World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Inkább lepattansz kétszer és utána töltöd az aranyat, olyan tankról aminek valószínû hogy nem találod el a gyenge részét. Zseniális logika. Számoljunk csak melyik jobb? 3/1 sebzés vagy a 3/3? És tudod miért van ez? A MEGMUTATOM CSAK AZÉRT IS hogy noob aki ilyenkor betölti a goldot.
Ez tudod mi? EGO HYPE! Csak lehet ezért megy el a meccsed mert tököltél ezzel (mondjuk te nem tudsz ilyet).
Gold spam elítélendõ számomra is, mint már írtam sokszor.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Akarmennyire is Flem engem erdekel, legfokeppen a javaslatok arra hogy mit lehetne tenni.
(oké kezdõ a gyerek,de akkor is<#banplz>#banplz>)
A stat azért van, mert van. Eddig világos. Az arannyal azért jobb a stat, mert átüt olyat, amit simával nem. Ha átüt olyat, akkor több a sebzése, több kill, több XP, gyorsabb legénységfejlõdés, jobb stat = a csapatnak is hasznosabb tagja.
Ez világos is,de van különbség indokolt (bár ez elég szubjektív) gold használat,meg az között hogy csak azt lõ,még mondjuk az artyra is.
Na és hogy értsd a lényeget. Az, hogy valaki goldot tölt be, nem teszi jó játékossá. Kurvára nem. Ha tudja használni a tankot, ÉS goldot használ az az, ami jobb statot ad. Siemka 340 effis 20 k csatás E100 hiába tölt goldot, nem fog elérni vele semmit. Nagyon nem.
Persze van olyan hely ahol goldal is pattan,de a Siemka 340 eff át fog lõni olyan helyet is,amit gold nélkül a büdös életben nem lõne át.

