418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TOMSILENT
    Passzolom, WG-ék elcseszték akkor. Kár, nagyon jó kis replay.
  • Userx2
    Hát ja. 11. percben elpusztulhattam volna. Ennyit számít az RNG.

Tomsilnet: én megnéztem volna azt a visszajátszást, mert nekem is meg van az 5.1 prém, de azt írja nem kompatibilis a kliens. Ilyenkor mi van?
  • Malarki
    Most láttam egy WG-s tagot szaladgálni a kerekes tragaccsal, hát nem váltotta meg a világot :D Studzianki-n próbálkozott a pálya szélén, aztán berongyolta 3 tank közé és hősi halált halt.
  • yossarianHUN
    A harmadikon mit látni? Leszakadó külső elemek? Hüvelykivetés?

Mindenesetre jól néznek ki. Van valami infó arról, hogy mikorra várhatók, vagy ez is olyan lesz, mint anno a Havok? :P
  • Malarki
    Hát ebben volt pár mázlista lövés amit elnyelt a láncod, de amúgy fajin vót', meddel majd bátrabban bejövök erre a helyre ezentúl.
  • Userx2
    Azé most jó, hogy volt arty
  • TOMSILENT
    Kell többet mondanom?
    Replay.
  • Angelus1991ster
    Dógoztak a wg-sek. Igaz megint csak a grafikai részleg, mert csak azok dolgoznak.
    1.gif
    2.gif.
    3.gif
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.12.23. 10:03:31
  • joe662
    Ez a mai kalendàriumos bigyó ér valamit??
  • yossarianHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem a balansszal volt baj sosem az AW-ban, hanem az átgondolatlan gameplay elemekkel (azok a jó kis hárompixeles weak spotok), meg a látszólag tök ötletszerűen állítgatott sebzésekkel és átütésekkel.
  • asolyom
    A mai napig abban a hitben éltem, hogy az AW jobban balanszolt játék, mint a WoT. A mai rövid próbálkozás után rájöttem, hogy nem így van. A tier 5 tele van Sheridanekkel, oldalanként legalább 5-5, és úgy lövik keresztül az MBT-ket szemből HEAT-tel láthatatlanul, hogy az MBT páncélja fingot nem ér.
  • Userx2
    A másik amiért már nem kell számoilgatnom, hogy most már ritkán vállalok face to face küzdelmet. Egyrészt béna vagyok mostanában benne, másrészt gold, harmadrészt artyk, negyedrészt TD-k, ötödrészt átüthetetlen szuper tankok. :) Csak vicc. De ennek is a fele igaz.
  • Userx2
    Perpill azzal is elégedett vagyok, hogy látom hány másodperc annak az artynak a töltési ideje aki mellém pottyantott. Nincs artym fogalmatlan vagyok velük kapcsolatban.
  • Maala
    A múltkor volt itt valami csíterke, aki töltögetett le ilyeneket, miért nem kérdezted meg tőle? :-p
  • Maala
    Hmm, én az órára szoktam pillantani a képernyő tetején. Már UT (insert egyéb old FPS poweruppal) óta így számolom a hátralévő időt a játékokban. :-o

Alternatívan még néha, ha nem vagyok betöltve, akkor elég arra nézni.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.22. 19:19:12
  • Userx2
    Ehh régi szép idők, mikor még lehetett látni egy visszaszámlálót minden tank felett a betöltésig. Azt nem tudom, mennyire tudják most szűrni, mint illegális módot. El tudom képzelni, hogy az igazi statbúzák élnek még ilyenekkel.
  • yossarianHUN
    200 IQ 6000 wn8 epic hax FREE REGISTRATION

Egyébként így van beállítva, de mikor egy chokepointon négy heavy tolong előtted, és mind a négynek számolod magadban a töltésidejét, akkor elég könnyű nem észrevenni azt az "A"-t a végén :)
  • Maala
    Vagy... Beállítod a Markereknél, hogy a tankok nevét mutassa (más úgysem érdekes), és akkor nem téveszted el. Zseniális módszer, nem? Úgy hallottam, hogy az unikumok így használják, ezért olyan jók! De ne áruld el senkinek! Psszt. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.22. 17:17:31
  • yossarianHUN
    Nagy veszélye, hogy ha az ember nem nézi meg jól ellenfélként, nem jön rá, hogy nem sima IS-3, és hajlamos kimenni elé, ha látja, hogy ellőtte magát. Aztán pár másodperc múlva szentségelve húzódik vissza.

