418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Holnap Centurion Mk 5/1
    Holnapután Caernavaron AX
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2018.12.22. 07:50:21
  • Maala
    Nézd meg tanks.gg-n, hogy kell forgatni, máshogy nem fog menni. És nyilván ne T10 csatában számíts világmegváltásra küldetésügyben...
  • Plata
    Nyugta
    Dátum: 2018. 12. 21. 21:18:56
    Hozzáadva a Depóhoz: Fogyócikkek "Kávé fahéjas zsemlével" - 10 tételek
    Nyugta
    Dátum: 2018. 12. 21. 21:18:56
    Kompenzáció L-60 kreditek 200 000
    Helyek hozzáadva: 1
    Gratulálunk!

Arany hozzáadva: 500
    Dekorációk megszerezve: Függődísz, Kis világítás
  • Angelus1991ster
    Dupla hp pattintós szovjet Excalibur misszióhoz kifejlesztettem az IS-M-t. Erre csak szar mm és masszív goldot kapok.
    Jó lesz a gold nerf szarság nagy tierre.
    Ja és legyen több páncílt! meg tánc, meg zárcsökkentés
  • __Jacek__
    Kulturált.
  • __Jacek__
    A nyito uzeneted utan kukturalt tarsalgasrol beszelni hat :D
    Alapvetoen tipikus...
  • yossarianHUN
    Az Aslain-féle pakkban akad egy pár, a Monty Pythonos például arany.
  • Angelus1991ster
    Ha lenne egy értelmes legénység hangot módoló program, akkor lehetne csinálni Torrente (, fikacsu, harry potter, red alert 2) hangmódot stb.

Másik:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    drága munkáltatóm 4 hét 12 órázással ajándékozott meg minket karácsony előtt. Aszem a spanyol Cartman-től idézett mondatot sokszor fogom kiböfögni. Főleg a buzi éjcakás héten.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.12.21. 23:47:17
  • yossarianHUN
    A böfögés még igen enyhe kifejezés volt a stílus szemléltetésére, amit az idézett hsz-ekben produkáltál, nem értem miért próbálod erőltetni, hogy te vagy az áldozat. Teljesen lényegtelen, hogy miről alkottál véleményt (te ezt így hívod? hmm.), az alapszintű kulturáltság elvárás, mint egyébként az életben általában. Vannak még emberek a topikban, akiknek sok hozzászólásától falra tudok mászni, de rossz szavam sincs rájuk, mert annak ellenére, hogy fárasztónak találom a hsz-eiket, veled ellentétben normális hangnemben képesek azokat előadni. Erről ennyit.

Még egyszer, utoljára: szinte napi rendszerességgel leírod, hogy a játék szar, és nem okoz örömet, másnap valahogy mégis itt vagy megint, és újra elhangzik ez az örökzöld fordulat. Ebből nekem az jön le, hogy a jobb megfontolás ellenére újra meg újra felidegesíted magad egy játékkal, amit nem élvezel, aztán ellátogatsz a nevezett játék topikjába, hogy levezesd a felgyülemlett ideget. Mentálhigiénés szempontból nem tartom egészségesnek, de lelked rajta, azzal idegesíted magad, amivel akarod, ez nem az én dolgom. A topik viszont nem a személyes feszültséglevezető játszószobád, az asztalcsapkodást tessék máshova vinni.

