World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skill javítás, többit nem tudom 😄
felszerelés nekem: stabilizátor, vizes lõszer rekesz, venti
Hát öööööö

<#taps>

Köszi. Még annyi, felszerelésben és skillben mit javasolsz?
Hat ha meg nem jatszottal vele probald ki...
En imadom <#szeret> , nem tudnam megmondani miert mivel az adatok alapjan igazad van ,1xuen jo asszem ... 132 csata utan 64% a winrate vele.
Igazandibol a latotavja brutal (nekem a 2 felderito skill fullos + coated optics+venti = 480 meter ) , es eleg jo damage dealer ,az agyuja erzesre jobb mint amit az adatok sugalnak.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

közelharc az alacsony átütés miatt
de nem eszetlenül egyedül elõre menni...
menni a társakkal h megvédjenek ha tárazol
vagy ha egy hvy rá megy egy másik hvy-re akkor besegíteni neki...
vagy egy egyedül hagyott TD-t elkapni... persze 1000hp alatt lévõt mert egy tár avg 960 dmg
Értem és stílusban mit kell vele nyomni?
ezt diktálja a racionális gondolkodás 😊
fun tank ha nem vagy balfasz
ha balfasz vagy akkor töltsd a goldot....
én tökéletesen elvagyok vele AP-vel is
polluxware
nekem tetszik... track, motor, ágyú

az alap ágyú is bõven jó rá

voivod32
Szerintem egész jó arányban rak T5-be. De T6-ban sem rossz még.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Master91
faszba

Master91
Videó a wot grafikáról, régi felvételek is vannak 😄

Csá. A T-69 fun vagy sucks tank?
Mire készüljek? Javaslatok esetleg..
de ez gondolom nem akkor volt, amikor IS és hasonló finomságok mellé lökött be 😊 amikor benne vagyok a T1-el a top3 vagy top5ben akkor nincs gondom, mert lõttem már vele 6 tankot 1 meccs alatt, viszont engem nagyon ritkán rak be ilyen helyekre. 10bõl 8x nagyobbak ellen vagyok 😞
egy "kis" spot dmg... 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem egyszerû az egyszeri scoutok élete..

WZ 131(t7)-el, hardcore T10 csatába kerültem, Bigbang Td-k stb stb
Highway volt a map, bementem középre, természetesen bokor mögött lövés nélkül álltam. Ahogy a Wotban ez már lenni szokott egy a közelemben közlekedõ valami fastmover, elõbb spotolt mint én õt. Oké mentem be házmögé, kapva némi taslit is közben. Aránylag biztonságba értem, de se elõre se hátra. Gondoltam kicsit elhesszelek. Persze nagyszerû csapatom addigra felállt, és jelezte felém, hogy jó lenne, ha "meghalnék" már.
Mondom, az most annyira nem pálya, mivel elsõ mozgásra kilõttek volna, és még csak nem is spotoltam volna õket. Erre kilõttek õk.

Költõi kérdés, de ha scoutban ül az ember, és netán meghúzza magát T10-ben a csata elején, hogy ugyanmá' ne kapja ki valami oneshotból, akkor miért kell kilõni?????
polluxware
6,45
gun depression
traverse
410m
jobb camo

m46 patton jó kis tank.. amolyan jack of all trades

M48at viszont nem ajánlom neked, ha ez sem tetszik😊)

patchaou
És egészen addig rengeteget fogsz látni belõlük, amíg a 9-eseken keresztül visz az út a 10-esekhez.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

a kv1s nerfbol sem lasz semmi, az is biztos. mar megint hetek ota csak kussolas van. mert kell az az op szar az autistaknak.
Azért az arany lõszer sem instant átütés, ugyanúgy tud pattanni az is...azt meg szerintem mindenki tapasztalja, hogy a páncélra építõ tankok nem kerültek még a kukába, gondolok itt pl. E75, ST-I, stb. személy szerint rengeteget látok ezekbõl.
Komolyan már úgy szerzem az értesüléseimet, hogy megnéznem mit ígérnek a eljövendõ patchekre, és az ellenkezõjét veszem. Általában bejön.
hawken
...hát...
oroszok, mégis mit várhatunk tõlük?

