World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Na várjál, duplákkal? Azt hittem, hogy nem tudsz nyerni!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

volt az a wowp-s akció...
aranyat kaptál földi,légi killért és win-ért
és ha ott beváltod prém-ért akkor wot-ban is aktiválódott
így szedtem össze egy havit + múlt hónapban volt ugye az 50k exp = 1 nap prém
mivel televagyok tankkal így duplákkal hamar meglett mindig a +1 nap
így értettem 😛
Nyerted a goldot, vagy hogy érted, hogy ingyen prém?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

A tankok szempontjából legrosszabb légifegyver a napalm volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sunsetjoy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amikor pattognak a Tortoise-ról 😊

Turtle

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ts?
Solten
weeeeeeeeeeeeee...

250-nel leszabalyzott.

Saor Alba

Maala
FV215b (183)
- caliber of the gun nominally changed from 183mm to 182,9mm
- splash of HESH and HE shells slightly reduced from 5,06 to 5,05m

Mocsok WG, nerfeli a kedvencemet. 😞

Valaki FV 182,9 platoon?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Azta, remélem a gyerekeknek a matekot az anyjuk fogja tanítani. 😄

Van egy 1000m élhosszúságú négyzet, aminek a középpontjában te vagy (az átlói metszéspontjában, ugye).

Azért így "szóban" szemléltetve könnyebben elképzeli az ember, miért is annyi az annyi. 😄

Én azért várom már, hogy mikor lesz kör alakú a draw distance.

Maala
Még mindig több, mint ahány csatát te kibírsz goldammó nélkül. 😄

Bezzeg Redshire...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
Ez igen. Par ruszki hulyegyerek miatt ki kell venni, orokre. Mi a fene baj van ezzel a mappal? Egy rakas taktikat lehet alkalmazni, a honapokig pihentetett majd ugyanolyan sz@rra atdolgozott Komarin persze szuper, semmi gond nincs vele. Idiotak.

Saor Alba

am ahogy elnéztem sz*pni fogok rendesen prém nélkül.... vagy csak fals adatokat ír ki a "prémium nélkül" fülre, direkt azért, hogy továbbra is vegyek prémet (amit persze még életemben nem vettem)

ma pl. Su-100-al 3.700dmg-re kaptam volna 32k-t prém nélkül WTF?!?!
de már nem egyszer megfigyeltem hogy majd beleszakadtam a melóba... erre low szart adna prém nélkül
November 4.-e vagy 5.-e óta nyomom ingyen prémmel.... de idénre már levan a gond XD
xotyi
Köszi az ötleteket😊Van mibõl válogatni, az utolsó sorozat amit néztem a közelmúltban az a Generation Kill-volt pedig az sem mai darab. Off vége 😊

Trance&Friends nothing more..

Amúgy minden másodperce az epizódnak tömény izgalom volt, végig ott lebegett a kérdés, hogy megteszi-e vagy nem.
Nem ismerem. Nemrég láttam egy sorozatot, 3 nem összefüggõ epizódból állt. Az elsõ rész sztorija: elrabolnak valami hercegnõt, és csak akkor szabadul ki ha a brit miniszterelnök élõ adásban szeretkezik egy disznóval. Érted, én még a Szomszédokon meg a Dallason nõttem fel. Bobby feltámad, az már smafu.
Még egy sorozat: The Blacklist

Sorozatok: Váratlan utazás; Miért éppen Alaszka; Over there; The Tudors; Borgias; Homeland; Boardwalk Empire
Filmek: Yamato öngyilkos küldetés; Napola, a Führer elitcsapata; Levelek Iwo Jima-ról; Dicsõség zászlaja; Che; Che-A motoros naplója; Rommel
Na a Dr Who egy érdekes sorozat. Vannak nagyon ütõs ötletek: a sátán leláncolva egy feketelyuk felé tartó aszteoridán, weeping angels, azok a slenderman szerû lények stb de rengeteg olyan dolog van benne amin inkább röhögsz vagy annyira erõltetetten egyedi hogy fogod a fejed😄
popey8
Kár érte én is szerettem, jobb mint sok más map pl. Komarin. De miért nem csak átdolgozzák és úgy rakják vissza? Miért kell teljesen kidobni? A hülye Komarin bezzeg marad. Még így átalakítva is egy nagy fos.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Kezdd el nézni a Dr Who (aka Ki vagy Doki) sorozat felújított változatát.
Nekem nagyon bejön, csak egy picit el kell vonatkoztatni attól hogy a technikai megvalósítása (effektek) picit gyatra a csilliódolláros amerikai filmekhez képest.
Cserébe a legtöb epizódnak nagyon jó a sztirija, nem átlagos scifi klisék. 4. évadnál tartok, ott már nagyon belejöttek 😊

