World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyik legjobban optimalizált engine-k közé tartozik amit a WT használ
És mennyire combos VGA kell ehhez a látványvilághoz?

A WoT elmegy egy közepes gépen is, ugyanazt a játékélményt nyújtva.

Én is szoktam gyönyörködni különbözõ nagy felbontású, szinte fotó minõségû képekben, de játék közben az zavar a legkevésbé, hogy nem látom a löveg huzagolását.

Az sokkal jobban zavarna, ha a csili-vili grafika mellet elkezdene szaggatni a játék, mert nincs a legújabb, legdrágább VGA a gépemben.

Engem igazából a grafika nem nagyon érdekel, ha játszható egy game, akkor jöhet. De ez még annak sem mondható... Igaza van Fox-nak, ez a grafika elavult, és egyébként optimalizálatlan.
Én is várom a WT-t, de nem azért mert jobb a grafikája, hanem mert reménykedek hogy "hátha" az jobb lesz játékmenet szempontjából..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#miaz>

Fura Alak
WG meg a fejlesztés egy mondatban?? 😄

Master91
És ha vissza nézel az elmúlt idõszakra, mire koncentrált a WG? Hol fejlesztettek? vagy 2 éve olvastam hogy nem a grafikára fognak építeni, azt majd a következõ ciklusba nyomják , ami most fog eljönni....
Sheltem
Valaki nem tudja? Csakhogy hogy tervezzem a hétvégét 😛

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nem....
azt nehéz megérteni hogy a WG olyan szintem megszedte magát pénzzel, hogy egy jobb engine cserét megsem érezne a költségvetésük...
mindjárt 2014 lesz, valóban elavult a wot grafja/engine-je
Master91
Ennyire nehéz meg érteni hogy ÉVEK VANNAK A 2 JÁTÉK KÖZT?
na most már én is azt mondom, hogy fejezd abba 😄
minél több képet látok a WT-rõl annál jobban akarok vele játszani

egyébként gyönyörû..... labdába se rughat a wot ez ellen a grafika ellen
Hehe 😄. Meghallgattam volna a TS-ükön Hamit 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nagy papi is van ám!

Master91
Tök8, ez Wot, nem WT.

Meg már mondtam hogy a 2 játék közti technológia közt van 4-5-6 év...

Hozom az új M4-es BMW-t, meg a 2007-es 4-es BMW-t, nézzük melyik a szebb <#papakacsint>
Sheltem
A 2x xp vasárnap reggelig tart vagy hétfõ reggelig?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

"T-54-en a csõ végén még a huzagolás is meglátszik"

És ettõl máris jobb a játék? 😊

szép szép...
csak az a D-25-T csúnya az IS-4-en 😄

ebbõl is látszik hogy grafikára nagyon alázza a WT a WOT-ot...
T-54-en a csõ végén még a huzagolás is meglátszik 😊
wot-ban meg ne beszéljünk a tankok csõvégérõl 😄
De izé. <#wow2> IS4 Ez a részletesség. Majdnem szebb mint egy pina! 😄DDDD

Tegnap este a HHR-Alpha nagykorúsági vizsgát tett azzal, hogy végül kiverte a HAMI-t a global map-ról. Nem kell csupa lila meg kék, hanem kitartás és lelkesedés.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Nem kell a flame keltés, milliószor meg beszéltük ezt már.....
Khm khm!!

Master91
Én 1x ki próbáltam és szaggatottan ment 😄DD

maradok a kliens célkresztnél
Csomó ember dísznek tartja a szerver oldali célkeresztet.

Fura Alak
Csalnak 1000L.... Nekem is volt csatám, amikor 3x egymás után találtak TELIBE.
Ha én megyek arty -val (akármelyikkel) egy házat nem tudok sokszor eltalálni....

Jah igen, a végén simán odalõtt a csapattársára és együtt halt meg a mi tankunkkal.

Arty nerf? Hagyjuk már! Nem volt hibás lövésük, mindent eltaláltak, pedig csak 1-1 volt a csatában. Inkább 15 Borsig ellenem, mint ezekbõl akár 1 is...

