World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8-as gun depression alatt el se kezdem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
X-esnek milyen a döntöttsége??? oO vagy csak én látom nagyon jónak ?
A Vlll-as meg a X-es bejövõs!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Master91
JeffDunham
Nem. De meg kell csinálni sajnos. <#vigyor3>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A-43-44-rõl mi a véleményetek?Érdemes õket kihúzni?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Nézd a jó oldalát az At15-el a csaták 70%-ban tier x-ben vagyok,na ott már nem csak láncolgatnak!
Meg is lehet nézni a winrátám vele....<#levele>

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nekem mindig ez jut eszembe ilyenkor 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Nem örülök 😄

4000 dmg-vel,azért kaptunk ki mert egy nyavajás VK folyamatosan lelõtte a láncomat,ezért nem tudtam ráfordulni a többi foglalóra.Sebezni nem tudott de majdnem full HP-vel tehetetlenül néztem végig ahogy behúzzák a bázist.Szóval nem tudtam örülni a medáloknak és az XP-nek. 😞

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Master91
Losse, de meg kaptad a top xp-t a medál miatt, szóval inkább örülj 😄
Gottfried
Természetesen vereség lett 😞

Gottfried
Erre mit lehet mondani?

Azért ez ritka mint a fehér holló... nekem nincs artim, szóval csak a szenvedõ oldalon vagyok néha, de sokszor lõnek mellém az artik (elsõre ritkán talál el, utána meg már tudom hogy rám vadászik, szóval egyszerûen csak eltûnök egy percre és már le is van a gond), és ha csak egy kicsit is mocorgok ezek után, a robbanásokból látom hogy próbálkozik, csak hát nem jön össze neki.

A high tier nagy splashú azért még igy is tud fájni, de t8ig bezárólag sztem igy belefér.

Persze az örökké iritálni fog, hogy amikor heroikus küzdelemben legyõzök egy nálam erõsebb/több tankot közelharcban, a következõ másodpercben az a0-ból odafingik a fikagyúró és megöl... olyankor szoktam mondani egy cifrát, és inkább azt kivánom, bárcsak a másik tank lõtt volna ki becsülettel, nem egy ilyen buzgár...

Gottfried
Nyomiarty már csak egy fun acc,csak akkor használom ha fritzet kitiltják ezek a galádok.😊 Az összes artyt eladtam rajt,max t5-6 tankokkal megyek vele,csupán a játék élvezete miatt.Semmi fejlesztés,semmi idegeskedés t10-ben az idiota csapatok miatt.
Úgy még élvezhetõ a játék. 😊

kabel15
Én mentem egy kört S51 el. KV5 one hit 😄 1780dam 😊 Van is egy videom róla. Majd felrakom YT re.

BattleTag: kabel15#2672

Lehet neked is le kell porolni a NyomiArty accot 😊
Egyébként jönnek vissza szépen, csak azt nem értem miért? A csatáim 1% kb. arty, de borzasztó zavaró a pontatlanság, alacsony ROF, semmi élvezet nincs már benne (légen legalább a GW Panther, SU-26 volt valamennyire fun).
Nem is lenne baj, ha a kempelõ TD-ket, vagy a rohamozó heavyket lõnék, de valahogy mostanában a Lorraine 40t és a Leo PTA-mat szeretik 1.hitelni.

kabel15
Aha. Ezt nem tudtam. Így már érthetõ. Köszönöm.

505thZajcev[PT]
42 tierpont van. Ezt kell elosztani.
Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy 5x tier8 , es 2db tier1.

Gottfried
5x t8 és 2xt1 fér be a csapatba.Általában így is mennek. Jók felderíteni,foglalni vagy ha másra nem,egy lövést bekapni a nagyok helyett.Néha még az is segíthet.
Én t1-est vinnék,az gyorsabb mint a loltraki.

kabel15
De van nála gyorsabb tank is nem? Vagy itt vannak kikötések hogy milyen tankok vehetnek részt egy ilyenen? Sose láttam még ilyen csatát. Nem tudom, hogy zajlik, ezért kérdezem. Tehát mondjuk 7 emberbõl kell 2 8-as 2 5-ös 2-3as és 1 1-es. Vagy miként vannak ezek kiosztva? Az ellenél is volt 2 ltraktor.

505thZajcev[PT]
Panzerkampfwagen VI 😊

505thZajcev[PT]
Spottolni. Meg az is tud foglalni. Nyertunk mar ugy meccset hogy elhullottunk, de a csata heveben az enemy nem vette eszre hogy a 2db T1 cappel, es ugy nyertunk hogy nem ertek vissza. Szoval hasznosak tudnak lenni.

Master91
Lol mindennap tanul valami újat az ember , errõl nem is tudtam hogy így meg lehet nézni 😄

Akkor nem szóltam, köszönjük az új vidit.

Valami pletyi hogy mi lesz a következõ tank? 😄
kabel15
Nézek egy WCG élõ közvetítést. De valaki mondja már meg hogy minek visznek Ltraktor VIII csatákba?

