World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

voivod32
Ilyet még nem basztam! Rögtön utána mégegyszer!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/url][/img]

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

BP-nek inkább a tornya erõs, meg jó sidesrapelni. De a löveg garantálja hogy a t8 heavyk kiröhögjenek.
voivod32
Már megint ilyen meccsem van! Az ideg basz szét! Pedig mit lehetett volna tarolni! Remélem valaki még fel is nyom, mint botot! Így aztán lehet statot javítani![/url][/img]

voivod32
Trance: Az M5? Az egy OP tank ehhez a salaktömeghez képest!

foxy: Nem lépek túl hamarabb, mert képtelen vagyok a kötelezõn kívül játszani ezzel a szarral, míg a BP-vel azért lehet. A Black Princeben még az az elviselhetõ, hogy túlnyomó arányban top tanknak teszi be,és oda megfelel.

xotyi
😄 az M5-el 1000 szer élvezetesebb volt játszani mint az M7-el, ott úgy voltam hogy feladom az amcsi ágat,türelemre nevelõ tank😊

Trance&Friends nothing more..

de azon hamar túl lépsz...
azért tier7 már tovább tart
voivod32
Nekem az M7-tõl fordul ki a gyomrom. Ha van semmirevaló fos tank a játékban, hát az az.

kétlem...
még 39k exp a Caernarvon... aztán úgy adom el mint a huzat 😄
Kínaiaknál minden type, még a lövészek bakancsa is 😊

xotyi
Hasonlóan érzem😄 Néha arra jó. pl sand riveren, mikor a sarokba bekempel az ellen támadás játékmódban, hogy mint "nehéz scout" elõremegyek ha jól forgatom 4-5000 sebzést sikerül lepattintani és spottolom a domb tetején állókat, igazából a legnagyobb ágyú is elég siralmas, sebessége szintúgy és már a többség tudja hogy hol kell lõni.Viszont úttorlasznak hidakon kiváló😄

Trance&Friends nothing more..

a type59 pedig egy t-54
Mert a WZ120 az egy Type 59.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
Meg fogod kedvelni!

Mitõl type?

ja pattog... az ellenfelekrõl!!!!
voivod32
Nem olyan rossz az... pattog, mint állat!

óóó hogy én mindig megszopatom magam...
mindig megveszek vmi rakat fos tankot amivel rontani tudom a statomat 😄
erre most segítségemre van ez a fostalicska black prince -.-"
Eagle16
És negatív ágyú kitérítés nélkül persze 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

WZ, ahogy mondani szokták, mint egy type, egy lób.szó ágyúval

Hali!

Ti melyiket ajánlanátok: E-50 vagy wz-120?

Full -osan melyik jobb a végén?
na mentem su-100y-al teszten
ki is ábrándultam belõle XD
camoja borzalmasan gyenge... páncélzat 0
a gun lassan tölt a sebzéshez képest (13.6sec)
lassan szûkül és nem is a legpontosabb

Sturer Emil sokkal fun-abb.... vagy tierjén belül a sima SU-100 122essel
Mintha úgy láttam volna reggel ingame, hogy a hetes heavykre van 30%.
Van most tank akcióban? (nem prém, sima)

jaja daopay-rõl tudtam....
haver mindig arról vette a havi prémet
aztán szólt h megszünt 😄
na majd letesztelem, vmire el kell költeni a pénzt XD
Ez egy szolgáltatás amiért fizettél, õk kötelesek mindazt megadni .

Ilyen bónusz kódot kap vissza az ember ha utal?

angelus1991ster.blogspot.hu

Még pár ilyen kört el tudnék viselni. Úgy jöttek ki elém mint a vágóhídon a marhák 😛. Vagy legalábbis gõzük se lenne arról hogy mi fog történni velük.
Az is vicces volt amikor el akartam lõni az M103at, helyette meg a mögötte lévõ nem spotolt WTE100 kapott 1887et<#eplus2>.
ripléj

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

a skrill elküldte a pénzt. Elvileg pár órát ír a wot honlapja, de lassan kezdek izgulni, hogy még ma odaérjen. Írtam is nekik (wg-nek), amiben megemlítettem, hogy engem csak a su érdekel, másra nem szeretném felhasználni az aranyat, és remélem meértik, ha esetleg visszakérem a 10 euro-t. Nem kis naívitás, de hátha 😄
Sziasztok !
Bocs az OFF-ért, de a saját fórumán nem sok értelmes választ kaptam, és tudom hogy sokan nyomják itt is a WOWP-t pihentetésképpen, és nekem is ez a szándékom..😊
Most installálom a játékot éppen, és két kérdésem lenne:
1: Elérhetõ esetleg most induláskor valamilyen bónuszkód, mert mostanában sok ilyen volt, vagy álmodik a nyomor ? XD...
2: Tudtok mondani olyan oldalakat, ahol jó "oktatóvideók" vannak fent, ahol a játék alapjait jól bemutatják ?
Sunsetjoy
Pont ez a lényeg, hogy felszámolhat. Telenor kártyásom van, és egy kumma forint nem lett rászámolva. Hazánkban tele vagyunk mobilszolgáltókkal és tarifacsomagokkal - ezért írja, hogy érdeklõdd meg.

