World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
<#papakacsint>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
hogy fogalmazzak akkor? ha maradt volna sima ap-n, akkor a lövéseinek 30-40%-a ütne át engem ( most csak 1 szituról beszélek, amire emlékszem hogy pattogott rólam a köcsög T29, 5lövésbõl 1 ütött át )

át vált aranyra, lövései 90%-ba ütöttek át ( igen, volt 1 pattintás, gondolom olyan szöget talált el, ezért pattant )

azt akartam ki hozni ebbõl, hogy a 300 effys barom SE fog lepattani, csak ha olyan szöget talál el. mint ahogy én is a Jpz-vel a b.chaterõl
Te csak ne ismerd fel hogy mikor trollkodlak, jó? Azzal elveszed az élvezeti értékét a "munkámnak" 😊

Hszed elsõ fele okés és triviális, aztán átváltottál science fictionba (vagy félreértettelek) 😊

"goldot vált, a random azt mondja hogy a lövései 90%-a betalálnak most. ha nem váltott volna, akkor azt mondja hogy a lövései 40%-a betalálna. "

Master91
És ez az amit nem értenek meg szerintem a gold userek ,hogy ki vannak cseszve azok a tankok amikre a páncélozottság az elõnyük.....

Jön a szöveg hogy a 300 effys is lepattan az arannyal.

nem, nem fog

van mikor pattintok aranyat igen, össze jön. de van mikor a Jpz-m pattan a batrõl ( pappppííír a franciaaaa )
ez nem azé van mert Õ / ÉN hülye, hanem a random beadta.

goldot vált, a random azt mondja hogy a lövései 90%-a betalálnak most. ha nem váltott volna, akkor azt mondja hogy a lövései 40%-a betalálna. Most csak egy Bp csatámra gondolva, ahol a T29-el bunyóztam...
Jól tévedek, hogy mára ígérték a teszt szervert?
popey8
Úgy tûnt, h az voltam? Ja eléggé 😄 Persze a végén már emiatt is ment rosszabbul. Minél hamarabb meg akartam csinálni a napi 250k-s missiont, de az istenért sem akarta adni a killeket, még OP TD-ben sem. Azok a helyek, amik eddig "mûködtek", tegnap nem akartak. Vagy kilõttek elõlem mindent vagy túl hamar ledarálták vmelyik csapatot. A sebzés sem jött. 1k sebzést alig tudtam összeszedni 1 csatában. A végén persze már elfogyott a türelmem és onnantól jöttek maguktól a hibák. De ez csak azután volt, h a game el kezdett szopatni a sok mellével és nem átütõvel. Esküszöm végig kellett volna vkinek néznie a csatákat. Magas szõke férfi felemás cipõben feeling volt. Egyszerûen semmi nem jött össze.

#274904 Aligha 1660 WN6-tal. Tudok én ennél sokkal, de sokkal jobbat. Nem ez a valós teljesítményem. Ha ezt az egészet 1 hónapra vetítjük, akkor a 30 napból 25-ön 2000 felett van az átlagsebzésem. Ráadásul mióta fent van ez az újabb stat mod, szoktam figyelni a napi WN6-t és ha most pl. kezdenék egy új accot, kb. 1900 körül lenne az efim, úgyhogy bõven lila lennék. Szal, stop trolling pls😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
WG mondaná:

work as intended

ha meg nézed a replayt, akkor látod majd hogy pattant/mellé ment . lehet lagg volt, lehet gyenge géped. sok mindent mondanak 😄

de azt nem hogy "tudjuk, bugos szar"

Nem is várok mást egy olyan cégtõl, akik elismerik hogy ellett kúrva 1-2 map, ÉS NEM VESZIK KI, HANEM MÉG TÖBB CSATÁT kell rajtuk menni hogy legyen róluk adat...
😄
Azért hozzáértõ kezekben jól használható gép, én szeretem.
voivod32
És?!!!!!!!!-Jön majd a megszokott válasz.- Használj TE IS aranyat! Legális, és elérhetõ! Kiegyenlítõdnek az esélyek!
Valójában: Egy f@szt! A Black Prince a kitûnõen pattintó páncáljára épül, amit megqrhatsz, ha golddal lõnek! Hiába vennél aranyat, attól a T29 sebzése, dmg értéke nem lesz kisebb, sem a BP-é nagyobb!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Black_Sheep_01
Hozok egy klántársat KT-vel, esetleg még egy E100-at, így tovább bírjuk a céltábla szerepet.
Hehe, na meg itt látszik mire is jó az E100 manapság 😄