Több videót is láttam már, ezt is megnéztem de ezek nyilván a jobb meccsek, nem az átlag. Igazából a relatíve kicsi pen miatt gondolkozom rajta (a stock farmoláson kívül), bár a sok rammolás lehet kárpótolna <#smile>.
xotyi
12 csata 3 gyõzelem. többsége top sebzõként, közben mérgemben már szervert is váltottam, úgy gondolom ma nem kéne erõltetni,esélytelen vagyok..<#bdead> Két napja nem játszottam de hagyom is a fenébe. Valaki tud ajánlani helyette egy jó fimet? 😄

Trance&Friends nothing more..

voivod32
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hans-Ulrich_Rudel

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

meg hát <#nyes>

wot nick: PsychoTrooper

Khmmm, hallottál már Hans Ulrich Rudelrõl? 😛

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem olyasmi. Kb. "A hét legszerencsétlenebb meccse" lehetett 😄

@antiatom pont ennek a videónak a végén a "Hét meccse"-ben aprít egy E-50, érdemes rálesned... Nekem nincs, de ez kifejezetten tetszett.

voivod32
Mindenképpen. Biztos te is tapasztaltad, hogy TD-vel városba tesz, felderítõvel, vagy valami döglassú heavyvel, pedig mezõre. Szerintem, egy TD számára kifejezetten Port a legrosszabb pálya. De amúgy is utálom! 😄 De ez csak az én véleményem. De azt látom, hogy El-Halluf, nem csak az én szememet csípi.

Sziasztok! Az E50 manapság mennyire használható? Ki van fejlesztve egy ideje de nem tudom megéri-e az árát...
su 152-vel legalább lehet HE derpkedni. Ha meg mindn kötél szakad: gold😄
hát hihetetlen, bezzeg a fostos redshire-t, komarint meg el halufot nem dobják ki. Az utóbbi annyit van hogy már herótom van tõle.
És arról a pálya tehet?😊
voivod32
Ja, fasza pálya a Port! Most is, SU-152-vel, egy rakás kilences között...

Egyetértek, szerintem is teljesen használható pálya volt az esetek többségében. Sokkal rosszabb borzadályok már évek óta bentvannak a játékban, hogy a visszahozott, még mindig katasztrofális Komarint ne is említsem.
voivod32
Tigriseket írtam amelyek lassúak voltak . A pilótának , pedig nem nagyon kellett felismernie a tankokat, mivel általában a gyalogság kért légitámogatást, a célpontok helyzetének pontos megadásával.

"Ahogy a linkben. 13 tigrist veszítettek légicsapások miatt, ebbõl 7-et nagy magasságú szõnyegbombázásokban.
A felvonulás általában az utakon zajlott, ott naná, hogy baj van, ha jönnek a repülõk. Oszlopban közlekedõ tankok és egyebek. De egy csata közben azért más a helyzet. Ott ha meg is tudja különböztetni a repülõrõl a sajátot az ellenségtõl, sokkal nehezebb dolga van.
Válasz 'voivod32' üzenetére (#276429)"

Javíts ki, de a typhon vadászbombázó, azzal nem szõnyegbombáztak.
Meg mint tudjuk a legvékonyabb része a páncélnak a motor felsõ burkolata volt a hûtõrácsnál. Ahhoz illett célozni is. Bár nem szívesen ûltem volna egy párducban, mikor felrobban mellettem egy akár csak 100kg-os bomba is...
voivod32
Én Malinovkát, és El hallufot hajítanám ki, a régi Serene Coastot pedig jobban szerettem.

JeffDunham
Nem úgy volt hogy törlik. Azt írták átdolgozzák és visszateszik. Így is történt.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Eagle16
Nekem is furcsa, mert nem szoktak kidobni dolgokat, csak így...

Serene Coast-ot legalább sikerült valamennyire megjavítaniuk, szerintem jobb mint volt.

Még mindig várom, hogy 3 pályát ki lehessen venni mindenkinek...Komarint, Redshire-t és El-Halluf-ot nem is látnám többet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem úgy volt, hogy Komarin és Serene Coast is Shift+Del? Aztán mégis itt van mindkettõ. Valahogy nem hiszek már az ilyen "it will never return after that" szövegnek <#hehe>

Roger6
Azt a replay-t én is megnézném.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok!

