World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegyiken csak a városban szabad harcolni
Ha eltudom dugni a T32 testét akkor valóban jó lehet mert arannyal is necces lehet átlõni a tornyot, ha nem bírom elrejteni akkor arannyal szarrá lövik a testet, ezért félek kicsit a T32-tõl
vagy IS-3 és agresszív játékmód
vagy Tiger II és távolabbról sniperkedni
Könnyû tank
Közepes tank
Önjáró löveg
Páncélvadász
AMX 50 100
KV5
XDDD
voivod: nincs, stabi,gyorsító,vizes rekesz
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
IS-3 vagy Tiger II ??? vagy esetleg T32 ???
lõszer az full gold, ez egyértelmû, úgyhogy annyira nem számít a páncél!
IS-3 jó alpha de lassan szûkül :S
KT gyorsabban szûkül jóval és pontosabb is... hmmmm
Feltétel:
Nyerj meg egy csatát
Korlátozás:
Csak normál (random) csatában
A küldetés csak 1x teljesíthetõ
Díj:
1 nap prémium fiók
Na így lenne, csak táblázatosan (wotinfo.hu 😊)
Elmondom na, E-75-el KT csúzlijával. WTF ág td-i meg szemben, szóval sokat nem tudtam lövöldözni, csak egy lúzerebb E-75-re, amit rendszeresen alig vittem át.
Amúgy ebben csak az a szar, hogy én azért nem mertem menni, mert ott voltak a WTF td-k, úgyhogy csak a tornyot villogtattam, néha sikerült némi spot(hát nem sok...). Õk azért nem mertek jönni, mert azt hitték mögöttem ott vannak a mi WTF td-ink(ami amúgy nem igaz, egy IS-3 volt ott csak) <#hehe>#hehe>
És ez nem az elsõ eset ezzel a tankkal, látnak, lõnek, pattannak, elõkerül a gold tár, pattan az is, csak már nem mind...
A két csapat meg fosik a WTF td-ktõl, amit egyre jobban úgy látok, hogy hiba volt behozni ebbe a játékba. Van pár táras tank, amirõl hasonlókat gondolok, de ezek überelnek mindent. Szégyen mennyire fél tõlük mindenki.
Nyerj meg egy csatát - Csak randomban - 1 nap prémium
PARADICSOM 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Feltétel Korlátozás Díj
Nyerj meg egy csatát
Csak normál (random) csatában
A küldetés csak 1x teljesíthetõ
1 nap prémium fiók
(dec 3-ig él)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintem T-25-el sokkal jobban jártál volna, hacsak már nem áll a garázsodban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki kitalálja mivel szereztem ezt, az nyer egy piros hangszórót <#hehe>#hehe>
Na meg minek köszönhetõen...
Gondoltam megveszem akciósan ezt a prém Csörcsöt. Nem is rossz, sõt. Viszont folyamatosan T6-ba rak. Ez általános? Nem mintha így nem lenne teljesen használható, csak néha azért kibírnám ha T5-ben kéne pedózni. Az elsõ meccsem óta viszont mindig a lista felénél voltam, 5-6 T6 alatt.
És megérte visszavenni a T29-et is <#hehe>#hehe>
Amennyire utáltam az M3 Lee-n az oldalra tett löveget, annyira szerettem az AT-7/8-on. Buli takarásból lövöldözni vele. Sajnos az AT15-ön megint középen lesz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Azért kurva jók ezek az új tier 10 közepesek is. Most nézem ezt a japán csodát is, persze hogy 2900+ DPM-je van. A régi nehezek meg szüttyögjenek csak 2100-2200-al....
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
#275225 Akkor ez olyan T-54 feeling. Én mondjuk CW szempontból nézem a T10-ket. Sajnos úgy néz ki ez oda is jó lesz, de akkor sem fogom kihúzni. 3 tieren keresztül nem fogok kínlódni a hátsó tornyosokkal. T-54 páncélzat, (gun depressionrõl van infó?) a többi tulajdonságát nézve, pedig a másik 2 T10 med egyvelege, kivéve a kisebb rof. Új tank WG módra.
#275210 Sajnos így van. Mibõl fogok most T10 tankokat venni?<#rinya>#rinya> És mibõl fog Jeff gold ammot spamolni?<#hehe>#hehe>
#275211 Ez egyértelmû és feltûnõ is. De ez biztos CSAK a random, igaz Lammaer?<#papakacsint>#papakacsint>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
de mekkora szar már hogy nem lehet rá tenni felfüggesztés növelõt...
még töltésgyorsító se megy fel rá addig meg semmi se 😄 se motor xd
de elsõ csata nem volt rossz... 2600dmg a 171 átütésû gunnal
azt tudom hogy a legjobb gunja állat, meg jó a páncél, de hiába a páncél ha betöltik a goldot
ma AT-8-al is capol az enemy... hellcat, stock kv-1s, jpz4
na mondom ezek nem lõnek át, megyek spotolok mert már fogytán a csapat
aha.... gold-ra váltott az összes faszkalap
ezért borítja fel a gold ammo a játékot
bízol a páncélzatodban aztán jól rábaszol
angelus1991ster.blogspot.hu
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Megvásárolva:
'AT 7' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 460 000.
habár majd kiderül, AT-2 meg AT-8 egész kellemes tank....
Megint egy ág ami xp váltásra van megtervezve.
És nagyon kiábrándító látni, amikor a random nagyobb hatással van a végeredményre, mint a játékosok tudása.

Bakker ez a szerencsetlen hibat-hibara halmoz ot viszont nem tudjak kiloni 5-10 meterrol abbol a papir tankbol. Sokszor erzem ugy mintha mar az elejen el lenne dontve a csata es nem csak a mi karunkra. Van mikor atgazolunk az ellensegen szinte hp veszteseg nelkul mert minden pattan rolunk ket csaval kesobb meg csak pislogunk mint Bambi a vagohidon. Full lila platoonok hullanak el parszaz kiosztott damaggel es minden atut mindenkit.
Itt a REPLAY. Ha megnezed latod majd mirol beszelek.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.