World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Gondolom. Rühelltem azt a kis *****-t. <#zavart2>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ez most tényleg jó lett? Mert új korában valami leírhatatlanul borzalmas volt.

Egyébként sokat segített, hogy felraktam egybõl a top ágyút free xp-bõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Helyes! <#eljen> <#vigyor5>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

20%.

Jeff style-ban csak azzal lövök T-46-ra meg T-28-ra, vagy BT-7-re hogy biztosra menjek.

Bár én az utóbbi idõben a buffolt Tigrissel is egész jól kerestem, azzal az eszement roffal hihetetlen jó lett az a tank.
Prémeken kívül nem nagyon. Ha van prém elõfizud akkor a régi nóta, Sherman, KV-1, esetleg Cromwell.
A különbözõ tankok pontosságra nekem. De. Továbbra is azt mondom a játékos nivellálja ezeket, mert a hosszú újratöltés, a tank jellegébõl adódóan az IS-3-mal közelharcoltam, míg a KT-val másodvonalból is próbálkoztam gyakrabban. Ezek az eredmények még a szóráskép buff elõttiek. Valóban az E-100-as kísérlet dönthetné el ezt a kérdést.

8.3 óta van valami új tank, amivel lehet jól farmolni?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

JeffDunham
Meséld csak el mennyi prém lõszert viszel magaddal abban a tankban, vagy kamuzd azt hogy egyet sem. <#hehe>

És nem kell célozni a weakspotot se. HE noob vagyok 😊

Köszi!
A 76-ossal használom. A penje is jobb, meg a sebzése is. Nekem sem így sikerül vele minden kör, de a saját szintjén tisztességesen helyt áll azért. Nagyobbak között mondjuk kb csak spotolni lehet vele.
Viszont a mozgékonysága tényleg nagyon jó, nem igazán tudják lekövetni, ha elkezd körözni valami körül. Kb mint egy Cromwell, csak gun depression nélkül 😊

én is azzal nyomom a KV-1et
sokkal jobb mint a 85ös.... esélye nincs egy AP-s kv-1nek 1v1-ben
Én meg azt hittem az obj 704 is néha beáll alagútfúrónak, hátha ezzel is gyorsabban elkészül a 4-es metró.

Az nem lagg a tankodnak nagy a talaj ellenállása,a játék szerves részét képezi az élethûséget hivatott fokozni!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

D verzió: mindkettõtöket elnyel a pálya a lag miatt.

grat hozzá, nekem egyáltalán nem akar semmilyen normális kör össze jönni vele, amúgy 57-sel v 75-sel használod? 😊
patchaou
C verzió: Õ húz ki ammorackkel 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hmmmmm. Te vagy az elsõ, akitõl ilyesmit hallok.

Amit eddig tapasztaltam:
Lelövöm egylövésesre, majd belelövök még egyet ugyanoda és semmi. Vagy kell egy második, vagy jön közben valaki aki kivégzi. Azt próbálgattam egy idõben, ha épp eszembe jutott, hogy ha nem nagyon mozgott az ellenfél, vártam kicsit a lövéssel, miután betöltötte az elsõt. Olyankor általában átment. vagy megint a B verzió, jött valaki és kilõtte.

Roger6
Biztos én vagyok a hülye, de én meg úgy vettem észre, hogy aki low hp-s, azt könnyebb kilõni. Mintha a páncélja már nem védené annyira. Tudom itt mindenki az ellenkezõjérõl beszél, de én akkor sem ezt tapasztaltam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
Mit lett a wotinfoval? Menemegy?😞

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Bizonyosságot erre, csak SzörP a nagy randomisten adhatna, de õ hallgat. 😊

Így igaz szigorúan elméleti síkon persze,semmiféle megcáfolhatatlan bizonyítékkal nem tudja senki alátámasztani!

Azt sejtem, hogy ez a nullás direkt van benne a játékban, amolyan balansznak. Hogy Ferikének, az egydimenziós rettenetnek is legyen esélye. Ferike ugye szeret kiállni a hegytetõre a pancernéggyel, az oldalát mutogatva. Minden további nélkül 5 másodperc alatt el kellene haláloznia, de megússza, mert az utolsó 3 lövés lepattan, vagy nullás, a nyolc hp-s tankjáról, így vissza tud vonulni, majd aktívan védeni a bázist a meccs további részében.

Sajnos nem sikerült lehozni...

Ha valakit érdekelne: replay

Én végig izgultam (ez néha látszódhat is a bénázásokból), úgyhogy talán másnak is izgalmas lehet 😊 A végéért meg kár, de így sikerült.

Én nem vettem észre összefüggést a random és a prém között. Játszottam prémmel és prém nélkül is sokat régebben. Ugyanúgy szopóágon voltam, ha olyanja volt.

Szerintem arra érti hogy ibolya ivánékat a WG néha p...án rúgja hogy ne legyen 101%-os a winrate,ezzel párhuzamosan vérpistiék kapnak egy kis buffot hogy elérjék a 10%-os wint,valamint mellékesen egy kevés pénzmaggal hozzájáruljanak a cég növekedéséhez.....

A valószínûségszámítás tanárom mondta mindig nekünk, hogy a véletelen nem véletlen.
Egy ilyen nagy player adatbázissal rendelkezõ cégnél mint a wg, ahol egy rosszul finomhangolt konfigbeállításokon is dollármilliók múlhatnak a fenti állítás fokozottan igaz.
De elhiszem, hogy egyeseknek könnyebb bemagyarázni, hogy igen a múlthéten tudtál lõni, de ezen a héten semmit nem fogsz eltalálni, átlõni sebezni és ez a te hibád. és vérpistike el is fogja hinni, mert biztos benne, hogy egy 300-500-ig tartó intervallumon ugyanakkora esélyjel szórja mindenkinek a számokat, mindenféle részrehajlás nélkül a rendszer.

Helyesen emlékszel, az hogy vmi elnyeli a sebzést nem jelenti azt hogy sérül is. Ezért irritáló.

Szerinte nem 😊

Na ehhez, hogy jön a fizetõs rész? A random mindenkinek random.

Most nem esküszöm meg 100%-ra, de nekem nagyon az az emlékem, hogy nem feltétlen kritikus az a nullás. A csata hevében nem figyelem, de nagyon az rémlik, hogy lõttek már úgy seggbe, hogy csak úgy csörgött, de nem történt semmi. Sem egy modul, sem egy ember nem szállt el és nem is sebzõdtem.

A Kritikus ugye az lenne, hogy Iván a töltõ, szabad idejében cirkuszi mutatványos, arccal leveszi a KV2 lövedéket és nem sérül rajta kívül semmi más. Majd Iván kap egy nikotintapaszt és megy tovább.

Hát gyerekek, eddig ezzel a B1-el több pozitív játékélményben volt részem, mint a francia TD-kel eddig összesen t9-el bezárólag.

Viszont ebben hol a free to play üzleti modell pénzbehajtás része? Ugyan mi élménye lenne szerencsétlen nyomorék vagy fizetõ játékosoknak vagy a 2 együtt, ha jó játékosok akikbõl egy árva garast sem lát a wg összecsomagolják õket fél pillanat alatt? Szóval továbbra is marad a fake random...

és jah tényleg jól kinyírták az artikat. Erõsebbek mint valaha. Remélem a sok buzigyerek felfedezi hogy újra elõ lehet venni õket a garázsból aztán a wgnek újra le kell vennie róluk a silent-buffot.

Nekem õszintén szólva már csak a 0s kritikus sebzésekkel van bajom (artykat ugye kinyírták).

Eleve a szarkazmus része iritál, hogy KRITIKUS sebzésnek nevezik, 0 hp damage...

Azt megoldanák, engem már nem irritálna semmi a játékban.

Valaki ismeretlen tanktárs - a dróthegyen is túl - anyázva veri az egerét a billentyûzetbe. 😊

A nullások-pattanók elég idegesítõek, fõleg olyankor, amikor egy lövés lenne az ellen és lehetne tovább haladni. Jól jön, ha véletlenül elkúrom és kimászok közéjük, majd lepattannak hatszor a T-54 oldaláról, meg a seggérõl. Viszont elcserélném szívesen, hogy ne legyen inkább ilyen. Ha elkúrtam, dögöljek meg. Csak magamat hibáztathatom. De az ellent se segítse. 😉

Én KV1en a 122est használom HEvel, az viszi mindenütt 😄

Elején Ap párti voltam, de átszoktam a HEre.. 1vs1ben az esetek döntõ többségében legyõzöm a szembejövõ APs KV1t.

Na, így már értettem.

És amikor a GWPanther pattan a facehuggoló Chaffee-rõl? 😊

(én voltam a Chaffee 😊 )

máshol pedig nem igazán tudod lõni.... azt a legcélszerûbb (mármint a kupolát)
vagy ott van még a lövegpajzs vagy a jobb oldalán lévõ mini ágyú ami szintén beszokta venni dmg-re a találatot
de szerencsére kevesen tudják 😊
Master91
http://wiki.worldoftanks.com/images/thumb/8/86/AT_8_front_right.jpg/320px-AT_8_front_right.jpg

tetején a kuka, VAGY a KIS ágyú, ha szemben állsz fel, a bal oldalán. annak a tövét.

szerintem Kv-1 be üti azt is

kicsiket sebzel az nem a te hibád, annyit bír az ágyú 😄
kabel15
Lõttem de nem volt túl eredményes. Vagyis sebezõdött de nem valami sokat.
És ha csak azt lövöm akkor õ hamarabb kiszed mint én õt. Mert ezek mindig RUSH olnak rám :/ Idõm sincs fedezékbe menni.

BattleTag: kabel15#2672

nincs azoknak az AT-knak hatalmas kupolájuk a tetejükön?
kabel15
AT-8 at hol tudom szembõl meglõni KV1 el?
3x találtam szembe magam vele de arra jutottam hogy jobb ha a lánctalpát lövöm addig amíg valaki mögé nem tud kerülni. Szóval felváltva szedegettem a jobb bal láncát. Szerencsére így egyszer se tudtak rám fordulni. Szóval a kérdés adott KV1 VS AT-8 hol lõjem?

BattleTag: kabel15#2672

410-es látótávot kap a tier 10 japán med?
hajaj! 😄
úgy érzem azonnal ki kell húznom!
ahh AT-8-ra feltenni a Churchill I gunját igazi megváltás a stock gun után <#hawaii>
voivod32
Huh! Volt egy jó kis csatám S35 CA-val, bár az elején nem mozdultam, mert a rohadt postás akkor jött! 😄
Legérdekesebb rész a Stug III-al való szuronyharc volt!
Akit érdekel:Replay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

A nagy kedvencem, amikor az artynak az élét találtam el. Volt olyan 5 mm páncélja, de így pattant. 😊

voivod32

így van! Múltkor én is pattantam pl. Comet seggérõl KV-3-al 10 méterrõl, engem meg Cometek lõnek át golddal , szembõl, Churchill 7-ben, KV-4ben, stb. Ezen az arnylõszer nem segít...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

ha kell még célpont bemegyek e100-al célpontnak