World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
beszart az Eu1?

~1 perce látom ezt

Maala
Az alienwares accodhoz van kötve a kód, ha múltkor kértél, most is ugyanazt kapod. Illetve ha másik accal kérsz egy újat, akkor az aktiválásnál írja ki, hogy ilyen kódot már beváltottál.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tegnapi utolsó köröm a T-43-mal, az eleje szórakoztató volt:
Replay
Roppantul idegesítettem egy TD-t és egy medet, mindkettõ feláldozta magát azért, hogy kicsináljon. 😄
Na de jó nem írja ki amit oroszul írtam.

типичный Венгерский 😄

patchaou
Én kezdõ acchoz kaptam :/ aki kapja marja:
VRTR3G-86V7F6

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
nem beszélek oroszul 😄
GabeE3e
Múltkor én használtam,és most nem fogadja már el, esetleg akinek kell itt van egy kód:VRTR3N-54Z8P9

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Az is röhejes mikor a bázison a ponyva megfogja a lövést. Fedezéknek lehet használni...
Master91
Köszönjük !

De aki múltkor részt vett ebbe, az is kap ?
Maala
He? 100-al nagyobb az alfája, elvégre csak 183as, nem holmi 175-ös...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Itt van a videó végén ez a házon meg objektumokon átlövéses téma!

tárgytalan, megjött 😊
regisztráltam, kértem a kódot, és azt írja kevesebb mint 60 perc, meg majd e mailbe küldik? kb mennyi idõ szokott lenni?
Master91
Erre gondoltam én is ,de b.szarok azért, hogy a repesz izék így át ütik azt a esetleges 40 milit ÚGy hogy bele barmolnak a motorba....

hasonló
Eagle16
Ez amúgy mûködik akkor is, ha múltkor már beírtam egy ilyen kódot? (amikor elsõnek osztották)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

game megszakadt, vissza nem enged, szeró nem elérhetõ :S
Köszi, már meg is jött az arany!
Eagle16
Köszi! 😊

sziasztok megjött a télapó

http://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-2

ismét van 9 ezer bónusz kód ne maradjunk le mi Magyarok se 😊
Jah. De a KT rejtély még tartja magátxD
Német tank. Német tank mindenhol modulsérülést kap. Asszem KT-m tornyába is kaptam motrost már.
Eagle16
A motor elöl van, ha a felépítményen robban a HE akkor a robbanási körbe beleesik az ágyúcsõ alatti puha rész, ami nem valami vastag (40mm). Onnan érhette el a motort.

Master91
Na ezt hogy:

Jpz-m felépítményébe E-100 HE-t lõtt, és meg sérült a motor.

Eagle16
Blokkolják a rálátást a tankokra. Eddig fedezéknek is jók voltak (1-2 lövés erejéig, amíg le nem bontották), most már csak rejtekhelynek lesznek jók, amíg nem fedeznek fel, azaz amíg egy ellenséges tank elég közel nem jön hozzád, hogy spotolhasson a ház másik oldaláról.

GabeE3e
Akkor miért vannak faházak?,nem azért,hogy fedezéket nyújtsanak?,vagy csak dísznek?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Most az a baj, hogy bizonyos tárgyakon át lehet majd lõni? Ez miért is baj? Nem értem.
Pléne ,hogy a WoT azért egy rakás szar fos, mert nem realisztikus. Na basszus, most bele tesznek valamit ami realisztikusabb, erre az se jó?
De amúgy se értem mi a gond, ne bújj el fa ház mögé. Hú...

patchaou
Nyertetek?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

JeffDunham
Rudii ezen vagy 5 percig röhögtem. <#taps>

Azt nem értem, ha erre nem ad 5%-ot akkor mire?! <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

popey8
Itt sg-n is mondta már ezt vki.