Bocsi hogy beleszólok.
Én most húzom az Orosz tankokat igaz nem sok 1050 csatám van.
A T-26, T-46, T-28, KV-1, KV-1S vonalon haladok.
Most a KV-1S-nél tartok.Az átlagos pontosságom szerintem nem rossz:71.45%.Mondjuk ezt csak annak köszönhetem hogy feleslegesen nem lõdözök,föleg a nagy töltési idõ miatt(KV-1S).De osztom egy dologban a véleményed vannak nagyon érdekes dolgok,például nem egyszer volt olyan hogy az ellen sziluettjén belül volt a célkõr bõven,nem mozgott,nem volt takarásban semmilyen része és biztos voltam a teli találatban(Top Gun függött tõle).De a lövés után nem történt semmi se lepattanás se más,mintha nem is lõttem volna.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ingame név? akkor megkereslek.

Mondjuk KTm épp nincs (IS3am van 😄 ), de majd keresünk olyan tankot aminek ugyanaz az ágyúja. (talán az E75re is felmegy az a kütyü).

Én hajlandõ vagyok mindenkit megkövetni ha hülyeséget beszélek, meg kiváncsi lennék komolyan a válaszra.

Master91
áh gyenge a vidi, idõ pazarlás
Hozom célpontnak az E100-at, lõhetitek a torony oldalán a keresztet.
Félreértetted, a kolléga szarkasztikus volt... én vagyok az, aki 300 méterre lévõ célpontra is lövök a sU152 derp ágyújával, ha éppen lõhetõ.

Master91

Ha már orosz - németekrõl van szó 😄D
Komolyan, ha van egy tiszta lõhetõ célpont, van olyan ember aki nem rõ lá csak azért mert "pontatlan az ágyúm, orosz tankban vagyok?)

Errõl is beszélgettünk elég sokat régebben, és sztem tanuljuk egymástól.

Adott a szituáció: te vagy a T8 top heavytank, egyik esetben IS3, másik esetben KT. Minden másban a csata ugyanaz.

Válasz ki mondjuk 2 térképet, és mutasd meg hogy hova állnál fel az IS3-al és hova a KTvel?

Komolyan kiváncsi vagyok, milyen különbséget fogsz kihozni.

Master91
ha adott szitukba lövöldözik ( jön 1 spot, lát 3 tankot, meg áll lõni 1-2õt ), akkor no para.

lehet õ így gondolja
Nem kell megsértõdni, és valóban ebben a témában jött fel, ahol én továbbra is úgy "érzem" (plusz a találati statisztikák is ezt látszanak alátámasztani) hogy alapvetõen nincs olyan hogy német fölény a célzás pontosság területén, mivel a random szórás - elméletem szerint - sokkal nagyobb súlyal esik a latba mint az, hogy 100 méterenként a tigris ágyúja 6 egész centivel kisebbet szór.

ezt egyféleképpen lehetne megoldani - amire majd próbálok is partnert keresni, hogy egy KTvel meg egy IS3-al leadunk egy 300 méterre lévõ célpontnak ugyanarra a pontjára mondjuk 20-20 lövést, aztán megnézzük és lescreenshotoljuk hogy hányszor találja el a KT és hányszor az IS3 azt a weakspotot.

Lenne ebbe vki ma este partner?

Roger6
Én csak annyit mondok, hogy ha az IS3-al 300 méterrõl lövöldözöl, akkor régen fogalmad sincs a játékról. IS3 közelharcra való, heavy tank, frontvonalba. Aki hátul csirkézik vele --> pokolra vele.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

az egész 300-400 méterrõl weak spot belövéssel kezdõdött,így jött szóba az is3 és maga az orosz vonal pontossága.

de oké "nooboljunk" mondjuk azt orosz vonalon nyugodtan sniperkedjen egy kezdõ játékos,lõjön weak spot-ot bátran 300 méterrõl,csak számoljon a lövedék sebességével és a jármû mozgási irányával sebességével....

kezdõ játékosoknak íme itt egy tuti tanács,hiszen aki játszott vele 2-3 ezer csatát az jobban tudja milyen über gép az 300 méterrõl is 😊 többség akarata 😊
Bocs de ha nem érted, akkor te is paradicsom vagy 😊

"mindenki által ismert és elismert pontatlanságáról."