Pontosabban maga a map nem lenne annyira katasztrofális, csak értelmes csapatok kellenének hozzá, ami ugye hiánycikk.
Hálistennek, az az okádék ennél rosszabb már úgysem lehet.
Jó érzés felcseszni a piros effes csehszlovákok agyát😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Eagle16
Még Malinovkához is hozzányúlnak majd, pedig az eddig szent volt, az elsõ pályák között volt amit beraktak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azok után, hogy számtalanszor megerõsítették hogy nem lesz TD nerf a Fochon kívül, illetve hogy a T57-et nerfelni fogják. Ilyen hülye egy hazug bandát még az életben nem hordott hátán a föld. Az elmúlt egy-másfél évben folyamatosan az ellenkezõjét állították hónapokon keresztül annak, amit aztán a patchekben behoztak.
Ennek a T9 Pattonnak mi értelme van? Nézegetem a T9 medek statjait... Ez a gép mindenben rosszabb mint a többi, lomha, nagy, papír, de eddig azt hittem az ágyúja viszi a prímet, így ez valamilyen szinten kárpótol. Egy fenét. Nézem az E-50 top ágyúját:
-Jobb RoF (6,25 vs 6)
-Árnyalatnyival jobb átütés (220 vs 218)
-Ugyanannyi sebzés (390)
-Fényévekkel jobb pontosság (0,3 vs 0,42)
-Jobb célzási idõ (2,1 vs 2,3)

És az E-50-nek még páncélzata is van. Ezek után mi értelme ennek a gépnek? Tudom hogy T9-10-ben az amcsi medeket szokás leggyengébbnek mondani, de ennyire?
Koridor
"Közben te cseszted el azzal, hogy lebecsülted az õ képességeit."

És milyen képesség kell a 2-es gomd megnyomásához?

juhééééééééééééééééééééééé<#vigyor2>

"- in next patch there will be tier 10 TD fixes (nerfs), they are already being tested, Storm states he will not tell what changes “so the New Year is peaceful 😊” But it’s not a camo nerf, Storm states that camouflage changes will come later, as they require a lot of testing
- T57 Heavy will not be nerfed at all – Storm states its winrate actually dropped, he’s now 3rd worst on its tier."

Na szilveszterkor erre is inni fogok ha még képben leszek 😉

És még a T57-emet is békén hagyják! Tiszta nyerõ lesz a kövi utáni patch 😊
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2013.12.13. 15:50:32
Jármû: T14
Szerzett tapasztalat: 4 662 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 18; x3 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 69 550
Csatában elért Achievement: Acélfal
ez a jó farmtank!

angelus1991ster.blogspot.hu

Ideális t5 farmtank. Én nagyon bírtam.
voivod32
Tessék! Ezt éppen most mentem vele, 80%-os legényekkel. Nem egy nagy teljesítmény, de ezt mindig hozza.
Gyõzelem!
Map: Tundra
Date: 2013.12.13. 15:26:16
Jármû T1 Heavy Tank
Szerzett tapasztalat 2 652 (x3 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 37 847

voivod32
A T1 Heavy egy nagyon jó kis tank T5-ben.

voivod32
Tudom, mirõl beszélsz, van KV-4-em. Meg Black Prince-em is...

ez így nem igaz, mert nem kell "lenézned" a medet, ahhoz hogy szétszedjen a golddal. csak így semmi értelme a hevinek, ha golddal bármi átviszi. gold medek, gold td-k, kitûnõ élmény így...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Ez nem ilyen egyszerû. Ugyanis vannak olyan tankok, amiknek a játékstílusa a páncélzatra alapszik. Vegyük például a KV-4-et. Ha nem bízhatsz a páncélzatodban, mit csinálsz vele? Dög lassú, még csiki-csukihoz is kevés a mozgékonysága, van egy épphogy elfogadható ágyúja, és mindehhez akkora mint egy istálló, és a pálya másik végérõl felspottolják. A megfelelõ játékstílus vele az lenne, hogy megállsz, beforgatod, és osztod az áldást, amíg az ellen pattog rólad, de ez mostantól nem játszik, mert szanaszét lõnek egy pillanat alatt. Ott van még a sidescraper, de ahhoz olyan fedezék is kell, és akkor meg a tornyot szedik szét. Hiába játszol vele óvatosan, nem alkalmas másra. Meg is voltam döbbenve mikor nemrég visszavettem, elõször még a kredites gold elõtt húztam fullosra, és akkor még teljesen használható volt, most viszont csak egy szenvedés.
kabel15
Viszont megtanít nyugodtabban játszani. Mondjuk egy 8 as tankal 1v1 ben vagy egy 7 es szintûvel. Jön a HEAVY érzés, (én vagyok az atyaúristen kis piszok 7 es Med csak pattogni fog rólam) Na és itt a hiba! Te lebecsülted az ellenfelet, ugyanis ott van a GOLD ammo változó. Amivel már lehet, hogy mégsem lesz olyan kis szerencsétlen az a tank, és meg foja tudni védeni magát. Aztán Gold ammozod mert kilõtt. Közben te cseszted el azzal, hogy lebecsülted az õ képességeit. Ha más képen játszod meg a helyzetet akkor kilövöd. De te elbíztad magad és lebecsülted az ellenfelet. Na itt a HIBA!!!

BattleTag: kabel15#2672

Antimat
nagy +!

Én is így vagyok, pl. a kormányunkkal. 27% áfa, már így is szétkeresik magukat, és még lopnak is, én meg háromszor adózok. Hát nagy büdös lóf.....

cyka blyat

Hát ja...
papír tankokra nincs hatással, azt igyis ugyis átlövik....
de az erõseb páncélozott gépeket totál szétcseszték ezzel
Rohadtul igazad van ebben a goldammo témában.
Azt nem értik meg azok, akik támogatják, hogy ez teljesen kinyírja a heavy tankokat.
A heavynek a több HP-ján kívül egyetlen elõnye lenne, a nagyobb páncél. Ezt ignorálja a goldammo.
Kb. olyan, mintha E100-ra lehetne venni olyan kiegészítõt, amivel úgy mozogna, mint egy amx.
hát azt nagyon sajnálnám, egyik legértelmesebb tankom. Jókat lehet vele játszani, nem úgy mint a T1 Heavy-vel. Fullos a tank de még a Tier5ös tanokat is alig bírom sebezni. Igaz, hogy gyors a töltés, de kb 10bõl csak 3x-4x talál be. Nagyon utálom alig várom hogy váltsak 😄 KV-1S az egyik kedvencem 😊 Lehet hogy azért mert nem igényel túl nagy tudást, és könnyebb az ilyen magamfajta kezdõknek is vele, de azért nem mindenható fõleg amikor berak az erõsebb 7esek vagy pár 8as közé, de azért ott is szoktam szép eredményeket elérni vele 😄
A jelenlegi KV-1S-nek csak a mozgékonysága lesz rontva, illetve lesz egy ötös szintû variáns, amire nem megy fel ennek a top ágyúja, de olyan gyors lesz, mint a mostani hatos.
Ahogy mondta NorHasso azt jelenti, hogy rontják a statisztikáit. Szoktak babrálni a páncélzattal, a mozgékonysággal, extrém esetben akár med-bõl, heavy-t csinálnak tankokból. Tûzgyorsaságot is szokták még babrálni idõnként.

KV1S-nél a top ágyút fogják kiszedni a játékból vagy gyengítik, mivel saját tierjében túlságosan erõs.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt jelenti, hogy rontanak valamelyik tulajdonságán.
Master91
Fv TD ARANNYAL lõtt jpz-mbe 700at.

mi a gond?

-TÖLTÕ
-COMMANDER
-CÉLZÓ
+TÛZ

Köszönjük Wg!
Tudom hogy noob kérdés, de mivel nem vagyok profi és a szlenget sem vágom még annyira, a "nerfelés" azt jelenti hogy kiveszik a játékból? Mármint nem lehet majd megvenni?
Pont ezt csináltam most 😊 Elvileg bírnia kellene az új tornyot meg a löveget, fõleg hogy a 2 lánctalp között csak 900kg van ha jól néztem. A löveg már megvan, szóval csak a torony kell elvileg 😄 "Löveg 122 mm D-2-5T" ezt próbálom majd felrakni rá.
KV1S-el addig menjél míg nem nerfelik. Egy idõben erõsen rebesgették, hogy nerf lesz.

Nekem a top killem, ami az adott tankhoz mérten is dícséretes: M3 lee-vel 8 kill. Leges legutolsó meccsem volt vele, mielõtt áttértem az M4-re.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.