World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
át vált aranyra, lövései 90%-ba ütöttek át ( igen, volt 1 pattintás, gondolom olyan szöget talált el, ezért pattant )
azt akartam ki hozni ebbõl, hogy a 300 effys barom SE fog lepattani, csak ha olyan szöget talál el. mint ahogy én is a Jpz-vel a b.chaterõl
"goldot vált, a random azt mondja hogy a lövései 90%-a betalálnak most. ha nem váltott volna, akkor azt mondja hogy a lövései 40%-a betalálna. "
Jön a szöveg hogy a 300 effys is lepattan az arannyal.
nem, nem fog
van mikor pattintok aranyat igen, össze jön. de van mikor a Jpz-m pattan a batrõl ( pappppííír a franciaaaa )
ez nem azé van mert Õ / ÉN hülye, hanem a random beadta.
goldot vált, a random azt mondja hogy a lövései 90%-a betalálnak most. ha nem váltott volna, akkor azt mondja hogy a lövései 40%-a betalálna. Most csak egy Bp csatámra gondolva, ahol a T29-el bunyóztam...
#274904 Aligha 1660 WN6-tal. Tudok én ennél sokkal, de sokkal jobbat. Nem ez a valós teljesítményem. Ha ezt az egészet 1 hónapra vetítjük, akkor a 30 napból 25-ön 2000 felett van az átlagsebzésem. Ráadásul mióta fent van ez az újabb stat mod, szoktam figyelni a napi WN6-t és ha most pl. kezdenék egy új accot, kb. 1900 körül lenne az efim, úgyhogy bõven lila lennék. Szal, stop trolling pls😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
work as intended
ha meg nézed a replayt, akkor látod majd hogy pattant/mellé ment . lehet lagg volt, lehet gyenge géped. sok mindent mondanak 😄
de azt nem hogy "tudjuk, bugos szar"
Nem is várok mást egy olyan cégtõl, akik elismerik hogy ellett kúrva 1-2 map, ÉS NEM VESZIK KI, HANEM MÉG TÖBB CSATÁT kell rajtuk menni hogy legyen róluk adat...
Azért hozzáértõ kezekben jól használható gép, én szeretem.
Valójában: Egy f@szt! A Black Prince a kitûnõen pattintó páncáljára épül, amit megqrhatsz, ha golddal lõnek! Hiába vennél aranyat, attól a T29 sebzése, dmg értéke nem lesz kisebb, sem a BP-é nagyobb!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Hozok egy klántársat KT-vel, esetleg még egy E100-at, így tovább bírjuk a céltábla szerepet.
Én most húzom az Orosz tankokat igaz nem sok 1050 csatám van.
A T-26, T-46, T-28, KV-1, KV-1S vonalon haladok.
Most a KV-1S-nél tartok.Az átlagos pontosságom szerintem nem rossz:71.45%.Mondjuk ezt csak annak köszönhetem hogy feleslegesen nem lõdözök,föleg a nagy töltési idõ miatt(KV-1S).De osztom egy dologban a véleményed vannak nagyon érdekes dolgok,például nem egyszer volt olyan hogy az ellen sziluettjén belül volt a célkõr bõven,nem mozgott,nem volt takarásban semmilyen része és biztos voltam a teli találatban(Top Gun függött tõle).De a lövés után nem történt semmi se lepattanás se más,mintha nem is lõttem volna.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mondjuk KTm épp nincs (IS3am van 😄 ), de majd keresünk olyan tankot aminek ugyanaz az ágyúja. (talán az E75re is felmegy az a kütyü).
Én hajlandõ vagyok mindenkit megkövetni ha hülyeséget beszélek, meg kiváncsi lennék komolyan a válaszra.
Adott a szituáció: te vagy a T8 top heavytank, egyik esetben IS3, másik esetben KT. Minden másban a csata ugyanaz.
Válasz ki mondjuk 2 térképet, és mutasd meg hogy hova állnál fel az IS3-al és hova a KTvel?
Komolyan kiváncsi vagyok, milyen különbséget fogsz kihozni.
lehet õ így gondolja
ezt egyféleképpen lehetne megoldani - amire majd próbálok is partnert keresni, hogy egy KTvel meg egy IS3-al leadunk egy 300 méterre lévõ célpontnak ugyanarra a pontjára mondjuk 20-20 lövést, aztán megnézzük és lescreenshotoljuk hogy hányszor találja el a KT és hányszor az IS3 azt a weakspotot.