A továbbiakban nem akarok több szót vesztegetni erre, mondtam amit mondtam. Ha továbbra is itt akarsz dühöngeni, a modik (és nem én) majd eldöntik, kulturált fórumozás-e, amit csinálsz. Ha szerintük oké, részemről aztán folytathatod napestig.
  • joe662
    Alapmű
  • Sherman0070
  • Angelus1991ster
    Ha a démont megidézik, akkor megidézik... geci. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Annyira megmaradt bennem az az évekkel ezelőtti 2013-14-es troll, hogy amikor 1-2 éve újra felbukkant, egy mindenes txt.-be lementettem a linket. Mert ez egy relikvia, egy kincs.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.12.21. 23:34:38
  • __Jacek__
    Jol mondod:)
  • Maala
    Jövőre lefizetem az éves fizetéseddel, hogy ne jöjjön. :-D
  • __Jacek__
    Foleg ez igy kezdesnek hihetetlen duhonges "Fantasztikus a jatékélmény :DD Nevetséges szar ez jelen pillanatban :D"

De most komolyan en ertem hogy az valami magyar virtus hogyha mar sult paraszt volt valaki azt elismerni aa dehogy :) Mef egyszer mondom en egy jatekot sertegettem te egy szemelyt a tobbit rad bizom. Jo ejt!
  • joe662
    Erre feltettem volna az éves jövedelmemet,hogy jössz
  • Maala
    Ha Black Ops 4 vagy Monster Hunter World lenne, akkor mondanám, hogy "engedd el", de mivel WoT-ról van szó, úgyse fog menni. :-D

Ebből max annyit látna a modi, hogy 2 troll eteti egymást.
  • __Jacek__
    Neked az nem alpari hogy ugy kezdesz egy beszelgetest hogy "bofogsz" hat gratulalok :)

Neked ez a duhonges? Es mint mondtam en egy jatekrol alkottam velemenyt nem egy szemelyrol, nem tudom erted a kulonbseget?
  • Maala
    OMG mit találtam, akinek hiányzott az öreg. <3
  • Angelus1991ster
  • yossarianHUN
    "Fantasztikus a jatékélmény :DD Nevetséges szar ez jelen pillanatban :D"

"Hogy a kurva anyámba lehet iylen gameplayt össze hozni ma kb 4:15-re állok vereségekből!! Ezek nem probálják ki a szarkupacukat? És ülnek elégedetten hogy juj de fasza vagy hogy?...."

"És a kretén wargaming megbüntet.... hogy az ő szarkupacuk összerakott 9 babuinnal meg 5 bottal... és akkor mért nem nyerek.....
    Olyan vereségek voltak ma hogy több XP-t kaptam mint a nyertes csapat topja.... pff miféle mocskos idióták ezek.. kétgyermekes lengyel apuka besörözve ... "

"Olyan szinten értelmetlen a cucc hogy azt nem értem mi fasznak játszom egy ekkora retek szarral :D "

Csak az elmúlt egy hét termése. Linkeljek hozzá hsz számot is? Az alpári stílusos kényszerképzetet nem tudom honnan vetted, a te fent idézett megnyilvánulásaiddal ellentétben én az elejétől kulturált stílusban beszélek hozzád, az, hogy nem tetszik amit mondok, nem egyenlő az alpári stílussal. A másik állításod is téves, nem fenyegetőztem egyből moderátorral, erre csak azután került sor, miután még te kérted számon rajtam az állítólagos bunkó stílust. Ha meg már itt tartunk, fenyegetésről nincs szó, csak felvetettem, hogy kérdezzük meg az ő véleményüket is a hozzászólásaidról. Engem még csak nem is kedvelnek, úgyhogy részrehajlással abszolút nem vádolhatók :)
  • joe662
    Pedig most egy ugrálopankrátorosgifet megnéznék
  • __Jacek__
    Nem tom en se , de csodalatos ez a sved masina:)))
  • __Jacek__
    Duhonges? Legyszives linkeld mar ezeket az allitolagos duhongeseket:) Bejossz ide mint egy kocsmaba alpari stilusban es egybol moderatorral fenyegetozol...

