World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérésem aki eben a klipben felismeri a beszédhangot az írja már le hol találom meg .http://www.youtube.com/watch?v=DzOvLrBRPbA
Nagyon köszi elõre is!!!
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egyébként sok szerencsét a Wt-hez. Tapasztalataim szerint amint felbukkan egy ilyen tank azonnal mindenki azt kezdi el lõni. Ritka az olyan wt ami 2-3 golyónál többet tud kilõni a tárból. Igaz akit nem fenyeget a megtorlás veszélye azoknál a 8-9k a min dmg csatánként...
Én már elég régóta mondom mindenkinek, hogyha valami nem tetszik ne költsön rá. Azt jobban meg fogja érezni és arra jobban oda fog figyelni a WG, mintha több ezredmagaddal telesírod az összes hivatalos és nem hivatalos fórumot...
https://wotinfo.hu
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
56.57-rõl most vagyok 56.38-on
ez kivetítve 21.000 csatára azért nem kevés szopórollerkedés
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nehéz lehet elviselni, szedsz valamit esetleg rá vagy némi alkohollal enyhíted a fájdalmat amit érzel? <#vigyor1>#vigyor1>
ha így folytatom lemegy az 50 alá is <#nevetes1>#nevetes1>
tényleg egyszerûen nem tudom milyen szopórolleren vagyok, de már jó lenne leszállni róla

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ezzel is meg a szituációfüggõ gold használattal is 1 baj van, hogy mocskosul szubjektív, sõt az egész játék szubjektív megítélésû.
Mert igazából az ésszerû keretet se tudod belõni, vagy legalábbis nagyon elmosódott a határ. Pl. Nem lehet azt mondani h ha 1 csatában lõsz 5 goldot az még belefér, de ha 6-t akkor az már noobság. Ésszerû keret talán annyi lehet, h 1 20mm-s páncélzatú papír tankra nem fogok lõni 450mm-s pen-el (ha az van betöltve pl. obj268, akk 1 lövés, de utána váltok ap-ra). De jóformán ilyen szélsõségen kívül, szinte bárki bele tud kötni, bármibe.
1 szituáció is annyira eltérhet, mert amíg te benne vagy és remeg a kezed az adrenalintól és úgy érzed 1 600 hp-s tankban ülve h 200 elvesztett hp után muszáj goldot töltened és azzal kiiktatni az enemy-t, addig egy másik embernek ez noob dolog és nem érti az egészet.
Anno t-54-s replayednél ha jól emlékszem(régen volt), már kezdésnek golddal indultál és pl. t54e1 seggébe (v szembõl nem 100%) már folyamatosan azt lõtted, holott elsõ lövés után simán AP-val is rommá kaphattad volna. Itt jön a szubjektív dolog, hogy te lehet szükségét érezted annak h minél hamarabb likvidáld (minél nagyobb biztonsággal, ergo szinte 0%-ra csökkentve a lepattanó és egyébb szarságok esélyét). De 1 másik ember ezt noob, pazarlásnak érezné, fõleg h AP-val simán lõhetõ és hozható lett volna a helyzet. Ki-ki mit használ, mit enged meg neki a személyisége, elvei.
Úgy érzem én Oddball és a te véleményed között látom a megoldást, vhol 1 egyensúlyt kellene találni, Renton és Oddball által említett limit pl. teljesen jó lenne, v davidbog által említett kevesebb sebzés több penért.
Viszont vitatkozni és hsz-ek tömkelegét letolni relatív témákról felesleges. Annyi h mindenki élhet a szabad vélemény nyilvánítás eszközével, viszont nem szabad bele menni meddõ "vitákba". Okos enged szamár szenved? 😄 (na jó olyan jó néha blabla-zni hosszú oldalakon keresztül és védeni a saját "igazunkat" 😄)
Akár hogy mentegetõzik Jeff, az Õ replayeiben nagyon sokszor látni ezt a jelenséget.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
fizetek neki 5000 goldot <#fogmosas>#fogmosas>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Volt valami izgi, vagy csak a szokásos 200+ hsz en keresztül?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Si vis pacem, para bellum.
Csak épp megsebezni se tudta senki abból a mezõnybõl, de ennél jobban biztos lehetetlen lett volna összeválogatni <#falbav>#falbav>
Ezelõtt meg redshire encounter... elõbb húzták be a zászlót, mint egyáltalán eljutottam volna odáig!
2 csata, ennyi elég volt, hogy szétvessen az ideg!
Si vis pacem, para bellum!
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Elérni. Kettõt tettem be, az sem volt spammer az én szemszögembõl, ráadásul bemutató jellegû hogy így is lehet. A te szemszögedbõl az 1 golddal lõtt replay is spam. Szélsõséges vagy.
Az is meg lett mondva hogyha lehet a csata eredményrõl ne tegyünk be 3 képet egymás alá, csak spoilerezve, hogy ne zavarja a többieket. Azóta se úgy van. Egyedül te harcolsz olyanért amit még vagy 2 ember gondol úgy mint te, a többi megérti hogy a játékhoz tartozik ha "ésszerû keretek között" használja valaki.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
" mert nem játszom minden nap, van, hogy havonta csak 1-5 órát."
Így engem se érdeklen még az se hogy ha ion ágyúval lõnének se. ( mivel én szinte napi szinten játszok vele, így engem mélyebben érint a játék dinamikája, mint téged, akit van mikor havonta 1-5 órát játszik <...> leülsz,lõsz 5öt és örülsz)
1: élvezem
2: nem rinya, szimplán beszélgetünk a játékról...lol...
3: gyerekes hiszti? majd ha csapkodom a billentyûzetet és tele frecsegem napi szinten a fórumot hogy megint goldal lõnek ki akkor állíthatsz ilyet - amúgy nem
+1 elfogadtam, mivel játszok ugyan úgy, de ellenzem erõsen
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Együttérzésem jeléül küldöm ezt a replay-t!
Full golddal lõttem, még 5 centirõl a 4 hp-s arty oldaklába is!
Gold noob vagyok! 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Igazából csak annyit akartam elérni, hogy ne linkelgessenek goldspammer replayt, mert az nem achievement. De ezzel se szokott többnyire gond lenni.
1. én képes vagyok élvezni a játékot
2. nem rinyálok és szitkozódok olyan dolgok miatt, amiket mindenki használhat
3. és lehet, hogy keveset játszok, de van sikerélményem, ami a gyerekes hiszti alapján, neked napi rendszeres játékkal sincs
+1 képes vagyok elfogadni, hogy a gold ammo a játék része
Adott egy szituacio amihez alkalmazkodni kell. Ha valaki ugy erzi, hogy semmit nem er a pancelozott heavy-je akkor at kell ulni light vagy medium tankba ahol szinte tok mindegy mivel lonek ugyis atut. Ehhez persze meg kellene tanulni mozogni a palyan es nem egy helyben a tornyot forgatva megprobalni megvaltani a vilagot.