És én pl nem ismerem el az orosz ág szignifikáns pontatlanságát. És az álregjeim sem 😊

Segítek!
Prémmel: lassan
Prém nélkül: kurva lassan
Nem vagyok egy überpro játékos, de ezek a zöldségek.

angelus1991ster.blogspot.hu

Megint sok a paradicsom. Azt nem értem sok hülye , hogy ér el Tier 10-ig? Nem értem.

Hát, ez igy nagyon kevés, ne is haragudj... 😊
Szóval pontosság/agilitás területén sztem olyan tankról nem illik beszélni, amelyiket te magad nem toltad kellõ számú csatában.

Amúgy érdekes megnézni, hogy pl akinek van azonos tierû orosz/német/us/francia jármûve (pl KTje meg IS3a is), milyen eredményeket, milyen találati arányt érnek el ugyanabban a tankban... hogy vajon tényleg annyira pontosabb-e a német.

Az nem noob dolog volt hanem noskill.Kb. ugyanaz mikor le noob-oztak a VIII-asok bennünket a 2 KV-1S-t hogy milyen hamar elpusztultunk.De az nem volt gond hogy 5 tankot 6-7-8-ast tartottunk 2 percig vissza,õk meg recskáztak hátúl.Ja és ennek köszönhetõen a többiek a másik szárnyon túlerõben szétverték az ellent,és gyõztünk.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Master91
nem találok szavakat 😄DD a hét kommentje!!! 😄

egyik kritérium elég könnyen lehet teljesíteni 😊
második:számoljon változókkal játsszon le fejben minimum 5 ezer csatát,tanulja meg fejbõl az összes lövedék sebességét....
azt inkább te tanácsold kezdõ játékosoknak...
és azt is írd oda,ha mégse jönne be a számolás és kitartás akkor egy noob és törölje a játékot,mert tuti õ szúrta el valahol..pl nem adta hozzá a levegõ páratartamát 😊

Arany nélkül:

Arannyal:

És az akció utáni érzés mindig attól függ, hogy a pénisz melyik oldalán álltál. 😊

kabel15
Anno mikor BF3 kijött mindenki Engineer volt és mindenki RPG vel lõt emberre 😄 Volt egy METRO map ami egy csõ pálya lényegében. Más nem láttál csak hogy RPG repked a fejed fölött. Ott meg az ment hogy RPG NOOB. De még azok is azt írták akik lõttek vele 😄 Játék engedte használták. Ennyi.

BattleTag: kabel15#2672

Master91
Vagy a héten, de inkább jövõhéten már kéne jönnie szvsz
Master91
Engem minõsít, hogy béna vagyok ha ez zavar.

Mitõl lennél béna?
Mit tudsz csinálni ellene? Semmit.
Lehet a következõ 2 lövése lepattant volna (ks védelem) , te meg meg ölöd. De így 0 esélyed volt, mert meg rázta az arany zacsit te meg elporladtál

Meg amikor 3 tankkal harcolok egyszerre, feltartom õket ( bezzeg csapat hátul masztizik mögöttem arra hogy hogy hogy forog a tornyuk ), pattintgatom õket, az arcom tépem hogy meddig bírom még, miért nem jönnek segíteni, és akkor látom a panelen hogy hopp, átütés ARANNYAL. onnantól kezdve vége a dalnak....és akkor még érezzem magam bénának mert zavar ez? <#confused><#szomoru1>
Tesztszerver mikor lesz?

