World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSAK az Excelsioron használom, akkor is Kv-1, Churchill ellen, valami 5 darabot, és napi win után ültetem vissza Black Prince-be a legényeket
(Kv-1 oldaláról is pattan az a trágya)
|Származási hely: Degec|
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
én a gold ammo-ról beszélek, nem a gold vásárlásról és premium account használatról
mellesleg arról sem vagyok meggyõzõdve, hogy ha másfélszer annyit tolom a gép elõtt a WOT-ot, akkor többet kéne fizetnem a villanyszámlára, mint ha premium account-ot vennék, de ennek a kiszámításához kicsit többet kéne ezen agyalni, de nem érek rá mer jáccok 😊
>prémmel 50% kredit + XP kapsz meccsenként,
ebbõl adódik:
>prém nélkül többet görnyedsz a gép elõtt,ezáltal a fater vilany számlája is több lesz a rezsicsökkentés ellenére,mert többet búg az a cipõs doboz szerû vacak melletted amikor puffogtatsz!
DE TE TUTI SZIVATSZ <#conf>#conf><#zavart2>#zavart2>
vállalom, hogy agyilag zokni vagyok, ebbõl én nem csinálok gondot
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
vigyék fel az árát 20k/darabra
vagy sebezzen fele annyit mint az AP és nem zavarna (annyira) ha egy 300 effis kis g**i szét gold ammo-zza a T28-amat egy Hellcat-tel!!!
Arra viszont "jó" volt ez a gold spam, hogy az artykat totál elfelejtse az ember...
nem hallottam már vagy 2 hónapja arty szidást, és engem sem zavar ha egy arty belémver q.va nagyot... vagy ha egylövéssel kiszed
sokkal idegesítõbb a sok gold ammos *****
szóval kérem azt a nevezetes villanysémát <#smile>#smile>
olyan jókat szoktam röhögni, mikor megpróbálják letagadni, pedig az esetek 95%-ban megpróbálják
és még akkor is erõlködnek, mikor elárulom, hogy golddetector mod-dal látom, hogy mivel talál el
a legjobb, mikor a gold ammo is lepattan, fõleg ha többször egymás után
akkor nagyon lehet osztani, hogy megérte-e az X ezer kredit? <#nyes>#nyes>
ez jó, ez tetszik
van egy képleted erre, amivel ezt kiszámoltad?
de, ha hülyeségre hülyeséggel akarok válaszolni, akkor inkább támogatom a pénzemmel az MVM-et, ami hungaropannonnépinemzeti, mint a belorusz hájfejûeket
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
véletlen rászokok, és qrvahamar elfogynak a kreditek
nem véletlen olyan rohadtsok kredit a gold ammo
afelé terelgetnek finoman, hogy vegyél pénzért goldot
de én magyar vagyok hülye vagyok ingyé játszok
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Segíts már hogy hogyan.
thx
inkább mérgelõdök, de csak azért se gold!
magyar vagyok ingyé jáccok! <#zavart1>#zavart1>
Rá jöttem miért: VEGYEK GOLDOT !!!!4
Miért van az, hogy a német tier X heavyknek van a legtompább ágyújuk?
235mm pen az egy lókuki.
Mindenrõl pattog, gold lõszert meg elvbõl nem használok.
Persze nyilván azé van ez így kitalálva, hogy pazarold a zsét gold ammo-ra.
Valszeg +2 tankot tudtam volna spottolni. Mondjuk mind1 is volt, 1 tankot sikerült a sok parasztnak sebeznie...Ja és igen, természetesen a Comet az elején majdnem ki forgatott engem, végül is igaza volt, a light tank maradjon csak le a királygeci médiumoktól -.-"
A másik ilyen prémtankom a T-25,annál meg a sebzést vették vissza észrevehetõen.
Ebbe a kis videóba Láttam egy nagyon jó kis célkeresztet. Nagyon szépen megkérlek titeket hogy ha tudtok adni linket ahonnan le tudnám tölteni. Mindenhol kerestem de nem találtam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever