World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem még most is jó a Churchill3, igaz múltkor kaptam ki egy jó szériát vele, akkor sikerült is hamar az 50 német tank 😊 Azóta valahogy magamra haragítottam a matchmakinget 😞
Sunsetjoy
Jah igen, és a bankkártyán, illetve paypalen kívül a daopay-telefon volt a leggyorsabb aranyszerzés, nem igazán rosszabb váltással, mint az elõbbiek, ezek szerint a WG fizette ezt a gáláns gesztust😊

A mopay pocsék aránnyal rendelkezik, bár pluszköltsége nincs az emelt díjas sms-nek az áron felül.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
A prémchurchill a vidám napjait a brit td-k és a német második vonal bejövetele elõtt élte. Akkoriban ha nem gyújtottam fel naponta legalább egy tankot vele, gáz volt a statom😊

MattGoss: ahogy látom, a daopay már nem igazán van ott, csak a drágább váltású mopay. Ugye korábban mindent lehetett venni daopay-el, csak ki kellett választani az other optionst, és ott volt a daopay: nem rakott rá többet, mint 2-300 pluszköltség, néha annyit se.

A telefon és az sms módszer mindig is mopay volt, az maradt meg...

A fórumban Kacsa írta:
"Azért szedték ki a daopay-t, mert egy kb 20 eurós arany pakk mellé még 20+ eurót kellett pluszban fizetni a daopaynek. Elvileg a mopay a helyettese. "

daopay

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Max T6-ba teszi😊 Dehogynem, bõven jó az a pen, csak gyenge pontra kell vele célozni, amihez szigorúan meg kell keresni a pálya közelharcra alkalmas részét, mert messzire tényleg nem ér sokat. KV-kat rendszeresen megfingatok vele, mert mindnek nagy az arca, és nagy mellénnyel kigurulnak elém, hogy akkor most jól széjjellõnek. Szépen beforgat, elsõ lövésük pattan, és már lehet is darálni a hasát. Általában még 2-t tud rálõni, ebbõl ha ügyesen forgatod a tankot 1 megy át. Plusz az elmebeteg rof miatt seperc alatt felgyújtod, ha nem a frontját mutatja. Sebessége 24 km/h körül van, ez nem sok, de hamar eléri, és tartani is tudja sík terepen és enyhe emelkedõn. Ez pont arra jó, hogy a támadó ék hegyeként utat törj, darálj amit látsz, miközben a kisebb csapattársak mögüled pötyögtetnek.
voivod32
Szerintem a Csörcsi 3 lövege egy fos. Igaz, hogy gyorsan tölt, de az átütése tier5 felett már nem ér szart sem. Menetbõl meg azért lehet vele lõni, mert kb 15-el halad a tank szakadéknak lefelé, tehát , ha az elején nem jó felé indulsz, akkor aligha lesz idõd sokat sebezni vele, lévén tier5-ben a meccsek nemigen szoktak 5-7 percnél tovább tartani. Az elrettentési faktor?! Hát, mit mondjak, egy T1Heavyben ülve, valahogy nem szokta összeszorítani a szívemet a jeges félelem, amikor szembe jön egy, sokkal inkább azt szoktam érezni, hogy: "nyamm, mennyi finom ingyen XP" Nem is olyan rég volt egy ilyen esetem, pedig 'zöld' player ült benne.
De ez az én szubjektív véleményem, ha neked bejön, akkor csak toljad, további sok sikert, és jó szórakozást kívánok hozzá! :-) (Azért én sem adtam el, csak engem legtöbbször t6-7-be dobál vele, ezért hanyagolom erõsen.)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hali!

Nincs már olyan lehetõség mint régebben arany vásárlásnál hogy valami 3050Ft körüli összegért ha telefonon küldtem egy hívást kb: 4-5 percen keresztül akkor kaptam 2500 goldot???
Katasztrófa?😄 Az a löveg a legópébb cucc amit valaha T5 tankra szereltek. Eszméletlen tûzgyorsaság, relatíve jó sebzés, megfelelõ átütés. És még menetbõl is lehet vele lõni. Azzal a roffal lebontasz bármilyen T5 vagy az alatti gépet ami szembejön, úgy hogy köpni-nyelni nem tudnak. Plusz még jön hozzá az elrettentési faktor, tapasztalatlan T5-6 playerek 10-bõl 9-szer pánikba esnek mikor két másodpercenként pumpálod beléjük a lövéseket, és ahelyett hogy higgadtan viselkednének, hátrálni kezdenek, össze-vissza lõnek, lehajtanak a folyóba, satöbbi.
T-25 viszont nem az én világom. Gyors, de úgy fordul mint egy anyahajó, ezért TD-ket körbehugyozni nem lehet vele. Ágyúját sem szeretem, kiszámíthatatlan, pontatlan, és lassan is szûkül. És még tökéletesen papír is. De még ezeket el is nézném, ha nem minden második meccset T7-ek között kéne játszani, ahol meg free frag.
Én akciósan vettem meg, de így visszanézve a teljes árát is bõven megérte volna. Ha nem T6-ba teszi, kis túlzással egyedül le lehet vele gázolni az ellenséges csapatot.
voivod32
Szerintem pont olyan, mint a VK3001D, csak prémiumban.

Igaz KV-1 ellen nem hatásos. De gyérebb páncélzatuakat könnyen legyûri. Jó az MM-je is. Ritkán kerül top tierbe. KV-1-et azt pedig kerülöm.

Churchill III maximum 500 aranyat érne meg nekem.

angelus1991ster.blogspot.hu

voivod32
Elõször nekem sem jött be,de amikor a legények teljesen kifejlõdtek, kezdtem ráérezni. Gyors, jó és pontos a lövege, és néha, még pattint is a tank. Nem keresek vele 100 ezreket, de a körönkénti 20-30k haszon általában megvan vele. Sokkal élvezetesebb vele a játék, mint a csörcsi 3-al, mert az lassú, és a lövege is katasztrófa. Onnan tudom, mert pont ez a két prémtankom van.

Én pont azzal nem tudok mit kezdeni. Nekem a Church III a favorit.
voivod32
Én meg a T-25-öt!

voivod32
Ilyen kevés van?😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/url][/img]

patchaou
Régebben csináltam egy kezdõ bónuszkódos accot, amire vettem akciósan egy SU100y-t, 50%-os legényekkel is vígan lehet azzal az ágyúval trollkodni 😊

Angelus. Mi tetszik neked a T14-ben? Van nekem is, de ha kv-k vannak az ellennél, akkor az már nem az Én köröm. Mondjuk ha nincsenek, akkor nehezen üt át a többi, de ez ritka. Amennyire megszerettem RamII-t, annyira nem tudok mit kezdeni a T14-el.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mindenkinek ajánlom a T14-et!

hát nemtom.... ha már tierjéhez képest ütõs gunnal szerelt TD-t akar az ember akkor ott a Sturer Emil, annak azért sokkal jobb a gunja
KV-2 jó farmtank. De a legjobb a T-14, csak is az, az a legjobb a tier v-ös prémek közt. Talán még a KV-220 . Tegnap 60-70 ezres kört mentem vele.

T14-el, tier5-6-osokkal. Év eleje óta gyûjtöm. Plusz ezek a 250-300 ezres eventek is dobtak rá.

Eddig az egyetlen prem tank amivel meg vagyok elegedve. Amig nincs meg az embereken az alca addig tenyleg vilagit utanna viszont nincs gond vele. Nem mondom hogy su85 kategoria de azert nem veszes. Nagyon baratsagos vele az mm. 4-7 koze teszi 90%-ban de a t8 sem problema. Erdemes ra repeszpancelt tenni es megadni a sofornek az iranyitott utkozest ugyanis 60 tonna folott van a sajat sulya es a hasonlo szintu tankoknak sincs vastagabb pancelzata. kv1s-be egy loves majd nekiszaladsz ha van ra lehetoseg es gyakorlatilag vege is van.
NoparaWot
Mivel farmolsz ?

gazdalkodj wotosan
Ez most a wot vagy a gazdalkodj okosan ?
na megvan AT 15 ...
hmmm elsõ csata T25/2 lõtt szét gold ammo-val másodikban Hellcat....
nem kívánok ezeknek semmi mást csak hogy GET CANCER 😄
Csak közel 1 millió volt a tegnapi termés.

Köszi, jó lenne Karácsony elõtt már.

Nekem csak ennyi van 😛

talán jövõhét... de 23.-a a kiszivárgott infó szerint
xDDD <#zavart2>
Francba, vagyis a 8.10-es patch jövõ héten megjöhetne.

Csak ennyi?

patchaou
Hmmm, csak még egy valentine2 kód jönne be, akkor meg is venném 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Antimat
Grat, szép kis kör. Én mindig megszívom swampon.

cyka blyat

Sunsetjoy
Ja, felszedett egy pár kilót. Arrafelé nem késõbb van a karácsony(i) zabálás? 😄

Master91
kösz nem <#bohoc>

Antimat
Hogy megváltozott ez a T-127

cyka blyat

nem kell vkinek credit? <#hehe>
Jó-jó igaz<#whatever> De azért mégis, érdekel történt e változás😄
2013.november.1
na azért ilyet nem illik kérdezni...
mindenki tudja hogy az átlagsebzése vhol 3-4000 között mozog csatánként
és az átlag kill se kutya <#zavart1>
És mit produkállt a mesterek mestere?
Sziasztok!
skrillrõl vettem aranyat (megtetszett az a su100Y)
Mennyi idõ alatt jelenik meg az arany az acc-on?
MIkor jön a 8.9-es patch?

Nem mindennapi megtiszteltetés ért randomban 😊
játszhattam a magyarok királyával <#email>
jo kis kor t62a-val :-)

wotreplays

u.i: no gold ammo <#puszi>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ne mar....<#nezze><#integet2>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Mennyi csatát toltál le eddig? 😊

Nincs ezzel baj, csak nem értem
Pontosan ahogy írod.

Mert mondjuk egy álcázott scout ott lapul valamelyik bokorban és mutat téged a csapatnak? Nem olyan nagy ördöngösség.
GaBenc
Ezt a spotott szerintem ne feszegessük. Most voltam egy csatában, nincs semmi a térképen de lõnek. Nincs ezzel baj, csak nem értem.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?