505thZajcev[PT]
Fole viszed az egeret a rate of fire-nel, es kiirja 😊
Vagyis nem, 60/ a szam = ujratoltesi ido

Master91
Nocsak, hetente új videjó?

1 kis észre vétel: replay alatt ugye nem látni pontosan hány másodperc alatt tölt a tank, tulajdonos lenne olyan kedves bemondani az adatot, hogy õ bia+töltés gyorsítóval mennyi idõ alatt tölt?
Master91
vissza is veszem a GwE100at, jó lesz counterezni <#ravasz1>
Gottfried
Pár hete néhány félidiota sírt itt a TD-k miatt és arty buffért nyafogott.Remélem soha nem kapnak jobb csatát mint ez itt.Akkor majd megnézem miért nyafognak.Ez a sok kis fasszopó buzeráns artista a 8.6 után a tökeit nyalogatta egy ideig,gondolom próbálkoztak rendes tankokkal játszani de miután rájöttek hogy hülyék hozzá,szép lassan visszaültek a szaros SPG-ikbe.
Meg is van az eredménye,újra ott tartunk hogy egy rakás csatában meg sem lehet mozdulni.

505thZajcev[PT]
Sziasztok!
Egy újabb videóval jelentkezünk a Team WD csapat tagjaival. Ezúttal a T-62A orosz közepes harckocsit mutatjuk be, és hasznos tippeket adunk az alkalmazásához.

NoparaWot
Köszi a válaszokat / tanácsokat ! 😊 Amint vége a szopóidõszaknak, és nem csak random idõpontokban tudok játszani, keresek platoon társakat =)

Nálunk majdnem mindenki olyan 😉

Tehát akkor nem lesznek jobbak a statok 😊

Csak ha Szpecnyazzal mész...

Master91
az 1. bekezdés megint elõjött nálam >.>
JeffDunham
Ez is 100%-osan igaz. Gyengébben muzsikálsz mert kevesebb jut. De valamit valamiért.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

használd az én XVM config fájlomat és akkor nem lesz baszott nagy fehér szám, ha kínai heavyt lõsz...

https://mega.co.nz/#!ndtn2ByZ!aNGQOx4FU6lXr4VDa2WeOxcJ0p5HDv9CbfVQIURIot0
Van kire számítani, hogy behúzza elõled a fraget, meg a sebzést 😄

JeffDunham
Igen. Sokkal jobb, mert van kire számítanod.

Nekem ezért is ilyen sz@r a win rate-m mert 99%-ban egyedül játszottam.

Tono34
Azért ezt az utat mindenképpen "hosszabbra" tervezzétek. 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sztem lassan aktuálissá válik hogy szervezzek egy utat Minszkbe a WG székházhoz.

Útközben beugrunk a baumaxba, veszünk kapát/kaszát/telefonkábelt...

Ha csak teheted azért javaslom hogy menj haverokkal platoonban. Nem azért mert jobblesz a WR vagy az effi (szarni kell abba), hanem mert mindenképpen jobb játékélményt ad, ha tudod hogy van még a csapatban 2 ember, akikre nagyjából lehet számítani, tudod hogy nem fog beblokkolni ha kijösz a fedezék mögül, esetleg bevetõdik eléd hogy felfogjon egy lövést ami téged kinyírt vola stb.

Fontos ilyenkor hogy összetartsatok, tehát amennyiben lehetséges menjetek a térképen egy irányba, a tankokat úgy válasszátok meg hogy össze tudjatok dolgozni (szóval heavy mellé pl nem jó választás egy scout, én artyt se szeretek ha hoz platoontárs mert azzal nem olyan jól lehet összedolgozni, plusz várni is kell rá ha esetleg idõ elõtt elhullunk).

köszönöm szépen a segítséget.

NoparaWot
Értem köszi 😊

Valaki szerint igen, valaki szerint nem. Nincs explicit bizonyíték egyik oldalon se, csak az elmélkedés.

Mert ugye az se mindegy hogy kik vannak platoonban.... pl ha 3 400 effes csávó megy platoonban, akkor valószinüleg mégjobban visszahúzzák a csapatot mintha egyedül lennének.

A jó játékosokat tartalmazó platoon nyilván jobb esélyekkel indul. De pl itt is csak a winratera lehet egyértelmûen mondani hogy van rá esély hogy nagyobb legyen mintha egyedül mennének. Sebzésben pl nem mindig jó ha tul sok a pró az ember körül 😊

Roger6
A "sokkal jobb" jelzõ szerintem nem igaz, de nyilván ha 3-an vagytok szakaszban, akkor nagyobb ráhatással vagytok a csata végkimenetére. Eleve egy MMO-ról beszélünk, amit érdemes többen együtt játszani.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

NoparaWot
Platoon-ban tolva sokkal jobb statok születnek ?

Lunki88
Haha, scoutként velem is ez történt mindig. 😄
Roger6
XVM + ha kínai tankot lõsz, akkor figyelhetõ meg ez a jelenség.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Lunki88
Ezt nekem is szokta csinálni. Korábban itt azt mondta valaki fõleg akkor jön elõ ha kínai tankot lõ ki az ember. 😊