Fura Alak
Jesszusom mennyi vérpistike van ma online......

Erlenberg, T34, védõk vagyunk. Mit csinál a csapat 90%-a? Elmennek B1-C2 -be kempelni..... Ráadásul még engem n00boz le egy 723 eff.-û idióta, majd a csapat egy része (akik szintén ott vannak) még igazat is ad neki.... Jesszus...
Meghalok D9 -nél, majd megint elkezdi, hogy: "Látod mijen n00b vagy, meghaltál!"..... Persze, biztos azért, és nem azért mert csak egy Leopard P TA van mellettem, és szembe jött: IS-8, E-75, miegymás....

Solten
😮

El is morzsoltam egy konnycseppet...

Saor Alba

Én értem. Csomó szituációt mutat. Hogy állj milyen szögbõl nézd a tankokat. Himmelsdorfon a hull downt mutatja. Malinovkán mutatja hogy ne menj közel ott is csak a torony rész látsszon. Látszik hogy ezzel mutatja hogy a hasát soha ne mutasd. Rengeteg fal mellett kinézek hogy mennyek. Mutatja a lõszereket melyik részen pattannak. Mutat közelharcot is. Nem vicc rengeteg videóból most láttam elõször a CSUKA orr használatát. 300 mm effektív orosz szörny. 😊

Master91
3 full gold ammos tankal azé lehet win ratet is húzni..
Solten
Stronk Unica-sok 3-as platoonban kuzdenek az IS-6-ert... 😊)) Csordaban mereszkednek a csatamezore, egyedul tul veszelyes.

Saor Alba

DarkHorSe
Szerintem teljesen jok a teamwd videok azelott meg a huns? csinalt ilyen videokat azt is szerettem, remelem meg fognak sokkal tobbet csinalni, bar m60nal kicsit rohogtem. Bemutathatnanak olyan tankot is amit ki is lehet fejleszteni, vagy esetleg megvenni. Gyakorlatilag senkinek nincs meg az a tank, igy bemutatni elegge felesleges 😄 Nemtudom mire kell allandoan huzni a szajat az embereknek, lehet csinalni jobbat nyugodtan. Biztos nagyon sokat ertenek az emberek egy full orosz videobol..

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tegnap óta valamilyen óvodás napot kezdett nyitni a WG.Olyan agyhalottak a csapattársaim hogy az eszméletlen,2 perc egy csata.
Feltartok 3-4 tankot egymagam,egyszer csak azt veszem észre hogy már a seggemet is lövik és egymagam vagyok.Többet öltem mint az csapat többi játékosa összesen.
Komolyan nem hiszem el hogy ezek élõ játékosok.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Én kb 3x láttam õket. Semmi extrát nem láttam tõlük, egyet kivéve. IS2 122 mm es löveg full HEAT spam. Rohadt jót szórakoztam ahogy össze vissza pattogott mindenrõl. 😄 Bocs de nekem ennyi maradt meg. Orosz bemutató videókból többet tanulok mint tõlük valaha is.

Itt van pl egy IS7. Ezt nevezem bemutatónak nem az ilyen megyek 20 kört randomba majd a leg jobbat alákommentálom és semmi több. Ebben a videóban átfogó leírást adnak mindenrõl mi mire való és hogy mit miért csinál. Object 268 as videójukból akartam tanulni de kb egyenlõ volt azzal hogy felmegyek wotreplaysre és nézegetek magas XP s köröket, kb onnan is szerezhettek volna videót ennyi erõvel. Maximum az M48 Patton videóból tanultam valamit semmi több, annak volt értelme. Scoutos is ott van. Felkéne vele deríteni, több mapot mutatni milyen alap helyek vannak, milyen szituációba mit csináljon egy scout. Ehelyett menjél azt gyilkolásszál tankokat 2 ember fedezésével mert a scoutnak ez a dolga.

http://www.youtube.com/watch?v=FohSuthHCjg

R3ntonnak több igazat adok.

JeffDunham
Ha így kikkeltek az picit más. Csak ezt nem írtad. Supportot akkor hagyd, marad az Egyenlõ Bánásmód Hatóság.

