World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gondold el, hogy aki tud minimálisan játszani az plusszos köröket megy a Su-152 vel, a Statisztika alapján minusz 1250 az átlag. Pedig az a td alkalmas farmolni... Megveszi a gold lõszert credit ért (nem tartom valószínûnek, hogy a statisztika átszámolná a goldért vett gold lõszert, és így megy vele minuszos köröket....
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként tény, hogy plusszos köröket még tier 7-esekkel lehet menni igazán. Afölötti szintekben már csak jó teljesítménnyel.
Azt is tegyük hozzá, hogy TD credit hozama nem igazán acélos.
T-69 -13000
Objekt 416 és a 110 kb -8500
ez mind minusz, egészen odáig, hogy tier 8 ban "normál" tankból CSAK az ISU-152 "termel" 260 credit/kört.... az összes többi minind minuszos átlagot megy....
Arány meg tök totál mindegy ha nem pro szinten tolod a játékot, csak szórakozásból.
Mivel a klán bevétele nem arra megy el hogy lõszerre osszák ki a goldot, hanem zsoldra.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
BattleTag: kabel15#2672
Nekem most KV 3-am van és az is élmény fullosan.
A többivel viszont teljesen egyetértek.
Szóval 1. koránt sem dõl úgy a lóvé.
2. Csak azért lõ át egy 2 tierrel alacsonyabb tank (csak példa, kéretik nem belekötni), mert überlõszert vesz. Ez megint csak a fairség netovábbja.
3. Ha az taktika és variációs lehetõség, hogy a fostos tankomba berakom az überammót és szénné lövöm a nagyokat, akkor kösz, de ebbõl én nem kérek. Az a nagy tankban szenvedõ még annó úgy farmolta ki azt az erõsebb vasat, amivel most a kicsiket könnyebben kilövi, hogy megdolgozott érte fizetet cheat nélkül. Ezért nem fair szerintem. Távolról a susnyásból a tokarevdbõl stinger rakétákat lövöldözni az a szememben nem a tisztességes gyõzelem mintapéldája. Persze lehet ezzel nem egyetérteni, meg lenoobozni, meg hogy ha nem vesznek észre nem tudnak ilyenekkel élni. De akkor is indokolatlan elõnynek érzem. Fõleg akkor kerül elõ a gold ammó, ha alapból vesztésre áll a másik fél, mint egy Jolly Joker kártya.
Egyik kedvencem a KV3 után orosz vonalon.
(Azért csak így zárójel mögött:
- Arty-k... Semmibõl kilõni kurva nagy teljesítmény és egy jó kis csiki-csukit simán tönkrevág, rendesen öli a játékélményt
- TD-kkel nincs bajom, mert ha közel tudsz hozzájuk menni, akkor végük van
-Gold ammó, a már ecsetelt dolgok miatt gáz
-Autoloader szerintem ótvar nagy cheat.... Én egyet lövök, õ 4-et csak azért mert amcsi vagy francia tankban ül... Ez kurva fair... És ne gyertek nekem, hogy nincs páncélzata a többi tanknak meg van.... Elsõ lövéssel lekapja a lánctalpat, még belém durrant 3-at, körbehugyoz háromszor a sebességével, rá se tudsz fordulni, a többiek meg szarrá lõnek... tényleg fair így a csata.
-Láthatóság úgy fos ahogy van: Lentebb emlegettétek, hogy úgy kilõ, hogy egész meccs alatt nem jössz rá honnan történt.)
Más bajom ezen kívül nincs....<#nevetes1>#nevetes1>
1., Dõl a pénz a WG-nek
2., sokkkal nagyobb a játék variációs lehetõsége - az eddig erõdnek hitt tankok sem lehetnek biztonságban, a stock tankokkal is lehet sebezni ha szükséges
Mi is a gond ?
Nehéz tank hétvége. 5000 sebzés után 50.000 kredit. Csak nehéz tankban lehet ülni.
Bár az 5000 az sok :/ Oda nem lesz elég a Kv1 😞 Marad az IS3.
Csata: South Coast 2013.12.13. 13:18:48
Jármû: KV-2
Szerzett tapasztalat: 2 080
Szerzett kredit: 73 131
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
angelus1991ster.blogspot.hu
Nagyon megbizhatatlan a he. Full papir tankokba kepes nevetsegeseket sebezni. Egyszer meg egy hellcaten is hagyott 56 hp-t.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
az estek 85%ban fõleg high tierben a gold ammo (heat) lepattan még a flat páncélról is...
És lám,így fejlõdnek a debilek és így gazdagszik a WG.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Bár a legénységnél asszem kihúztam, hogy nagyobb eséllyel vágjak tönkre modul-t. De az meg nem kompatibilis repesz rombolóval. Na majd haza megyek és tanulmányozom. Addig is vélemények?
És nem érzem magam rosszul miatta,sõt noobnak sem gondolom magam érte.
Amég nem volt ilyen a játékban addig nem használtam én sem.Most,hogy lehet már miért ne használnám,ha egyszer kifizetem az árát?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...