World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A WoT elmegy egy közepes gépen is, ugyanazt a játékélményt nyújtva.
Én is szoktam gyönyörködni különbözõ nagy felbontású, szinte fotó minõségû képekben, de játék közben az zavar a legkevésbé, hogy nem látom a löveg huzagolását.
Az sokkal jobban zavarna, ha a csili-vili grafika mellet elkezdene szaggatni a játék, mert nincs a legújabb, legdrágább VGA a gépemben.
Én is várom a WT-t, de nem azért mert jobb a grafikája, hanem mert reménykedek hogy "hátha" az jobb lesz játékmenet szempontjából..
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
azt nehéz megérteni hogy a WG olyan szintem megszedte magát pénzzel, hogy egy jobb engine cserét megsem érezne a költségvetésük...
mindjárt 2014 lesz, valóban elavult a wot grafja/engine-je
minél több képet látok a WT-rõl annál jobban akarok vele játszani
egyébként gyönyörû..... labdába se rughat a wot ez ellen a grafika ellen
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Meg már mondtam hogy a 2 játék közti technológia közt van 4-5-6 év...
Hozom az új M4-es BMW-t, meg a 2007-es 4-es BMW-t, nézzük melyik a szebb <#papakacsint>#papakacsint>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
És ettõl máris jobb a játék? 😊
csak az a D-25-T csúnya az IS-4-en 😄
ebbõl is látszik hogy grafikára nagyon alázza a WT a WOT-ot...
T-54-en a csõ végén még a huzagolás is meglátszik 😊
wot-ban meg ne beszéljünk a tankok csõvégérõl 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha én megyek arty -val (akármelyikkel) egy házat nem tudok sokszor eltalálni....

Erlenberg, T34, védõk vagyunk. Mit csinál a csapat 90%-a? Elmennek B1-C2 -be kempelni..... Ráadásul még engem n00boz le egy 723 eff.-û idióta, majd a csapat egy része (akik szintén ott vannak) még igazat is ad neki.... Jesszus...
Meghalok D9 -nél, majd megint elkezdi, hogy: "Látod mijen n00b vagy, meghaltál!"..... Persze, biztos azért, és nem azért mert csak egy Leopard P TA van mellettem, és szembe jött: IS-8, E-75, miegymás....
Saor Alba
Swedish people are albino monkeys
Feltartok 3-4 tankot egymagam,egyszer csak azt veszem észre hogy már a seggemet is lövik és egymagam vagyok.Többet öltem mint az csapat többi játékosa összesen.
Komolyan nem hiszem el hogy ezek élõ játékosok.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Itt van pl egy IS7. Ezt nevezem bemutatónak nem az ilyen megyek 20 kört randomba majd a leg jobbat alákommentálom és semmi több. Ebben a videóban átfogó leírást adnak mindenrõl mi mire való és hogy mit miért csinál. Object 268 as videójukból akartam tanulni de kb egyenlõ volt azzal hogy felmegyek wotreplaysre és nézegetek magas XP s köröket, kb onnan is szerezhettek volna videót ennyi erõvel. Maximum az M48 Patton videóból tanultam valamit semmi több, annak volt értelme. Scoutos is ott van. Felkéne vele deríteni, több mapot mutatni milyen alap helyek vannak, milyen szituációba mit csináljon egy scout. Ehelyett menjél azt gyilkolásszál tankokat 2 ember fedezésével mert a scoutnak ez a dolga.
http://www.youtube.com/watch?v=FohSuthHCjg
R3ntonnak több igazat adok.
Kedves is vagyok, csak nehezen beszélek az érzéseimrõl hüpp-hüpp... <#love11>#love11>
Ha adsz egy ts címet, este már búghatsz is a fülembe, meghallhatod milyen vajból is van a szívem. <#puszi>#puszi>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"Eltökélt szándékunk minden lelkes, lojális és céltudatos magyar játékost egy jól mûködõ, dinamikus és összetartó közösséggé kovácsolni.
Alapelvünk a játék nyújtotta szórakozási lehetõségek igénybe vételével elõsegíteni a progresszív csapatjátékot, és ennek megfelelõen ideális atmoszférát teremteni az elvárt és alapvetõ magatartási normák betartásával."
Az általad leírtak alapján hûen tartják magukat a fentiekhez... 😄
Eddig egy közvetítést néztem a TeamWD-tõl (Jeff is velük volt 50-100-zal XD), Karélián kikaptak. Érdekes meccs volt, meglepõ taktikával jött az ellenfél, így belefutottak a késbe, a legjobbakkal is elõfordul. De élõ közvetítés közben ilyen masszívan káromkodni és vádaskodni, mint amit ott levágtak, hát...
Amúgy ne az egész csapatot ítéld meg egy-egy játékosuk/vezetõjük bunkó hozzáállása miatt, akad köztük jó arc.
És sajnos nem tudok jobbat a goldspamnél, mivel te egy olyan jópofa kedves gyerek vagy 😊
Goldspam. Ez gyenge volt. Tudsz te jobbat is. <#taps>#taps>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Ja bocs, csak a régi billentyû forog....
<#worship>#worship>
TESZTSZERVEREN?
Pro...<#hehe>#hehe>
Van E-75 tutorial-juk is,szuper oktató anyag,én kötelezõen nézetném E-75 vásárlás elõtt!😄
(kb annyira tutorial mint az Is-7 vidijük<#nevetes1>#nevetes1>)
Senki ne aggódjon elõbb-utóbb élesben is lesz nekik T10-ük...