Kedves is vagyok, csak nehezen beszélek az érzéseimrõl hüpp-hüpp... <#love11>

Ha adsz egy ts címet, este már búghatsz is a fülembe, meghallhatod milyen vajból is van a szívem. <#puszi>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Íme a TeamWD hivatalos bemutató szövege:
"Eltökélt szándékunk minden lelkes, lojális és céltudatos magyar játékost egy jól mûködõ, dinamikus és összetartó közösséggé kovácsolni.
Alapelvünk a játék nyújtotta szórakozási lehetõségek igénybe vételével elõsegíteni a progresszív csapatjátékot, és ennek megfelelõen ideális atmoszférát teremteni az elvárt és alapvetõ magatartási normák betartásával."
Az általad leírtak alapján hûen tartják magukat a fentiekhez... 😄
Eddig egy közvetítést néztem a TeamWD-tõl (Jeff is velük volt 50-100-zal XD), Karélián kikaptak. Érdekes meccs volt, meglepõ taktikával jött az ellenfél, így belefutottak a késbe, a legjobbakkal is elõfordul. De élõ közvetítés közben ilyen masszívan káromkodni és vádaskodni, mint amit ott levágtak, hát...
Amúgy ne az egész csapatot ítéld meg egy-egy játékosuk/vezetõjük bunkó hozzáállása miatt, akad köztük jó arc.
De ezt mondtam neki, hogy várjon egy pillanatot akkor visszaveszem és felszerelem. Erre kickelt. Innetrõl kezdve nincs mirõl beszélni. XP farm ja, mikor csak elit ESL 8-asaim vannak, arra farmolhatom az XP-t...

És sajnos nem tudok jobbat a goldspamnél, mivel te egy olyan jópofa kedves gyerek vagy 😊
JeffDunham
Jogos a vád az elfogultság miatt. <#eljen> De ha egy haver értetlen, nála is így reagálnék ilyen piti dologra. Semmibe nem kerül egy T1 tank, fõleg ha legénysége is van. Vagy azt hitted te fogod a csapatot a válladon vinni? Most a 10 gyõzelem a lényeg, nem az xp farm. Nálunk pl az FC-nk ment tier 1-el, annak ellenére hogy õ osztotta az észt.

Goldspam. Ez gyenge volt. Tudsz te jobbat is. <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Az idegkitörés környékez, mindjárt nem röhög a gipszkarton fal!!!!

Ja bocs, csak a régi billentyû forog....
<#worship>

Ja a videók alapján a szórakoztató ipar nyitva áll elõttük😊
Céget kéne alapítaniuk. 😄 Mental and Retarded BT! xD

Az a stock ágyú a JT-n?
TESZTSZERVEREN?
Pro...<#hehe>
DarkHorSe
Pont azt nezem 😄 Wg hivatalos youtube csatornara oket, ez oktato tananyag.

Na ná!
Van E-75 tutorial-juk is,szuper oktató anyag,én kötelezõen nézetném E-75 vásárlás elõtt!😄
(kb annyira tutorial mint az Is-7 vidijük<#nevetes1>)
<#eljen><#taps>

Ez még nagyon tetszik! xD Komolyan sírok.

Trucker39
Komoly versenyzõk. Estefelé az ilyenektõl lesz magas a vérnyomásom.

Link 1
Link 2

DarkHorSe
Teszt szerver, de hamarosan meglesz nekik a 10es ne izgulj. 😄 Szerintem vannak olyan jok ezek a videok, mint regen a diego felek. 😉

Teszt szeró,kapsz csillió XP-Creditet,bármit vehetsz,kommentárjuk szerint csak T8-nál tart(az egyik legalábbis...)
Na igen,a nagy átlag akcióban<#wilting>
Senki ne aggódjon elõbb-utóbb élesben is lesz nekik T10-ük...
Lunki88
Ezek hogy jutottak el tier X-ig? Vagy teszt szerón bármelyik tankkal lehet menni? Sosem próbáltam még... 😊