World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A paradicsom madarakból ezért van komoly bevétel. Ezért nem akar a WG semmit se tenni ellenük. Sõt ezért jutottunk odáig, hogy örömmel tölti el õket a tizes tankok megléte pirosak számára. Ez nagyobb bevételi szint mint, ha 50 szer ennyi zöld, lila, türkisz, bugyirózsaszín játszana.

Hát sajnos nincs túl sok free xp 😞 Hát nekem KV-1S volt elõtte, az tetszik még mindig jókat tudok vele menni. Igaz kicsit gyengébb felállásba (nem volt 5 KV1 ellenfélként) de 7 tankot azért már lõttem vele ki, magamhoz képest az elég jó 😄 Próbálom túlélni a csatákat, hátha lassacskán azért összejön 😊
Biztos nem számolja át a statisztika a gold userek statjait. Gondolom én is, hogy ömlesztve van a credithasználók és a goldosok statja. De igen mondasz valamit, biztos megéri WG-nek a noobok áradata. De legalább raknának a gold ammóra valami célzászavarást...XD WG-nek is jó lenne ha a noob 5-bõl csak 1x találna el golddal. Többet használna belõle...<#eplus2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Miért nem számolgatsz kicsit? Lesd meg a modulok súlyát s vesd össze azzal, mit bír jelenleg a járgány. Látnád, hogy nem kell a lánc a nagy toronyhoz. Az a torony pedig már birja a KV-1S-rõl örökölt löveget, ami a töltés idõn kívül tudja azt, amit az IS nagy lövege. Már is ott vagy sebzésben és javul minden (befolyó exp, sebzés, stat).

Van valahol aktuális álcázási faktor lista?

Így van. De a nagy számok alapján van a WG-nek bevétele.
Gondold el, hogy aki tud minimálisan játszani az plusszos köröket megy a Su-152 vel, a Statisztika alapján minusz 1250 az átlag. Pedig az a td alkalmas farmolni... Megveszi a gold lõszert credit ért (nem tartom valószínûnek, hogy a statisztika átszámolná a goldért vett gold lõszert, és így megy vele minuszos köröket....

De most legalább van ez a "legyél a top 3 sebzõben és megtérül a szenvedésed". Kár hogy csak event.
Na én se vagyok ám egy nagy játékos: Olyan 1100 körüli effen van, de most egy ideje nem néztem. Most megnéztem 1115 (utóbbi 3000 körben már elértem a z 1200-as bûvös határt). Össz csataszámom 8000.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha jól értem ez egy általános statisztika (statisztika mint olyan ugye a jobb és a rosszabb eredmények összessége), ami azért játékosonként eléggé eltér. Nemigen emlékszem, hogy KV4-el -10000-eket termeltem volna.

Egyébként tény, hogy plusszos köröket még tier 7-esekkel lehet menni igazán. Afölötti szintekben már csak jó teljesítménnyel.

Azt is tegyük hozzá, hogy TD credit hozama nem igazán acélos.

De ezek az átlag paradicsom Ödönkének a statjai. Ne feledjük, EU-n is valami 900 eff az átlag.
Na akkor nézzük a tier8 at.
T-69 -13000
Objekt 416 és a 110 kb -8500
ez mind minusz, egészen odáig, hogy tier 8 ban "normál" tankból CSAK az ISU-152 "termel" 260 credit/kört.... az összes többi minind minuszos átlagot megy....

Az a durva hogy nem emlékszem milyen volt a stock IS-el menni😄 De szerintem nem sokáig tartott elérni hogy feltegyem az "õs" kv 3-ról a löveget. Addig kicsit szivatós igaz.
Ebben is bizony lehet valami. Ennek ellenére randomban elég zavaró a jelenség.

Az útvonal majd minden tanknál ugyanaz a jobb löveghez: lánctalp és torony kombó elõször. De hidd el az IS megéri a kezdeti szenvedést, mert jó kis tank.

Arány meg tök totál mindegy ha nem pro szinten tolod a játékot, csak szórakozásból.

Bár erre nem sokat szoktak gondolni az emberek, de a CW-zõk számára nagyon jó a kredites gold ammo.
Mivel a klán bevétele nem arra megy el hogy lõszerre osszák ki a goldot, hanem zsoldra.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Synt4xTerr0r
Free exp?

Tier 10 már gazdaságtalan, ez nem újdonság. Tier 8-ig lehet kb. prém nélkül fenntartani a tankokat. Most KV4-el megyegetek idõnként itt már azért néha beficcen egy-egy minusz 5000-es kör.

nekem csak az a bajom, hogy mire kifejlesztek belõle valamit, szerintem vagy 10%ot fog romlani az arányom 😄 meg lenne jobb elérhetõ fegyver is rá, csak hát ahhoz kell az újabb torony+lánctalp am. nem jön könnyen 😄
E-100 statisztikai oldal alapján körönként 18500 minuszt termel körönként a T-57Heavy 16000-et. "átlag"

kabel15
Igazad van. Tényleg tök nagy élmény 3 percen keresztül. WWWWWWWWWW KLIKK SSSSSSS jön az ellen WWWWWWWW KLIKK SSSSSS Huhú elletõ magát na majd most jól kilövöm WWWWWWWW KLIKK (Pattantam a farncba) SSSSSSSSS Jaj most ki fog lõni. Tényleg ez a játék lényege <#conf>

BattleTag: kabel15#2672

Pedig jóféle az IS, agilis, lóbaszó löveg (ami itt t7-ben már sokkal fair-ebb a kv1shez képest) és néha kibaszott troll páncélja tud lenni.