Szerintem ez egy plusz dolog, hogy tudd mire kell golddal lõni és mire nem, ettõl jobb lesz a játékos.
Például sokan azt se tudják, hogy a HEAT lõszer könnyebben megakad a láncon és a spaced armoron, mint az AP, így ha full goldot is használ, nem olyan biztos az, hogy hasznosabb tagja lesz a csapatnak, mint mondjuk én aki tudja, hogy az IS-7est lánctalpát nem szabad gold HEAT-el lõni.
angelus1991ster.blogspot.hu
A stat azért van, mert van. Eddig világos. Az arannyal azért jobb a stat, mert átüt olyat, amit simával nem. Ha átüt olyat, akkor több a sebzése, több kill, több XP, gyorsabb legénységfejlõdés, jobb stat = a csapatnak is hasznosabb tagja.
Lenézed? Fúha, nagyon érdekli, amikor csatánként 15%-al többet sebez nálad pl (hasamra ütöttem szám), és több XP-t kap.
Na és hogy értsd a lényeget. Az, hogy valaki goldot tölt be, nem teszi jó játékossá. Kurvára nem. Ha tudja használni a tankot, ÉS goldot használ az az, ami jobb statot ad. Siemka 340 effis 20 k csatás E100 hiába tölt goldot, nem fog elérni vele semmit. Nagyon nem.
Szóval innentõl lehet rinyálni, meg sírni minden nap, de CSAK a gold használat nem fog jobb játékossá tenni. Ez csakis akkor ér valamit, ha van mögötte tudás.
Téma lezárva részemrõl.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nashornnal voltam most, szembe jön tiger2, megcélzom weakspotot, 2x lepattant. Túl messze volt. Fogtam betöltöttem a goldot és kiszedtem. De nem úgy indítok, hogy alapból gold van betöltve 😄
Még wz-132vel sem.
Amúgy leszarom mivel lõ nem érdekel, attól még meg lehet a véleményem, hogy szerintem ezek a playerek nem jó játékosok.
Illetve mi köze van ennek a klánomhoz és miért kezdi el szidni a klánomat? 😄
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
nem játszottam eddig ezzel a vonallal (bár régen a ferdivel igen, ami nagyon jó volt, sok damage, sok lepattanó hátulról mentem a hevik után és arattam).
de ez a lapos francia TD, orosz TD fogalmam sincs mire jó.
most is 13 lövés, 5 találat, 200 összdamage. jelenleg a tier7 franciánál járok, 212/240 es gunnal.
ha elõre megyek azonnal meghalok, 1 lövés vagyok bárkinek. ha meg hátul kempelek, akkor csak 1-2 hülyébe tudok belelõni akik nem használnak fedezéket és pont oldalra fordultak.
20k csata van a hátam mögött, nem vagyok paradicsom. de egy tier3-mas scout tankkal többbet tudok tenni a csapatért mint egy lapos TD vel. 😞
Többet nem sebez, jobban nem üt át, ha neki ez volt benn hát hadd lõje 😊
(nem is értem R3nton, hogy miért mindíg ezzel jösz).
Nem vitatkozok én azzal hogy a páncélzatra építõ tankok megszívták a goldspamot, mert mostmár sokkal kevesebbet ér a páncélzat mint elõtte. Mert igy van. Hála istennek a gold swem viszi át se a sziklát, se a kõházakat, szóval sírás helyett alkalmazkodni kéne. Mert azzal lehet valamit elérni, de hüppögéssel a 2.5 éves fiam is rájött, hogy nem old meg semmit.
Végig? Mindig? Minden tankkal? Meg egyébként is… lõjél te is aztán csitu van….
Én megtanultam ebben a játékban melyik tanknak hol a weakspotja és általában AP-vel operálok. Nekem is van T110e4-em és randomban nagyon ritkán töltök goldot bele. Minek? 290 elég. És egy wz-111-re nem fogok golddal lõni.
De õ például nem tudja eldönteni, hogy mondjuk a wz-111nek van az IS-7esnek jobb páncélja, és ezért szarik az egészre és inkább mindenre goldot pumpál.
(Említetted hogy 290es a penje, gondolom ezt azért mert az olyan sok hogy feleslegesnek érzed a goldhasználatot, merthogy 290 pen az mindenre elég. Akkor meg mit zavar az overkill, ha úgyis átütne akkor csak a sajt creditjét pazarolja, nem? )
Az arany lõszer MINDENKI számára elérhetõ, szabadon használható, innentõl fogva nem értem a sírást, ami körülötte folyik. Egy dolgot leszögeznék: ha valaki nem tudja hol kell lõni egy tankot, azon a gold sem segít. Én sem szeretem ha arannyal lõdöznek, de miért kell valakinek minden nap minden órájában rinyálni mint valami kurva emiatt? Szánalom.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondjuk én mindenfajta játékmódot tolok, úgyhogy felõlem lehet oldalanlént 10 TD is, fõleg amikor sivatagos pályán támadniuk kell 😄

Ebbõl találd ki! 😊
- in connection with Zlobny leaving WG, there will be some changes in tank balance (SS: well, that didn’t take long)
A le meri nerfelni a Leo1-et ez a köcsög eskü abbahagyom 😄
A lX-es ágyút megéri kihúzni az at-n vagy inkább gyorsan pörgessem át a teknõcig?
Mert ez az AT páncélzat nem az igazi Vlll-as szinttõl felfele....

[/url][/img]
Én is csak akkor indítom el, ha ts-en nagyon sírnak hogy kell cw-re ember.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Továbbra is egy szálon fut a játék. Nekem is FX procim van (8350) és konkrétan nagyon optimalizálatlanul fut rajta a game. Gondolom, ez nálad sincs másképpen. E téren továbbra sincs változás.
A tegnapi NatGeo-s mûsorban pedig láthattuk, hogy micsoda erõforrásokat fordítanak a játékra. Csak én éreztem úgy mintha egy teljesen más játékról lett volna szó. <#lama>#lama>
Birka türelemmel várom a több száll használatát. <#kuss>#kuss>
Ennyire sötét nem lehet csak úgy véletlenül egy homo(?) sapiens:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fél éve abbahagytam a játékot (gondolom nem kell ecsetelnem, hogy miért) és most arra lennék kíváncsi, hogy azóta javult-e, vagy legalább változott-e valamit a helyzet.Konkrétan a játékba került újításokra és a játékosközösségre lennék kíváncsi.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)