World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkHorSe
Iszhét!

Swedish people are albino monkeys

Mondjuk neked biztos örültek volna, mert neked még a tankok is aranyszínûek 😊 Gondolom csapatban is full gold spam menne, ha már randomban is az megy 😊
Olvasd el inkább még1x és vedd úgy, hogy egy haverod írta nem én. Akkor talán tudsz objektíven gondolkodni 😊
JeffDunham
Látod-látod Emese... erre három dolgot tudnék írni.

1. nem szeret senki... még akkor sem ha a karácsonyi szeretet átjárja most már a wot-os játékosokat. <#vigyor5>

2. ha megtanulsz játszani akkor biztos magukkal fognak vinni, mást nem T1-el, mert úgy nem tudod elrontani más emberek játékát (magyarul kapsz egy csontot) <#hehe> <#nevetes1>

3. most komolyan, azt mondják tier 1-es kell, neked van legénységed bele, INGYEN vissza lehet venni, és erre az mondod nekik hogy egy frászt?! Mekkora bunkók már hogy kirúgtak! <#nevetes1> <#nevetes1>

Remélem feljelentetted õket a supportnál és Hágában is. <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

sziasztok!

tegnap este zavar támadt az erõben? Mert a szokásos 35-40%os WR helyett csináltam egy 86%-ot. Ferdivel berakott egy Tier VIII-as csatába(ez eleve csoda) és lõttem egy 7est.
Ennek még böjtje lesz szerintem:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Errõl beszéltem lentebb!

patchaou
Valamiért sokak úgy gondolják, hogy akikkel egy csapatban vannak, azoknak az a legnagyobb tankjuk.. Hogy miért az számomra rejtély.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Team WD tegnap kiállította magáról a bizonyítványt. Meghívnak csapatba este, mert klántársam mondta menjek a helyére. Mondom ok. Köszönök. 1 valaki visszaköszönt. Kérdezem a TS-t. Ilyet szól az nem kell tegyél egy 1-est. Mondom az pont nincsen, akkor veszek egyet gyorsan.

Erre puff kick! Ennyi nem az, hogy böff bocsi, de akkor nem tudsz jönni. 😄 Semmi, csak kick. (Y) Így kell 😄

Hozzá teszem kb 2 hete tettem ki a garázsból az ESL-es t1-et, mert a mostani csapatba, mondták, hogy megvan a t1. De lehet még a legénység is megvan, arról nem is beszélve, hogy 5-6 ESL tankom is van emellett.

Mondjuk ez már mind mellékes. Érdekes a mostani csapatomban amellett, hogy profin gondolják a dolgot, kulturáltak tudtak maradni. Ha vereség van nincs szakesz féle kurva anyázás és üvöltözést stb. Most mondjuk nem is õ volt ott, talán nicolas, de hát úgy látszik, kicsit fejükbe szállt már a dicsõség 😊

Kb csak annyi lett volna, h sry akkor nem tudsz jönni.

Hát nem baj, remélem találkozunk még ESL-en, hogy elkenjük a szátokat 😊 Hátha visszavesztek kicsit idõvel az arcotokból 😉
Hát ja kb erre jó a játék. Storm még büszke is rá hogy behozta az IS6 eventet. Örül neki hogy ennyien játszanak tier 6 ba. Birkák kb. Betenne egy 7 napos prémiumot 150 000 xp ért egy hét alatt eventet ugyan így támadna a csorda.

kabel15
Nézd meg a Wot Hungary FB csoportot. Ilyen ált sulis 4.-5. osztályos kölkök linkelgetik az IS7 et meg top tier tankokat.

BattleTag: kabel15#2672

LSSAHPAUL
Rossz számot adtam meg, a 7500 az 5x, a 2x-es napokon 20k-kat kell csinálni!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DarkHorSe
Igen, gondoltam arra is. De van ahol csak 1 darab 6os van, van ahol egy darab sincs, sok 6os tankot leduplazni a gyengeknek valo. A kemenyek farmolnak napi 50kt, 20-21-21 pedig 600kxpt 😄 azt kesz is

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
Hát vasárnapra már be tervezem fejezni az összes küldetést. Aztan a japokkal elszöszmötölök 16ig 😄

A 3 nap prémet állítólag meghagyták, de javították a BUG-ot.

Vannak páran akik korán kelve aranyat leltek, náluk mit mutat a játékon belüli event számláló?
A japán küldetés továbbra is teljesített, vagy az kinullázódott?