Nekem most KV 3-am van és az is élmény fullosan.
Ebbe a részébe nem gondoltam bele. Igazad lehet. Plusz-minusz nullára jönnek ki akkor ezek szerint.

Bevételkiesés nincs, épp ez a parasztvakítás, aminek sokan bedõlnek. Mivel 10-bõl 9 és fél ember nem tudja fenntartani a goldammózást prém nélkül, így ebbõl közvetlenül következik az aranyvásárlás/prémvásárlás. Ugyanúgy megvan a bevétel, csak más úton jött be, és még a pay to win miatt sírók száját is befogták.
A többivel viszont teljesen egyetértek.
Közel járok hozzá, de még nem. Amit tapasztalok: Mindig eltalál, 4x akkora a tûzereje, mint nekem és még gyors is.

Megbocsáss, ha pont lexarom a WG mivel jár jól (pont eleget kerestek eddig is, úgyhogy erre már pont nem szorulnak rá). Ráadásul ha pont anyagi részrõl vizsgálod a dolgot a WG-nek ez éppen hogy bevételkiesés, ugyanis gold vásárlás helyett credittel veszik az überammót a népek.

Szóval 1. koránt sem dõl úgy a lóvé.
2. Csak azért lõ át egy 2 tierrel alacsonyabb tank (csak példa, kéretik nem belekötni), mert überlõszert vesz. Ez megint csak a fairség netovábbja.
3. Ha az taktika és variációs lehetõség, hogy a fostos tankomba berakom az überammót és szénné lövöm a nagyokat, akkor kösz, de ebbõl én nem kérek. Az a nagy tankban szenvedõ még annó úgy farmolta ki azt az erõsebb vasat, amivel most a kicsiket könnyebben kilövi, hogy megdolgozott érte fizetet cheat nélkül. Ezért nem fair szerintem. Távolról a susnyásból a tokarevdbõl stinger rakétákat lövöldözni az a szememben nem a tisztességes gyõzelem mintapéldája. Persze lehet ezzel nem egyetérteni, meg lenoobozni, meg hogy ha nem vesznek észre nem tudnak ilyenekkel élni. De akkor is indokolatlan elõnynek érzem. Fõleg akkor kerül elõ a gold ammó, ha alapból vesztésre áll a másik fél, mint egy Jolly Joker kártya.

Stock tankról véleményt mondani, olyan mint politikust dícsérni. Lehet, csak faszság. Aztán ha sokat csinálod még hülyének is néznek. <#action>

2: Az eddig erõdnek hitt tankok mennek a kukába, a heavy tankok mennek a kukába. Tényleg remek. Attól függ honnan nézzük.
Pales27
Próbáltál már tárast?

Top ágyúig fejleszd ki, aztán térjünk erre vissza. :-)

Egyik kedvencem a KV3 után orosz vonalon.

Ne kezdjük el sorolni, hogy mi volt a rossz döntés, mert nem érünk a végére a dolognak, meg flame lesz belõle.

(Azért csak így zárójel mögött:
- Arty-k... Semmibõl kilõni kurva nagy teljesítmény és egy jó kis csiki-csukit simán tönkrevág, rendesen öli a játékélményt

- TD-kkel nincs bajom, mert ha közel tudsz hozzájuk menni, akkor végük van

-Gold ammó, a már ecsetelt dolgok miatt gáz

-Autoloader szerintem ótvar nagy cheat.... Én egyet lövök, õ 4-et csak azért mert amcsi vagy francia tankban ül... Ez kurva fair... És ne gyertek nekem, hogy nincs páncélzata a többi tanknak meg van.... Elsõ lövéssel lekapja a lánctalpat, még belém durrant 3-at, körbehugyoz háromszor a sebességével, rá se tudsz fordulni, a többiek meg szarrá lõnek... tényleg fair így a csata.

-Láthatóság úgy fos ahogy van: Lentebb emlegettétek, hogy úgy kilõ, hogy egész meccs alatt nem jössz rá honnan történt.)

Más bajom ezen kívül nincs....<#nevetes1>

az az igazság hogy ez a vallóságban pont fordítva van, a WG részérõl a legjobb döntés volt hogy lehet gold-ot creditért kapni.

1., Dõl a pénz a WG-nek
2., sokkkal nagyobb a játék variációs lehetõsége - az eddig erõdnek hitt tankok sem lehetnek biztonságban, a stock tankokkal is lehet sebezni ha szükséges

Mi is a gond ?

