyire én is figyelek, csak én megelégszem egy közepes szinttel, fölötte már a játékélményem rovására menne úgy érzem (felesleges idegeskedés). Ebből a szempontból nekem is csak a beszólogatással van bajom. Mindenkinek megvan a saját játékstílusa, a saját képességei, nem kell azért beszólogatni senkinek sem, mert nem akar vagy nem tud a másik elvárásai szerint játszani.
Ezért lenne jó szerintem, ha mindenki csak a saját statjait látná. Akkor lenne visszajelzés, de az értelmetlen beszólogatás (ami amúgy is legfeljebb csak felidegesíti az alanyt, ha egyáltalán foglalkozik vele) csökkenne.
Utoljára szerkesztette: Kryon, 2018.12.21. 20:24:08 -
Redlinecamp és onnan dmgfarm. Lehet, hogy összeszedsz 3-4k dmg-et, majd elhullasz 10 tank ellenében, de hasznos nem nagyon voltál a csapatod számára... A WN8 meg nő. -
Plata #407313 Jah,aszittem valami új játék. -
Kryon #407312 Nem én akarom rájuk erőltetni, hanem pont fordítva. Ez egy játék, nem valami verseny. Aki be akar vonni az őrületébe azok jobban idegesítenek, mint az átlag hülyék, akik csak simán nem tudnak játszani, de legalább nem rendeznek drámát. -
lammaer #407311 Team Kill -
Plata #407310 Mi a ragya az a TK?
Mivel elértem a 10-es ünnepi hangulatot ingyen dobozokból így a tavalyi kollekciókat folytathatom,az egyikhez csak két dísz hiányzott.
meg is csináltam,háát bakker az E100 vér randa lett a tavalyi skinnel.
-
lammaer #407309 Tudnál mondani olyat, amikor egy játékos jó teljesítménye NEM hasznos a csapat számára?
Ha sokat damagel valaki, sokat spottol vki... hajt arra hogy jó legyen a WRje (tehát nyerni akar).... nem tudom elképzelni hogy ez mikor kontraproduktív a csapata számára.
Bármelyik statot nézed, ha valaki arra törekszik hogy az az érték jó legyen az magával hozza hogy hasznos lesz a csapat számára.
Számomra az XVMnek egyetlen rossz felhasználási módja van: amikor valaki buzerál másokat azért mert rosszak a statjai (vörösözés, tomatózás). Azt rühellem. De az hogy valaki javítani akar a saját teljesítményén, abban én semmi kivetnivalót nem látok...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.21. 19:50:51 -
Fantasztikus a jatékélmény :DD Nevetséges szar ez jelen pillanatban :D -
Ahány játékos, annyi féle lehet a szórakozás... Mindenkinek más. Miért akarod ráerőltetni a te értékrendedet másokra? Ott van erre a TK. -
Kryon #407306 Ha a jó stat hasznosul a csapat javára és meglátszik a csata eredményében. Ha nem, akkor annyit ér mint egy bot, az is kap xp-t és creditet...
A kompetitív játékosoknak pedig vannak kompetitív játékmódok, ott kell a szerszámot méregetni, nem normál csatában, ahova a játékosok 90% szórakozni jár, nem második munkahelynek tekinti. -
Hmm, összeszámolva 102 nagy dobozt vettem. (de nyilván ezek egyikéből sem esett LeFH arty T_T) :-o De mondom, a nagy része a hiányzóknak Tier5, nyilván a sok mission-ös kisdoboz dobja a tier1-4et dögivel. Most már a 2. heti küldik is megvoltak, asszem olyan 2-3? napot hagytam ki... Ha jól emlékszem, 2*48+2*12 kis doboz volt eddig azokon a napokon kinyitva, amiken játszottam.
Azért a napi 12 dobozt könnyű összeszedni egy 2 órás kreditboost alatt. És mélyen hallgatok arról a napról, amikor 3,5 óra volt elérni az 5 wint. "Not my proudest fap", ahogy mondani szokás.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.21. 18:03:13 -
csak annyi hiányzik?ennyit játszottál,vagy ennyi dobozt vettél? :D -
Ha már minden tankot kifejlesztett az illető, akkor igenis essen vissza a játéktudása a béka segge alá, semmi szüksége a több XP-re! Pont. -
lammaer #407302 Lehet szidni a statbuzulást, de ha a jó stat azt is jelenti egyben hogy csatánként több XPt meg creditet kapsz... akkor tényleg olyan elitélendő dolog ez?
Amúgy is, sztem abszolút szükséges egy kompetitiv játékban az hogy objektív mérőszámok legyenek, különben mindenki azt képzelne magáról amit akar. Még igy is statisztikailag elég gyakori, hogy a csapatban legrosszabbult teljesítőknek a legnagyobb a szája, jönnek anyázni meccs után... aztán csak fel kell hívni a figyelmüket arra hogy mennyi is az annyi.... :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.12.21. 17:03:38 -
asolyom #407301 Nincs XVM. Valaha volt, de leszedtem. Én nem vagyok unikum, és nem is leszek, de kétlem, hogy az unikum bármit is tud csinálni flankelés ellen. Most mentem top tierként 15-0-ás csatát, alig értem oda, hogy valamit sebezzek. -
Plata #407300 Ti is kaptatok valami süket emailt invite kóddal?
Ha meghívok valakit a játékba ezzel a kóddal kapok karácsonyi dobozokat.
-
Userx2 #407299 Ilyen csatákban is lilára lövik magukat az unikumok. Azért jó a statisztikájuk, mert nagyon hamar ismetik fel ezeket a helyeteket. Meg only gold persze. XVM van fent? Nézd őket is. -
asolyom #407298 Végre sikerült valami jó csapatot is kifogni. A Mutánssal folyamatosan trackeltem egy T95-öt, és a mi TD-ink még lőtték is őket. Így a végére majdnem 4k kombinált sebzés jött össze, jó sok xp és kredit. -
Ne is mond
szerintem jövő karácsonyig nem is fogok költeni a játékra,
-
Erre én is gondoltam, de már így is évekre elegendő aranyam van. :-D -
Nekem is az a nagy része
akkor lehet majd még veszek 1-2 ládát
-
Az utolsó napi díszek 15x vagy 16x 250 shardot adnak, ami annyira nem sok azért. :-s (3750 vagy 4000?)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.21. 15:17:16