Eagle: átválthat, de legalább nem 1 lövésbõl lõ ki, meg nem vesz le 1800+hp-t😉 Sima AP-val gyengébb, mint a Jagd E100.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Roger6
Ott a háttérben világít a Föld ami gömbölyû, nem értem mi a probléma. <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Majd lesz olyan pró aki szerint meg ez szünteti meg a camp-et. Nekem az a véleményem hogy bekaphatja a WG....
Eagle16
Ettõl függetlenül még átválthat AP-re, ami 310-es átütés mellett 1150-es sebez 😄 Az is fog fájni, bár kevésbé.

Nem tudom kik voltak azok az ökrök, akik azt állították, hogy a Föld gömbölyû, de most wégérvényesen bebizonyosodott, hogy ez nem igaz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy ez csak szerintem fura?

popey8
Ez jó hír😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Egyetértek. Kevesebb lesz a hely, ahova el lehet elõlük bújni, ergo még több kemp. Remélem legalább az a nyomorult OP FV fos szopni fog, mert a gold HE szarja nem megy át a falon. De vajon akkor a HEAT sem fog? Jól lenne többet tudni.

Eagle16
A HE és a HEAT sem fog átmenni, meg szerintem a HESH sem.

Ez megint csak a camper TD-knek elony. Ettol majd meg jobban lelassul a jatek.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Multitorony support mikor lesz végre?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lunki88
A siemka csapatokra tényleg ez illik. <#taps><#nevetes2>
Master91
jó lenne tudni hogy mennyivel bukik a pen.bõl

mondjuk ~50 milis tégla építésû falat át lövök ~250-pen es lõszerrel, akkor 200 lesz a lövedék penje?
popey8
"AP and APCR shells can now penetrate soft (breakable) objects, while suffering penetration loss, the object is destroyed in the process"

Ez nem hiányzott. Van vmi infó arról, h a tank (piros v zöld) körvonala megjelenik-e akkor, ha ilyen könnyen megsemmisülõ tárgyak mögé bújik és rávisszük a kurzort? Hátha nem, mert a sok agyhalottnak (akik nem olvasnak + infókat) 1 évbe is beletelik mire rájönnek, h miért lövöm ki õket a fedezék mögül. Õk viszont nem lõnek rám, mert úgy vannak vele, h a fedezék úgy is megfogja a lövedéket😄

Am most jöttem rá, h ezentúl nem kell lerombolni a bázison lévõ kis építményt, mert már nem fog többet benne elakadni a lövedék. Simán keresztül lehet lõni rajta. A HE lövedék nincs említve. Ezek szerint az nem fog átmenni az akadályokon? Akkor az artyk ezt beszopták😊

Gottfried
Szép paradicsom ültetvény 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

STURMTIGER

Na ezt szép magyarosan fogalmaztam meg. Így jár az, aki kétszer kezd el leírni valamit<#banplz><#rinya>.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Most mi a probléma? A kínai ág fele is már szerepelt a játékban, csak átszínezték. Ez a tree is azért kell, hogy be tömegesen szívják be a Yakamura-tömegeket a játékba. Most hogy már van a kínaiak meg japánok is saját tanokkal tudják gyilkolni egymást még vonzóbb lesz nekik a game. Az hogy az európai ember magasról leszarja az egészt, és inkább örülne olasz vagy ne adj Isten magyar tankoknak az senkit se érdekel, mert az ázsiai piac kétszer akkora bevételt hoz.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Master91
Ha jo a kedved... majd csak elrontsak... <#gun>

LOL 35 meg 25 mm es páncél! Ezek medek télleg? Vagy ennyire sürgõs nerfelni a Leopard 1 et hogy ezek lépjenek a helyükre? A 8 as is tiszta Indien Panzer csak barna. Ugyan úgy 90 mm es löveg pár mm es különbséggel átütésben.

Lehet én vagyok a hülye de szerintem hibajavításnak jobban örülnénk meg több újításnak mint ilyen tank özönnek.