Meg legyszives fejds mar ki mi lehet itt konstruktiv kritika?
  • Maala
    #miattadfogmeghalniazezsgémertelkergetedazembereket
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.21. 23:00:52
  • Maala
    Itt az eredeti cikk

Itt a utub sztrím, kommentekben azt írják, hogy holnap kapják meg a szántások a győzelmük dobozait, mert ők nyertek. Beletekergettem, de nem találtam meg a konkrét időt, ahol kihirdetik a nyertest meg, hogy mi hogy van. :-s
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.21. 22:58:59
  • yossarianHUN
    A pozitív hallelujáh posztok és az "ez egy szar" minden napi elmondása között elég erős különbség van. Negatív kritikának helye van, amit te csinálsz, az nem az. Ezek után még mások stílusát kifogásolni minimum érdekes, de ebbe inkább már bele se megyek. Amennyiben képes vagy konstruktív kritikára, a továbbiakban élj ezzel a képességgel, a dühöngést kéretik máshova vinni, senki se kíváncsi rá. Ha ez nem tetszik, pártatlan harmadik félként megkérdezhetjük a moderátorokat a dologról, aztán majd ők eldöntik, mennyire értékelhetők a megnyilvánulásaid.
  • __Jacek__
    Hát már hogyne lehetne, csak míg én a játékot minősítem ő személyeskedik topic gazdaként.
  • __Jacek__
    Volt ilyen nemzet megkötés, nem csak XP ?
  • Maala
    Na de ha te kifejted a véleményedet, arra azért csak lehet reagálni, és nem csak olyat, ami neked tetszik, ugye?

Bár tény, hogy #407339 kicsit túl korai volt, még van 3 nap a nagy böfögésekig. <3 #Karikaja
  • Maala
    Asszem 15k vagy 20k XP-t is össze kellett gyűjteni svédekkel/németekkel, vagy valami ilyesmi... Mintha...
  • __Jacek__
    Már eleve véleményes a kommunikációd, én plusz a kis családom kommunikáció formájában nem szokott böfögni, látom te nem így vagy ezzel. Mint topic házi gazda igazán moderálhatnád magad.

Azt hiszem egy topicban nem csak a pozitív hallelujáh postok az oda valók, főleg egy ilyen véleményes cuccnál.
  • yossarianHUN
    Azt, hogy naponta beböfögöd egy játék topikjába, hogy a topik témáját képező játék egy raklap fos, azt szerintem a legtöbb operátor véleménykifejtés helyett trollkodásként/flameként értékelné, de persze egy szado-mazo közösségben lehet, hogy népszerű lennél vele.
  • __Jacek__
    De úgye eldönthetem hogy mit csinálok, plusz még a véleményemet is kifejthetem egy fórumon. Amig nem döntök úgy hogy elég volt.
    Az hogy egy raklap fos az tény sajnos... alapvetően 50%-al butitanám a prem ammot 2x-es áron...

Mert értem én hogy mi a jó :D

Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.12.21. 22:27:27
  • joe662
    Ááá 90valahány csata még,pár ősz hajszál lesz akkor+ban

yossarianHUN

Valami küldetés is volt hozzá,ha jól olvastam.
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.12.21. 22:25:42
  • yossarianHUN
    Én bezzeg nem kaptam, pedig én is aktiváltam a kódot. Rohaggyakmeg :D
  • yossarianHUN
    Én se értem minek játszol vele, az elmúlt napokban rendre elmondtad, hogy élvezhetetlen okádék a játék, de úgy tűnik valami önkínzó hajlam sugallatára mégis minden nap nekimész újra. Szerintem ne erőltesd, láthatóan nem okoz örömet :)
  • Userx2
    Nyugi. Még pár csata és fordul.
  • __Jacek__
    Himmel felmegyek a hegyre elsőnek Defi 6db prem ammo találat nyekk azonnal, Batchat felspottolnak 5 prem ammo találat azonnal nyekk :DDD Olyan szinten értelmetlen a cucc hogy azt nem értem mi fasznak játszom egy ekkora retek szarral :D
  • __Jacek__
    De alapvetően úgy gondolom hogy semmi kapcsolat nincs a minden küldetés elején ott levő kis szöveghez,"nyerj egy csatát" pfff :DDDDDDDD