World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Jeff style-ban csak azzal lövök T-46-ra meg T-28-ra, vagy BT-7-re hogy biztosra menjek.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
A 76-ossal használom. A penje is jobb, meg a sebzése is. Nekem sem így sikerül vele minden kör, de a saját szintjén tisztességesen helyt áll azért. Nagyobbak között mondjuk kb csak spotolni lehet vele.
Viszont a mozgékonysága tényleg nagyon jó, nem igazán tudják lekövetni, ha elkezd körözni valami körül. Kb mint egy Cromwell, csak gun depression nélkül 😊
sokkal jobb mint a 85ös.... esélye nincs egy AP-s kv-1nek 1v1-ben
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amit eddig tapasztaltam:
Lelövöm egylövésesre, majd belelövök még egyet ugyanoda és semmi. Vagy kell egy második, vagy jön közben valaki aki kivégzi. Azt próbálgattam egy idõben, ha épp eszembe jutott, hogy ha nem nagyon mozgott az ellenfél, vártam kicsit a lövéssel, miután betöltötte az elsõt. Olyankor általában átment. vagy megint a B verzió, jött valaki és kilõtte.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha valakit érdekelne: replay
Én végig izgultam (ez néha látszódhat is a bénázásokból), úgyhogy talán másnak is izgalmas lehet 😊 A végéért meg kár, de így sikerült.
Egy ilyen nagy player adatbázissal rendelkezõ cégnél mint a wg, ahol egy rosszul finomhangolt konfigbeállításokon is dollármilliók múlhatnak a fenti állítás fokozottan igaz.
De elhiszem, hogy egyeseknek könnyebb bemagyarázni, hogy igen a múlthéten tudtál lõni, de ezen a héten semmit nem fogsz eltalálni, átlõni sebezni és ez a te hibád. és vérpistike el is fogja hinni, mert biztos benne, hogy egy 300-500-ig tartó intervallumon ugyanakkora esélyjel szórja mindenkinek a számokat, mindenféle részrehajlás nélkül a rendszer.
A Kritikus ugye az lenne, hogy Iván a töltõ, szabad idejében cirkuszi mutatványos, arccal leveszi a KV2 lövedéket és nem sérül rajta kívül semmi más. Majd Iván kap egy nikotintapaszt és megy tovább.
és jah tényleg jól kinyírták az artikat. Erõsebbek mint valaha. Remélem a sok buzigyerek felfedezi hogy újra elõ lehet venni õket a garázsból aztán a wgnek újra le kell vennie róluk a silent-buffot.
Eleve a szarkazmus része iritál, hogy KRITIKUS sebzésnek nevezik, 0 hp damage...
Azt megoldanák, engem már nem irritálna semmi a játékban.
A nullások-pattanók elég idegesítõek, fõleg olyankor, amikor egy lövés lenne az ellen és lehetne tovább haladni. Jól jön, ha véletlenül elkúrom és kimászok közéjük, majd lepattannak hatszor a T-54 oldaláról, meg a seggérõl. Viszont elcserélném szívesen, hogy ne legyen inkább ilyen. Ha elkúrtam, dögöljek meg. Csak magamat hibáztathatom. De az ellent se segítse. 😉
Elején Ap párti voltam, de átszoktam a HEre.. 1vs1ben az esetek döntõ többségében legyõzöm a szembejövõ APs KV1t.
(én voltam a Chaffee 😊 )
vagy ott van még a lövegpajzs vagy a jobb oldalán lévõ mini ágyú ami szintén beszokta venni dmg-re a találatot
de szerencsére kevesen tudják 😊
tetején a kuka, VAGY a KIS ágyú, ha szemben állsz fel, a bal oldalán. annak a tövét.
szerintem Kv-1 be üti azt is
kicsiket sebzel az nem a te hibád, annyit bír az ágyú 😄
És ha csak azt lövöm akkor õ hamarabb kiszed mint én õt. Mert ezek mindig RUSH olnak rám :/ Idõm sincs fedezékbe menni.
BattleTag: kabel15#2672
3x találtam szembe magam vele de arra jutottam hogy jobb ha a lánctalpát lövöm addig amíg valaki mögé nem tud kerülni. Szóval felváltva szedegettem a jobb bal láncát. Szerencsére így egyszer se tudtak rám fordulni. Szóval a kérdés adott KV1 VS AT-8 hol lõjem?
BattleTag: kabel15#2672
hajaj! 😄
úgy érzem azonnal ki kell húznom!
Legérdekesebb rész a Stug III-al való szuronyharc volt!
Akit érdekel:Replay
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
így van! Múltkor én is pattantam pl. Comet seggérõl KV-3-al 10 méterrõl, engem meg Cometek lõnek át golddal , szembõl, Churchill 7-ben, KV-4ben, stb. Ezen az arnylõszer nem segít...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88