Sikerült felmennem a tesztszeróra.
Ki akartam próbálni a Japcsi 7-8 tankokat. A benyomásom a következõ:
7-es, olyan semmilyen, funra jó. Nem fog csatát eldönteni.
8-as tetszik. T44-Pershing hibrid.

Részletesen:
7-es japcsi:
Mozgása: Kb mint a Pantheré, tehát nem lehet körbetáncolni az ellent.
Tûzerõ: nem túl acélos átütés, nincs nagy alfa. 3 db fér a revolver tárba, amit 1 másodperces közönként tud kilõni, és kb 8,5 másodperc alatt tölt újra. Ha jól emlékszem 155mm páncélt üt át a 75 mm-es ágyú. átlagos gun.dep. gyors célzási sebesség. Célzásgyorsítót esetleg ki lehet váltani ezáltal. (1,7s) Valahol a német és az amcsi között helyezkedik el a pontossága.
Páncél: nincs és nem is pattintós, bár egy meden nem olyan nagy szempont.
Látótáv átlagos.
Személy szerint nem tartanám meg, mert úgy semmiben sem kiemelkedõ 7-es mednek meg ott a Tigris 😊 😊 (kis túlzással) 😊 Ettõl függetlenül egy noob kezében eredményesebb lehet, mint pl a t -20as.

8-as:
Mozgása: T44 és a Pershing között lõném be. Nincs túl nagy végsebesség, olyan pershing stílusba éri el. Nála mozgékonyabb. Japóval elõbb körbetáncolom a nehezeket mint a pershivel, viszont nem is olyan "ufo" mint a t 44.
Tûzerõ: Remek, fõleg egy medhez képest. ~21x átütése van. Egy két nyolcas heavy is megirigyelhetné. Medeknél meg pláne. egyszóval ha nincs táncira lehetõség nyugodt szívvel lehet lõni a kv4 elejét.Pontossága sem rossz valahol német és az amcsi között helyezkedik el. Újratöltés ha jól emlékszem olyan 9,8 környékén volt. Szintén gyorsan céloz. Tûzerõ megfelelõ.
Gun derp kiváló. -10 fok ha jól rémlik. Pershinggel ellentétben ennek annyira nem acélos a buksija, annál inkább, mert van egy viszonylag nagyobbacska weak point a tetején.
Látótáv közepes.
Páncél nincs. Talán a feje keményebb.
Nekem nagyon bejött, mivel megkapom a mozgást és a jó ágyút, páncél nincs. Noob kezében semmit nem ér, viszont aki ki tudja használni az elõnyeit jól szórakozhat vele és akár csatákat is dönthet el.

Nekem hiányzott ez a 8-as med. Mert kellõ képen ötvözi mozgékonyságot a tûzerõvel és a Gun.dep-pel. Semelyikben sem kiváló de az adott szituhoz lehet alkalmazkodni vele.

Remélem tudtam segíteni annak aki nem tudod felmenni a tesztszerverre, a beszámolóm erõsen szubjektív, szeretem élvezni az adott tank elõnyeit. Ezt azért tartottam fontosnak megjegyezni, mivel aki statra játszik ,nem biztos ,hogy érdemes figyelembe vennie a "beszámolómat" .

Sok sebzést, és vidám JÁTÉKOT.

Eagle16
Például Komarint eltakaríthatnák most már örökre. Azon semmi sem segít...ugyanolyan borzalom amilyen volt.

Régen még Malinovka volt ilyen, bár most már nincs vele problémám...de emlékszem anno szinte mindenki utálta.

hát akkor felejtõs mára.. 😞
Ez az FCM-es replay valami vicc? Elõször bekempel a bázisnál a hegyen, aztán lerohan a patakmederbe, belelõ egyet a társába, kétszer mellélõ egy egy helyben álló T71-nek, aztán széné lövik. És ezért kapott 1000 aranyat.
Viszont a kommentátor haláli.

Én személy szerint sajnálom Port-ot, nem volt az rossz pálya. És még csak nem is átdolgozzák, hanem kidobják. Kár érte. Bezzeg a többi hulladék pályához meg még csak hozzá se nyúlnak...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Eagle16
2800 lement kb. 10-15 perc alatt, szóval ez alapján 2-3 óra talán 😄

teszten a 42. ezredik hely az mennyi idõ? 😄 4-5 óra? 😊
Kár.

Sokkal változatosabb volt mint a sok retek puszta, bokrokkal.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...