Lenne ebbe vki ma este partner?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
de oké "nooboljunk" mondjuk azt orosz vonalon nyugodtan sniperkedjen egy kezdõ játékos,lõjön weak spot-ot bátran 300 méterrõl,csak számoljon a lövedék sebességével és a jármû mozgási irányával sebességével....
kezdõ játékosoknak íme itt egy tuti tanács,hiszen aki játszott vele 2-3 ezer csatát az jobban tudja milyen über gép az 300 méterrõl is 😊 többség akarata 😊
És én pl nem ismerem el az orosz ág szignifikáns pontatlanságát. És az álregjeim sem 😊
Prémmel: lassan
Prém nélkül: kurva lassan
angelus1991ster.blogspot.hu
Szóval pontosság/agilitás területén sztem olyan tankról nem illik beszélni, amelyiket te magad nem toltad kellõ számú csatában.
Amúgy érdekes megnézni, hogy pl akinek van azonos tierû orosz/német/us/francia jármûve (pl KTje meg IS3a is), milyen eredményeket, milyen találati arányt érnek el ugyanabban a tankban... hogy vajon tényleg annyira pontosabb-e a német.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
egyik kritérium elég könnyen lehet teljesíteni 😊
második:számoljon változókkal játsszon le fejben minimum 5 ezer csatát,tanulja meg fejbõl az összes lövedék sebességét....
azt inkább te tanácsold kezdõ játékosoknak...
és azt is írd oda,ha mégse jönne be a számolás és kitartás akkor egy noob és törölje a játékot,mert tuti õ szúrta el valahol..pl nem adta hozzá a levegõ páratartamát 😊
Arannyal:
És az akció utáni érzés mindig attól függ, hogy a pénisz melyik oldalán álltál. 😊
BattleTag: kabel15#2672
Mitõl lennél béna?
Mit tudsz csinálni ellene? Semmit.
Lehet a következõ 2 lövése lepattant volna (ks védelem) , te meg meg ölöd. De így 0 esélyed volt, mert meg rázta az arany zacsit te meg elporladtál
Meg amikor 3 tankkal harcolok egyszerre, feltartom õket ( bezzeg csapat hátul masztizik mögöttem arra hogy hogy hogy forog a tornyuk ), pattintgatom õket, az arcom tépem hogy meddig bírom még, miért nem jönnek segíteni, és akkor látom a panelen hogy hopp, átütés ARANNYAL. onnantól kezdve vége a dalnak....és akkor még érezzem magam bénának mert zavar ez? <#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1>
Kicsit olyan ez az egész, mint a counter-strikeban a noobok awp sírása....
Mindenki azt használ amit akar, szuverén joga, ha téged lõ és zavar, akkor bújj el, és menj másfelé.
Nekem is volt, hogy a tier9es waffentragerben ülve lõtt rám egy tortoise, - ugyebár 30mm-es páncélra - kétszer átlõtt,sebzett, majd a harmadik lövésre betöltött aranyat, (csata elején voltunk, nem volt ott más hogy másra készüljön, nem fogyhatott ki a normál lõszer még) iszonyat nagy baromság volt a részérõl, de minek tegyem szóvá ? Engem minõsít, hogy béna vagyok ha ez zavar.
Az meg a másik, hogy a JagpzE100 vagy a FV215b183 -el mondjuk a vége fele kiszedek egy artyt, és beírja, hogy juuuj, goldall lõtt rá az artyra XD
Há nem, majd áttárazok neki 20+ másodpercig, mert az õ kis lelki világa engem annyira érdekel 😄
Ha 2,5 éve játszol akkor tanítsd meg neki hogy lassabb lõszer sebesség mellett célozzon úgy hogy a lassabb lõszer eltalálja. Meg nézegessen replayt a tankokról.
Hitesd el vele azt is hogy a cukor savanyú! <#nevetes1>#nevetes1>
Bocs lépek inkább, hagylak kibontakozni.
vettem a fáradságot utána néztem utána olvastam,utána kérdeztem azoktól akiknek nagy tapasztalata volt az említett ágakban.
ha így utánam néztél azt is láthatod 2,5 éve játszok,nem megtévesztésbõl kezdtem el beszélgetni kezdõ játékossal.
de ha gondolod szótlanságba burkolózok,nehogy sértsem bárki egyéni véleményét az orosz vonal mindenki által ismert és elismert pontatlanságáról.
Bocs hogy közbeszóltam csak zavar hogy félrevezeted aki tanulni szeretne.
amcsi.német hozza a formát minden szinten,pontos jót sebez..
lassú célzásidõ és magas szórási kõr miatt egyik legpontatlanabb tankok az artyk után 😊
német nagy átütésû kicsit sebzõ ágyuk a legpontosabbak,az az a vonal ami a cél körön belül egymás után többször is képes a cél közepébe találni.
Na nem a legkisebb vackokra, de mondjuk AT sorozat, francia TD-k kupolái, T28 proto tornya, lower hullok...