Persze velem még nem történt ilyen
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2018.12.22. 16:59:30
  • Maala
    Ez előtt Highwayen volt vele a "legjobb csatám", T10-ek ellen a városban. Sokan lenézik. -.-"
  • Kancsalborz
    Hát, ha tier 6-ban van biztosan "nem OP", de ha berak végre egy ilyenbe, egy nyitott mapra, és nem 10-ek ellen bohóckodom a csőpályákon talán én is kipróbálhatom végre miért nem OP...XD
  • joe662
    1x
  • Maala
    :D És a válasz?
  • joe662
    Vajon hànyszor enged venni bia--s legénységet 300gold ért??
  • Maala
    De amúgy inkább 5,3k kombinált az, mint 4k...
  • Plata
    Csak 4k sebzésre hogy kaptál 8k xp-t?
    Jah látom,alap xp 1.5k.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.22. 11:00:26
  • Maala
    Nem OP.
  • bekescsaba
    Akkor visszamegyek az Excaliburhoz, s ki fullozom.
  • Maala
    Fel lehet, de 15. küldetés kiváltásához nem csak 1 db kell, mint az 1.-14. küldetésekhez.

Sőt, ha van másik ágakról "parancs"-od, azokat is felhasználhatod.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.12.22. 10:30:41
  • bekescsaba
    Még egy kérdés.

Az Excalibur kampány 15-ös küldijeiért kapott parancsokat fel lehet használni a Chiméra küldetéseinek kiváltására?

Az Istenek páncélja nagyon megfogott. (orosz 15)
  • Maala
    Csapatonként kaphatja egy ember. Ha 8 tankot sebzett, akkor max 2 killje lehet. Ha több embernek van ugyanannyi tank sebzése (darabszámra), akkor az kapja, akinek több alap XP-je van. Ha ugyanannyi alap XP van, akkor osztottál 0-val és vége az univerzumnak. Ne csináld.
  • Plata
    Az akkor fura,nekem kevesebbre is megadta.
    Confederate - Hit more enemy vehicles than any other player on your team (at least 6), which are subsequently destroyed by another player.
    If two or more players have equal amount of hits, the achievement is granted to the player that earned more EXP.
    De ez szerintem bugos.
    M53-al úgy szereztem hogy a csapattársam is kapott.
    De azt írja csak 1 játékos kaphat,akkor hogy kaptunk ketten is?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.22. 09:51:54
  • __Jacek__
    Azt írta bele sebzett 8 tankba:) Nem 8x hanem nyolcba, asszem 7-be kell bele sebezni de nem megölni.
  • Plata
    Nem egy tankba kell bele lőni hanem legalább hatba asszem.
  • __Jacek__
    Ha meg is ölted nem számít, én így emlékszem.
  • bekescsaba
    Akkor sem, ha előtte belelőtte, 8-at?

Ezt nem tudtam, nem is írja.
  • __Jacek__
    Is3A-ra mi a turót rakjak, venti oké.
    Utolsó 11-es ládából ki esett, legjobb 11 láda volt IS3A+Turán 7k gold mivel a Turánt beváltotta..
  • __Jacek__
    Kill volt? Mert az nem számít.
  • bekescsaba
    Ez a szárnysegéd hogyan működik?

Most is belesebeztem 8 tankba, s nem hiszem, hogy bárki másnak is sikerült volna ennyi, mégsem jött a medál.
  • Sir Charles
    Én az T-150-el csináltam meg(direkt megvettem hozzá), kb 25 meccs alatt meg lett. Low tierben szerintem egyszerűbb, mert nem fossák rád azonnal a goldot, meg talán több a kezdő/nem olyan tapasztalt játékos, és lőnek, mint az ökör a sidescrape-re. Mondjuk szopatott a játék, mert az első kettő meg lett 3 meccs alatt, a harmadik csak sokadjára sikerült(ugye 3Xkell megcsinálni, ha megvan a másodlagos), mert csak tier 8-ban voltam szinte mindig.