World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You're in the queue!
Your approximate wait time is less than 60 minutes. You will be notified via email if you have been assigned a code. If you do not receive an email within 24 hours, please email support at [email protected]. In the meantime, check out our events page to view upcoming online and on-site events in your area.
angelus1991ster.blogspot.hu
Neked mikor és hogy sikerült?
1. lövése le pattant, hpz-gatom aranyosan õt, 1x csak bumm arany. és megint. és megint. és megint.
És Mester91 halott....
WOT: Beluka
ne hozzuk fel újra a témát, vagy nyissunk neki topikot
Van rá a radial menüben egy pillanat alatt behúzható szövegem, és már megyek is tovább 😄
Ez olyan ez a gold noobozás, hogy azért mert õ megteheti, ne járjon autóval, mert a kemény legények busszal járnak, mert az olcsóbb 😄
Benne van a játékban, taktikai elem, van ahova az ap a jó, van ahova apcr/heat, és van ahova a he, ha ennyire ostoba valaki, hogy ne tudja valaki variálni õket, avval mit lehet tenni ?
Ha meg már nincs mit kihúzni a játékban, és golddal lövök egyfolytában, mert olyan kedvem van, akkor avval fogok lõni 😄 Így akkor 10bõl nem 8 megy majd át, hanem 9, mert sokkal több javulást nem érsz el vele 😄 Tehát a statnak túl sokat nem fog számítani. 😊
A lentebb lévõ linkre kattintasz és jobb oldalon ráklikkelsz a kék GET KEY feliratú gonbra, majd ha szerencséd van, érkezik a kód, ha nem, akkor frissítgeted az oldalt, amíg vissza nem jön az elõbb látott kép.
Intel Pentium Dual Core E5700 3.0 GHz // 2GB DDR3 // AMD Radeon HD6570 1GB // WIN 7 Ultimate 64bit
Megtenné valaki, hogy leírja mit kell csinálni ezért a kódért?
Alienware-re regeltem, wot belépés ok, és utána?
Elõre is köszi!
WOT: Beluka
Tesztszerveren kipróbálom majd szerintem, de a -6 fokos ágyú kitérítés miatt valószínûleg nem fog érdekelni. A T62A-n -5 fok van és annak jóval erõsebb a tornya, szóval ez nekem kicsit Obj. 140 klónnak tûnik.
Az elõtte lévõ tankok meg egyáltalán nem tetszenek, mind ronda 😞
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Aktiváltam a kódot, meg is jött a prémium acc, de a 300 aranyat nem kaptam meg. Valakinek van ötlete miért?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az STB-1-nek a lövegpajzsa az az ágyú körüli rész lesz szerintem, kicsit sötétebb színt is adtak neki. Bár nem az egész lesz 240mm 😞 Így nem fog valami sokat érni. Az a rész fog elmozdulni is, amikor mozog az ágyú, bár tényleg olyan mintha egyben lenne.

There is but one rule: Hunt or be hunted.
kéne írni a supportnak hogy pont meglett volna a maradék exp a napi prémre de behalt a szerver most meg mennem kell a kocsmába szal adják meg a napi prémet!!!! XDDDDD
Nehogy már születésnapomon megdobjanak 300 golddal. :/
De ahogy ezt a tornyot elnézem, ezen hol van lövegpajzs? Egyáltalán, hogy van ennek -x° depressionje? Az egész torony mozog, mint valami autoloaderesnek, mert nem is lehet az ágyút különvenni a toronytól.
A Wot többek között azért szar, mert nem reális- a közvélekedés szerint.
Szerinted, egy fa deszka, megállít egy kilõtt lövedéket? Nem az a reális, hogy átmenjen rajta?
És továbbra se értem, miért probléma, nem kell átlõhetõ tereptárgyak mögé bújni.
Ez kimondottan jó, nem lesz az végre, hogy pár deszka mögé beállt tankot nem lehet meglõni.Nem lehet minden egérlyuka belebújni. Kicsit gondolkodni is kell ,hogy mi ad fedezéket, és mi nem.
Szóval még fél óráig tuti gondok lesznek
Ettõl függetlenül a lövegpajzsa 240mm lesz, döntött és szembõl hihetetlenül kicsi lesz a torony profilja, még kisebb mint egy Centurion-é, szóval ha jó helye talál vele az ember akkor eltalálni se fogják, nemhogy átütni.
A faszé' nem oldják meg ezeket a szervergondokat.
- Japanese tanks will have good depression (-15 on average):
"új" MInes
ebbõl már van ami látszik a mission listában
hétvégi akció usa szeró