World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vészmegoldásként én még azt tartanám elképzelhetőnek, hogy a 6-os prémek kreditszorzóját (és árát) megemelik a 8-asok környékére. Valszleg még mindig a 8-asok lennek túlsúlyban, elvégre rengeteg 8-as prém van már körforgásban, de biztos lennének jó páran, akik átállnak T6-ra, elvégre ott kevesebb a gyilkos erejű arty és TD, nincs annyi táras tank, satöbbi. Más kérdés, hogy a WG-nek komoly anyagi kár lenne a mostanáig eladott, még olcsóér' vett T6 prémek okán, de ezt a békát le kell nyelniük, ha életben akarják tartani a játékot még pár évig.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
mert ugye ezért nem működik a tierlimites MM, mivel a túl sok 8asra nem jut elegendő 6-7 tieres járgány a setupba, ezért a felesleget összeereszti egymással és bedobálja tier 9-10be. A tier8 felülreprezentált, a játékban ebből a tierből van a legtöbb, kb 5-600 tankból kb.100 tier 8 as van, az effektív farmtankok is tier8 ban vannak, a csata végi kredit is ettől a tiertől feljebb válik húzóssá, szvsz hatványozott probléma és nemigen van rá megoldás hacsak nem az hogy az eredeti szándék szerint eltörlik a tierlimitet és felbuffolják normál szintre, de ezt ugye a korlátolt vérpistáék lehőbörögték a wg meg viszakozott.
Ezt account kreáláskor kell beírni.
T3 prém tankot ad és 7 nap prémiumot.
WGHU8-RUC3E-VU45S
Biztos vagy te ebben<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Itt van pár olvasnivalo a játékkal kapcsolatban,igaz nem tudom mennyire frissítik,de a lényeget kb leírja.
Wot FAQ
Lőszer tutorial
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.09. 10:55:04
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
A kirajzolás távolságát nem lehet állítani, és nem is véletlenül. Az erősebb géppel rendelkezőknek masszív előnyt adna a többiekkel szemben. Jelenleg mindenkinek egy 500 méter sugarú körben rajzolja ki a játék az ellenséges tankokat, feltéve persze, hogy fel vannak spottolva.
Általában mikor valamilyen objektum mellet vagy akkor történik ez,kigurulsz lőnél erre vált<#mf1>#mf1>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.10.09. 10:14:35
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Én mindig eredményorientált vagyok. Nyerni, és sebezni akarok, ehhez mindíg azt az eszközt használom, ami erre a legalkalamasabb.
Mivel én szinte csak lightozom, (kb 70%-ban), nekem a létszükséglet a gold és a He lőszer is, mivel a lightok már nem tudják betölteni azt a szerepet, amit anno nekik szántak, többet kénytelenek harcolni, és átütésben a közepes szinteken elhelyezkedő lightok nem túl acélosak ebben. A He lőszer meg azért kell, mert ha minimum 40-es átütése megvan, akkor a másik light ellen azzal lövök, egy jól sikerült HE találat már megnyerheti nekem a párbajt ellene.
Illetve vannak azok a tankok, amik magára a HE lőszerrel tözelő ágyúra épültek (type vonal, artyk, T49 vonal). Ezekkel így kell játszani, az, hogy rosszul balanszoltak, és egy type 5 heayv bármilyen nehéz tankok felzabál 1 v 1-ben, az nem a játékos hibája.
Akkor szerinted az kellene, hogy minden tankban legyen egy fajta AP lőszer és kész?
Mert például az APCR-t is vegyük ki, mert az gyorsabban repül, mint az AP stb-stb.
Egy igazi heavy acélból van és nem konzervlemezből.<#idiota>#idiota>
Egy igazi heavy emilből roncsot csinál ütközéssel is.
Azt hiszem az első emilt még Tiger2-vel kentem kenyérre,vagyis sziklára.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.09. 00:28:40
Nem a jó játékosokból van bevétel, azokat max a kirakatba lehet rakni. De nyilván azt sem, mert ők a legkritikusabbak a rendszerrel szemben, olyan dolgokat hangoztatva, amit az átlag meg sem ért.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Vagy fordítsuk meg... Miért is kellene azt a játékost büntetni, aki NEM tudott eljutni a hulldownig, mert épp szarul húzott a spawnlottón? Legalább HE-vel van esélye valamicskét visszalőni, és a hulldownozó tanknak is használnia kell a fejét, figyelni, hogy mikor lőnek a másik oldal tankjai.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Érdekes játék lenne,30 tank állna egymással szembe és lövöldözne amíg ki nem fogy.<#buck>#buck>
Kell a gold is, a HE is, ilyen most a jelenlegi meta, de ezért nem a játékosokat kell hibáztatni, hanem a készítőt, aki kialakította. :-(
Persze nem azt mondom, hogy ne tedd a goldspammer senkiházit blacklistre, és lődd ki a következő közös csatátokban, mint én teszem... :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.08. 18:16:13
Nehogy már egy T9 td ne tudjon kiütni egy svéd konzervet.
Akkor minek nevezik Td-nek.
Én szándékosan a tornyát lövöm az ágyúnál.
Jó látni mikor elszáll 3-4 modulja.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.08. 11:53:54
Oszt ilyenkor kerülgessük a lövést wazze.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.08. 11:37:33
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.10.08. 11:29:34
Szerintem a legtöbb azt hiszi hogy beforgatva semmi sem viszi át,legtöbbször lazán kiállnak T9-10 tankok elé.
Hülye sebzős küldi miatt elővettem Fv td-t csak néztem hogy T8 heavy mi a rákot művel,menekülés helyett befordul előttem.<#ijedt>#ijedt>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.08. 11:23:47
angelus1991ster.blogspot.hu
A legtöbb IS-M egyszerűen hihetetlenül beképzelt és pont ezért jó hecc őket kilőni.
Amikor Type 5 ellen kiáll az idióta nyíltan az már szinte nekem fáj.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.10.07. 18:34:44
Én jobban szeretek vele T10-ben játszani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.07. 18:27:43
Mauer miatt vettem meg E100-at.
De ahhoz képest atom nagy csalódás.
Sajna mobilon nincs szerkesztés.
És t6 is átlövi.
De ha olyan jön szembe még Is7-el sem lövi be arannyal.
Sőt,Mauer legénysége fetrengve föhög mikor T10 td arannyal pattan.
yossarianHUN:ha nem lennének azok a sok új/túltolt 8-as (prém) nehezek/szupernehezek,akkor talán nem kellene hozzányúlni az átütéshez.
Csak a példa kedvéért,ha most találkozik az IS6 a Mauerbrecher-rel ,ha nincs beforgatva,akkor is az alsó lemez,meg a torony tetejét kivéve nem üti át sehol(a tenyérnyi géppuskanyílást ha eltalálja akkor szökőév van)a prém lőszer csak annyit csinál hogy van 40-50% esély a torony közepét átütni,és még a type 4 heavyről még nem is beszéltünk,és ez csak 2 tank.
Minden pen buffnak örülünk,de a legtöbb fórumot amit láttam az átütést max 200 mm körülinek szerették volna a 122 mm ágyúnál,bezzeg az SP meg talán 2x buffolták az elmúlt vagy 6 évben,most talán mehetne tier 10-be is.
Nem akarok vitát generálni,én ezt látom,ezeket olvasom,mindenkinek megvan a saját véleménye erről.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Viccet félretéve szerintem ez a buff is javít rajta.