foxbat: mopay telefont nem használtam még, hogy mennyit dob rá, a daopaynél tudtam, hogy nem igazán (bár szolgáltatófüggõ lehet ez is).

enncsibaba: ezt a skrill.comnál kérdezd/keresd meg, én még soha nem hallottam, hogy valaki onnan küldött pénzt aranyra a wg felé. Nem úgy van, hogy a skrillrõl nem az aranyat vetted, hanem onnan küldted digital walletrõl a wg felé a pénzt?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

DarkHorSe
szembol kirogohi a t14et, a poen kedvert meg hatulrol is kirohogi

Swedish people are albino monkeys&#65279;

excelsior?
naja... T1-ellen is esélytelen...
KV-1 AT-2... de még egy tarackos M4 is megszopatja könnyedén
voivod32
De egy T1Heavy ellen sem!

A francba kifelejtettem . Szembõl biztos jobb az AT-2😄

T1 Heavy is megeszi szerintem alap esetben...
AT-2 vs T14? xdddd esélyed nincs <#beka2>
Mirõl?

Sziasztok!
skrillrõl vettem aranyat (megtetszett az a su100Y)
Mennyi idõ alatt jelenik meg az arany az acc-on?
KV-et kivéve a többi tier V-ös jármûvel gyakorlóban kiállok!

T14 egy kiváló prémium tank!

ez a pz b2 egy fos😄

Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2013.12.14. 13:58:18
Jármû: Pz.Kpfw. B2 740 (f)
Szerzett tapasztalat: 1 869
Szerzett kredit: 43 690
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
voivod32
Nem tudja valaki? A PlanetWot oldal végleg behalt?

<#merges2>
igen láttam a csillagot... de nem gondoltam volna hogy ennyi...
pfffff lehúzós g**ik!!!
akkor ennyit a SU-100Y-ról 😄
Nem tudom már régen volt tavasz környékén, nem vagyok biztos benne de olyan 800-900 forint környéke volt a plusz költség amit rászámoltak. Ott is van a megrendelésnél kis csillaggal alul, hogy a szolgáltató plusz költségeket számolhat fel, érdeklõdjön mobilszolgáltatójánál...
mennyi?
smsnek is van sõt...
szóval a mopay hívásnak van plussz költsége az sms-nek nincs?
egy gyökér feltöltötte a telómat 3k-val... gyorsan el kéne cseszni gold-ra <#hehe>
Churchil3 annyiban fura, hogy ugye ott van az irtózatosan nagy front péncélja...elvileg...gyakorlatilag a legvastagabb pontját szokták írni a tankoknak, nos ha valaki is nézett ilyen színes páncélvastagság jelzõt akkor látszódnak a bakik hogy tele van weak ponttal, ennyivel talán jobb a T14 dee ott meg rossz kicsit a dõlésszög így azt is át lehet simán vinni 😊 Minden esetre ha tehetném én visszaadnám a T14-est az aranyáért de a CIII-mat nem... 😛
Régebben meg voltam szorulva kellet prémium így hát egyszr smsben egyszer meg hívással is aktiváltam aranyat, mivel 30-as vagyok ott van, hogy számolhatnak fel plusz költséget ezekért, de nem gondoltam volna hogy ennyire sokat <#merges2> Szóval kicsit durva plusz költségek vannak 30-assal...azóta van paypal <#crazya>
voivod32
Én a KV-1-eket Matildával szeretem obtatni. Úgy van, ahogy mondod, elõjönnek nagyképûen, hogy mi ez a kis szar, és mire észbe kapnak, már a fele HP-juk le van zabálva. A Matilda lövege mindent visz, a tornya, pedig meglepõen tud pattintani. De mondom, a csörcsi3 számomra csalódás volt, már csak azért is, mert a Csörcsi 1-et sokáig OP/farm tankként tartottam, annyira jó. De hát nem vagyunk egyformák, habitus kérdése, kinek mi jön be. Te nyilván sokkal eredményesebb vagy a Csörcsivel, mint a T-25-el én meg pont fordítva. Nincs ezzel semmi gond. Na, meg azt se felejtsük el, hogy az egyik med, a másik pedig heavy tank. Két különbözõ játékstílus.