World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ skillnek pont ezeket gondoltam én is. Csak mellé full repairt és full camot képzeltem. Attól félek, sokat nem érnék velük, ha csak 2-2 tagnál lennének.
Szerintem brutál. Jó löveg, jó camo, jó DPM, jó átütéssel. Hiába van ez meg a jgdpz4nek ha használhatatlan az átütése miatt. Ez viszont visz mindent 😄 Én imádom a Nashornt nekem nagyon tetszik, sokkal jobb, mint a dickermax pl.
Az oroszok fekszenek nekem meg a Bat, sõt a kínai is király.
De az abszolút kedvenc az a Leo1. Hogy miért. Piszkosul gyors és mozgékony, tudja tartani a tempót Battel is. Baromi jó a löveg rajta és a lövegkitérítés is. Nagyon könnyen lehet vele lövõpozíciót felvenni szinte bárhol. A szûkülése és a pontossága az angolnál is sokkal jobb. Snapshootokat is sokkal jobban lehet leadni vele és a vékony armor ellenére ennek van lövegpajzsa, ami még meg is szokott fogni lövéseket.
Ha ritkul a ellenfél közelharcra is jó a forudlékonysága és az extrém sebessége miatt. A meccs elején hátulról szoktam vele támogatni, mozgoni a vonalak mögött. Ott támogatok ahol van rá szükség. És mivel ilyen bitang gyors nagyon könnyen lehet vele oldalt váltani.
Az FV med a Leo1-nek az elsõ láncgörgöjéig nem ér fel!!! Maradjunk ennyiben.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A Nashornban ugyanis sztem egyetlen kiemelkedõen jó dolog van, az ágyújának az átütése.
- DPMje annyi mint a JPZ4é.
- Ágyújának célzási ideje rosszabb mint a többi TD-é abban a tierben.
- Rejtõzködése nem kiemelkedõ (és az nem ér hogy hátulról lövöldözöl ezért nem is kell - azt megteheted bármilyen tankkal, nem a nashorn sajátja)
- Páncélzata nincs
- Hpja nem jelentõs, 2-3 találat és annyi.
- Mozgékonysága maximum átlagos
- Ágyújának lefelé való kitéríthetõsége semmi extra
Szóval, az átütés kivételével sztem azonos vagy rosszabb mint egy JPZ4.
Tehát OP.
Szerintem nem fontos rá a BIA. Az alap dolgok után én álca és javítás kombóval operálnék. De ha mindenképp átskillezed akkor rátenném.
-elsõ skillre mindenképpen hatodik érzék, biztonságos elhelyezés, kuplung égetõ, célzásjavító
-másodiknak mehet a BIA
-harmadiknak álca és javítás vegyesen
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Kivételes alkalom, ezt a hetet valahogy vészeljétek át. <#banplz>#banplz>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
még mindig csak a tegnapelõtti adatok vannak fenn
|Származási hely: Degec|
Nagyon kellemes kis tank volt ez az M103, csak ajánlani tudom annak, aki gondolkozik rajta ! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert nemsokára 3 skilles lesz az angol med legénységem, és érik az átképzésük. Általában BiA párti vagyok, de ennél úgy érzem, egy sornyi vegyes perk többet dobna az összhatáson.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az FV kb olyan mint az M48, csak sokkal jobb löveggel és armorral. Szvsz randomban nagyon jó.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
max távolról sniperkedni jó, amúgy olyan papír h vicc
Mert most Renton ,ahogy beszélt róla,valóban ennyire használhatatlan lenne?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Igen, ott az F155, meg a T57, és nekem mégsincs egyik sem a garázsomban. Persze elkezdtem mindkét ágat, de nem grindelem õket, mintha az életem függne tõlük. T8-nál tartok mindkettõnél, de ha mással van kedvem játszani, akkor mással fogok.
Irreális elvárás, hogyha szembesülök egy problémával, akkor ne akarjak szándékosan tovább rontani rajta? Bravó!
Ha az már irreális elvárásnak számít, hogy legyen saját véleményük, egyéni preferenciáik, akkor igen komoly baj van!
Az ajnározott Nashornnal nekem 1300 körül van az átlagsebzésem. A majdnem mindenki által szidott ARL TD-vel meg 1270, akkor most az egyik OP, a másik meg már hulladék?
Mellesleg a Nashornnal e mellé a sebzés mellé sikerült összehoznom kemény 48% wr-t, hála az ügyes csapatoknak, akik rendszeresen sebzés nélkül haltak ki mellõlem.
Szóval az én értelmezésemben nehéz OP-nak titulálni valamit, ami ilyen mértékben kiszolgáltatott a csapatnak, amik meg tudjuk milyenek...
meg mikor mesélték hogy hogyan szereznek infókat a tankokról:
tervrajz, stb stb stb
Aha, E-50M? Meg még sorolhatnám.
Erre mutatják a repülõsüket, ott meg mondja a faszi hogy sok esetben még rajzokat se találtak, ilyenkor a képzelõ erõjüket kell használni 😄DD ( nyilván a modellezésre gondolt, de röhejes )
"nincs olyan, hogy erõsebb és gyengébb tankok, minden tank egyenlõen van balanszolva"
Erõs az tény és való, de 1 spot és szinte halott vagy
Városi pálya? halott vagy
Azért JpzIV-rõl TALÁN le-le pattannak....na Nashiról nem
Linkelsz? Nem láttam sztem.
Ez teljesen természetes, hogy a játékosok többsége azt a tankot szeretnék kihúzni ami jobb a többinél. TD-nél bónusz a sebzés ugye. Mert a játékosok többsége azért játszik, hogy sebezzen és nem azért, hogy csapatban játsszon és mondjuk scoutoljon. Bevallom én még scouttal is szeretek sebezgetni.
Irreális elvárásokat támasztasz a játékosokkal szemben.
Egyébként meg csak én lehetek olyan hülye, hogy kihúztam az összes medet, pl ezt a hulladék FV-t. De most már én is TD húzok, mert az az OP.
És én pedig a TD-k többségében ülve igen is OP-nak érzem õket. Legalábbis ez a Nashorn szerintem OP.
Sikerült a tegnap esti feladványom megfejtése? Rád is vonatkozik. <#mf1>#mf1> <#nevetes1>#nevetes1>
@R3nton: Jeffet csak hagyd békén, azért lõ golddal az AMXre, mert õ nemcsak a weakspotokat ismeri (amire az olyan lowbiek büszkék mint te) de azt is tudja minden tankról hogy hol a legerõsebb, és direkt azokat célozza... ezzel totálra alázza õket, szinte megsemmisíti a lelküket.
Beálltam hulldownba, elkezdtem csipegetni õket.
Pattanok, pattanok, 200at sebzek.. mondom wtf mi ez?
Végül lerohantak, aztán a garázsban megfigyeltem: ez bizony egy full stock E75 volt (holott régen fullos volt, E100 is ki van húzva) 😊, gondolom vmelyik patchben machináltak vmit 😊
Megvolt a pro érzés, mert igy is összecsipegettem némi damaget 😄, mert szétlõttem a hulldownos type weakspotját 😄
szóval aki legközelebb fullos E75-ös statot mutat, azt szemenköpöm, mert azzal sokkal könnyebb 😄
"Hülye noob E75, hát még jó hogy a topágyúval átlõtt. Az igazi pró stock tankkal megy, mert a weakspotot azzal is lehet lõni"
fenét.. Siemka 340 az továbbra is A0-ban fog gombászni az E100-ában miközben a csapatát halomra mészárolják, majd miután egyedül marad, heroikusan lead egy goldlövést és meghal.
A gold nem oldja meg azokat az elemi hiányosságokat amik a low effi okozói (térképismeret hiánya, alapszintû taktikák semmibevétele, minimap nem nézése, helyzethez való nem alkalmazkodás) stb stb.
Külön megnézem azokat, akik 2-400 (vagy még több) méteres távolságon szándékosan lövik el 3-ból 3x egy tank tornyán a kibúvónyilást, mert "tudni kell célozni"....
Lehetek a fanklubod tagja?
A legnagyobb baj, hogy a többség híján van mindenféle önkontrollnak...
Arty téma:
Ha lett volna belõlük oldalanként 1-2 darab, a kutya nem szidta volna õket habzó szájjal. De ellepték a csatákat, mert lehetett velük nagyokat sebezni játéktudás nélkül is. Nyilván látták õk is, hogy egyre szarabb a helyzet, de akkor sem mondták azt, hogy jó, akkor játszunk mással arty helyett. Meg kellett várni, hogy felülrõl nyúljanak bele a dolgokba, mert az önszabályozás nem mûködött.
TD-k:
Én is többet TD-zek mostanában, mint régebben. De ez nem azért van, mert rájöttem, hogy ez valami ûberkirály dolog. Hanem azért, mert lényegében minden heavy és med tank már a garázsomban van, amit ki akartam fejleszteni. Összességében még így is csak a csatáim 19%-ában mentem TD-vel, míg meddel ez 29%, heavyvel pedig 43%.
Amikor TD-zek, nem érzem, hogy OP tankokban ülnék, mivel ezek használatának is megvannak a korlátai. A probléma itt is akkor van, mikor túl sok van belõlük.
Mert senki nem akar megmozdulni, ha tudja, hogy a fél ellenséges csapat beásva várja, hogy valaki megmozduljon. Passzívabb lesz az egész játékmenet. És ez egy öngerjesztõ folyamat, mert ha már úgyis campel szinte mindenki, akkor miért ne tenné ezt egy TD-ben ülve...
A legfõbb probléma itt is az önszabályozás hiánya.
Gold ammo:
Ennél is ugyan oda lyukadunk ki. Tilos a használata? Nem. Elõnyt nyújt a csatában? Igen. Úgyhogy használják. Nem akarok álszentnek tûnni, nekem is van minden tankomban. Sõt, használni is szoktam, de nem ész nélkül, mindenre. Nem azért, mert ezzel akarok indokolatlan elõnyre szert tenni, hanem épp azért, hogy ne legyek hátrányban másokkal szemben, akik adott esetben úgyis használni fogják ellenem. És mégis zavar engem is, mikor golddal lõnek rám... Mert ebbõl óhatatlanul is azt feltételezi az ember, hogy a másik azért lõ goldot, mert AP-val nem tudta volna átütni. Ez persze a gyakorlatban nem mindig van így, de valamiért mégis frusztráló.
Szóval a megoldást itt is az egészséges önkritika jelentené, ami természetesen itt sem fog bekövetkezni, ahogy a korábban kifejtett esetekben is elmaradt a sikeres önszabályozás.
De beszélhetnénk akármelyik OP-nak tartott tankról is. Soha nem azzal volt a baj, ha volt belõlük 1-2 a csatában. A probléma ott kezdõdik, amikor az épp nem OP tankban ülõk nem azon kezdték el törni a fejüket, hogy miként is lehetnének sikeresek az OP valami ellen, hanem inkább átültek õk is egy olyanba, ezzel tovább rontva a más tankokkal játszók helyzetét, és ahelyett, hogy megoldották volna a problémát, csak tovább súlyosbítottak rajta (lásd: KV-1S hordák pl).
Szóval a végkövetkeztetés: minden a n00bok hibája 😄