World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg legyen igazad, spammeld a HEAT-et mindenre ha úgy neked jobb.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mellesleg, nehogy már ne lehessen simán átlõni egy IS7et vagy Maust gold nélkül. A Maus am is csak városi mapokra megy, ahol nem találkozik túl sok meddel, az E100 dettó. Az IS7ek is szinte mindig ki vannak flankolva.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De legalább, akkor ne lenne ekkora arcod, és ne lennél ilyen beképzelt szöveged...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az meg hogy középszerû játékos voltam 1,5 éve jogos, de legalább volt bennem annyi hogy a legjobb magyar playerektõl tanultam, ráadásul bátorítani szoktam rá más playereket hogy próbáljanak így fejlõdni. How terrible. Mindjárt elásom magam, akkora igénytelenség.
Meg is ragadnám az alkalmat eme szép pár mp es videval!
Like a HE ammo! <#miaz>#miaz>
Meg még így is nagyobb a virtuális farkam, mint a tied 😄 uh magadon is röhöghetsz. Ha pedig nem paltoonztál volna ennyit Marchizorékkal a béka segge alatt se lennél. Középszerû játékos voltál a HPTS-ben. Megköszönheted egy-két játékosnak, hogy így felhúztak.
Egyébként meg pont leírtam, hogy a Heattel nem érdemes lõni lánctalpat, szóval a szövegértelmezésed is elég gyenge úgy látom. A távoli mozgó célpontokkal se szokott bajom lenni...
Mellesleg pont a hozzád hasonlókon szoktunk röhögni, amikor lövöldözik a tankok oldalát HEAT-el és csodálkoznak hogy nem sebzik õket. Vagy nem tudják a távoli mozgó célokat eltalálni 😊.
De azért azt is érdekesnek találom, hogy a Huns full AP-val küldi be a HEAT ágyús medjeit a CW-re. 😄
Valami hepe-hupa, vicek-vacak mögé el kell rejteni a hasát, aztán remélni a legjobbakat. Amíg nem spammelik szét T10-es heat-al, addig egész jól bírja.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Elég szélsõséges csaták vannak vele. Van hogy kijössz élve 10k bekapott sebzéssel, van hogy pikk-pakk szétkapnak az elején.
Viszont felmegy rá a super-heavy spall liner. Teszteltem egy darabig, sose sérült benne a legénység, vagyis nyugodtan lehet tömni õket pudinggal.
Ha szimbolikus ha nem, akkor sem tükrözi a valóságot ez a kijelentés.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
rovid velemeny a X-es heavyrol? utobbi teszten jo par csatat mentem vele,es szo szerint bele szeredtem!
Lehet kifejlesztem még, t8-ig megvan és az ágyúk zöme is megvan fullos heavy ágról, csak crew-ot kéne elõször csinálni.
Vagy megvárom, míg lecserélik mondjuk a Vickers MBT-re.
Meg igaz hogy az M48nak jó a lövegpajzsa, de akkora batár tornya van hogy nem is kell azt lõni. Az FV tornya meg jóval kisebb célpont, ráadásul kevesebb ideig kell kidugni a jobb löveg miatt. A camoja is jobb szóval nehezebben veszik észre.
A leo-t az angollal szemben még CW-re is viszik, ami bizonyítja azt amit írtam róluk.
Még véletlenül se a Leo leírásába kötöttél bele, hanem ebbe a szimbolikus mondatba.
Én örülnék a legjobban, ha buffolnák, legalább használható lenne. Egyébként az összes med ki van húzva nekem.
Marchizor meg többnyira tripla platoon-ban tolja. Szólóban sem rossz az a tank, de tényleg csak hobbicucc, mert CW-re nem viszik be.
De igazából medeknél a camo a lényeg.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
A gyenge lövegpajzsról meg annyit hogy még így is jobb mint az M48 bazi nagy tornya.
"Az FV med a Leo1-nek az elsõ láncgörgöjéig nem ér fel!!!"
Nehezen tudom eldönteni sírja-e vagy nevessek. Nemsokára buffolják a FV medet, már elõre látom hogy rinyálni fogsz. Majd emlékeztetlek aranyom. <#nezze>#nezze> <#puszi>#puszi>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Témája: A Dél-Afrikai apartheid rendszer, bukása és az utána következõ életrõl szól. Sok szó van benne Eugene Terreblanche-ról. Megszólalnak benne volt eszmetársai, barátai, ellenségei. Köszönöm!