World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. nem szeret senki... még akkor sem ha a karácsonyi szeretet átjárja most már a wot-os játékosokat. <#vigyor5>#vigyor5>
2. ha megtanulsz játszani akkor biztos magukkal fognak vinni, mást nem T1-el, mert úgy nem tudod elrontani más emberek játékát (magyarul kapsz egy csontot) <#hehe>#hehe> <#nevetes1>#nevetes1>
3. most komolyan, azt mondják tier 1-es kell, neked van legénységed bele, INGYEN vissza lehet venni, és erre az mondod nekik hogy egy frászt?! Mekkora bunkók már hogy kirúgtak! <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
Remélem feljelentetted õket a supportnál és Hágában is. <#taps>#taps>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tegnap este zavar támadt az erõben? Mert a szokásos 35-40%os WR helyett csináltam egy 86%-ot. Ferdivel berakott egy Tier VIII-as csatába(ez eleve csoda) és lõttem egy 7est.
Ennek még böjtje lesz szerintem:-)
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Errõl beszéltem lentebb!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Erre puff kick! Ennyi nem az, hogy böff bocsi, de akkor nem tudsz jönni. 😄 Semmi, csak kick. (Y) Így kell 😄
Hozzá teszem kb 2 hete tettem ki a garázsból az ESL-es t1-et, mert a mostani csapatba, mondták, hogy megvan a t1. De lehet még a legénység is megvan, arról nem is beszélve, hogy 5-6 ESL tankom is van emellett.
Mondjuk ez már mind mellékes. Érdekes a mostani csapatomban amellett, hogy profin gondolják a dolgot, kulturáltak tudtak maradni. Ha vereség van nincs szakesz féle kurva anyázás és üvöltözést stb. Most mondjuk nem is õ volt ott, talán nicolas, de hát úgy látszik, kicsit fejükbe szállt már a dicsõség 😊
Kb csak annyi lett volna, h sry akkor nem tudsz jönni.
Hát nem baj, remélem találkozunk még ESL-en, hogy elkenjük a szátokat 😊 Hátha visszavesztek kicsit idõvel az arcotokból 😉
BattleTag: kabel15#2672
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Swedish people are albino monkeys
Vannak páran akik korán kelve aranyat leltek, náluk mit mutat a játékon belüli event számláló?
A japán küldetés továbbra is teljesített, vagy az kinullázódott?
Ahol ez nem lehetséges, ott viszont 20,21,22-n kell menni pár kört,(ugye ezeken a napokon minden csata 2x) azaz konkrétan napi 7500 exp-re lesz szükség.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Nekem húzós lesz, de megpróbálom. Emiatt szabadságot nem vennék ki. :-)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egy dologra talán lehet következtetni belõle:
A 8.10 verzió Január 8.-án érkezik a japán tankokkal. És akkor lehet nekifeküdni az IS-6 bónuszhoz szükséges japán harci küldetésnek.
9 nap alatt eljutni a Tier6-os japánhoz, majd összefarmolni a 100.000 xp-t. Amire a többi nemzetnél egy egész hónap áll rendelkezésre, mindenféle szuper xp szorzós eventekkel.
Szép kis csavar. :-( Lehet gyûjteni a szabad xp-t ezerrel, és Jan. 8-ig célszerû az összes többi harci küldetést összehozni, hogy a japánra lehessen koncentrálni.
T10-ben mindenki campel, meg gold ammozik. Lejjebb meg a 14 csapattársból minimum 10 üzembiztosan piros.
Tolom a TD ágat is, de az közel sem ekkora szenvedés, ott ugyanis rettentõ jó lövegek vannak és ugye van némi camo, meg alacsony felépítés és az már kompenzál jelentõsen. De ezek a heavy-k...
T8-as már megfelelõ sebességgel bír, bár csak fullosan "használható".
Én jelenleg az AT8-al szenvedek, igaz már eladhatnám (már elit), de hátha meglesz vele a 100k xp 😄
Sokan pattognak róla még a nagyobbak is. Az tény és való, hogy a sebességtõl nem fog a legénység adrenalin szintje megemelkedni 😊
Bocs ha így gondolom ez a játék haldoklik, kb a hobbi játékosok élvezik csak akikkel órás vitát nyithatsz hogy a winrate az csak szerencse kérdése.
Ennyi!
Kiégtem végleg.
Jah élõ szerveren felmegyek játszok egy kört sebzek typeal 2500 at és ölök 5 öt és vereség, majd gyönyörködök hogy csata végi összesítõbe rajtam kívül egy ember sebzett 1000 felett kb.<#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
Én az ilyeneknek direkt nem szólok be, két okból. Vissza ír hogy kussoljak meg ilyenek. Abból vita lenne és én sem tudnék a játékra koncentrálni. A másik dolog meg az, ha úgy sem csinál semmit, így legalább leköt az ellenfélbõl két embert, aki vissza írogat neki.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

https://wotinfo.hu
285 xp....
A kv 2. 0 (nulla) sebzessel nulla felderitessel 325-ot kapott. Gyakorlatilag a bazison ult.
Heeee?? 😊. Olyan. Semmi xp-ket adott a tobbi csataban is hogy vegul feladtam. Masnak is igy adja ?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
It\'s a trap!!! :)
Kár hogy utána nem örülhettem sokáig mert egyedül maradtam és szétszedtek. 😞
Csak egy példa. Top tankunk a csata végéig nem volt hajlandó kijönni a kezdõkörbõl. CSETELT baz'meg az egész harc alatt. Érdemes elolvasni ezt a magas röptû eszmecserét, mit alkotott a többi fogyatékkal élõ ismerõseivel.

jó legyen a vezetõ
3 revolvosat tudunk hozni, én T71-el full spot/scoutra hegyezve, egy 8as kis Amx, és egy T69