World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezért nem értem ezt a "gyökerek golddal lõnek, mert nem tudnak weakspotra célozni" érvet.
Ja: igen, van 24xes zoom, de attól hogy a célkereszt ráálla a weakspotra, a szórás nem lesz kisebb, szóval ezzel az erõvel lehet a legkeményebb részt célozni is, mert úgyis a random dönt.
szerintem nem nagy misztikum akár 150-200 méterrõl belõni egy weakspot részt.persze nem parancsnoki kupola,vagy géppuska nyílás ilyenkor a cél....
Ezen azóta reszeltek, és az ilyen lövedékeket a célkör szélére hozzák, de 0.2% még mindíg mehet a körön kívülre.
Szóval ez igy van designolva, nem bug, ha akarnák meg tudnák oldani.
De volt egy csatám nemrég IV szintû kis páncél vadásszal (Amcsi valami M8A4 vagy hasonló) Szóval berakott VII tankok közé. Nem tudom a pálya nevét, de az volt mikor a pálya szélén van egy kis város és annak a közepén van a zászló amit az egyik csapatnak ell kell foglalnia a másiknak pedig ugye védeni. Szóval azzal szórakoztam, hogy mikor kialakult 2 nagy tank között a közelharc bementem az ellen mögé a kis vacakkal és lõttem azt ahol a lõszer van, vagy a lánctalpát vagy amit éppen értem 😄 Össze szedtem így olyan 700dam ot 6-7 tankokon <#eplus2>#eplus2> Sajnos egyik tankot se sikerült felrobbantanom 😞 Pedig az de szép lett volna <#vigyor1>#vigyor1>
BattleTag: kabel15#2672
Mert nekem vhogy nem nagyon jön össze ez a weakspot célzás, amikor a célpont többnyire még a fullra szûkült célkört se tölti ki teljesen 😊, pedig én vagyok az elsõ vonalban.
Ekkora brawler és közelharci fighter mindenki? 😊
ezen az oldalon jobb felsõ sarok,de regisztrálni és be is kell lépni hozzá érdemes valós e-mail címet megadni kb 3 perc az egész jobb felül találod pici betûkkel ezt a funkciót.(ezen az oldalon keresd a kódot ha kell másold be újra,nehogy a kezdõ pakkos kódot kérd ki véletlenül)
majd a rendelkezésre álló kódok alatt (jobb felsõ sarok)"get key" nyomkodásával egyszer csak kapsz egy kódot amit egy zöld fejléc és egy üzenet következtében kapod meg,ami tájékoztat arról hogy e-mail ben elküldték azt a postafiókodra de a zöld fejlécre ki is írják a kapott kódot.
HA NEM ZÖLD FEJLÉCES OLDAL JÖNNE BE..akkor újra lépj vissza a fent belinkelt oldalra és "get key" nyomkodásával ismételgesd...
siess már csak ezer kód van
majd fogod magad és bejelentkezel a www,wolrdoftanks.eu oldalon a felhasználó neveddel,ha ez megvan jobb felül megjelenik a neved arra rányomva legördül egy meni és ott kiválasztod az "activate bonus code" opciót.......
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"finish one random battle"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
angelus1991ster.blogspot.hu
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Na ezt beírva a wot account bónusz kód rovatába írta azt ki, hogy This code has already been used.
Szóval ez elsõ beírásra ezt írta ki.
Na ezért kértem tõletek segítséget, hogy mit ronthattam el.
http://ftr.wot-news.com/2013/11/27/eu-server-will-have-kv-220-on-sale-too/
Másrészt, ha 8 helyett 9 lövés talál be 10-bõl, az pont 10%-al jobb statot eredményez neked, dmg-ben (már ha a betalál alatt a sebzésre gondolsz), találati arányban kicsit kevesebb (pl global HR 70% helyett 77%, nem mindegy). Nem mondom, hogy WN7-ben ez 10% lesz, de legyen mondjuk 5%... Akkor az én ~2000 60napos Wn7-embõl lesz 2100. És aki statra utazik, azt csak ez érdekli, a minél nagyobb számocska a neve mellett, hisz ezért csinálja. Elhiszem, hogy téged ez nem érdekel. Másokat meg ez érdekel. 😊 És ahogy Mester91 mondta, a másiknak ugyanannyi joga van ebben a játékban bármihez, mint neked. Ha úgy érzed, nincs alapja a vádnak, figyelmen kívül hagyod. Ahogy pl. goldnoobcock Jeff is teszi, amíg nem Oddball ráncigálja meg a pöcsét a dolog miatt. 😄
A gyakorlatban persze nem tudom, mennyi különbség van egy 2000 wn7es, meg egy ilyen machinált 2100 wn7es közt. Feltehetõen a 2100as jobb, mivel õ többet gyakorolt goldlõszerrel éles helyzetben. 😊 És én továbbra is csak ezt ez egy elõnyét, értelmét látom a goldspamnek. Mert stathúzásra felesleges, WN7 1800 fölött RANDOMban nem oszt, nem szoroz, max az lehet különbség, hogy hány tankot ismersz, ami szembefuthat veled. WR-re platoon a jó... mielõtt valaki benyögi, hogy company, tessék megnézni a top WR ratesek TC csatáinak számát. Ugye, hogy alig van. Csataszám meg (mint egyéb tapasztalatot mutató érték)... Mindenki látott már 20k+ csatás pirosat.
Az meg, hogy mi olcsóbb, mennyivel, pon(i)t(er) te mondod, akinek ki van fejlesztve az összes T10 tank? Ne nevettesd már ki magadat. Tán aranyból váltottad a kreditet, hogy ennyire letojod, hogy a 28 t10es tankod árát 3000, vagy 5000 csatával tudod csak megteremteni? Mennyivel élvezetesebb azt a 2k csatakülönbözetet valami fasza T10-ben letolni, mint egy T34-ben, is6-ban, 112-ben, type-ban farmolva...
(Nézd meg, leöntöm sörrel miattad a billentyûzetemet 😄)
Megkaptama kódót az alienwartõl, s amikor begépelem, azt írja, hogy használatban van, nem adja be. Miért?
ha esetleg valakinek lenne egy felesleges kódja,nagyon megköszönném.
nekem az istenért nem jön össze.
Általánosságban megfigyeltem, hogy High-effes kimondottan statvadászok használják a goldot permanensen, mert különben 1800+ Effet lehetlen fenntartani.<#rinya>#rinya>
A helyzet az, hogy egyrészt ha sok lóvét akar bele tolni & lehetséges ilyen megoldás által miért ne ? Ugyanúgy nekem van 25 Millió (sic!)creditem és egyszerûen nincsen mire költeni, már több T9-10-est nem veszek mert úgyis tudom, hogy szándékosan szopóágra teszi WG<#gunyos1>#gunyos1> A Tizes AMX 50B-el is több killem van, mint ahányszor csatába küldtem, erre winrate alig 40% <#szomoru1>#szomoru1>
Marad nekem a gold használat, ami T10 Heavykben szinte adja magát a T10 TD-k ellen.<#violent>#violent>
Megfigyeltem, hogy nem elég, ha megtanulja a user mik a weak pointok, de goldal is kell ám ezeket tudni, mert sajna akkor az is felesleges.
tehát az ideális alkalmazás : Weak point tanulása + gold ammo + statvadász mód (ha van rá türelem)<#duhos2>#duhos2>