pointer4
Továbbra se értem mi ez a goldnoobozás, valaki tisztátalannak érzi magát azért, mert nem használja ki a játékban lévõ ingyenes lehetõségeket ? Talán MaxPayne-ben nem használtátok a bullet time-ot, mert az úgy elég macsó férfias ??
Kicsit olyan ez az egész, mint a counter-strikeban a noobok awp sírása....
Mindenki azt használ amit akar, szuverén joga, ha téged lõ és zavar, akkor bújj el, és menj másfelé.
Nekem is volt, hogy a tier9es waffentragerben ülve lõtt rám egy tortoise, - ugyebár 30mm-es páncélra - kétszer átlõtt,sebzett, majd a harmadik lövésre betöltött aranyat, (csata elején voltunk, nem volt ott más hogy másra készüljön, nem fogyhatott ki a normál lõszer még) iszonyat nagy baromság volt a részérõl, de minek tegyem szóvá ? Engem minõsít, hogy béna vagyok ha ez zavar.
Az meg a másik, hogy a JagpzE100 vagy a FV215b183 -el mondjuk a vége fele kiszedek egy artyt, és beírja, hogy juuuj, goldall lõtt rá az artyra XD
Há nem, majd áttárazok neki 20+ másodpercig, mert az õ kis lelki világa engem annyira érdekel 😄
Bocs de 2,5 éve játszol és ilyet írsz "minden távolról leadott lövésnél 50% az esélyed hogy eltalálod e a célpontot fõleg ha az mozog is..."

Ha 2,5 éve játszol akkor tanítsd meg neki hogy lassabb lõszer sebesség mellett célozzon úgy hogy a lassabb lõszer eltalálja. Meg nézegessen replayt a tankokról.

Hitesd el vele azt is hogy a cukor savanyú! <#nevetes1>

Bocs lépek inkább, hagylak kibontakozni.

sajnos te így látod,de én,meg mint egyre kevesebbek,nem a saját hibáimból tanultam meg melyik ágat érdemes elkezdeni.
vettem a fáradságot utána néztem utána olvastam,utána kérdeztem azoktól akiknek nagy tapasztalata volt az említett ágakban.

ha így utánam néztél azt is láthatod 2,5 éve játszok,nem megtévesztésbõl kezdtem el beszélgetni kezdõ játékossal.

de ha gondolod szótlanságba burkolózok,nehogy sértsem bárki egyéni véleményét az orosz vonal mindenki által ismert és elismert pontatlanságáról.
Érdekes hogy úgy adsz tanácsot hogy egy köröd sincs soviet TD kkel. IS3 ról is úgy osztod hogy tier 6 nál fentebb nem is mentél.

Bocs hogy közbeszóltam csak zavar hogy félrevezeted aki tanulni szeretne.

orosz td ág nagyot sebzõ része obj 268 tier10 en lesz élvezetes sniper módban is,addig el kell fogadni hogy minden távolról leadott lövésnél 50% az esélyed hogy eltalálod e a célpontot fõleg ha az mozog is...

amcsi.német hozza a formát minden szinten,pontos jót sebez..

Most én értettem félre valamit vagy tényleg 400 aranyat adott a alien-es kód.Mert 110 volt és most 510.

kabel15
És az orosz TD ág? Vagy amcsi TD? Bár ezeknél meg gondolom relatív mert tank válogatja.

Ahogy a haverom mondaná; nem lehet a föld összes jó nõjét megdugni, de törekedni kell rá!
inkább csak a kv-1 után,én nem nevezném egy precíziós mûszernek 😊

lassú célzásidõ és magas szórási kõr miatt egyik legpontatlanabb tankok az artyk után 😊

német nagy átütésû kicsit sebzõ ágyuk a legpontosabbak,az az a vonal ami a cél körön belül egymás után többször is képes a cél közepébe találni.
Kéne már egyszer valami tréningcsatát csinálni 3-400 méteren azt megnézni hova csapódnak be a skulók, mert jelenleg nagyon a random pártján vagyok.

kabel15
IS3 szerintem elég pontos. Vagy csak KV1 után tûnik úgy. Vagy mert más nagy tier ü tankom nincs 😄

Nem tudom, mennyire sokat játszottál a pontosság buff óta, de a jelenlegi szórásképpel viszonylag jó eséllyel lehet weak spotokra lõni 3-400 méteres távolságokból.
Na nem a legkisebb vackokra, de mondjuk AT sorozat, francia TD-k kupolái, T28 proto tornya, lower hullok...