LSSAHPAUL
Amelyik nemzetnél lehetséges csináljátok 2 tankkal, mert akkor csak napi 1 db gyõztes (átlag 850exp-s) csatát kell letolni és bõven megvan a 100k.
Ahol ez nem lehetséges, ott viszont 20,21,22-n kell menni pár kört,(ugye ezeken a napokon minden csata 2x) azaz konkrétan napi 7500 exp-re lesz szükség.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Az attól függ, hogy mennyi idõd van a gép elõtt ülni.
Nekem húzós lesz, de megpróbálom. Emiatt szabadságot nem vennék ki. :-)

Tono34
T9-es az kész szenvedés amíg nincs meg a top ágyú.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
A Japán küldit azt nem adta meg tegnap? Mintha azt írta volna .. adott 3 nap prémet is.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DarkHorSe
9 nap alatt 100k xp az semmi, meg a 200k is semmi ennyi ido alatt

Klassz ez a táblázat.

Egy dologra talán lehet következtetni belõle:
A 8.10 verzió Január 8.-án érkezik a japán tankokkal. És akkor lehet nekifeküdni az IS-6 bónuszhoz szükséges japán harci küldetésnek.

9 nap alatt eljutni a Tier6-os japánhoz, majd összefarmolni a 100.000 xp-t. Amire a többi nemzetnél egy egész hónap áll rendelkezésre, mindenféle szuper xp szorzós eventekkel.

Szép kis csavar. :-( Lehet gyûjteni a szabad xp-t ezerrel, és Jan. 8-ig célszerû az összes többi harci küldetést összehozni, hogy a japánra lehessen koncentrálni.

Az a baj, hogy pont ugyan ez van élesben is...
T10-ben mindenki campel, meg gold ammozik. Lejjebb meg a 14 csapattársból minimum 10 üzembiztosan piros.

A 9-es a cél. Többször próbáltam teszt szerveren és rettentõen tetszik. Úgy látom nagyon meg kell szenvedni érte.
Tolom a TD ágat is, de az közel sem ekkora szenvedés, ott ugyanis rettentõ jó lövegek vannak és ugye van némi camo, meg alacsony felépítés és az már kompenzál jelentõsen. De ezek a heavy-k...

Leírás alapján éles szerver is lehetne...

TESZT-SZERVER!! megis mit varsz???????
Tono34
Ha szeretnél továbbmenni azon az ágon akkor muszáj lesz, fog összeszorít w-t nyom folyamatosan 😊
T8-as már megfelelõ sebességgel bír, bár csak fullosan "használható".
Én jelenleg az AT8-al szenvedek, igaz már eladhatnám (már elit), de hátha meglesz vele a 100k xp 😄

Nem vagyok egy haj de nagy játékos, de sajnos ezzel nem tudom a csatát befolyásolni, pont azért, amit írsz. Ha nem jó irányba megyek esélyem sincs. Az arty-k nem tudják nem eltalálni, hihetetlen gyenge.

Tono34
Nem olyan rossz az. Csata elején el kell dönteni merre és mit kívánsz tenni.
Sokan pattognak róla még a nagyobbak is. Az tény és való, hogy a sebességtõl nem fog a legénység adrenalin szintje megemelkedni 😊

Este 10 kör Object 704 el teszt szerveren. Majd én naiv vissza veszem hogy retrozzak vele. 2x kilõtt a társam, 1x egy hitelt az arty, 10 körbõl 2x volt értelmes sebzésem mert volt idõ lõni mivel nem halt a csapat 2 percen belül. Komolyan kb élesbe is ez menne. Totál felesleges, csak agyvérzést kapnék a sok mentálisan retardált a win rate csak szerencse felfogású ember közt.

Bocs ha így gondolom ez a játék haldoklik, kb a hobbi játékosok élvezik csak akikkel órás vitát nyithatsz hogy a winrate az csak szerencse kérdése.

Ennyi!

Kiégtem végleg.

Jah élõ szerveren felmegyek játszok egy kört sebzek typeal 2500 at és ölök 5 öt és vereség, majd gyönyörködök hogy csata végi összesítõbe rajtam kívül egy ember sebzett 1000 felett kb.<#falbav><#szomoru1>

Jól érzem, hogy a Churchill VII a játék egyik legrosszabb tankja? Még Pzna-val is jobban toltam, mint ezzel. Hihetetlen. A brit páncélvadászok is pont ilyen lassúak, de legalább van némi páncéljuk és jóval kisebbek. Ez hatalmas, minden lövés elviszi a motort és még a lövege is gyenge. Nem is gondoltam, hogy van ennyire rossz tank a játékban. Nyugtassatok meg, hogy a fekete herceg egy fokkal azért jobb lesz, különben nem bírom ki a 8-asig.

