World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Meg is lehet nézni a winrátám vele....<#levele>#levele>
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
4000 dmg-vel,azért kaptunk ki mert egy nyavajás VK folyamatosan lelõtte a láncomat,ezért nem tudtam ráfordulni a többi foglalóra.Sebezni nem tudott de majdnem full HP-vel tehetetlenül néztem végig ahogy behúzzák a bázist.Szóval nem tudtam örülni a medáloknak és az XP-nek. 😞
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A high tier nagy splashú azért még igy is tud fájni, de t8ig bezárólag sztem igy belefér.
Persze az örökké iritálni fog, hogy amikor heroikus küzdelemben legyõzök egy nálam erõsebb/több tankot közelharcban, a következõ másodpercben az a0-ból odafingik a fikagyúró és megöl... olyankor szoktam mondani egy cifrát, és inkább azt kivánom, bárcsak a másik tank lõtt volna ki becsülettel, nem egy ilyen buzgár...
Úgy még élvezhetõ a játék. 😊
BattleTag: kabel15#2672
Egyébként jönnek vissza szépen, csak azt nem értem miért? A csatáim 1% kb. arty, de borzasztó zavaró a pontatlanság, alacsony ROF, semmi élvezet nincs már benne (légen legalább a GW Panther, SU-26 volt valamennyire fun).
Nem is lenne baj, ha a kempelõ TD-ket, vagy a rohamozó heavyket lõnék, de valahogy mostanában a Lorraine 40t és a Leo PTA-mat szeretik 1.hitelni.
Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy 5x tier8 , es 2db tier1.
Én t1-est vinnék,az gyorsabb mint a loltraki.
Akkor nem szóltam, köszönjük az új vidit.
Valami pletyi hogy mi lesz a következõ tank? 😄
Vagyis nem, 60/ a szam = ujratoltesi ido
1 kis észre vétel: replay alatt ugye nem látni pontosan hány másodperc alatt tölt a tank, tulajdonos lenne olyan kedves bemondani az adatot, hogy õ bia+töltés gyorsítóval mennyi idõ alatt tölt?
Meg is van az eredménye,újra ott tartunk hogy egy rakás csatában meg sem lehet mozdulni.
Egy újabb videóval jelentkezünk a Team WD csapat tagjaival. Ezúttal a T-62A orosz közepes harckocsit mutatjuk be, és hasznos tippeket adunk az alkalmazásához.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
https://mega.co.nz/#!ndtn2ByZ!aNGQOx4FU6lXr4VDa2WeOxcJ0p5HDv9CbfVQIURIot0
Nekem ezért is ilyen sz@r a win rate-m mert 99%-ban egyedül játszottam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Útközben beugrunk a baumaxba, veszünk kapát/kaszát/telefonkábelt...
Fontos ilyenkor hogy összetartsatok, tehát amennyiben lehetséges menjetek a térképen egy irányba, a tankokat úgy válasszátok meg hogy össze tudjatok dolgozni (szóval heavy mellé pl nem jó választás egy scout, én artyt se szeretek ha hoz platoontárs mert azzal nem olyan jól lehet összedolgozni, plusz várni is kell rá ha esetleg idõ elõtt elhullunk).
Mert ugye az se mindegy hogy kik vannak platoonban.... pl ha 3 400 effes csávó megy platoonban, akkor valószinüleg mégjobban visszahúzzák a csapatot mintha egyedül lennének.
A jó játékosokat tartalmazó platoon nyilván jobb esélyekkel indul. De pl itt is csak a winratera lehet egyértelmûen mondani hogy van rá esély hogy nagyobb legyen mintha egyedül mennének. Sebzésben pl nem mindig jó ha tul sok a pró az ember körül 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.