World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
aranyat kaptál földi,légi killért és win-ért
és ha ott beváltod prém-ért akkor wot-ban is aktiválódott
így szedtem össze egy havit + múlt hónapban volt ugye az 50k exp = 1 nap prém
mivel televagyok tankkal így duplákkal hamar meglett mindig a +1 nap
így értettem 😛
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
- caliber of the gun nominally changed from 183mm to 182,9mm
- splash of HESH and HE shells slightly reduced from 5,06 to 5,05m
Mocsok WG, nerfeli a kedvencemet. 😞
Valaki FV 182,9 platoon?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Van egy 1000m élhosszúságú négyzet, aminek a középpontjában te vagy (az átlói metszéspontjában, ugye).
Azért így "szóban" szemléltetve könnyebben elképzeli az ember, miért is annyi az annyi. 😄
Én azért várom már, hogy mikor lesz kör alakú a draw distance.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Saor Alba
ma pl. Su-100-al 3.700dmg-re kaptam volna 32k-t prém nélkül WTF?!?!
de már nem egyszer megfigyeltem hogy majd beleszakadtam a melóba... erre low szart adna prém nélkül
Trance&Friends nothing more..
Filmek: Yamato öngyilkos küldetés; Napola, a Führer elitcsapata; Levelek Iwo Jima-ról; Dicsõség zászlaja; Che; Che-A motoros naplója; Rommel
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nekem nagyon bejön, csak egy picit el kell vonatkoztatni attól hogy a technikai megvalósítása (effektek) picit gyatra a csilliódolláros amerikai filmekhez képest.
Cserébe a legtöb epizódnak nagyon jó a sztirija, nem átlagos scifi klisék. 4. évadnál tartok, ott már nagyon belejöttek 😊
Trance&Friends nothing more..
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
wot nick: PsychoTrooper
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
@antiatom pont ennek a videónak a végén a "Hét meccse"-ben aprít egy E-50, érdemes rálesned... Nekem nincs, de ez kifejezetten tetszett.
A felvonulás általában az utakon zajlott, ott naná, hogy baj van, ha jönnek a repülõk. Oszlopban közlekedõ tankok és egyebek. De egy csata közben azért más a helyzet. Ott ha meg is tudja különböztetni a repülõrõl a sajátot az ellenségtõl, sokkal nehezebb dolga van.
Válasz 'voivod32' üzenetére (#276429)"
Javíts ki, de a typhon vadászbombázó, azzal nem szõnyegbombáztak.
Meg mint tudjuk a legvékonyabb része a páncélnak a motor felsõ burkolata volt a hûtõrácsnál. Ahhoz illett célozni is. Bár nem szívesen ûltem volna egy párducban, mikor felrobban mellettem egy akár csak 100kg-os bomba is...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Serene Coast-ot legalább sikerült valamennyire megjavítaniuk, szerintem jobb mint volt.
Még mindig várom, hogy 3 pályát ki lehessen venni mindenkinek...Komarint, Redshire-t és El-Halluf-ot nem is látnám többet.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sikerült felmennem a tesztszeróra.
Ki akartam próbálni a Japcsi 7-8 tankokat. A benyomásom a következõ:
7-es, olyan semmilyen, funra jó. Nem fog csatát eldönteni.
8-as tetszik. T44-Pershing hibrid.
Részletesen:
7-es japcsi:
Mozgása: Kb mint a Pantheré, tehát nem lehet körbetáncolni az ellent.
Tûzerõ: nem túl acélos átütés, nincs nagy alfa. 3 db fér a revolver tárba, amit 1 másodperces közönként tud kilõni, és kb 8,5 másodperc alatt tölt újra. Ha jól emlékszem 155mm páncélt üt át a 75 mm-es ágyú. átlagos gun.dep. gyors célzási sebesség. Célzásgyorsítót esetleg ki lehet váltani ezáltal. (1,7s) Valahol a német és az amcsi között helyezkedik el a pontossága.
Páncél: nincs és nem is pattintós, bár egy meden nem olyan nagy szempont.
Látótáv átlagos.
Személy szerint nem tartanám meg, mert úgy semmiben sem kiemelkedõ 7-es mednek meg ott a Tigris 😊 😊 (kis túlzással) 😊 Ettõl függetlenül egy noob kezében eredményesebb lehet, mint pl a t -20as.
8-as:
Mozgása: T44 és a Pershing között lõném be. Nincs túl nagy végsebesség, olyan pershing stílusba éri el. Nála mozgékonyabb. Japóval elõbb körbetáncolom a nehezeket mint a pershivel, viszont nem is olyan "ufo" mint a t 44.
Tûzerõ: Remek, fõleg egy medhez képest. ~21x átütése van. Egy két nyolcas heavy is megirigyelhetné. Medeknél meg pláne. egyszóval ha nincs táncira lehetõség nyugodt szívvel lehet lõni a kv4 elejét.Pontossága sem rossz valahol német és az amcsi között helyezkedik el. Újratöltés ha jól emlékszem olyan 9,8 környékén volt. Szintén gyorsan céloz. Tûzerõ megfelelõ.
Gun derp kiváló. -10 fok ha jól rémlik. Pershinggel ellentétben ennek annyira nem acélos a buksija, annál inkább, mert van egy viszonylag nagyobbacska weak point a tetején.
Látótáv közepes.
Páncél nincs. Talán a feje keményebb.
Nekem nagyon bejött, mivel megkapom a mozgást és a jó ágyút, páncél nincs. Noob kezében semmit nem ér, viszont aki ki tudja használni az elõnyeit jól szórakozhat vele és akár csatákat is dönthet el.
Nekem hiányzott ez a 8-as med. Mert kellõ képen ötvözi mozgékonyságot a tûzerõvel és a Gun.dep-pel. Semelyikben sem kiváló de az adott szituhoz lehet alkalmazkodni vele.
Remélem tudtam segíteni annak aki nem tudod felmenni a tesztszerverre, a beszámolóm erõsen szubjektív, szeretem élvezni az adott tank elõnyeit. Ezt azért tartottam fontosnak megjegyezni, mivel aki statra játszik ,nem biztos ,hogy érdemes figyelembe vennie a "beszámolómat" .
Sok sebzést, és vidám JÁTÉKOT.
Régen még Malinovka volt ilyen, bár most már nincs vele problémám...de emlékszem anno szinte mindenki utálta.
Viszont a kommentátor haláli.
Én személy szerint sajnálom Port-ot, nem volt az rossz pálya. És még csak nem is átdolgozzák, hanem kidobják. Kár érte. Bezzeg a többi hulladék pályához meg még csak hozzá se nyúlnak...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Sokkal változatosabb volt mint a sok retek puszta, bokrokkal.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...