B***szus.. megvettem az IS-t. Hogy ez mekkora egy szar..ennél pontatlanabb lassan zoomoló tankot ritkán láttam eddig :@ Ráadásul az alapfegyverrel sebezni sem lehet 100nál többet ha véletlenül eltalálom full szûkülettel 300 m-rõl 😞 pedig hogy örültem neki...
kabel15
Volt már?

Nehéz tank hétvége. 5000 sebzés után 50.000 kredit. Csak nehéz tankban lehet ülni.
Bár az 5000 az sok :/ Oda nem lesz elég a Kv1 😞 Marad az IS3.

Legrosszabb döntés? Betenni a játékba. Illetve egyes tankoknak olyan átütést adni normál lõszerrel ami a tierjében is vicc. Pl: Valentin II 😄

A maradékban meg olyat is átlõsz, amit alapból nem kéne. Fizetett cheat... Pay to win... Ettõl hányni tudok.

Gyõzelem!
Csata: South Coast 2013.12.13. 13:18:48
Jármû: KV-2
Szerzett tapasztalat: 2 080
Szerzett kredit: 73 131
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

angelus1991ster.blogspot.hu

Látom nem sikerült elkapni a lényeget. Nem az e-péniszrõl van szó, engem érdekelnek legkevésbé az ilyen winrate/ef/wn6-7-8-9-25 mizériák. Azzal van a gondom, hogy sokszor egy-néha két hétig hihetetlen szarul megy a játék, azaz nincs játékélmény, azaz csak vergõdés van. Ez nyilván közben rossz hatással van a winratere is, de ezzel együtt tudok élni, ami zavar az az, hogy erre az idõre nincs meg a játékban a játék.
ebben egyetértünk!!!
toocha
Házat bontani jó a HE.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

En su152-ben is csak akkor hasznaltam ha e75 frontjat kellett lono 400 meterrol. Ezt azota miutan kepes volt egy mellettem korozo comet oldalaba 285-ot sebezni. Volt vagy 350 hp-ja.
Nagyon megbizhatatlan a he. Full papir tankokba kepes nevetsegeseket sebezni. Egyszer meg egy hellcaten is hagyott 56 hp-t.
Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

polluxware
annyira szeretem ezt a fajta gold ammo/gold noob nyavajgást...

az estek 85%ban fõleg high tierben a gold ammo (heat) lepattan még a flat páncélról is...

Ez így van!Én is rossz döntésnek tartom.Viszont így Pistike csak betölti a goldot rányom az auto aimra és böködi a left klikket és máris lesz egy kis sikerélménye!Ez a siker ösztönözni fogja,hogy ne hagyja abba a játékot a sok kudarc után.Viszont észreveszi,hogy fogyogat a lóvé mert drága a gold lõszer!Sebaj hisztizzünk apunak hogy vegyen nekünk aranyat!
És lám,így fejlõdnek a debilek és így gazdagszik a WG.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

kabel15
Megéri repesz rombolót vinnem KV1 el? Mondjuk van nálam általában 5DB de még nem nagyon töltöttem be. Könnyebb azzal felgyújtani egy tankot?
Bár a legénységnél asszem kihúztam, hogy nagyobb eséllyel vágjak tönkre modul-t. De az meg nem kompatibilis repesz rombolóval. Na majd haza megyek és tanulmányozom. Addig is vélemények?

Legrosszabb döntés volt WG-tõl credittel vásárolhatóvá tenni a gold ammót.

A legjobb mikor mikor kifogsz egy statbuzit hellcattel. A fel csapatot kilotte es fel sem villant. A vegen ugy lett meg hogy megsaccoltak a helyet es rarontottak harman. Majdnem atestek rajta mire felvillant. A borsig is pont ilyen. Akkorat lo beled hogy ketteszakadsz de szegenynek nincs pancelja hat adjunk mar neki olyan rejtozest amivel szellem modban harcolhat a kis draga.
Én simán használok gold lõszert ha szükségesnek érzem.Nem szórom számolatlanul mert ahoz azért drága.De ha olyan szituáció adódik,amikor fontos hogy sebezzek akkor minden szívfájdalom nélkül töltöm is be.
És nem érzem magam rosszul miatta,sõt noobnak sem gondolom magam érte.
Amég nem volt ilyen a játékban addig nem használtam én sem.Most,hogy lehet már miért ne használnám,ha egyszer kifizetem az árát?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Két tank van, amiben nagyobb mennyiségben viszem, a vkdb és a négyes angol light. A db-be kell ugyi, mert különben 132 az átütése, ami nem poén tier 7-ben, a covenanteren meg a pompomot használom, mert azzal lehet trollkodni. 😊

okosszöszi26
hahaha
éppen most pattogtattam 3X egy Maus gold ammoját
vajon megérte neki az a 15000 kredit? <#fejvakaras>

|Származási hely: Degec|