JeffDunham
Ja ja Lucky Pierre <#hehe> <#nevetes1>

Én az ilyeneknek direkt nem szólok be, két okból. Vissza ír hogy kussoljak meg ilyenek. Abból vita lenne és én sem tudnék a játékra koncentrálni. A másik dolog meg az, ha úgy sem csinál semmit, így legalább leköt az ellenfélbõl két embert, aki vissza írogat neki.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tono34
700+ üzenet.. Érdemi infó volt?

Év végi akciók, kedvezmények, bónuszok összesítve:

https://wotinfo.hu

Tegnap este mentem egy ismerõsöm cromwelljével pár csatát. Elsõ körben egy tiger1-be sebeztem 812-ot majd egy hellcatba 145-ot ami kilott de az en felderitésem által kapott még 400+ valakitol. Na mondom nem volt nagyy szám de azert. Minimum 400 xp lesz hisz gyoztunk is.
285 xp....
A kv 2. 0 (nulla) sebzessel nulla felderitessel 325-ot kapott. Gyakorlatilag a bazison ult.
Heeee?? 😊. Olyan. Semmi xp-ket adott a tobbi csataban is hogy vegul feladtam. Masnak is igy adja ?
De nem értem hogy az ilyen szellemi károsult 9-10 éveseket miért hagyják ilyen játékkal játszani? És a másik: Az hogy a picsbe van hogy ilyenkor nincs egyetlen önjelölt megmondóember aki beböfögi hogy: "Shut up mongols/klingons" ? Bezzeg én néha szóba állok egy másik magyarral rögtön jön egy ilyen történelmi zseni, mert ezek tényleg azt hiszik onnan jöttünk... Amúgy ez izé, nem olyan lucky pierre stat?!<#eplus2><#ravasz1> Mintha egyszer te írtáll volna ilyet😄
Nálunk a HUNS2ben megszívták ezzel egy páran sajnos, 4 emberünk került ki emiatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Ennyi agyhalottat bakker. Csak menne át az összes a WT-be, mert itt a WoT-ban semmi hasznuk sincs az biztos.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem is érdekes volt egy-két nevet 10k felett viszont látni, akiket nem engedtem be egyszer-kétszer cw-re, mert nem voltak gyakorlócsatában...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Ha ez igaz akkor nagy cumi lesz pár embernek. A fõoldalon 1389.-nek ír, ebben a listában 1725.-nek. Akik a határon voltak akkor lehet benézték...

Állítólag itt már meg lehet nézni a végleges egyéni helyezéseket a campaign2-bõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
Ha van néhány sárga+ játékos és top tank vagyok,akkor idõnként visszajeleznek hogy "értettem" ha valami taktikát írok 1-1 mondatban.(többre sajnos nincs idõ) Ha kicsi vagyok,akkor hiába a jó stat,többnyire le sem szarja senki ha írok.Éedekes hogy ez ilyen tankfüggõ...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Lunki88
Elõfordult már valakivel hogy a kezdé elõtti fél perc ténylegesen a taktika megbeszélésével telt? Nekem még soha... 😊
És ugye szerb megérti õket is, mint akik kimennek hugyozni,inni, stb... kezdésnél.

It\'s a trap!!! :)

Master91
2 héten át ilyen csapat társaim vannak, csak nem chatelnek...
Lunki88
Gyerekigyurika? 😄
Lunki88
Na most büszke vagyok magamra. E75-el vízbe fojtottam egy IS3-mat a Serene Coast mapon. 😊 Kis naív azt hitte szabad a pálya mert a hátam mögé került, de nekitolattam és a seggemmel belöktem a vízbe. 😄

Kár hogy utána nem örülhettem sokáig mert egyedül maradtam és szétszedtek. 😞
JeffDunham
Ez a mai nap... áh nincsenek szavak rá.

Csak egy példa. Top tankunk a csata végéig nem volt hajlandó kijönni a kezdõkörbõl. CSETELT baz'meg az egész harc alatt. Érdemes elolvasni ezt a magas röptû eszmecserét, mit alkotott a többi fogyatékkal élõ ismerõseivel.

Master91
1 feltételünk van 😄

jó legyen a vezetõ

3 revolvosat tudunk hozni, én T71-el full spot/scoutra hegyezve, egy 8as kis Amx, és egy T69
Master91
7v7ezik még valaki? Kéne 7 win
szabii98
Lorira arannyal lõni....wtf😄

I met God. She's black

Roger6
És ismét arany nap van, ahogy látom. Meccs kezdete után 2 perccel (tehát NEM azért, mert a helyzet úgy kívánta):

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever