World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felszerelés nekem: stabilizátor, vizes lõszer rekesz, venti
<#taps>#taps>
En imadom <#szeret>#szeret> , nem tudnam megmondani miert mivel az adatok alapjan igazad van ,1xuen jo asszem ... 132 csata utan 64% a winrate vele.
Igazandibol a latotavja brutal (nekem a 2 felderito skill fullos + coated optics+venti = 480 meter ) , es eleg jo damage dealer ,az agyuja erzesre jobb mint amit az adatok sugalnak.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
de nem eszetlenül egyedül elõre menni...
menni a társakkal h megvédjenek ha tárazol
vagy ha egy hvy rá megy egy másik hvy-re akkor besegíteni neki...
vagy egy egyedül hagyott TD-t elkapni... persze 1000hp alatt lévõt mert egy tár avg 960 dmg
ha balfasz vagy akkor töltsd a goldot....
én tökéletesen elvagyok vele AP-vel is
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mire készüljek? Javaslatok esetleg..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WZ 131(t7)-el, hardcore T10 csatába kerültem, Bigbang Td-k stb stb
Highway volt a map, bementem középre, természetesen bokor mögött lövés nélkül álltam. Ahogy a Wotban ez már lenni szokott egy a közelemben közlekedõ valami fastmover, elõbb spotolt mint én õt. Oké mentem be házmögé, kapva némi taslit is közben. Aránylag biztonságba értem, de se elõre se hátra. Gondoltam kicsit elhesszelek. Persze nagyszerû csapatom addigra felállt, és jelezte felém, hogy jó lenne, ha "meghalnék" már.
Mondom, az most annyira nem pálya, mivel elsõ mozgásra kilõttek volna, és még csak nem is spotoltam volna õket. Erre kilõttek õk.
Költõi kérdés, de ha scoutban ül az ember, és netán meghúzza magát T10-ben a csata elején, hogy ugyanmá' ne kapja ki valami oneshotból, akkor miért kell kilõni?????
gun depression
traverse
410m
jobb camo
m46 patton jó kis tank.. amolyan jack of all trades
M48at viszont nem ajánlom neked, ha ez sem tetszik😊)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
angelus1991ster.blogspot.hu
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
-Jobb RoF (6,25 vs 6)
-Árnyalatnyival jobb átütés (220 vs 218)
-Ugyanannyi sebzés (390)
-Fényévekkel jobb pontosság (0,3 vs 0,42)
-Jobb célzási idõ (2,1 vs 2,3)
És az E-50-nek még páncélzata is van. Ezek után mi értelme ennek a gépnek? Tudom hogy T9-10-ben az amcsi medeket szokás leggyengébbnek mondani, de ennyire?
És milyen képesség kell a 2-es gomd megnyomásához?
"- in next patch there will be tier 10 TD fixes (nerfs), they are already being tested, Storm states he will not tell what changes “so the New Year is peaceful 😊” But it’s not a camo nerf, Storm states that camouflage changes will come later, as they require a lot of testing
- T57 Heavy will not be nerfed at all – Storm states its winrate actually dropped, he’s now 3rd worst on its tier."
Na szilveszterkor erre is inni fogok ha még képben leszek 😉
És még a T57-emet is békén hagyják! Tiszta nyerõ lesz a kövi utáni patch 😊
Csata: Cliff 2013.12.13. 15:50:32
Jármû: T14
Szerzett tapasztalat: 4 662 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 18; x3 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 69 550
Csatában elért Achievement: Acélfal
ez a jó farmtank!
angelus1991ster.blogspot.hu
Gyõzelem!
Map: Tundra
Date: 2013.12.13. 15:26:16
Jármû T1 Heavy Tank
Szerzett tapasztalat 2 652 (x3 minden nap az elsõ csatáért) Szerzett kredit: 37 847
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
BattleTag: kabel15#2672
Én is így vagyok, pl. a kormányunkkal. 27% áfa, már így is szétkeresik magukat, és még lopnak is, én meg háromszor adózok. Hát nagy büdös lóf.....
cyka blyat
papír tankokra nincs hatással, azt igyis ugyis átlövik....
de az erõseb páncélozott gépeket totál szétcseszték ezzel
Azt nem értik meg azok, akik támogatják, hogy ez teljesen kinyírja a heavy tankokat.
A heavynek a több HP-ján kívül egyetlen elõnye lenne, a nagyobb páncél. Ezt ignorálja a goldammo.
Kb. olyan, mintha E100-ra lehetne venni olyan kiegészítõt, amivel úgy mozogna, mint egy amx.
KV1S-nél a top ágyút fogják kiszedni a játékból vagy gyengítik, mivel saját tierjében túlságosan erõs.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem a top killem, ami az adott tankhoz mérten is dícséretes: M3 lee-vel 8 kill. Leges legutolsó meccsem volt vele, mielõtt áttértem az M4-re.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.